אתה מרחובות? תרשם לקאנטרי רחובות זה שאחרי מכללת פרס משהו, חדכ סביר, בריכה כל השנה, סאונה.
בנה תכנית שם, תגיע קבוע, תשחה, תבנה תפריט תזונה.
ויאללה ברבאק
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
לא יודע על כמה, רק יודע שהייתי הולך לשירותים 2-3 פעמים ביום אז תחשב לבד כמה אכלתי. מה שכן, לא המשכתי את זה לאורך זמן,
ובדיעבד הבנתי גם שלא הרמתי מספיק כבד.
כרגע לא מתאמן, עזבתי את המכון כדי לכוון מסלול מחדש, הבנתי שאם אני רוצה לעשות שינוי אני צריך לתת את כל הרגל על הגז אחרת אני סתם
מבזבז לעצמי את הזמן ואת הכסף.
אם מישהו כאן מבין לעומק בתחום ויוכל לכוון אותי..... תדעו שאתם עושים מצווה גדולה מאוד.![]()
ידעתי שהתשובה תהיה בסגנון הזה. תספור קלוריות. לא עלית? תוסיף 200-300 ביום עד שתעלה. תקרא בפורטל קילוגרם שקישרתי בהודעה הראשונה "המדריך המלא להעלאה במסת שריר"
קראתי, מכיר את האתר, אם אתה לא מכיר יש איזשהו מדריך של רגב אליה שהוא פשוט אוצר בחינם, קבל:
http://regevelya.net/bodybuilding/
עכשיו תבין, הבעיה שלי היא לא האוכל לדעתי, אני יודע לאכול הרבה ולהתמיד, הבעיה היא בחדר כושר עצמו, אני פשוט לא מתאמן נכון.
אם לא עלית זה אוכל. אם לא עלית שריר זה אימונים
SMC, רגב אליה מתפרנס ממאמרים ברשת וכותב על 1001 דברים שונים.
אני מציע לך לחפש מקורות יותר מקצועיים מזה אם אתה מחליט לקחת את זה קצת יותר ברצינות.
לגביי מתאמן נכון או לא - הדרך היחידה שתעלה במאסה ולא משנה כמה תאכל, היא שתתחיל להרים כבד באופן קבוע ותוריד את מספר החזרות פר סט לטובת משקל עבודה יותר כבד. תתחיל לקרוא על תוכניות כח, על יתרונות וחסרונות, ואם יהיו שאלות שאל נקודתית.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 16-12-2016 בשעה 14:26.
אני גם מרחובות ולאחר בדיקה הגעתי למסקנה שהכי משתלמים זה קאנטרי בילו(240ש"ח כמדומני) ומועדון רחובות(250ש"ח, ליד מכללת פרס משהו)... גם המחירים הכי זולים וגם בריכות סאונות מגרשי כדורסל וכו'.
אני מסרב לשלם 260ש"ח על חדר כושר בלבד, מוגזם לדעתי.
בסוף נרשמתי למועדון רחובות פשוט כי זה קרוב לעבודה וזה נח. קאנטרי בילו ברמה יותר גבוהה.
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי method; 16-12-2016 בשעה 19:38.
ואם אתה מרחובות , אל תלך להומלס פלייס, אלא אם אתה מתכוון לקחת בנוסף למחיר הלא זול גם הרבה אימונים אישיים בתוספת מחיר. אחרת אתה אוויר, המדריכים מבינים שלא יצא ממך עוד כסף ופשוט מתעלמים ממך. אתה יכול לעשות תרגיל לא נכון והם לא יגידו מילה , או לחפש אותם אם אתה רוצה עזרה בתרגיל מסוים.
להתאמן או דיאטה, זה לא שלב בחיים.. זה לא חודש חודשיים.
זה לא שנה.
זה לא שלוש שנים וזה גם לא שלושים שנה.
להתאמן ולהיות FIT זאת דרך חיים, סוויץ' לנצח.
זה צריך להיות שינוי הרגלים לתמיד.
דוגמא :מהיום אני..
דוגמא: זהו אני מפסיק..