קודם כל בוודאי שיש לי זיקה לתחום אחרת לא הייתי כאן, אני בעד דו-גלגלי לא משנה מה מניע אותו (ברשותי 3 אופנועים וקטנוע, 3 מהם בנזין) אני פשוט חושב שכמוצר, אופנוע חשמלי הוא טוב יותר ברוב המובנים מאופנוע בנזין מקביל.
לגופו של עניין, כמובן שכל לקוח שקונה אופנוע חדש רוצה להנות גם משירות ואחריות, אבל תסכים איתי שאצל כל יבואן קיימים לקוחות שמסיבה זו או אחרת לא רוצים לעשות איתו עסקים. לא טיפולים ולא כלום. אז מה עושה לקוח כזה? הולך למוסך שמטפל באופנוע, אני חושב שתמיד אפשר למצוא (יש כאלו שיעדיפו לטפל לבד) חלקים ניתן להזמין מהאינטרנט. אפשר גם לדבר ישירות עם היצרן (אינטרנט וזה).
זכור שלאופנוע חשמלי אין בעיקרון בלאי פרט לצמיגים, בלמים ושרשרת\רצועת הנעה. חלקים אוניברסלים.
אין צילינדרים, אין בוכנות, אין גיר, אין שסתומים, אין מערכת טיימינג, אין שמן, אין קלאצ', אין פלאגים וכך הלאה חלקים מתבלים שדורשים תשומת לב והחלפה תקופתית.
מעבר לזה אנחנו הרי כל הזמן מדברים על הרצון שיבואנים נוספים יכנסו לתחום. תחרות זה טוב.
בהסתכלות קדימה כנראה שגם היבואנים הוותיקים יימצאו עצמם בשנים הקרובות משווקים כלים חשמליים. אני אומר אהלן וסהלן!