המממממ.. /:
הייתי בטוח כבר הסתדרת בנושא ..
אז חברים, הסאגה עם אגזוז הכרום השרוט מסרבת להיגמר!
ניסיתי כבר כמה תכשירים, ונראה לי שעשיתי יותר נזק מאשר תועלת. אזכיר שוב, כי מדובר באגזוז כרום של vn900, עם שריטות שטחיות כתוצאה מתהליכי ניקוי בצמר פלדה, ואזור של שינוי צבע. המטרה: להחזיר את המשטח למצב "מבריק מראה" כפי שהיה.
מישהו יכול להמליץ?
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
לצערי, לא!
בקטע הניקיון, הכל נקי ומבריק, אך המשטח שרוט (ונורא צורם לי בעין)
תודה שאתה עדיין עוקב![]()
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
שמע , נתקלתי בזה , אתה יכול לנסות לבדוק את ההמלצות שיש שם .
בנוסף :
זה הסבר כללי
זה דיון בפורום עם תגובה שנראית לי רלוונטית לעיניין
בנוסף :
ובכן, במקרה שלי, צביעה/ציפוי מחדש יהיה overkill! במיוחד לאור זאת שזו פרוצדורה נורא יקרה ותוצאותיה אינן מובטחות (בהסתמך על הלינק הנ"ל).
יש לי אגזוז נירוסטה-כרום עם שריטות עידנות עליו, לאחר הרבה קריאה על הנושא הפתרון לבעיה שלי תהיה איש מקצוע/סדנה אמיתיים שיידעו לעשות פוליש מקצועי: שיוף גס, עם קומפאונד בעל גרגרים עבים, לאחר מכן קומפאונד ביניים וקומפאונד פיניש דק דק, ולבסוף שכבת הברקה והגנה.
הסתובבתי הרבה בין בתי עסק "מומחים" בפחחות ופוליש (לא יעודיים לאופנועים), על הציר עפולה-חיפה, וכולם גמגמו ולא ידעו על מה אני מדבר!
הומלץ לי על סדנה בכרמיאל, שעושה רושם שהם יודעים מה הם עושים (למרות שישר הציעו לי ציפוי ננו-קרמי לכל האופנוע במחיר סמלי של 3000 ש"ח). כנראה, שאקפוץ אליהם בתחיחלת השבוע הבא ונראה מה נעשה.
אמשיך לעדכן.
נ.ב: ניסיתי להעלות תמונות, אך הנושא מאוד בעייתי, בגלל איכות מצלמה גרועה, השתקפות אור ופרטים מאוד עדינים.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T