למה אתה חושב שהיא טובה? היא לא.
שלום חברים.
אני מעוניין לקנות קסדת שטח מעלי אקספרס.
שמעתי כבר שקסדות הסיניות לא טובות אבל לדעתי מצאתי קישור לקסדה טובה.
אשמח לקבל את דעתכם.
https://he.aliexpress.com/item/2016-...OrigTitle=true
אם לא כדאי לקנות אשמח לקבל קישור אחר לקסדת שטח.
נ.ב אני מעוניין לקנות היום בגלל המבצעים.
כן אני ירדתי מהעניין כי הבנתי גם שהיא לא בטוח תיכנס לארץ.
במעבר חד מישהו יכול להמליץ על קסדות שטח מתוצרת V-MAX VIPER?
למה לא שטח של LS2?
או NENKI?
לא קשור שNENKI סיני..
גם LS2 זה כנראה סיני\טורקי וחברה ישראלית.
אבל לקנות פה בארץ NENKI ב300 ש"ח ולקבל אחריות לשנה זה מצויין, לא לשכוח שיש לה תקן.
אני קניתי LS2 לאישה ב400 ש"ח בתותח אופנועים בצפון.
אני גם משתמש בה לעיתים והיא בסדר גמור.
זה בדיוק המחיר של הקסדה של חבר: ננקי ב300 שקל
השאלה היא:
האם היא קלה מספיק? מאווררת?
אני תוהה לגבי רכישה של קסדה של מותג מוכר (ויש לא מעט טובים, חיפוש בYOUTUBE אחר סקירות גילה לי עולם חדש) באיביי שווה את הסיכון
החבר (מלפני 2 שורות) הזמין והקסדה לא עברה כיוון ואינה עומדת בתו תקן ישראלי וכו...
יש לך/ם ניסיון בנושא?
תראה הLS2 בסדר גמור בעיר אבל כשאתה קונה ב400 ש"ח ולא 800\1000\2000\5000 ש"ח אתה מבין שזה לא הטופ בכלל.
אחרי כמה נסיעות עם הLS2 השתחרר בורג מהמשקף מזל שהמשקף לא נסגר חלק וכך שמתי לב שהבורג משוחרר..(לוקטייט של 10 אגורות על הברגים היה פותר את זה)
בנסיעה בינעירונית סבלתי.. רכבתי מהקריות לפתח תקווה וחזרה והקסדה מרגישה כבדה, הרוח והרעש מפריעים מאוד.
הייתה לי קסדה של סקורפיון שעשתה בינעירוני בשקט מבלי רוח מיותרת, היה לה גם מין צווארון שזה היה נחמד ותורם לשקטות(ועוזר בקור).
כמובן שהיא החזיקה 3 שנים(נמסרה), נפלה מהיד מספר פעמים, עברה החלקה פעמיים, וכל הברגים במקום.
המחיר היה 1000 ש"ח.
אם תשאל אותי אישית?
אני בעד לקנות קסדה טובה לפחות ב800 ש"ח עד 1500 ש"ח..
הכל תלוי גם בנסיבות, איפה אתה רוכב? בעיר? בינעירוני?
על קטנוע עם מיגון רוח? על אופנוע נייקד?
הכל תלוי במה אתה צריך..
תשפוך אור על מה השימוש ואעזור לך למצוא קסדה טובה במחיר סביר.
אין לי ניסיון עם הזמנת קסדה מחול אבל לפי התגובות בפורום כאן זה לא תמיד משתלם וצריך תקן מסויים, לא זוכר בידיוק איזה(לא מספיק שיש תקן סיני\אמריקאי וכו')
שווה לפרנס בעל מקצוע בארץ במיוחד אם הוא נותן שירות טוב, מאפשר למדוד, ולא הורג במחיר..
אנשים קצת צרי עין וחסכנים, אם קסדה נמכרת בחול ב250$ ובארץ ב1500-1300 ש"ח זה סביר לגמרי, אם אקבל שירות טוב לא אחשוב פעמיים על קניה מחול.
א. אני רוכש חדש, כשהמטרה היא רכיבת שטח בלבד.
ב. אני נוטה להסכים עם תקציב של כ 800 ש"ח, כי אני רוצה להשקיע את מירב כספי בקסדה/חליפת לחץ ומגפיים טובים.
ג. האמת היא שאני רוכש אינטרנטי מהכבדים שיש... אבל הבנתי ממספר אנשים שיש בעיות עם ייבוא קסדות כיוון וצריכות אישור של מכון התקנים... מה שמייקר והופך את כל התהליך ללא כדאי.
ד. ביום שבו אכיר חנות בארץ לציוד אופנועים, או בכלל, אני יוצא לחגוג![]()
Ls2 שטח עם פומפה לכריות לחיים עולה 700 ש"ח.. היא קלה ולא רעה.
יש לחבר כזאת אני אשאל עוד ואחזור עם תשובות.
היי RotemZaken!
אני דווקא חושב על Airoh Twist או Bell Moto 9 \ MX \ Suomy Mr.Jump \ Bell MX-9 Barricade
מתלבט לגבי רכישה דווקא באינטרנט... למרות שאני יודע שיש סיכון כיוון והקסדה צריכה לעבור אישור של מכון התקנים וכ"ו..
אבל מדובר בהבדל של 30-50% למחירן בארץ