אתה אומר דבר אחד וסאשה אומר דבר אחר, בילבלתם אותי חבר'ה. כל מקרה תודה על האינפורמציה איש. לפי התמונות אני השמאלי מלמעלה - 14-15%
תודה רבה על התגובה. מסכים עם הרוח הכללית של הדברים.
מה לא אומר כלום? אז מה זה BMI? לא בודקים BMI לפי גובה ומשקל??
תודה על העצה של להתאמן בבית. אבל זה לא באמת פרקטי ולא תגיע לאותם תוצאות רצויות כמו במכון כושר - כי בבית אין לך את המכשירים שיש ברשותך במכון כושר.
ולקנות את המכשירים יעלה לך הרבה יותר מכל מנוי שתעשה + יתפוס הרבה מקום.
למה?
מבין אותך.אני גם הייתי מנוי למשך שנה בהולמס פלייס ברחובות. וגם לא התמדתי בכלל. הסיבה העיקרית הייתה המרחק אבל לא רק, פשוט לא היה לי זמן באותה תקופה. כל מקרה המרחק הוציא את החשק, למרות היה רכב צמוד. זה היה בקצה השני של העיר - כמעט רבע שעה נסיעה כל פעם. מאמין שהפעם יהייה הרבה יותר מוטיבציה כי אני במקום אחר עם עצמי.
כן תודה מכיר את המקום והוא בהחלט נחמד אבל רחוק לי מדיי. אני מקריית ההגנה אם אתה מכיר ( דרום מזרח רחובות, חמש דק הליכה מצומת נען).
שניהם רחוקים לי מדי מהבית כך שלא רלוונטי אבל הרבה תודה איש !
צודק בכל מילה לצערי. הייתי מנוי שם למשך שנה אחת. הפעם היחידה אגב עד כה שהייתי מנוי למכון כושר כלשהוא בחיי.
המאמנים פשוט לא שמים עליך בשיט. גם קשה לתפוס אותם כי הם כל הזמן מטיילים להם, מקשקשים עם החברים שלהם ומגרבצים כל היום.
אימון אישי בתשלום זו הדרך היחידה לקבל מהם צומת לב לצערי. מה שכן, יאמר לזכותם שהמכון מאובזר ברמה ויש שם הכל.
אהבתי את הגישה!