ציטוט נכתב במקור על ידי adnan צפיה בהודעה
אתה חושב שאכפת לי חוזה?
חברה דו פרצופית אם כך, פעמיים התקשרתי ופעמיים קיבלתי את אותה התשובה, ואני לא חושב שויסטרום נחשב כאופנוע שטח.
בכל מקרה איתי הם הצליחו להפסיד לקוח.
נ.ב לא שאלו אותי אפילו איפה אני גר או מה הגיל שלי, או ניסיון, רק ידעו באיזה אופנוע מדובר, מאוד חבל שלא הקלטתי את השיחה, אך בטוח אעשה זאת בעתיד במידה ותהיה לי עוד שיחת בדיקה איתם.
בוא שניה נעשה סדר כי נראה לי שאתה קצת מתבלבל. מדובר בחברה פרטית (נקודה), שאם לא רוצה לבטח/ לתת חבילה כזו או אחרת של שירות לכלי כזה או אחר - זו זכותה המלאה ולא משנה מה הסיבות שלה או של הבעלים שלה.
זה שהם לא מוכנים לבטח את הכלי שלך (ולא משנה בכלל מה הסיבה) זו זכותם המלאה וזה לא נותן לך שום לגיטמציה לקרוא להם חברה דו-פרצופית, ללכלך ולכתוב שטויות כל פעם שהשם שלהם עולה רק כי את הכלי שלך הם לא מוכנים לבטח. יש כלים שהם לא מוכנים לבטח, יהיו סיבותיהם אשר יהיו, וכמו שיש מקרים שמשתלם לקנות מנוי אצלהם, יש מקרים שלא משתלם. הכל תלוי במה הם מוכנים להציע לכלי שלך, מה המחיר ומה התמורה לעומת ביטוח מקיף. נראה לי שאתה לוקח אישית משהו שממש לא קשור ספציפית אליך, לצורך העניין הכלי הנוכחי שלי מבוטח אצלהם והכלי הבא שאני מתעתד לקנות וביררתי מולם אופציות לגביו לא יהיה מבוטח אצלהם כי הם לא מוכנים לספק את החבילה המקיפה לכלי כזה אלא רק חלקית וזה בסדר, זה עסק פרטי עם הבחירות שלו ולכלי הזה יהיה מקיף ולא הזעקה אחרונה, אין שום סיבה להתעצבן.