רק 144,000 בישראל
מותג אופנועי הספורט החשמליים האיטלקי ENERGICA מגיע לארץ!
אני מניח שהרבה בעלי אופנועים שנחשבים חזקים מאוד הולכים להתבאס קצת ברגע שיפגשו את הדבר הזה על הכביש
aint no turning back now
https://youtu.be/lcxDj5-iv_M
רק 144,000 בישראל
רעש של טוסטר
א. פתיחות זה לא הכל בחיים
ב. הסיכוי היחיד שהוא ייתן למישהו בראש בסדום-ערד זה אם הרוכב גר בסדום או ערד. אם הוא גר בת"א לא יהיה לו איך לעשות את הדרך חזרה.
העניין בפתרונות נישתיים הוא שאם אתה לא קהל היעד יהיה קשה לך להבין למה זה טוב.
למה צריך פלוק ב-2000 שקל כשיש סיני ב-20 ?
למה צריך זירו בעשרות אלפי שקלים כשיש קורקינט חשמלי?
למה צריך אופנוע תיור במאה אלף כשקטנוע 250 מביא אותך לאותה נקודה?
למה צריך קסדה ב-3000 ש"ח כשיש חדשה ב-300?
אם אופנועים בארץ זה נישה, אז זירו זה אופנוע נישה-נישה, ואנרג'יקה זה נישה-נישה-נישה.
אני לא יודע כמה המוצר הספציפי הזה מוצלח או לא, אבל אני מכיר אנשים שברגע שיבינו שזה כאן וזמין הם ירצו רק את זה. אם הם גם יכולים להרשות לעצמם את הרכישה אז הנה לך קהל היעד.
זאת הסחת דעת.
אני אנסח מחדש חלק מהשאילתות :
למה צריך לשלם על אופנוע תיור מאה אלף בישראל כשבחו"ל זה קרוב לחצי ? והמשכורות שם פי 2-3 ?
ניסוח חלופי : תאר לך שמשכורת מקובלת היא 25000-30000ש"ח המיסים נמוכים בהרבה, דירה עולה 80,000$
הכבישים סלולים היטב, תרבות הנהיגה והרכיבה גבוהה, ואופנוע ספורט ליטר חדש עולה 40-50000 ש"ח,
איך היה נראה שוק הרכב בארץ ? מה היה נשאר כנישה ?
נערך לאחרונה על ידי levil; 05-12-2016 בשעה 16:08.
ימכר בבודדים בלבד לדעתי. לא יהיה להם משתלם להיות בארץ והם יתקפלו די מהר. מילא בחו"ל אנשים יכולים לשים אותו במסלול ולתת בראש. כאן אתה חייב לנסוע לדרום\צפון עשרות ק"מ רק בשביל להתחיל. ירושלים-סדום זה 80 ק"מ. על 120 קמ"ש הוא אפילו לא יגיע לשם. הפס מלמעלה למטה זה 25 ק"מ. אפילו אם יגיע על גרר, בלחץ אפשר לעשות סיבוב 2.
הקשר הוא שהמחירים בארץ גבוהים אבסולוטית למרבית האוכלוסיה לא בגלל העלות האמיתית של המוצר,
אז במקום להתייחס למציאות, הופכים אותה על ידי הצדקת התמחור בנישתיות המוצר, זה פתרון עקום.
בכל מקרה לא התייחסתי לאופנוע הספציפי עם פער קטן לעומת ארה"ב, ההפרש הוא היוצא מן הכלל המעיד על הכלל
מאחר ואתה מאשר שאין קשר לנושא השרשור, אתה מוזמן להמשיך בנושא בפורום אוף טופיק (שמעתי שמחלקים שם כסף כמו בחו"ל) בכל אופן, בפעם השניה, שחרר בבקשה את השרשור הזה מנושאים שאינם רלוונטיים.
לגבי כמה ימכרו - אני לא חושב שגיליתם פה משהו חדש, זה ברור שזה יימכר ביחידות בודדות. מה שונה מאקזוטיקות איטלקיות אחרות?
יבואן מבוסס ויצרן מפורסם כמו דוקאטי - כמה פאניגלה נמכרו?
יבואן עוד יותר מבוסס כמו עופר אבניר - כמה אפריליה RSV4 נמכרו?
יבואן הכי גדול בארץ + יצרן יפני מפורסם - כמה קאווא H2 נמכרו ?
נראה שאתם שופטים את היזמות המבורכת הזו לחומרה ומחוץ להקשר.
אני יותר עסוק בשאלות אקוטיות כמו - מתי יהיו נסיעות מבחן? ומה יקרה כשאני לא ירצה לחזור לזירו שלי אחרי נסיעת המבחן?![]()
נערך לאחרונה על ידי אRני; 06-12-2016 בשעה 13:12.