עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 18

אשכול: גז פלפל וטייזר

Junior Member

גז פלפל וטייזר

האם ניתן לייבא מאמזון את המוצרים בכותרת, מהסוג היותר חזק שלא נראה שיש בארץ ? מצורפים לינקים למטה.
    ושאלה נוספת, איך משלחים לארץ מוצר שאמזון עצמם לא שולחים לכאן. היה פעם BUY2USA אבל עכשיו הם לא מאפשרים שילוח ימי וזה הופך אותם לדיי לא רלוונטיים.

הלינקים למוצרים:

https://www.amazon.com/dp/B01EZCBD0Y?psc=1

https://www.amazon.com/VIPERTEK-VTS-...ustomerReviews

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי goneni5 צפיה בהודעה
    האם ניתן לייבא מאמזון את המוצרים בכותרת, מהסוג היותר חזק שלא נראה שיש בארץ ? מצורפים לינקים למטה.
    ושאלה נוספת, איך משלחים לארץ מוצר שאמזון עצמם לא שולחים לכאן. היה פעם BUY2USA אבל עכשיו הם לא מאפשרים שילוח ימי וזה הופך אותם לדיי לא רלוונטיים.

הלינקים למוצרים:

https://www.amazon.com/dp/B01EZCBD0Y?psc=1

https://www.amazon.com/VIPERTEK-VTS-...ustomerReviews
    מבחינה חוקית לא, בתכלס כן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Banned
    לא חוקי.

אבל הנה טיפ בחינם בנוגע להגנה עצמית.
    סמבו/סיסטמה/ג'ודו/קמ''י.

לוקח זמן לרכוש מיומנות אבל בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד בארץ לא חי בדטרויוט. אף אחד לא מותקף על בסיס יומי.

Junior Member
    יש חברות שילוח מומלצות?
    שנים לא קניתי מאמזון ואני לא יודע מה הולך עכשיו.. כתובת וירטואלית או...

אברי, אני לא בחור קטן ויש לי מיומנות צנועה באגרוף אבל אני רוצה שיהיה לי משהו בכיס לכל מקרה. סכין לא הולך ואני מחפש משהו חוקי, או ספק חוקי שלא יגרום להרבה סיבוכים עם הרשויות... ותוך כדי שאני כותב את זה אני שואל את עצמי למה אני צריך להסביר לך.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    בגרמניה זה לא חוקי אבל מצאו פירצה בחוק שמאפשרת למכור ולשאת מיכל כהגנה מחיות בר וכלבים.
    התוצאה היא שאתה יכול להסתובב כל הזמן עם גז פלפל אבל אם תשתמש על בני אדם גם אם הותקפת תואשם בגרימת חבלה.

תבדוק אולי גם בישראל יש פירצה דומה

Member
    אתה יכול לקנות בארץ, קנייה מחו"ל לא חוקית.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    עוקב, אני אשמח להוסיף טייזר לכלים על האופנוע.

Senior Member
    אמזון כבר כמעט הכל כבר שולח לארץ, במהירות שיא ובשירות שאין שני לו. גם אם רשום שלא נכנס, תנסה לקנות, וממש לפני התשלום בדרך כלל זה משתנה, הבלאק פריידי גמר אותי החודש באמזון. יש מבצעים שווים גם על מוצרי חשמל, לדוגמא מקרן קול בארץ 9500 באמזון עם משלוח עד הבית כולל הכל, 2800

Junior Member
    בדקתי ממש לפני התשלום זה כתב שזה לא נשלח לישראליה.
    הייתי בכיף קונה בארץ אבל בזאפ אותו גז פלפל עולה 280 כולל משלוח. וטייזר הרבה יותר חלש של 80מיליון וואט עולה איזה 500(!) ₪.

אולי בישראל זה כמו בגרמניה, אבל האישום לא יהיה חמור ואם זה הכרחי אז שלמות הגוף חשובה יותר מכמה ימי מעצר, לפחות לדעתי. למרות שגז פלפל לא כזה יעיל, אלא אם אתה מתיז ובורח.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    מתי כבר אנשים יבינו מה ההבדל בן טייזר לשוקר???
    טייזר זה מה שיש לשוטרים - מתח גבוה באיזור ה50KV וזרם מאוד נמוך ואלקטרודות שעוברות את המחסום עור.. טייזר גורם לאובדן שליטה ולהתכווצות לא רצונית של השרירים.
    שוקר זה פשוט קשקוש מארץ הקשקושים שאנשים מבזבזים עליו כסף למרות שהוא לא עושה כלום (חוץ מרווח למי שמוכר אותו).

