ערסוואתית מצויה. להגיש תלונה על פגע וברח. מתייחסים לזה ברצינות

נהגת השברולט (מספר 5325870) נצמדה אלי לאופנוע שוב ושוב--כשסימנתי לה להפסיק עם זה היא נכנסה בי מאחור ***בכוונה*** וכמעט גרמה לי ליפול מהאופנוע. פה בסרטון ניתן לראות שהיא מסרבת למסור לי פרטים. פגעה לי במזוודת צד. מקום: קיבוץ גלויות ביציאה מתל אביב לפני המחלף, תאריך 25 דצמבר 2016 שעה 9:00

ערסוואתית מצויה. להגיש תלונה על פגע וברח. מתייחסים לזה ברצינות
צריך למצוא את הגן שמביא כאלו לעולם ולבודד אותו
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

כאמור - תלונה במשטרה. זה שהיא בכלל עצרה ודיברה איתך בסרטון כבר מראה שהיה משהו (אף נהג לא עוצר סתם ככה בצד השמאלי של הכביש לשוחח אם לא מדובר במשהו רציני). בנוסף ואם כבר צילמת, אין איזה תעוד מספר דקות קודם לכן שבו רואים שהועפת קדימה כשהיא נגעה בך או משהו? וכן את תחילת השיחה עם הגב׳ ממנה עולה שלא עצרת אותה סתם כך ושהיא יודעת במה מדובר?
כמו שהיא נראית זה גן רצסיבי.
חינוך לא היה עוזר במקרה שלה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בשביל שהתלונה תהיה רלוונטית, אתה חייב לצרף גם את החלק בסרטון שהיא מסכנת אותך, בלי זה אין לך שום קייס.

הרבה לא יודעים אבל עד לפני המצאת מצלמות הדרך- לא הוגשה תלונה אחת במשטרה.

היא נראית מסוממת לגמרי
בשנת 90 נהגת פירססה על קו לבן ופגעה בי. היא סרבה לתת לי פרטים. תלונה הוגשה ואילו שאף אחד לא חלם אז על מצלמות קסדה היא טופלה ובסוף הנהגת שילמה לי את הפיצוי שביקשתי. אני לא יודע אם היא קיבלה דו"ח וגם לא מעניין אותי. למה שלא יטפלו בך? התלונה במשטרה זה הצעד הראשון בשביל לקבל את הפרטים שלה ולתבוע פיצוי.
בשנות האוניברסיטה שלי (איפשהו לפני קצת יותר מעשר שנים) התניידתי על קטנוע 50 סמ"ק ברחובות ב"ש (סאן יאנג משהו). באחד הלילות כשיצאתי מחברים הביתה גיליתי לצערי שמישהו גנב לי את הקטנוע, עם הקסדה, כשחתך את השרשרת ששניהם היו קשורים בה. דיווחתי למשטרה על הגנבה, ותיכננתי לסור לתחנה בבוקר להגיש תלונה (בכל זאת, סטודנט לתואר ראשון, בבאר שבע, בלילה...). מתישהו לפנות אותו בוקר קיבלתי טלפון מהמשטרה שתפסו את הגנב והקטנוע, וביקשו ממני לבוא. מסתבר שהגנב היה איזה ילד קקה מהאזור (שכונה ד') שגנב עם חבר שלו את הקטנוע ונתפס במהלך 'רכיבה' באמצע הרחוב (בכל זאת קטנוע עם חלק קדמי מפורק ושני ילדים, רק אחד עם קסדה, נוסעים בארבע וחצי בבוקר בשכונת מצוקה מדליק נורה כלשהי לאנשי הבילוש שהסתובבו שם לחפש עניינים). הגעתי למקום, ובעזרת השוטרים (המאוד אדיבים יש לציין) העמסנו את הקטנוע בבגאז' של המיצובישי לנסר של אשתי לעתיד ונסענו בשיירה עד למקום שבחרתי לקשור אותו. אחריזה כבר הייתי חייב להגיש תלונה וכך היה.
לימים קיבלתי מכתב התנצלות מאותו ילד קקה, שהיה קטין, והודעה מהמשטרה שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור. לא פיצוי, ואפילו לא את הקסדה שנשארה אצלם כ'ראיות'.
המשטרה יכולה לעשות את העבודה שלה באופן מלא ומעולה, אבל לכל זה אין ערך אם מערכת המשפט מרחמת על העבריינים. כל עוד חוליה בשרשרת הענישה כושלת בעבודתה, אין משמעות להגשת תלונה.

תהיה חכם אל תהיה צודק.