עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: נהגת מסוכנת נצמדה ונכנסה בי בכוונה

פגע וברח זה רק אם יש נפגעים והוזמן אמבולנס וזה גם אם אתה פצוע מדרגת קושי מסויימת (בינוני חושב) .
    אם יש לך את הסרטון שהיא פגעה בך תעלה או שתראה אותו למשטרה אחרת זה סתם סרטון שלא שווה כלום.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Senior Member
    מויקיפדיה:
    תאונת פָּגַע וּבָרַח היא תאונת דרכים שבה הנהג הפוגע לא קיים דרישה חוקית ממנו כנהג פוגע, כגון הגשת עזרה לנפגעים או מסירת פרטיו. כלומר, הנהג פגע ברכוש או בנפש וברח ממקום התאונה, לאו דווקא באמצעות רכבו.

עריכה:
    גם כתוב:
    בניגוד למדינות אחרות, בישראל העבירה מתייחסת אך ורק לחובה לבדוק אם נגרמו נפגעים בתאונה ובמידת האפשר להגיש להם עזרה. בארצות הברית, להבדיל, העבירה מתייחסת לאי הזדהות הנהג המעורב בפני רשויות החוק.
    נערך לאחרונה על ידי nihrider; 01-01-2017 בשעה 21:46.

Junior Member
    מה נעשה?
    ככה ה' רוצה - הכל לטובה!
    "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם"
    הציווי האלוקי הנ"ל מתעסק בהוראה הפשוטה והמתבקשת שלפיה חייב אדם לשמור על חייו, ובאיסור להיכנס לסכנות מיותרות!! רק רכיבות בטוחות...

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    מויקיפדיה:
    תאונת פָּגַע וּבָרַח היא תאונת דרכים שבה הנהג הפוגע לא קיים דרישה חוקית ממנו כנהג פוגע, כגון הגשת עזרה לנפגעים או מסירת פרטיו. כלומר, הנהג פגע ברכוש או בנפש וברח ממקום התאונה, לאו דווקא באמצעות רכבו.

עריכה:
    גם כתוב:
    בניגוד למדינות אחרות, בישראל העבירה מתייחסת אך ורק לחובה לבדוק אם נגרמו נפגעים בתאונה ובמידת האפשר להגיש להם עזרה. בארצות הברית, להבדיל, העבירה מתייחסת לאי הזדהות הנהג המעורב בפני רשויות החוק.
    בקיצור שטויות במיץ.

אל תסתמך על מה שכתוב לך שם.

לצערי אני כותב לך את זה מניסיון...נהג פגע ברכב של חברה שלי שהייתי איתה ברכב והוא ברח והספקתי לצלם את המספר רכב שלו.

אם אמבולנס היה מפנה את פותח השרשור והיה מציג גם מספר רכב היו שולחים אליה ניידת משטרה.

בשביל שזה יחשב תאונת פגע וברח אמבולנס צריך לפנות אותך ותהיה פצוע מדרגת קושי מסויימת.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Banned
    כשהיה לי את הסילבר, איזה זקן ליטף לי את הקטנוע עם האוטו שלו בכיכר של הסנדק בחיפה.
    המשיך לנסוע כשאני התרסקתי על הכביש שמה.
    יצאתי עם שריטות על הפרינג וברך משופשפת.
    פיניתי את עצמי למשטרה כדי להגיש תלונה.
    זה היה אחרי חמש וחצי בערב ולטענתם החוקר תנועה כבר יצא הביתה אבל כדאי שאני אנסה מחר.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO