https://www.kilogram.co.il/
המקור היחיד בעברית ששווה משהו.
רוצה להתחיל להיכנס לשגרת אימונים. אני מניח שצריך מכון כושר בשביל זה. אני מרחובות. יש לנו כמה מכונים מאוד קטנים וצנועים בתוך העיר. יש כמה בתוך קאנטרי קלאבים ברחבסי העיר ויש את הרשתות הגדולות והמוכרות - גרייט שייפ והולמס פלייס. יש איזשהו מכון מומלץ? איך זה הולך מבחינת מחיר? הולמס פלייס לוקחים למשל 390 לחודש, זה נחשב יקר? אפשר להוריד אותם במחיר? זה סוג של שוק כמו בתאילנד?
ואיך להתחטב? אני לא מחפש להיות בודי בילדר ולא להתנפח. רוצה פשוט חיטוב. גוף של ים איך אומרים. כמה זמן לוקח בכדי להתחטב? עד שרואים שיפור?
כמה אתם מתאמנים בשבוע ומה אתם אוכלים?
אשמח לעצות מהמתאמנים פה, תודה.
https://www.kilogram.co.il/
המקור היחיד בעברית ששווה משהו.
זה לא שוק, מחירים די קשיחים, אולי בקטנים תצליח להוציא הנחה.
אני הייתי גם בחדרי כושר גדולים של רשתות וגם קטנים כאלה-העדפתי את הקטנים, פחות עמוס, יחס יותר אישי אבל בדרכ פחות מאובזר-לי זה הספיק אבל כול אחד וטעמו שלו.
עדיף שתחפש חדרי כושר בלי התחייבות.
טיפ-שהחדר כושר יהיה קרוב אליך, אפילו מרחק הליכה.
מניסיון, שהחדר כושר רחוק לא הולכים.
לא חייב חדר כושר.
כדי להתחטב צריך להתאמן ולבנות תפריט מתאים.
באימון פיסי יש 2 גישות: הרמת משקולות קלאסית, בשביל זה מספיק מוט משקולות + כלוב פתוח/סגור, עוד כמה משקולות יד ומתח עבור השרירים.
SS של מארק ריפפטו נחשבת לתוכנית מומלצת.
בעקרון מדובר על התרגילים הבסיסיים : בנץ פרס, דד-ליפט, סקוואט, פאוור קלין, או תחליף פשוט לתרגיל המסובך הזה, מתח ותרגילי עזר לידיים.
http://www.muscleandfitness.com/work...rting-strength
ועבור סיבולת לב-ריאה ושריפת קלוריות אחד או כמה מהבאים: ריצה, אופניים, אליפטיקל ושחייה.
הגישה השניה נקראת קליניסטיקה או משהו כזה ודוגלת בתרגילים ללא משקל חיצוני בכלל, רק השענות על משקל הגוף עצמו, אני חושב שזו גישה בעייתית ומוגבלת מידי.
כדי להתחטב אתה צריך להגיע לפחות ל 8% שומן, התהליך לוקח מספר חודשים של אימונים והרעיון הולך כך,
מאחר ולא ניתן בו-זמנית להעלות מסת שריר ולהוריד אחוז שומן, התהליך נחלק ל 2 פאזות: מסה וחיטוב.
בשלב המסה עולים במשקל (תפריט עשיר חלבונים) ועולים גם במסת השריר,
בשלב החיטוב יורדים במשקל ויורדים גם במסת השריר, מבלי להגזים (להיות במאזן קלורי שלילי מידי יגרום להורדת מסת השריר וחזרה לנקודת המוצא).
מתחילים מהגעה למשקל בסיס של 10% שומן (עולים או יורדים במשקל בהתאם למצב ההתחלתי)
את המעבר בין הפאזות מבצעים מספר מחזורים (כלומר 15% ו 10%) כל שבכל מחזור מתווספת לגוף עוד מסת שריר
לאחר שהגוף צבר את מסת השריר הרצויה ממשיכים לשלב החיטוב עד ל 8% או פחות,
בודי בילדרים זה שילוב של מסת שריר עם אחוז שומן 3% ומדובר באנשים שמנים שרק בתקופת הכושר שלהם נראים טוב, עד לרגע שהם יוצאים מהמשטר הקשוח
נערך לאחרונה על ידי levil; 14-12-2016 בשעה 16:30.
בלי לבלבל את המוח יותר מדי כי תכף זה יקרה פה רק תזכור ואל תטעה כמו הרבה אנשים - להתחטב זה לא לרדת במשקל, זה להעלות אחוז שריר ולהוריד אחוז שומן. השאיפה שלך צריכה להיות להשאר באותו משקל ואפילו להעלות משקל, בזמן שאתה מוריד שומן ולמעשה מרזה. רוב הדרך לשם נקבעת ע"י מה שאתה מכניס לפה, רק אחר כך מהאימונים שאתה עושה.
הדרך היחידה שאתה צריך לשפוט לפיה היא מה שאתה רואה במראה, לא המספרים שהמשקל מראה.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 14-12-2016 בשעה 16:24.
