לא, אבל יש אותם באופנועית
שושו
קנית בארץ?
ממה שראיתי הן עולות פי כמעט 3 מהתקציב שלי.
יש בבמוו נעליים מדהימות עם גורטקס והכל אבל יקרות אני בונה על לקנות לי זוג.
נראות כמו נעלי ספורט
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
merrell moab goretex
עלו לי 480 לפני שנה ו3, נוחות בטירוף, אטומות 100% למים ונושמות (גם בשלג גם ברד גם הכל), גורטקס וויבראם.
נעליים עדינות קצת, לא לחוצה ישראל, אבל אם זה לשימוש יומיומי כמו שלי, הם עדיין כמו חדשות.
מיגון יותר מנעלי ספורט אבל לא משתווה למעלי רכיבה.
היום בדקתי, בעקבות הפוסט הזה, את ה Alpinestars new land ששושו המליץ עליהם (ואני כבר הרבה זמן מנסה לקנות אותם) במוטואין והמחיר הוא 600 ש"ח לפני משלוח ומיסים, עוד משהו כמו 200 ש"ח
לצערי אין לי ממש מצב להביא אותן מחו"ל כרגע, ובלי קשר אם מישהו מתכן לקנות ולהביא אותן מאירופה יש להוסיף עוד 20% מיסים אירופאים.
בסגנון הזה, ראיתי גם את הנעליים האלו:
http://www.motoin.de/Clothing/Boots/...ex::27010.html
על פניו הן די דומות, ותהיתי אם הן קיימות בארץ אצל מטרו, אולי לנצל את הלילה הלבן כדי לחסוך לי את התענוג של המכס.
500 ש"ח
הסתכלתי על מחירים בחו"ל כדי לקבל סדר גודל, לא בדקתי באופנועית.
ממה שידוע לי ("משיחות שקיימתי עם זונות..."- אבי אטינגר הגדול), אביזריון עשו לאופנועית 'תרגיל' וכל רישיון הייבוא של Alpinestars עבר מאופנועית לאביזריון, מה שנשאר באופנועית זה שאריות מלאים. בבדיקה שעשיתי באביזריון לא היה להם את הדגם הזה, או כל דגם שהוא לא מגפי רכיבה ספורטיביים מלאים וקשיחים, ולכן את רק בדקתי שם את המידה שלי במוצרי Alpinestars. עם או בלי קשר, פשוט ביזיון המצב של אתרי החנויות הנ"ל, אי אפשר למצוא כלום, וזה במקרה הטוב.
אני אנסה לבדוק מול מטרו אם הדגם של Dainese שצירפתי לעיל קיים במלאי, ולו כדי לקבל מושג לגבי הנעליים- מידה, נוחות להליכה יומיומית (לא לרכיבה), ניראות עם לבוש סמי מחוייט, ומחיר. אם המחיר לא גבוה בטירוף, יש סיכוי כלשהו שבלילה הלבן תהיה לי סיבה להוציא את עצמי מהבית בחמישי בלילה.![]()
http://www.revzilla.com/motorcycle/d...gore-tex-boots
אני חושב שאלו עונות על כל הדרישות. נראות מצוין
וסביר שמחוץ לטווח המחירים אלא אם כן נמצא אותן באיזה סייל בחנויות/ אינטרנט לכבוד החגים
Sent from my iPhone using Tapatalk