על איזה טיפול מדובר?
זה מדאיג אותו כי אם היבואן נעלם לך או שהוא נותן שירות לא טוב אז אתה אוכל אותה כי אין אף אחד במדינה שיכול לטפל בסופר ספורט החשמלי שלך.
אותי ספציפית זה לא מדאיג כי אני לא רואה את עצמי בתור לקוח פוטנציאלי בשום קונסטלציה.
אRני מובן שאתה מנהל את הפורום ויש לך זיקה לתחום אך אינך יכול להכחיש שזה בעייתי להחזיק כלים ללא יבואן (אם יחליט להפסיק פעילות)
קודם כל בוודאי שיש לי זיקה לתחום אחרת לא הייתי כאן, אני בעד דו-גלגלי לא משנה מה מניע אותו (ברשותי 3 אופנועים וקטנוע, 3 מהם בנזין) אני פשוט חושב שכמוצר, אופנוע חשמלי הוא טוב יותר ברוב המובנים מאופנוע בנזין מקביל.
לגופו של עניין, כמובן שכל לקוח שקונה אופנוע חדש רוצה להנות גם משירות ואחריות, אבל תסכים איתי שאצל כל יבואן קיימים לקוחות שמסיבה זו או אחרת לא רוצים לעשות איתו עסקים. לא טיפולים ולא כלום. אז מה עושה לקוח כזה? הולך למוסך שמטפל באופנוע, אני חושב שתמיד אפשר למצוא (יש כאלו שיעדיפו לטפל לבד) חלקים ניתן להזמין מהאינטרנט. אפשר גם לדבר ישירות עם היצרן (אינטרנט וזה).
זכור שלאופנוע חשמלי אין בעיקרון בלאי פרט לצמיגים, בלמים ושרשרת\רצועת הנעה. חלקים אוניברסלים.
אין צילינדרים, אין בוכנות, אין גיר, אין שסתומים, אין מערכת טיימינג, אין שמן, אין קלאצ', אין פלאגים וכך הלאה חלקים מתבלים שדורשים תשומת לב והחלפה תקופתית.
מעבר לזה אנחנו הרי כל הזמן מדברים על הרצון שיבואנים נוספים יכנסו לתחום. תחרות זה טוב.
בהסתכלות קדימה כנראה שגם היבואנים הוותיקים יימצאו עצמם בשנים הקרובות משווקים כלים חשמליים. אני אומר אהלן וסהלן!
אם האופנוע שלי בן פחות משנה ונכבה בפניה ימינה אז אני רוצה שהיבואן יטפל בזה.
אם הוא לא קיים אז מה אני אמור לעשות בדיוק?
יש סיכוי טוב מאוד שהיצרן יעדיף לא לדבר עם לקוח יחיד.
כשאתה משלם 144000 על כלי אתה המצפה לקבל שירות טופ, לא רק אופנוע.
אתה מתאר את המצב הרצוי וזה מובן, אבל באמת של החיים - בתור מי אתה מדבר? רוכש פוטנציאלי? אתה יודע מה פרופיל הלקוח שרוכש כלי כזה? איזה סוג אדם זה? יש כל מיני סוגים של לקוחות עם ובלי קשר למחיר המוצר, זה כבר בצד השיווקי של איפיון מוצר ולקוח.
בפועל המותג מיובא ע"י יבואן קיים שמוכר מותגים נוספים (שלפחות אחד מהם די מצליח) אז למה אתה יוצא מנקודת הנחה שלא קיימת (אין יבואן) ולא מהמציאות (יש יבואן)?
נערך לאחרונה על ידי אRני; 08-12-2016 בשעה 20:34.