עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: האם IMSF חושבת שהציבור מטומטם?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של SM26

האם IMSF חושבת שהציבור מטומטם?

האם ההתאחדות חושבת שהציבור מטומטם?

אולי זה רק אני
    אולי אני סתם מגזים
    אולי אני טועה
    ואולי אני פשוט לא מבין

אז אשמח להסבר על מה קורה פה בספורט המוטורי בארץ
    תחום הסופרמוטו (ומירוצי אספלט) ליתר דיוק

1. מדוע באתר של IMSF כתוב שהתפקיד שלהם זה לאחד ולאגד את ספורטאי כל הענפים
    בעוד שבאופן עיקבי ההתאחדות דואגת להתעלם ולהזניח את עמותת הסופרמוטו?

2. באתר IMSF יש דף שלם שמוקדש לסופרמוטו, על פניו נהדר.
    רק שהוא לא מעודכן ולא רלוונטי.
    באתר מדובר על קטגוריות על פי נפח, דבר שלא קורה יותר בפועל.
    איך אני יודע? כי אני הייתי בישיבת העמותה ששם הוחלט להפסיק עם החלוקה עפ"י נפחים.

3. בדף הפייסבוק של IMSF נרשם שיש מירוץ סופרמוטו (וסופרספורט) ב30 לדצמבר.
    איזה כיף! רק חבל שזה לא נכון.
    אין למירוץ הזה שום קשר לעמותת הסופרמוטו, כי אם כן, מי מתחרה שם בדיוק? מדוע ולמה אין שום התייחסות לסופרמוטו בדף ההרשמה?

4. פורסמה טבלת אליפות ישראל במירוצי אופנועים "סופרסבייק" פתוחה 2016 רוקיז.
    פה זה כבר ממש מעניין,
    - האם זה באמת בטיחותי לתת לT-MAX לרכב יחד עם פיירבלייד? ובכלל, למה קטנוע מתחרה יחד עם אופנועים?
    - אמיר קורן ומיכאל וולף השיגו אותו ניקוד, אך מיכאל השתתף ביותר מירוצים, לכן עקרונית הוא אמור להיות מדורג מעל אמיר, מדוע אמיר הרוויח מקום על חשבונו?
    - מה זה אומר כוכביות במקום המיקום של צחי שף לוי?
    - אם תסתכלו טוב, תראו שכבר יש ניקוד עבור מירוץ מספר 5! כלומר, האם המירוץ מכור?
    - במירוצים 4ו5, מיקומים 6 ו7 מקבלים ניקוד זהה, מדוע ולמה?

ואני יכול להמשיך עוד ועוד עוד.
    אנשים רשומים בשתי קטגוריות בו זמנית
    ניקוד לא אחיד ולא זהה בין מרוצים.

אני בכוונה לא מפנה פה אצבע מאשימה כלפי אנשים ספציפיים.
    אני בכוונה מנסח את זה בצורה של שאלות, למקרה שאולי בטעות אני האשם ואצלי יש בעיה של חוסר הבנה

אבל האמת, אני מיואש
    כל מה שאני בא להגיד זה:
    IMSF - אני מאשים אותכם בהתנהגות לא ספורטיבית!
    הציבור לא מטומטם!
    וגם אם כן, מספיק ודי

אתם לא רוצים לשחק ביחד? בסדר (האמת זה לא בסדר, אבל ניחה)
    אבל אל תלכו ותשוויצו כלפי השכנים שאתם יודעים לשחק יפה, כאשר בפועל אתם זורקים עלינו כדורי בוץ.

