עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 127

אשכול: בני ****, גנבו לי את הZ

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    יפה אמרת.

אני מאוד מכבד את הקב"ט ואת התגובה הכנה שלו ונקיה מסיבונים (אין 100% סיכולים) אבל כשאני מבין שהכיסוי הגיאוגרפי שלכם מוגבל אני הייתי מאוד דואג אילו הייתי לקוח שלכם.
    שושו ערב טוב.
    אין לנו כיסוי גיאוגרפי מוגבל, ולא היה לנו. אנו מכסים את כל הארץ. יש לנו באזורי ספר גם סיירים מתנדבים.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי mordilo צפיה בהודעה
    שושו ערב טוב.
    אין לנו כיסוי גיאוגרפי מוגבל, ולא היה לנו. אנו מכסים את כל הארץ. יש לנו באזורי ספר גם סיירים מתנדבים.
    אני מאוד רוצה לענות לך אבל מעדיף לעצור כי זה יהפוך להתנגשות לא רצויה ולא זו המטרה,

המקרה המצער צרם לכולנו מספיק אני חושב.

הדבר היחיד שאני יכול להגיד מהניסיון האישי שלי הוא שאני הייתי מרוצה מאוד ממערכת הסקיילוק שהייתה מותקנת בR1 שלי, המון טלפונים והודעות על כל תנועה חשודה. למזלי מעולם לא יצא לי לבחון את הסיירים אבל כמו שכבר נאמר אין מצב ל100% יירוט. מאחל לכולם שלא נדע מצרות ושהגנבים יבואו על עונשם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    אני מאוד רוצה לענות לך אבל מעדיף לעצור כי זה יהפוך להתנגשות לא רצויה ולא זו המטרה,

המקרה המצער צרם לכולנו מספיק אני חושב.
    שושו היקר.
    לא הייתי נגרר להתנגשות בכל מקרה, נסכים שאנחנו לא חייבים להסכים, תצא מנקודת הנחה שמה שאני יודע אתה לא יודע ולהיפך. אז הכל בסדר, נשאר עינייניים ובתחום האירוע.

Junior Member
    שושו היקר.
    לא הייתי נגרר להתנגשות בכל מקרה, נסכים שאנחנו לא חייבים להסכים, תצא מנקודת הנחה שמה שאני יודע אתה לא יודע ולהיפך. אז הכל בסדר, נשאר עינייניים ובתחום האירוע.
    בכל מקרה אחדד ואומר שלמרות הכיסוי המצויין שלנו, לא נוכל להיות בכל מקום ובכל זמן, נעשה את המקסימום להגיע במהירות למקום האירוע ובהינתן מצב שלא נוכל, נקווה לסיוע כוחות הביטחון, משטרה ומחסומים,

Member
    מה קורה אם נניח אני לא עונה לטלפון כי אני ברכיבה? קופצים עליי בהמשך?

Junior Member
    דרור, לילה טוב.
    מצד אחד אתה טוען שאין לכם כיסוי גאוגרפי מוגבל ומאידך אתה אומר שלסכל גנבה שקרובה לקו הירוק היא עם אחוזי הצלחה קטנים יותר (וכשדיברנו בטלפון אחרי הגניבה היית אפילו פחות אופטימי לגבי אחוזי ההצלחה)
    מה שכן מגביל את את הכיסוי הגאוגרפי שלכם ביחוד כשיש לכם רק סייר אחד על אזור שנחשב עלידכם כבעייתי.
    ולכן היה זה ראוי שמידע חשוב זה היה נמסר לי כשנרשמתי לשירות שלכם ומסרתי את כתובתי בכפר סבא.......
    בנוגע לשיחות שעשיתי למוקד שלכם בזמן הגניבה, זה באמת נראה לך הגיוני שמוקדן שלכם (חסר כל רגישות) גוער בי על זה שאני "תופס לכם קו טלפון", מצידי תיקנו עוד עשר קווי טלפון והלקוח אם הוא רוצה ישאר עם קו פתוח אליכם.
    הזמן שעבר מרגע העמסה עד לכניסה לקלקיליה היה 36 דקות:
    התרעה מ-
    36-193-32
    אירוע הטיה/גרירה
    תל חי כפר סבא
    27/12/2016 17:17:51
    סקיילוק
    התרעה מ-
    36-193-32
    ארוע כניסה אנלוגית
    קלקיליה
    27/12/2016 17:53:52
    סקיילוק.
    ואם היה לכם סייר אפילו באזור רעננה, הוא היה אמור להגיע בלי שום בעיה לאזור כפר סבא.
    כמו כן אני ממש לא מבין אם יש לכם מערכת GPS על האופנוע ואתם יודעים את המיקום המדויק שלו. למה לא לדווח לשוטרים בניידת את המקום של הגנבים, לא אם כוונה לנגח/לחסום /לעצור אותם אלא כדי שיוכלו לזהות את הרכב של הגנבים ולעצור אותו במחסום.
    ודבר אחרון, מה זאת אומרת "לא מודדים את הלקוח על התבטאויותיו בעניין השירות של סקיילוק", בכל האשכול הזה ציינתי רק אירועים שקרו, על מה בדיוק אתם אמורים למדוד אותי, על השירות שלא קיבלתי, שעליו שילמתי כל חודש, על זה שכשנרשמתי לשירות לא נאמר לי שזה שאני גר בכפר סבא מקטין את הסיכוי שאני אקבל תמורה לתשלום החודשי, שבכל אזור השרון יש לכם רק סייר אחד.... אז אני כן מודד את סקיילוק והציון מבחינתי הוא נכשל.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    מה קורה אם נניח אני לא עונה לטלפון כי אני ברכיבה? קופצים עליי בהמשך?
    בוקר טוב.
    לא הבנתי את השאלה. אם התכוונת שאנחנו חושבים שהכלי בגניבה ואתה לא עונה, אז אנחנו מזניקים משטרה וסייר שיעצרו אותך. כך קרה לפני כחודש עם כלי שנגרר למוסך והבעלים שלו לא ענתה. המשטרה עצרה את הגרר עד שהבעלים הגיעה.

