מזכיר את הונטה על פילטר האוויר, אולי אני טועה אבל לא נראה שהממברנה הזאת מסוגלת להגיע ללחץ הדרוש
מדובר בממברנה המופעלת על ידי גלי גזי הפליטה ומתפקדת כמשאבה השואבת אויר קר ודוחסת אותו לתא הבעירה,
התוספת בהספק בסביבות ה 15% -25% ובמחיר של עשירית קיט רגיל, ומתאימה לאופנועי סינגל או טווין עד 800 סמ"ק
בכתבה לא כתוב עלויות
.http://newatlas.com/drum-charger-che...e-turbo/46648/
מזכיר את הונטה על פילטר האוויר, אולי אני טועה אבל לא נראה שהממברנה הזאת מסוגלת להגיע ללחץ הדרוש
מה הקשר לוונטה ?
פעם זה היה קשקוש כי לא היה מספיק כח חשמלי במערכת של 12V, אבל עכשיו יש טורבו חשמלי מעולה על 42V במכונית של מרצדס.
הממברנה הזו מופעלת על ידי גזי הפליטה והיא אכן לא עוצמתית כמ וטורבו או מגדש על רגיל אבל לקבל שיפור של 25% כח בעשירית מחיר זה מאוד מכובד.
הבעיה של הדבר הזה לכאורה היא התלות בסל"ד - יש סיכוי לא רע שזה עובד בסל"ד ממש נמוך, כמה מאות עד 1000-2000RPM, אבל ככל שהסל"ד עולה התנודות של הממברנה קטנות והלחץ הנוסף יורד, הפוך מהטורבו הרגיל. אני גם לא רואה איך הלחץ נוצר מעבר לסל"ד ממש נמוך. 6K RPM אומר - 3000 תנודות בדקה, 50 תנודות בשנייה - לא הכי סביר שממברנה יכולה ליצור מזה לחץ, ועוד פחות סביר שהשסתומים שהם משתמשים בהם יעמדו בזה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 29-11-2016 בשעה 12:56.
נערך לאחרונה על ידי levil; 29-11-2016 בשעה 13:06.
תרשה לי לא להאמין אפילו לרגע לגרף הזה. הוא הרבה יותר מדי יפה.
כל כך הרבה הבדל במנוע קטן. רוצה אחד כזה.....
לי נראה מאוד מאוד אופטימי הגרף. (מישהו אמר מכירות)
בכל מקרה זה עדיין בפיתוח ולא ניתן לרכוש
תמשיך לחיות בשנות ה 90.