אהלן אז קודם תתחיל להקפיד על כותרת עינית יותר בבקשה.
עכשיו נגיד בקארדו כל ליין הדיבוריות חולק את אותם הרמקולים בידיוק. משמע בין הqz ל פאטאק אין הבדל בשמע
Sent from my m3 note using Tapatalk
אהלן, נהרסה לי הדיבורית לפני כמה ימים ואני בדיוק עכשיו מחפש משהו חדש, אז ככה:
לפני הכל, הנחת המוצא שלי היא שאין לדיבורית הרבה חשיבות מעבר לאיכות שמע (בעיקר מוזיקה, אבל גם קצת שיחות), רדיו לא נחוץ, גם לא אינטרקום וכו'. אם ככה, שווה לקנות משהו ממכשירי הדגל של החברות? ז"א, איכות השמע משתפרת מהQ1 לQ3 לצורך העניין? כי זה דבר שהיה לי קצת קשה להבין בין השורות, בעיקר ראיתי שהפונקציות מתרחבות.
ואם כבר אנחנו שם, איזה חברה מנפקת את האיכות הכי טובה? יש אוזניות כלשהן שנותנות גם קצת באס?
ראיתי חוות דעת (באינטרנט) שממליצות על אינטרפון בתור חברה עם איכות שמע טובה, עדיפה על השאר?
אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם ניסיון, האמת שאני מאוד מתלבט וזה נושא שאני לא רוצה לטעות בו כי בלי מוזיקה קשה לי מאוד לרכב, תודה רבה מראש![]()
אהלן אז קודם תתחיל להקפיד על כותרת עינית יותר בבקשה.
עכשיו נגיד בקארדו כל ליין הדיבוריות חולק את אותם הרמקולים בידיוק. משמע בין הqz ל פאטאק אין הבדל בשמע
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
המעבד סאונד זהה לחלוטין זה מעבד של csr די גנרי שקיים בשפע.
לא בטוח אבל אם זיכרוני אינו מטעה אותי.
המעבד סאונד זהה בכל הליין של הדיבוריות ההבדלים זה בפונקציות מסביב
ביוקליר יש הבדל בסנה יש.
אחלה על ההערה ותודה על התשובה, אשמח אם יהיה מי שיוכל לשפוך קצת אור בנוגע לאינטרפון, לא מכיר אישית מישהו שיש לו אחת אבל משיטוט קצר באינטרנט מקבלים רושם כאילו מבחינת סאונד הם עדיפים, יש פה מישהו שיכול לחוות דעת במקרה?
ולגבי הסנה, שם יש הבדל משמעותי מבחינת איכות הסאונד בין הדגמים?
תודה מראש, הרבה שאלות כי זה לא משהו שקונים כל יום ומעדיף לקנות את מה שהכי מתאים לי מראש.
נכון אבל דווקא הרמקולים וודאי זהים לחלוטין.
יש 2 דגמים לקארדו 32ממ שזה הסטנדרט בכולם
ו40ממ שזה המשודרג של כולם בתוספת תשלום אין להם דגם אחר
Pap123
הכי קל כנס באתר החברה ותראה אוזניות נוספות ואז תראה לאיזה דגמים זה מתאים ככה תדע אם כל הליין אותה איכות שמע שזה ברוב המקרים ההבדלים בעיקר בין הדורות בתוך הדור הקיים זה לרוב זהה