אני מאמין שנתחיל לראות מלא כאלה על הכביש..
אחריות 3 שנים זה מאוד מפתה!
הארומה החדש של דיאלים מציע עיצוב רטרו מעניין, פשטות מכאנית מוגזמת ותג מחיר נמוך של 9,000 ש"ח - הקטנוע הזול בישראל.
http://fullgaz.co.il/?p=118513
![]()
אני מאמין שנתחיל לראות מלא כאלה על הכביש..
אחריות 3 שנים זה מאוד מפתה!
יכול להיות היורש של המיו 100.
אם לא הייתה את בעיית הביטוח, הייתי שמח לאחד כזה.
+ ביטוח חובה + שאר ירקות = 20 אלף שקל והיד עוד נטויה
ברור!! אם זה היה מתחיל לנגמר בקניית האופנוע.. לרובנו היה אופנוע לסופשים וקטנוע ליום יום.
וכנראה שכל ענין הדו"ש היה נעלם![]()
מרגיש לי זול מדי... נראה לי שחוץ מקהל יעד של בעיקר נשים (וגם הם קצת) לא יהיו הרבה אנשים שימצאו את הקטנוע הזה מתאים להם.
זה שאי אפשר כמעט לעלות אתו לכבישים בין עירוניים ואין ABS זה חסרונות כבדים. מוסיפים לזה מתלים לא משהו וזה כבר ממש מוציא את הקטנוע מהמשוואה.
בהתחשב בזה שאפשר למצוא כלים כמו VS,MOVIE וכו' בני שנה שנתיים ב5-6K עם ק"מ מאוד נמוך שעולים על הקטנוע הזה בכל פרמטר אפשרי.... בקיצור, לא נראה לי שזה יהיה סיפור הצלחה.
קודם כל "בעיקר נשים" - חצי מהאוכלוסיה שלך זה נשים. אם תשכנע אותם שזה זול פרקטי ונראה טוב.... אתה יכול להגיע לקהל יעד עצום!!
היעוד של הכלים האלה תמיד היה רק לעיר. ונכון הוא זול אבל אחריות של 3 שנים לא בא ברגל!!!!
המתחרה העיקרי של הכלי הזה הוא כלים קטנים ואופניים חשמליים. בעזרת פרסום נכון אני מאמין שאפשר להגיע עם הכלי הזה רחוק
טעות קשה בידך. אחוז הנשים מסה"כ בעלי הרישיונות לדו"ג עומד על 10-15% בערך.
אני לא חושב שהדיאלים הזה מתמודד מול מובי או vs, ולו בגלל איך שהוא נראה אל מול האחרים. המתחרה העיקרי של הקטנוע הזה הוא המיו 100 ואופניים חשמליים. שני האחרונים גם אינם באמת מיועדים לכבישים מהירים.
דווקא הפשטות שלו יכולה להיות סוג של יתרון, כי ככל שיש פחות תחכום ככה יש פחות לתקן. בנוסף, בתור רוכב על קטנוע של דיאלים אני יכול לומר שהכלי מאוד אמין, ובשנה פלוס שיש לי אותו חוץ מטיפולים שוטפים, הוא נכנס למוסך רק כדי להחליף נורית לוחית רישוי שרופה ובקלית לווינקר הקידמי.