לפי המאמר יש פה 2 ירידות.
אחת, הקלה בביטוח לכלי רכב עם מערכות בטיחות.
שתיים, החזרת עודפי הכספים מקרנית.
השניה היא ההקלה המשמעותית והיא זמנית (רק שנתיים).
פורסם היום:
http://www.israelhayom.co.il/article/433403
מבדיקה שעשיתי במחשבון, פוליסה שמתחילה החודש ופוליסה שמתחילה בתחילת ינואר אכן יוצאת זולה בכ13%.
לפי המאמר יש פה 2 ירידות.
אחת, הקלה בביטוח לכלי רכב עם מערכות בטיחות.
שתיים, החזרת עודפי הכספים מקרנית.
השניה היא ההקלה המשמעותית והיא זמנית (רק שנתיים).
אכן, עליה דיברתי - 13%, היא החדשה.
ההקלה בגין מערכות בטיחות כבר פורסמה בחודש האחרון.
Sent from my M3s using Tapatalk
לי דווקא עלה ב-300 שקל (טויוטה הייס)
בן כמה אתה? יש היסטוריה של עבירות ותביעות?
הפוליסה שלי בת חודשיים. מה אני עושה כדי לקבל את ההנחה הזאת - מבטל ועושה חדשה בתחילת השנה?
יצא לי 2,298 בלי השתתפות עצמית במקום 2700 בשנה שעברה.
צריך לחדש בפברואר. אני לא מבין איך אבל סבבה...
הם שינו קצת את המחשבון, הוסיפו את מערכות הבטיחות.
(50 שקלים ירדו על השנת וותק הנוספת)
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 06-12-2016 בשעה 14:47.
בדקתי כרגע במחשבון של הפול - התעריף החדש הוא 4520 במקום 5130 ש"ח ששילמתי לפני חודשיים.
התקשרתי לסוכנות הביטוח לשאול כמה החזר אקבל אם אבטל את הביטוח הקיים לאחר 3 חודשים של שימוש ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. ניתנה לי הערכה של 10% מהסכום הכולל, נאמר כי אוכל לשלוח טפסי ביטול כדי לקבל את המידע הזה.
מישהו יודע באמת בכמה אחוזים מדובר?
אמרו פה שזה כמה מאות בודדות.
לפי זה, כנראה שישתלם לך.
אני באותו סיפור בדיוק. הביטול נע בין 5 ל10% לפי מה שהם מחליטים ככל הנראה, כך או כך מדובר בהוזלה של 500-600 ש"ח, כשמהצד השני זה יהיה העלות של הביטול פחות או יותר מה שלדעתי לא מצדיק את התהליך של להוציא עוד 4500 שקל מהעו"ש ולחכות לכסף שיגיע מהחברת ביטוח כשיגיע. זה שלא הודיעו מראש ומודיעים שבועיים לפני שזה קורה זה לא מפתיע, ככה סחטו מכל מי שיש לו לחדש ביטוח עד סוף השנה עוד 500 ש"ח.
אני מחכה לראות איך זה יתגלגל ואם תהיה אופציה אחרת מזו, פרט כמובן להעברת בעלות שבמקרה כזה אין עלות ביטול אבל לא בא לי לשרוף יד סתם ואז להחזיר עוד יד עליי (למרות שנראה לי שאני יד 8 בכלל) בשביל 450 ש"ח בסוף התהליך אחרי העלויות של ההעברות בעלות.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 07-12-2016 בשעה 16:06.
תודה על התגובות, פשוט עצוב כמה גרידיים הם יכולים להיות.
אכן המחיר ירד לי מכמעט 5600 ל4950.