Senior Member
    לנציג של החברה, קודם כל יפה שאתה באת לפה להגיב, יש פה לא מעט מנויים(ואני בינהם) שקצת מוטרדים .
    אני לקוח שלכם כבר שנה, עד הרגשתי בטוח, כי המוקד תמיד היה ערני. גם בנסיעה בשעות לא שגרתיות תמיד היו מתקשרים .
    אבל העובדה שיש סייר אחד באזור, די גורמת לי להתחיל לפקפק בשירות.
    איך יכול להיות, שבכל אזור השרון יש סייר אחד? מה קורה אם יש 2 גניבות באותו אזור?
    אשמח שתבהיר את הנקודה, כי אני משלם כל רבעון על השירות, ואם זה המצב, אני לא בטוח שיש לי סיבה להמשיך לשלם. כי למשטרה להתקשר כולנו יכולים, אנחנו משלמים בשביל הערך המוסף.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    לנציג של החברה, קודם כל יפה שאתה באת לפה להגיב, יש פה לא מעט מנויים(ואני בינהם) שקצת מוטרדים .
    אני לקוח שלכם כבר שנה, עד הרגשתי בטוח, כי המוקד תמיד היה ערני. גם בנסיעה בשעות לא שגרתיות תמיד היו מתקשרים .
    אשמח שתבהיר את הנקודה, כי אני משלם כל רבעון על השירות, ואם זה המצב, אני לא בטוח שיש לי סיבה להמשיך לשלם. כי למשטרה להתקשר כולנו יכולים, אנחנו משלמים בשביל הערך המוסף.
    ניצן שלום ובוקר טוב.
    איני יודע מדוע נתפס שיש ל"סקיילוק" רק סייר אחד באזור השרון. חזרתי וציינתי שיש לנו את מסת הסיירים הגדולה באזור זה ובאותו הערב היה סייר אחד רלוונטי לאירוע שלא יכל לסייע לאור הקירבה של האירוע לקלקילייה, ראה משך זמן האירוע כולו. סיירים שלנו פרוסים באזור בהתאם למגוריהם ולעיסוקיהם, כל תנועה בשעות הערב באזור זה בעייתית ולכן יש משמעות גדולה למקום האירוע ביחס לציר המילוט ולקרבה לקו התפר.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    למשטרה אכן כולם יכולים להתקשר, אבל רק אנחנו יכולים להכווין את המשטרה לכלי לנוכח הימצאות המערכת שלנו, וכמובן הסיירים.. זה הערך המוסף...

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    למשטרה אכן כולם יכולים להתקשר, אבל רק אנחנו יכולים להכווין את המשטרה לכלי לנוכח הימצאות המערכת שלנו, וכמובן הסיירים.. זה הערך המוסף...
    וזה בדיוק מה שלא קרה במקרה של פות"ש...
    כל הCSI והאיכון הלוויני לא עזרו לעצירת הטנדר או חילוץ ממאורת הגנבים.
    ת'כלס, נתפסתם עם המכנסיים למטה ואפילו לא טרחת להתנצל בפני הלקוח שלך...
    *אני לא מנוי שלכם ולא הייתי ואין לי צד בעניין אבל נראה לי שיצאתם חומוס הפעם.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Junior Member
    דרור,
    אולי אז תוכל להסביר לי מדוע בכל פעם שהתקשרתי התשובה של המוקדן שלכם היתה שאתם במעקב אחרי האופנוע, אם המוקדן היה אומר לי שהסייר שלכם רחוק הייתי יכול לעלות על הרכב שלי ולעקוב בעצמי ולדווח לכם או למשטרה על איזה רכב נמצא האופנוע, הרי ראיתי אותו לאורך כל הדרך באפליקציה.

Junior Member
    אכן לא הצלחנו לסכל את האירוע , לא נוכל תמיד לסכל , צריך לדעת זאת ומי שמצהיר אחרת פשוט משקר.
    דווקא כן התנצלנו בפני הלקוח ועוד באותו הערב , אישית , אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך , העיקר שכתבת מה שכתבת.
    מכנסיים למטה / חומוס - לא רלוונטי ולא ענייני.

Junior Member
    ניצן שלום ובוקר טוב.
    איני יודע מדוע נתפס שיש ל"סקיילוק" רק סייר אחד באזור השרון. חזרתי וציינתי שיש לנו את מסת הסיירים הגדולה באזור זה ובאותו הערב היה סייר אחד רלוונטי לאירוע שלא יכל לסייע לאור הקירבה של האירוע לקלקילייה, ראה משך זמן האירוע כולו. סיירים שלנו פרוסים באזור בהתאם למגוריהם ולעיסוקיהם, כל תנועה בשעות הערב באזור זה בעייתית ולכן יש משמעות גדולה למקום האירוע ביחס לציר המילוט ולקרבה לקו התפר.
    דרור,
    זה לא ש"נתפס" שיש לסקיילוק רק סייר אחד באזור השרון, זה מה שאתה אמרת לי בשיחת הטלפון באותו הערב, אמרת לי שהיה רק סייר אחד באזור השרון והוא היה בנתניה.