עזוב, אתה לא רציני.
אין כזה דבר ללא התחייבות.
יש תיקון חדש לחוק בנושא שאומר 2 דברים - 1. ברגע שאתה מבטל מנוי שנתי אתה צריך להודיע חודש מראש (הם בכל מקרה מחייבים אותך חודש לאחר ההודעה) 2.החיוב על החודשים שכבר עשית יהיה לפי מנוי חודשי חד פעמי, לדוגמה - עשית מנוי שנתי ולמנוי שנתי חודש עולה 350 ש"ח נניח, בזמן שמנוי לחודש אחד בלבד עולה 550 ש"ח.
ברגע שתרצה לבטל תצטרך לשלם את ההפרש של כל החודשים בהם היית מנוי ולהשלים ל550 ש"ח לכל חודש שהיית בו, כדי לבטל מנוי.
הרבה אנשים לא שמים לב לזה ונופלים בפח כי כל המכונים היום משתמשים בססמה "מנוי ללא התחייבות" כי החוק הזה עודכן ואתה מחוייב ועוד איך מחוייב.
תודה, נראה אתר מעניין. אבדוק.
תודה על ההסבר המפורט. איך אבל אני מודד אחוז שומן? אגב, את האדם בסרטון היה לי קצת קשה להבין עקב המבטא הכבד מדיי, אבל תודה.
הרבה תודה. קצר, מובן, קולע ולעניין. אני שוקל כרגע 71 קילוגרם וגובה 1.66. איך זה כנקודת התחלה?
הרבה תודה. טוב לדעת! מקומם לדעת שיש אותיות קטנות בין השורות ומוכרים לנו לוקשים, אבל לצערי גם לא מפתיע במדינת היהודים.
המבטא היווני הכבד בכוונה ,סוג של פרודיה.
תיקון טעות קטנה, בזמן החיטוב יורדים במסת שומן בעיקר, לא במסת שריר כפי שרשמתי בטעות.
למדוד אחוז שומן יש כל מיני שיטות
אפשר בקירוב להעריך על פי מי התמונות הנ"ל הכי קרובות למצבך :
שים לב שככל שאחוז השומן יורד גם אחוז השעירות יורדת באורח פלא מתמונה לתמונה
וככל שמסת השריר עולה גם השיזוף מתגבר.
![]()
נערך לאחרונה על ידי levil; 14-12-2016 בשעה 18:00.
אין צורך למדוד אחוז שומן, זה דבילי. הדבר היחיד שקובע זה מה אתה רואה במראה. אם זה מספיק לך, מצויין תתחזק את זה. אם זה לא מספיק לך, תשפר.
צחי, כן התחלה סבבה. באופן כללי זה לא משנה מאיפה אתה מתחיל מבחינת משקל וגובה- הנקודה בכל העניין הוא שהנוסחאות לא מעניינות, מה שמעניין זה מה שאתה רואה כשאתה מסתכל במראה, ושם האחוז שומן המדוייק לא משנה והיחס גובה-משקל גם לא משנה. אתה יכול להיות 60 קילו על 175 סמ שזה שחיף מת עם קוביות ובכל זאת להיות מבסוט וזה אחלה, אתה יכול להיות 85 קילו על 185 ס"מ יחסית חטוב ועדין לא להיות מבסוט כי אתה רוצה להיות 100 קילו.
כל אחד תופס את המראה של עצמו בצורה אחרת ובסופו של דבר מי שקובע אם אתה מבסוט ממה שרואים או לא הוא... אתה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 14-12-2016 בשעה 19:09.
לביל התמונה הזו מטעה כי מ14 זה תמונות של אנשים לא מתאמנים. עם מסה מכובדת אפשר להראות מעולה גם על 16 אחוז שומן
עדיין לא אומר כלום.
אני שוקל 78 על 1.66 ויש מי שאומר שאני צריך לרדת, רק לא יודע להגיד לי מאיפה.
(הייתי 86).
אתה מוזמן לחפש בין השורות במדינות אחרות - מבטיח לך שגם שם תמצא.
ב-PLANETFITNESS לדוגמה, אסור להראות טוב מידי, לצעוק תוך כדי תרגיל וכו.
אישית מתאמן בבית עם darebee.com/ bodyrock.tv או אחד מערוצי הכושר השונים ב-YOUTUBE.COM
מעדיף לשמור את ה-200~400 שח בחודש בכיס.
BMI לא תופס למתאמנים
אני רק מקווה שאין לך גנטיקה בעייתית כמו שלי, עם מטבוליזם של צ'יטה.
אני יכול לאכול גם אותך כל יום ולא תראה שהשמנתי, אז בתור אקטומורף תמידי (שחיף בשפה העממית) קשה לי מאוד להעלות מסה
ולראות שינוי וזו אחת הסיבות שעזבתי את החדר כושר, כי זה תהליך עם התמסרות והתמדה שאני לא בטוח שבא לי להתחיל עכשיו.