המינוס הגדול הוא שעובדים ברחבות בחוץ,אין מזגן אף פעם,12 שעות ביום מ-05:00 עד 17:00 ותמיד בלחץ.
ככה חצי שנה,אחר כך הלחץ יורד ואפשר גם לעשות דברים אחרים כמו לטפל סופסופ באופנוע.
יצאתי להנאתי לשחק ב-GTA בדרך לירושלים... לפלס דרכי בין מכוניות תקועות בחום, בפקקים נוכח השריפה באבן ספיר, נהגים עצבניים שכל רגע מחליפים את הנתיב וכזה (באזור בגין-הר חוצבים בכלל היה שמח כשהיו מכוניות שנסעו בכיוון הנגדי על השוליים בניסיון לחזור על עקבותיהם...). אבל הגעתי שמח ומעושן...![]()
הבעייה איך ישנים בקומת גג ללא מיזוג
התשובה שלי
ישנתי בגינה
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הפסקת חשמל בתוך מעלית נשמע כמו סיוט רע במיוחד
אתמול [שני] הלחות הייתה בשיא אידוי הכנרת ישר לפרצוף שלי,היה פחות חם אבל בנדמה לי.
אני מעדיף לחות על פני טיגון בקרינה חזקה.
באזור 22:00 היתה הקלה[33 מעלות באיזור קשת] ונתתי בגז עד חצות,מ'כפת לי,יש לי יומיים חופש.
הילד בחר לישון על הריצפה
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
![]()
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כולכם, נמרים מנייר - תנסו לעבוד בחוף, בבר ללא מיזוג.
פלא שהתפטרתי?
http://youtu.be/ejorQVy3m8E
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כן, אבל באוסטרליה יש להם כאלה:
וגם כזה, למרות שאני לא יודע מה הסטטוס שלו כרגע:
A 200 km stretch of the Stuart between Alice Springs and Barrow Creek in the Northern Territory is zoned with no speed limit as a trial for one year from 1 February 2014.
צ'מע, אני לא הטיפוס הכי מבריק בעולם, אבל אם זה היה לשנה, וזה התחיל בפברואר 14, זה נגמר בכל מקרה.
וחוץ מזה, כנראה שהחום והאבק והכבישים האוסטרלים המחורבנים בחוץ יגמרו לך את המנוע במהירויות גבוהות הרבה לפני שתסיים את ה200 קילומטר האלה.