בואו, תהיו גברים
    תגידו בקול רם שהIMSF לא רוצים שעמותת הסופרמוטו הישראלית תיקח חלק בספורט המוטורי וזהו

למה לשקר? למה לסלף? למה?
    בברכה,
    SM26

אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
    אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי SM26 צפיה בהודעה
    האם ההתאחדות חושבת שהציבור מטומטם?
    כן.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    אני לא אכנס לפרטים הקטנים כי אני לא מעורב ולא מעוניין להיות מעורב בסחי הפוליטי הזה, אבל אני אתן את השורה התחתונה. קח אויר כי זו דעה לא פופולרית אצל מי שרוצה שאמא מדינה תנגב לו את הטוסיק (סליחה מראש אם מישהו נעלב):

מי שמחכה שהמדינה תרשה לו לקיים ספורט מוטורי, שלא יבנה על ספורט מוטורי.
    מי שחושב שהמשרד המיותר הקרוי "משרד התרבות והספורט" ינהל לו את התרבות והספורט, לא יהיה לו לא תרבות ולא ספורט.
    מי שחושב שלספורט ולמדינה יש קשר שלא יתפלא למה ענפים שהמדינה מעורבת בהם מתנהלים כפי שמתנהלים.
    ואגדיל לומר:
    מי שחושב שלגבות מיסים מכלל האוכלוסיה כדי לממן את התחביב שלו זה תקין הוא אדם לא מוסרי.

במקום להתנהל כאנשים חופשיים אצו רצו עסקני הענף להתחבר מהר לעטיני המדינה הנוטפים כספים של משלמי המיסים, כדי לקבל מונופול על הספורט ולהתנהל בשחיתות ובחוסר יעילות המאפיין את התנהלות המדינה. ללא קשר ימין או שמאל, זה כך תחת כל שלטון.
    ואנחנו (ולמרבה הצער גם מי שספורט מוטורי לא מעניין אותו) משלמים את המחיר.
    נערך לאחרונה על ידי אRני; 22-12-2016 בשעה 10:16.

ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
    ואגדיל לומר:
    מי שחושב שלגבות מיסים מכלל האוכלוסיה כדי לממן את התחביב שלו זה תקין הוא אדם לא מוסרי.

במקום להתנהל כאנשים חופשיים אצו רצו עסקני הענף להתחבר מהר לעטיני המדינה הנוטפים כספים של משלמי המיסים, כדי לקבל מונופול על הספורט ולהתנהל בשחיתות ובחוסר יעילות המאפיין את התנהלות המדינה.
    לשחק כדורגל בשכונה זה תחביב - וזה ממומן ע"י המדינה (הרשויות) שבונה מגרשים ציבוריים.
    ספורט מוטורי זה תחביב? זה ספורט. כמו לבנות איצטדיון או מגרש אימונים.
    למה אם יהיה מסלול בארץ הכניסה אליו תהיה חופשית כמו למגרש הכדורגל בשכונה ליד הבית? הלוואי, אבל זה לא.

וחוץ מזה, מי ביקש מהמדינה להתערב בזה בכלל? הציבור הסתדר מצויין לפני שנכנס לתוקפו החוק למניעת הספורט המוטורי.
    אין שום מדינה אחרת בעולם שבה הספורט המוטורי מוגדר בחוק. והפלא ופלא - בכל שאר המקומות זה עובד לעילא ולעילא.

אגב, כמה כסף הולך לספורט המוטורי מתוך תקציב המדינה? כמה זה באחוזים?
    לכמה שקלים בשנה זה מיתרגם מכספי המיסים שאתה או אני משלמים? מישהו לוקח לנו יותר מיסים בעקבות קיומו של המשרד הבלתי מתפקד הזה שנקרא "הרשות לנהיגה ספורטיבית" הזה או שאנחנו פשוט מקבלים פחות כמה עצים בדרך לאילת?

ניהול התחום הזה שקוע עמוק בפוליטיקה, שהיא מעצם הגדרתה בישראל משהו שאני בכלל לא רוצה להתקרב אליו, שלא לדבר על זה שאין שום צורך או הצדקה להכניס את תחום הספורט המוטורי "תחת כנפה" של המדינה, כפי שאין צורך לקבל רישיון מהמדינה לשחק לנהוג בקרטינג באיזה מתחם סגור לסשן של 15 דקות במסיבת יום הולדת של אחד החברים.

