תוצאות 1 עד 15 מ 127

אשכול: בני ****, גנבו לי את הZ

צפייה משולבת

לקב"ט של סקילוק, אין לי שום בעיה מתוכן ההודעה שלך ומתיאור האירוע ואף בכך שאף סייר שלכם לא היה זמין באותו רגע, כי זה יכול לקרות עקב היותם עובדים בעוד עבודה. אולם אני הייתי רוצה לדעת. אם לקח 36 דקות מרגע הגנבה עד שהאופנוע נכנס לקלקיליה. ניקח לצורך העניין שאחרי 10 דקות הלקוח אישר את הגנבה, היה לכם 26 דקות לעלות מול המשטרה, להודיע למחסומים הרלוונטיים באזור. כמו כן ברגע שראיתם ירידה של האופנוע למחסום מסוים, לבקש ליצור פקק תנועה במחסום עד להגעת המשטרה למקום. עם כל הכבוד לחברה שלך, פרק זמן של 26 דקות מרגע אישור הגנבה ואי הצלחה בתפיסתו זה רשלנות של המוקד והאחמ"ש שהיה אחראי על האירוע.
    וכן אני אומר את דעתי הכנה בתור עובד איתוראן ואף נציג לשעבר במוקד המבצעי במשך כשנתיים.
    כמו כן, האם נעשו ניסיונות לשלוח שופ"ם למיקום האחרון של הכלי? לפני ניתוק המערכת שהם גילו אותה לדעתי.
    אשמח לתגובתך.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 82562
    לקב"ט של סקילוק, אין לי שום בעיה מתוכן ההודעה שלך ומתיאור האירוע ואף בכך שאף סייר שלכם לא היה זמין באותו רגע, כי זה יכול לקרות עקב היותם עובדים בעוד עבודה. אולם אני הייתי רוצה לדעת. אם לקח 36 דקות מרגע הגנבה עד שהאופנוע נכנס לקלקיליה. ניקח לצורך העניין שאחרי 10 דקות הלקוח אישר את הגנבה, היה לכם 26 דקות לעלות מול המשטרה, להודיע למחסומים הרלוונטיים באזור. כמו כן ברגע שראיתם ירידה של האופנוע למחסום מסוים, לבקש ליצור פקק תנועה במחסום עד להגעת המשטרה למקום. עם כל הכבוד לחברה שלך, פרק זמן של 26 דקות מרגע אישור הגנבה ואי הצלחה בתפיסתו זה רשלנות של המוקד והאחמ"ש שהיה אחראי על האירוע.
    וכן אני אומר את דעתי הכנה בתור עובד איתוראן ואף נציג לשעבר במוקד המבצעי במשך כשנתיים.
    כמו כן, האם נעשו ניסיונות לשלוח שופ"ם למיקום האחרון של הכלי? לפני ניתוק המערכת שהם גילו אותה לדעתי.
    אשמח לתגובתך.
    בייקר שלום.
    אין לי כוונה לנהל עימות כזה או אחר עם נציג חברה מתחרה ובטח לא לתת לך מענה לשאלות אחרי שאתה מחלק ציונים לשבח למוקדן ולאחמ"ש של סקיילוק. כל שהייתי צריך להציג ולפרט בקשר לאירוע הנ"ל, עשיתי באשכול, לפני ולפנים.
    אם אתה רוצה לתאר את דרך הפעולה של איתוראן ככזאת שתוך 26 דקות מקפיצה את כל הגזרה, מפעילה את המחסום הצבאי, גורמת לפקק תנועה שעוצר את הרכב, שולחת את הרשות הפלסטינית לחפש אופנוע בתוך קלקילייה ובסוף מחזירה את האופנוע ללקוח, הרי זה הירואי מדי גם בשבילי, עם ניסיון מבצעי מעל 20 שנה ואיני מזלזל בנסיונך המבצעי. חסר רק מסוק, וצוללת בסיפור והרי תיאור מושלם לדרך פעולה. סקיילוק לא מוכרת לוקשים וסיפורי גבורה. הייתי נזהר בתיאורים כשלך שנוגדים את התו"ל של צה"ל במחסומים ובטח של מתאם הפעולות בשטחים מול הרש"פ... מישהו עוד עלול להאמין לך שאתם מסוגלים לכל זה תחת חסות הצבא והמשטרה.. ושהקורא ישפוט ויבין כדרך הבנתו.