אני מניח שהענות הרשויות תלויה ברשות עצמה.
אחרי שאני התלוננתי על רמזור יצרו איתי קשר, אמרו ששינו את הרגישות ושאם עדיין יש בעיה שאעדכן.
אכן הרמזור התחיל לקרוא את הדו"ש שהוא גבוה ועתיר אלומיניום יחסית לאופנוע כביש.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 22-12-2016 בשעה 20:56.
משתמש Busy ציטט כתבות שלי אודות פיתוח מכשיר מפורום אחר.
אכן, פיתוח הסתיים ומכשיר מפעיל אור ירוק כמתוכנן.
פתחתי אשקול חדש בנושא Green Light Trigger.
נערך לאחרונה על ידי GreenL; 02-02-2017 בשעה 20:29.
לי פעם אחת קרה ששוטר אישר לי לעבור באדום בגלל שהוא מודע שהרמזור לא מתחלף.. לגבי אם זה חוקי או לא - אין לאף אחד תשובה חד משמעית וזה די עצוב שלא מוצאים פתרון לבעיה החמורה הזאת..
למה להיות עצוב?
יש פטרון שלי לבעיה. תוכל לקנות ולהנות מגל ירוק.
(לפעמים יש חיישנים עשרות מטרים לפני צומת. בלילות, בהתקרבות לצומת כזה, מכשיר שלי מפעיל חיישנים, ומייד אור ירוק בלי להאט.)
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...-Light-Trigger
להיתקע ברמזור אדום שלא מתחלף נשמע כמו תענוג, כי אפשר לקבל החלטה שתסיים את הבעיה, ופשוט לנסוע.
אני גרה בישוב מבודד שסגור בשער שאפשר לפתוח רק כשעומדים על הקו שלפניו, שכמובן לא מזהה אפנועים.
עכשיו תנסו לעמוד מול שער סגור, באמצע הלילה, כשהסיכוי שיגיע רכב הוא 0.0004% על פי מדגם מייצג שערכתי.
אז קצת רמזור אדום….. לא נורא. 😎
גם-גם,
אני הייתי בבעיה שלך בדיוק.
הפתרון שלי היה שרשרת ברזל כבדה (כמו שקושרים טנקים) שמצאתי זרוקה והסלקתי בשיחים ליד השער.
כל פעם הייתי יורד מהאופנוע מניח את השרשרת על החיישן ובא לציון גואל.
הבעיה היתה שיום אחד מישהו מצא אותה ולקח.
את מקומה החליף שלד של מיטת ברזל ישנה וכבדה שגם היה זרוק לא רחוק.
נכון, היה פחות נוח לגרור את המיטה כל פעם אבל לפחות אף אחד לא גנב אותה.
חשבתי שאני חכם, הגעתי לרמזור אדום שסירב להתחלף והיה שם כפתור למעבר הולכי רגל.
ירדתי מהאופנוע ולחצתי עליו.
הרמזורים של המכוניות נהיו אדומים וכל המכוניות נעצרו, אבל הרמזור שלי נשאר אדום...
^^^^
חחחח, קרה גם לי, ביותר מצומת אחת. בסוףאחת מהפעמים שנאלצתי לעשות רוורס (עם הרגליים, עם הקטנוע באמצע הכביש, לא עולה על מדרכה למעט לחניה) כדי לעבור לנתיב לפניה ימינה הגיע אוטובוס לרמזור, שהתחלף כמובן מיידית. אני נאלצתי לבצע סדרת פניות ימינה עד שהצלחתי לחזור לכיוון שרציתי.
תסלחו לי, אך נשמע כמו סיפורים איך "אמא הפילה אותי בילדות"...
זה קרה לרוב ככה או אחרת.
לכן, פיתחתי מכשיר אשר מפעיל חיישנים ברמזורים ושערים. המכשיר Green Light Trigger עובד.
המכשיר מיועד להתקנה פשוטה באופנוע / קטנוע: 12 וולט ואנטנה.
כרגע זמין בגרסת בטא במחיר סמלי, בקרוב באיביי.
מעז שהתקנתי ודיבגתי, צוחק כל הדרך הביתה!
יש קישור לאיביי?