אבל מה שSM26 כתב עליו זה ההתנהלות הבעייתית והחאפרית של התאחדות אחת ספציפית, שאותה מנהלת בתכלס רק עמותה אחת ספציפית מתוכה.
    וזה לא קשור לכל הנ"ל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    אחרי שכתבת בפירוט תיאור של תחלואי התערבות המדינה בספורט\תחביב, אתה מסכם את התגובה שלך ב"זה לא קשור לנזכר לעיל"? צריך כיסוי עיניים כדי לא לראות את הקשר.

אני מבין שזה המצב וההודעה שלי כנראה לא תשנה אותו, אבל לא זכור לי שהתנועה הציונית קמה כדי לקיים ספורט מוטורי בארץ הקודש, או שבן גוריון הקים את המדינה שתנהל בשבילנו את הספורט. זהו לא תפקיד המדינה ואין לה שום קשר לכך. ובכל זאת באו תאבי השררה ולקחו את המושכות, ובמקום שהדבר יתנהל בנפרד ממוסדות השלטון זה הפך להיות עוד קבצן נדבות שקיומו או חיסולו בידי הפקיד.

איזה יזם יבוא עכשיו ויסכן הון כשהסמכות להחליט היא בידי פקידים ועסקנים ולא בידי מי שמשקיע את זמנו וכספו? אז מה שנשאר זה לקחת כספי מיסים שכל אזרחי המדינה משלמים, גם אלו שלא מעוניינים בספורט מוטורי (זכותם) ולממן בכספים אלו את הפעילות.

זה עקום, זה לא מוסרי ולדעתי זה גם לא יעבוד.
    מי שרוצה לקחת ברצינות ספורט מוטורי המקום הכי טוב לצערנו הוא עדיין חו"ל.

אחרי שכתבת בפירוט תיאור של תחלואי התערבות המדינה בספורט\תחביב, אתה מסכם את התגובה שלך ב"זה לא קשור לנזכר לעיל"?
    כן, כי הפסקה האחרונה בהודעה שלי שאליה מוצמדת השורה שציטטת, מתייחסת לקבוצה של אנשים, בין אם יש בידם סמכות כזו או אחרת ובין אם אין, שמנכסים לעצמם בעלות על הספורט המוטורי הדו-גלגלי בכל הקשור למרוצי אספלט.
    עליהם מדבר פות"ש, לא על הקשר הרעוע שלהם עם מה שהמדינה מדמיינת שהיא עושה.

ואם כבר פותחים את תיבת הפנדורה הזו, אז אותם אנשים מנהלים "עמותה" שלמה בהודעות ווטסאפ - כולל אימונים רשמיים של העמותה, מידע על מרוצים מתוכננים (עד לפני מספר ימים, אז פורסמו תאריכים רשמיים של מרוצים לעונת 2017, אבל חכה, כל העדכונים לביהם ימשיכו לרוץ בהודעות בקבוצות ווטסאפ), בעבר - על קיומו של המסלול בדלתון שעד לפני מספר חודשים עוד שימש באופן כמעט בלעדי רק את "הרוכבים המקצועיים" של אותה עמותה, כמוהו כמו המנחת בערד ששימש לאותה מטרה בעבר, כמוהם כמו המגרש באשדוד...

ככה לא מנהלים ספורט מקצועני. ככה לא מנהלים אפילו ספורט חובבני.
    ככה מנהלים תחביב של כמה חברים תחת מסווה של עמותת ספורט מוטורי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ארני,
    אני לא יכול לתרום לדיון כי אני לא חלק משום דבר שקשור בהתאחדות.
    אבל אני כן אזרח משלם מסים. ולכן אתייחס לנושא הזה שהעלית.
    כן, המדינה ממנת מכספי מסים תחביבים של אנשים שלא בהכרח מעניינים 99% מהאוכלוסיה, ולעתים אף ממנת פעילויות שנוגדות ניגוד גמור את דעתם של חלקים נרחבים מהאוכלוסיה. ככה זה במדינה דמוקרטית. ואני בכוונה לא נותן דוגמאות פוליטיות או אחרות כדי לא לקבל באן.

נ.ב.
    מה בסוף נסגר עם האופרה הישראלית, ביטלו להם את המימון או לא?