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    אמזון כבר כמעט הכל כבר שולח לארץ, במהירות שיא ובשירות שאין שני לו. גם אם רשום שלא נכנס, תנסה לקנות, וממש לפני התשלום בדרך כלל זה משתנה, הבלאק פריידי גמר אותי החודש באמזון. יש מבצעים שווים גם על מוצרי חשמל, לדוגמא מקרן קול בארץ 9500 באמזון עם משלוח עד הבית כולל הכל, 2800
    מי משלם 9500 ש"ח על הטכנולוגיה הנחותה הזו ???

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי goneni5 צפיה בהודעה
    בדקתי ממש לפני התשלום זה כתב שזה לא נשלח לישראליה.
    הייתי בכיף קונה בארץ אבל בזאפ אותו גז פלפל עולה 280 כולל משלוח. וטייזר הרבה יותר חלש של 80מיליון וואט עולה איזה 500(!) ₪.

אולי בישראל זה כמו בגרמניה, אבל האישום לא יהיה חמור ואם זה הכרחי אז שלמות הגוף חשובה יותר מכמה ימי מעצר, לפחות לדעתי. למרות שגז פלפל לא כזה יעיל, אלא אם אתה מתיז ובורח.
    איזה תרסיס רצית לקנות שביקשו 280₪?!
    להגנה עצמית מספיק לך הקטן שעולה בערך 50₪ ויש גם יותר זול.
    הגדול, כמו של השוטרים, לא עולה יותר מ-200.
    מי אמר לך שפלפל לא יעיל? ראית פעם מה הוא עושה לאנשים? הרחת אותו? ריססו עליך?

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    מתי כבר אנשים יבינו מה ההבדל בן טייזר לשוקר???
    טייזר זה מה שיש לשוטרים - מתח גבוה באיזור ה50KV וזרם מאוד נמוך ואלקטרודות שעוברות את המחסום עור.. טייזר גורם לאובדן שליטה ולהתכווצות לא רצונית של השרירים.
    שוקר זה פשוט קשקוש מארץ הקשקושים שאנשים מבזבזים עליו כסף למרות שהוא לא עושה כלום (חוץ מרווח למי שמוכר אותו).
    טיזר זו החברה המייצרת(: חוץ מזה אין הבדל בין שוקר לבין טיזר. המשטרתי כמובן הוא האיכותי כי הוא של חברת טיזר ויש לו אפשרות גם לירות וגם חישמול בלי ירייה.
    דרך אג הם הוציאו מוצר למשתמש הביתי אבל לגבי החוקיות שלו אין לי מושג.

Junior Member
    תרסיס של 18% , אותו מוצר שהבאתי את הלינק אליו באמאזון. וכן התיזו עלי ומטווח אפס אבל בזווית אלכסונית ועצמתי עניים, עד שלא התעסקתי בזה זה לא ממש שרף בדקות הראשונות. תוסיף לזה כיוון רוח שעלול להיות נגדך והעבודה שהוא לא נועד לשימוש בטווח אפס אלא אם כן אתה התוקף.

עם טייזר או שוקר אין לי ניסיון אבל לפי התגובות באמזון נראה שמה שהבאתי בלינק לפחות מאוד מכאיב.

עם כל ההודעות עדיין לא קיבלתי תשובה: איך אתם מזמינים מאמזון דברים שאמזון לא שולחים לארץ?

Member
    תרסיס נועד לטווח אפס (מטר זה טווח אפס). זה שורף ומסריח ורק מלהריח אותו אתה משתעל ונחנק.
    אולי השתמשת במשהו באיכות לא מי יודע מה ופג תוקף.

מעולם לא הזמנתי מאמזון אבל מה שלא נשלח לארץ תצטרך חברת שילוח.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    יש לי בבית "מטף" קטן של פלפל ברמה הגבוה ביותר (ג'ל), משפריץ עד 8 מטר, כמה נערים מפגרים בגרמניה החליטו לעשות ניסוי עם זה ולעלות ליו טיוב, התוצאה היא שהוא לא יכל לעמוד על הרגליים כמעט שעה חוץ מחוסר יכולת לפתוח עיניים זה גם גורם לקוצר נשימה ולצריבה בראות

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO