מה האופי שלך? ספורטיבי - אוהב לגרזן או משייט בניחוחתא מבוקר ועד ערב?
מה האופי נסיעות שלך?נסיעות עירוניות או בין עירוניות לרוב?
שלום לכולם
רכבתי על GPZ משנת 97 ועד 2010 רצוף..אותו אחד כל השנים וממש אהבתי אותו
אגב הוא עדין בחניה אבל לא זז ממנה כבר 4 שנים בערך
אחרי הפסקה של מספר שנים, אני שוקל לרכוש אופנוע, כאשר הרישיון שלי כיום A1
ואני מתלבט בין CBR500 לנינגה 650 או נינגה 400 או בכלל לשנות כיון וללכת על ב.מ.ו 310?
אני גר בצפון, כבר לא ילד ולא מחפש משהו להתפרע איתו, אבל חשוב שלא ארד מהאופנוע קרוע מעייפות
אני מניח ששאלו את השאלות הללו עשרות פעמים, אבל אם למישהו יש איזה תובנה מעניינת מהניסיון שלו או משפט חשוב שיתן לי איזה כיון מה עדיף לי אשמח לשמוע
תודה רבה
עמיר
מה האופי שלך? ספורטיבי - אוהב לגרזן או משייט בניחוחתא מבוקר ועד ערב?
מה האופי נסיעות שלך?נסיעות עירוניות או בין עירוניות לרוב?
נשמע שכוח פחות מעניין אותך אבל עדיין חשוב לשמוע דרישות וצרכים, אם אתה כבר לא ילד בטח תרצה כלי יותר נוח ומרווח גם...
Tracer 900
אם נניח אני אפשט את זה ל CBR500R מול נינגה 650 מבחינת נוחות נסיעה, התנהגות רכיבה מחוץ לעיר אבל לא במטרה לגרזן ועלויות טיפולים ואחזקה
מה עדיף לרוכב רגוע?
מבין ה-2 הייתי לוקח את ה-CBR500, מהסיבה הפשוטה שאתה מקבל אופנוע "שלם" ולא אופנוע עם מנוע מסורס שמתאים ל-A1. אלא אם הראש זה לפתוח (בצורה לא חוקית) את ההגבלה על הנינג'ה, ואז להיות עם 650 מוגבל ברשיון בלבד, וזו כבר שאלה אחרת.
אגב - מה קרה ל-GPZ?
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
אני חושב שיש מקום להגדיל את הרשיון שיפתח בפניך אופציו. נוספות.
אני אחרי שנים על מפלצות של מעל 1000 סמק רכשתי את הnc750x.
כלי שפוי ולטווחים שציינת ויותר גם נח.
המנוע חזק דיו לרכיבה אפילו בזוג עם ציוד.
ככלי תחבורה זה הפרטנר המושלם.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כדאי שתבדוק בעצמך את ההונדה מול הקוואסקי. אם אפשר להשיג אותם לרכיבת מבחן זה יתן לך את התשובות שאתה מחפש
אם זה ה500 r..בגלל המראה
איזה כלי הכי מזכיר את ה gpz בימינו?
אני הייתי מנסה לשקם את הסוס הותיק, חבל שישב ויעלה חלודה. אבל זה אני.
מה מזכיר את ה-GPZ? בכח, הנינג'ה 650 הוא החזק מהחבורה, בעוד ההונדה מוציא 47 סוסים, הנינג'ה 68 סוסים, בעוד ה-GPZ הותיק הוציא באזור ה-58-60 סוסים.
בגדול, אתה יכול להסיר את ההגבלה לאופנוע שמוגבל ל-A1, זה מאוד פשוט ומצד שני לא חוקי ובמקרה של תאונה או בוחן תנועה מציק אם ישימו לב לזה אתה תקבל על הראש. רק אומר. אבל יש לא מעט שעושים את זה.
תודה על המידע...אפילו לא ידעתי שהGPZ היה 58 סוסים וכיום נמכרים כלים שכאילו יותר ספורטיבים ובסוף הCBR רק 47?
אז הנינגה ירגיש לי יותר חזק ממה שהיה....הוא גם כבד יותר מ GPZ?
אגב שקמתי אותו אצל פלג הגדול בזמנוואכן נסע מעולה עוד כמה חודשים, אבל זה התחילו עוד בעיות של הסטרטר ועוד נזילות מכל מיני מקומות והבנתי שלא אצא מזה בחיים
הנינג'ה וה-GPZ שוקלים בערך אותו דבר, לא תרגיש הבדל במשקל. אם מדובר על נינג'ה ללא הגבלה - כן, ירגיש חזק יותר, גם בזכות הנפח הגדול יותר. המוגבל הוא 47 סוסים לכן ירגיש חלש יותר.