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה

וחוץ מזה, מי ביקש מהמדינה להתערב בזה בכלל? הציבור הסתדר מצויין לפני שנכנס לתוקפו החוק למניעת הספורט המוטורי.
    שורה ארוכה של נהגי מרוצים (בעיקר מתחום הראלי), כל מועדוני הרכב, האופנועים, פעילים, לוביסטים ושורה ארוכה של עו"ד שפעלו בנושא, מי בתשלום ומי בהתנדבות, כדי לאפשר את קיומם של המרוצים. אנשים שכבר לפני 20 ו-30 שנה הרימו אירועים, התחרו בתנאים לא תנאים, ורק רצו לתת גז. אנשים שהספורט המוטורי היה בדמם עוד לפני שחלק מהגולשים כאן, בכלל נולדו.
    בסופו של דבר, בית המשפט פנה למדינה ושאל מדוע אינה מאפשרת מרוצים. (ובלשונך, בית המשפט "התערב וביקש מהמדינה" תשובות ומעשים). כך קיבלנו את "חוק הספורט המוטורי". לא לזה פיללנו, לא לזה ייחלנו, אבל זו התוצאה.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    שורה ארוכה של נהגי מרוצים (בעיקר מתחום הראלי), כל מועדוני הרכב, האופנועים, פעילים, לוביסטים ושורה ארוכה של עו"ד שפעלו בנושא, מי בתשלום ומי בהתנדבות, כדי לאפשר את קיומם של המרוצים. אנשים שכבר לפני 20 ו-30 שנה הרימו אירועים, התחרו בתנאים לא תנאים, ורק רצו לתת גז. אנשים שהספורט המוטורי היה בדמם עוד לפני שחלק מהגולשים כאן, בכלל נולדו.
    בסופו של דבר, בית המשפט פנה למדינה ושאל מדוע אינה מאפשרת מרוצים. (ובלשונך, בית המשפט "התערב וביקש מהמדינה" תשובות ומעשים). כך קיבלנו את "חוק הספורט המוטורי". לא לזה פיללנו, לא לזה ייחלנו, אבל זו התוצאה.
    אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
    הציבור לא ביקש שהמדינה תתערב - הוא ביקש שהיא לא...

ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
    הציבור לא ביקש שהמדינה תתערב - הוא ביקש שהיא לא...
    כנראה בעיית ניסוח שלי ובעיית זיכרון שגרמה לי להשמיט פרט חשוב. סליחה.
    כל מי שתיארתי, אסף כסף כדי לגייס עורכי דין על מנת להגיש בג"צ מול המדינה שידרוש את הזכות לקיום ספורט מוטורי. זו הסיבה שגררה את בית המשפט לעניין. המדינה נענתה ועשתה זאת בדרך היחידה שהיא מכירה: חוקים ותקנות.

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member
    יש לי שאלה, מה מונע ממני היום בתור אזרח פשוט במדינת ישראל לרכוש קרקע, להקים עליה מסלול ובעצם לערוך שם תחרויות רשמיות?

Senior Member
    מאות מיליונים של שקלים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של SM26
    אני לא אכנס לפרטים הקטנים כי אני לא מעורב ולא מעוניין להיות מעורב בסחי הפוליטי הזה, אבל אני אתן את השורה התחתונה. קח אויר כי זו דעה לא פופולרית אצל מי שרוצה שאמא מדינה תנגב לו את הטוסיק (סליחה מראש אם מישהו נעלב):

מי שמחכה שהמדינה תרשה לו לקיים ספורט מוטורי, שלא יבנה על ספורט מוטורי.
    מי שחושב שהמשרד המיותר הקרוי "משרד התרבות והספורט" ינהל לו את התרבות והספורט, לא יהיה לו לא תרבות ולא ספורט.
    מי שחושב שלספורט ולמדינה יש קשר שלא יתפלא למה ענפים שהמדינה מעורבת בהם מתנהלים כפי שמתנהלים.
    ואגדיל לומר:

במקום להתנהל כאנשים חופשיים אצו רצו עסקני הענף להתחבר מהר לעטיני המדינה הנוטפים כספים של משלמי המיסים, כדי לקבל מונופול על הספורט ולהתנהל בשחיתות ובחוסר יעילות המאפיין את התנהלות המדינה. ללא קשר ימין או שמאל, זה כך תחת כל שלטון.
    כנראה לי הייתי מספיק ברור, אני אנסה לחדד את הנקודה שלי
    לי אישית, לא אכפת מהכסף
    לי מפריעים 2 נושאים:

1. מדוע ואיך ולמה IMSF מוציאה לפועל את אליפות ישראל בסופרמוטו, אם הסופרמוטו בכלל לא חבר בIMSF?
    ובאופן בערך וכמעט לא קשור
    2. אני היחידי שהחוקים שעמותת מסלול חוקקו ומנהלים במירוצי האספלט שלהם, נראים מוזרים ולא הגיוניים?
    איך ולמה אין ניקוד אחיד בין מירוצים?
    איך יש כזה בילבול במיספור המירוצים?
    למה יש אנשים בטבלת האליפות ללא מיקום?

מה שכן, אני כן אקח צעד אחורה לגבי סעיף 2
    עמותת מסלול רשאית לעשות חוקים הזויים ככל שתרצה, אין לי את הזכות לשנות אותם וזה ברור מעבר לכל ספק.
    אני רק אומר, שבתור צופה מהצד, זה נראה לי תמוהה ולא מבין איך מישהו מסכים לזה.
    אבל אם כל הרוכבים מרוצים מזה, ולא אכפת להם שהקהל לא מבין....אז קטונתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    יש לי שאלה, מה מונע ממני היום בתור אזרח פשוט במדינת ישראל לרכוש קרקע, להקים עליה מסלול ובעצם לערוך שם תחרויות רשמיות?
    בקצרה, המוןןןןןן חוקים והגבלות
    בתור התחלה, אם אתה קונה קרקע, יש לה "ייעוד קרקע" שנרשם במנהל מקרקעי ישראל
    כדי להקים מסלול, צריך ייעוד קרקע מאוד ספציפי
    ולוקח המון זמן לשנות ולהשיג אותו
    זאת רק ההתחלה.
    יש עוד המון חוקים ותקנות דרקוניות שאני מפחד להיכנס לשם, כי אני בספק אם נצא.

מה שכן, ההתאחדות לא יכולה לערוך מירוץ רישמי של עמותה שלא תחתיה.
    בברכה,
    SM26

אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
    אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.

ציטוט נכתב במקור על ידי SM26 צפיה בהודעה

1. מדוע ואיך ולמה IMSF מוציאה לפועל את אליפות ישראל בסופרמוטו, אם הסופרמוטו בכלל לא חבר בIMSF?
    ובאופן בערך וכמעט לא קשור
    2. אני היחידי שהחוקים שעמותת מסלול חוקקו ומנהלים במירוצי האספלט שלהם, נראים מוזרים ולא הגיוניים?
    איך ולמה אין ניקוד אחיד בין מירוצים?
    איך יש כזה בילבול במיספור המירוצים?
    למה יש אנשים בטבלת האליפות ללא מיקום?
    1. כי מותר לה. אם אני לא טועה (הכרתי את החוק באחד מגלגוליו הראשונים לפני שנים, לא יודע להיכן הגיע הניסוח כעת), אין כזה דבר "בלעדיות" של תחום מרוצים. אין רק עמותה אחת שמחזיקה אצלה את הזכות לעשות מרוצים של תחום מסוים. וטוב שכך, אם שואלים את דעתי הפרטית. רק הכרה של ההתאחדות, שבעצמה צריכה להיות מוכרת על ידי המדינה, יכולה לתת את הזכות להכריז על ליגה מסויימת כ"אליפות ישראל".
    2. לא רק אתה. זה אכן מזכיר תקופות קודמות של פרטאץ' שהיה הכרחי כשהכל היה פיראטי, אבל לא ברור, מובן או מוצדק בתקופה הנוכחית.

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    חוץ מביורוקרטיה, שעומדת בפני כל מי שרוצה ייעוד קרקע מסוים לאדמה שבבעלותו, כלום.

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO