לפחות ממה שלי יצא לשמוע מכמה רוכבים במתנ"א הטנרה לא הגיע לרמות האמינות והקילומטרז'ים של הבמוו, מעניין איך יהיה הקטמ...
הסיירת הארצית של משטרת התנועה תצטייד בשנים הקרובות בעשרות אופנועי ק.ט.מ סופר-אדוונצ'ר 1290 שיחליפו את הב.מ.וו R1200GS ואת הימאהה סופר טנרה 1200.
http://fullgaz.co.il/?p=118430
![]()
לפחות ממה שלי יצא לשמוע מכמה רוכבים במתנ"א הטנרה לא הגיע לרמות האמינות והקילומטרז'ים של הבמוו, מעניין איך יהיה הקטמ...
Tracer 900
לקחת אופנוע שלא מצטיין בדירוג האמינות למשימה כזאת אינטנסיבית נשמע לי הימור גרוע.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מה הקשר בין המחיר והתנאים לבין זה שהחברה לא מצטיינת באמינות?
אופנוע משטרתי הוא כמו מיטה חמה
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
בחוזה של גוף כמו המשטרה מול יבואן אופנועים החוזה כולל בתוכו תנאי שירות לכלים, מחירים מוסכמים מראש ועוד, לכן יש קשר ישיר ועיקרי לחוזה ולפרטים בו שככל הנראה היה האטרקטיבי יותר מבית ד.ל.ב, שהפעם הגיעה עם כלי חדש מהאוסטרים עם נתונים רלוונטים לשירות כזה במשטרה.
ושוב אין קשר בדבריך,
ראיתי בימרים משטרתיים על 280K אשמח לראות גם קטמים שמגיעים לק״מ כזה.
שושו, אשמח לקבל את מצג דירוג האמינות הנמוך של ktm, האם זה מצג אמיתי או שמבוסס על סמך "היה לחבר שלי בשנת 98 ktm והוא היה שורף פלאגים אז אדוונצ'ר 2017 זה לא אמין"(
אתה לא יכול לזרוק פצצה לאוויר.
ואגב, הטענה שלך נסתרת באופן חד משמעי כאשר ניסיון של המשטרה עם אופנוע יפני מתוצרת ימאהה לא צלח אמינות לפי הטענות של הבחורים בשטח.
(שזה מוזר לאללה כלי אמין מאוד היה לי דיטי רוצחחתת בשנת 06)
מה הלאה? פורשה קאיין לניידות מתנ"א?
אופנוע של 90-100 אלף שקל כבר לא טוב. צריך אופנוע של 160 אלף.
כיף לראות שכספי המיסים שלי מנוצלים כראוי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
דווקא במקרה הזה אני לא חושב שזה סתם בזבוז
כספי האזרח.
שוטרי מתנ"א נמצאים על האופנוע שעות מטורפות יום אחרי יום.
הם חייבים את האופנוע הכי נוח, זה קריטי.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.