קראתי את המודעה שפירסמת פה בפורום. אתה כותב ומדגיש כל כך הרבה את הקילומטראז' ואת הטיפולים שזה קצת מוריד את החשק מהכלי. לא צריך להסתיר את הקילומטראז' אבל ממש אין סיבה שכל המודעה תתרכז רק בו.
קבלו ביטול על אלבר - הכלים שלהם לא נמכרים אפילו קרוב למחיר קניה.. נפסיד עליו יותר..
קראתי את המודעה שפירסמת פה בפורום. אתה כותב ומדגיש כל כך הרבה את הקילומטראז' ואת הטיפולים שזה קצת מוריד את החשק מהכלי. לא צריך להסתיר את הקילומטראז' אבל ממש אין סיבה שכל המודעה תתרכז רק בו.
במצב השוק הנתון ועקב החורף שיש עלינו, או שתחכה חודשיים לקיץ ולהתעוררות השוק ובכל מקרה תמכור במחיר הפסד כלשהו, או שתלך לסוכנות טרייד אין ותנסה לקבל את הזיכוי המרבי עבור הקטנוע שלך, רוב הסוכנויות מורידות 10- 15 אחוז מהמחירון, אולם יש להם שיקולים נוספים שיוכלו להוריד יותר. הכל תלוי גם בכלי האחר שאתה רוצה ובמידת הרצון שלהם למכור אותו גם.
לדעתי בקיץ הוא יימכר. לאיקסמקס יש שוק לא רע. אני את שלי (אם מלא פאקים קוסמטיים) מכרתי בפחות משבוע (מחירון 15, מטרו הציעו 6 בטרייד על אקסמקס חדש, הונדה הציעו 9 - נמכר ב12).
מה ממוצע ק״מ שנתי לקטנוע 400 סמ״ק.
אני תפרתי 21,000 ק״מ ב 9 חודשים.
היום הייתי אצל יוני אופנועים, יואש (YD) והונדה ירושלים..
המסקנה - להשאיר אותו לקיץ ולמכור לבד, ועכשיו לרכוש כלי בסכום שרציתי להוסיף..
גם אצל יוני, וגם מול אישימוטו בטלפון, המחיר שרצו על הכלי שחיפשתי אצלם היה גבוה, כדי "לכסות" את ההפסד שלהם על הקטנוע שהם "קונים" ממני..
יוצא שאני כביכול מוסר את הקטנוע חינם, וקונה כלי במחיר של התמקחות.. אז נשאיר אותו לקיץ כדי למכור ונקנה משהו אחר..
אז ב-25 אש"ח +- שאני יוציא, יונתן מהונדה הציע לי טרנסאלפ 700 שצריך להגיע אליו, וראיתי גם nc700x באזור.. מה דעתכם ?
לדעתי הטרנסאלף ירגש אותך יותר מהNC.
מבחינת אופי מנוע +שבילים...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
נמכר !!!!
הורדתי את הק"מ כדי שיתקשרו ואני יספר בטלפון, מאז התקשרו הרבה ואמרו שיבואו ו..כלום.
אתמול התקשר אחד, בא עכשיו ולקח.
תודה לכולם על העצות.. !!!!
עכשיו הגיע תור שרשור "התחדשתי".. כשימצא ה-אחד שלי.. (אולי כבר נמצא..)
אני חייב כבר לחזור לשפיות אחרי שנים של איתור מועמד ולבטים על הכלי הבא.. יותר מידי שעות פולגז ויד 2..
במילים אחרות סבלנות זה שם המשחק.
בהצלחה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מזל טוב! אני לא מתקשר למודעות שאין בהן ק"מ כי זה תמיד מאוד ברור למה הפרט הזה חסר, אבל עם הצלחה לא מתווכחים![]()
פרסמתי חודש+ עם ק"מ, אפילו לא טלפון אחד..
הורדתי את הק"מ, התקשרו כמה באותו יום, שמעו את הק"מ ורובם לא נבהלו..
וזה בדיוק קהל היעד של הקטנוע הזה..
חבר'ה שזה קטנוע ראשון / רציני ראשון שלהם..
עכשיו הכיוון זה ויסטרום או nc700x.. נטיה להונדה בגלל החסכוניות שלו.. (והתא מטען זה בונוס חביב).. yad2 יגיד את שלו.. בנתיים יש רק הונדה אחד שלא נראה להיט..
סתם שאלה חטטנית אבל בתקווה שתוכל לשפוך קצת אור על נושא הטרייד אין.
בכמה הציעו לך טרייד?
בכמה נמכר הכלי?
אפשרי באחוזים אם לא נוח לך מספרים מדוייקים.
תודה
טרייד דרך מטרו אם אני לוקח מהם חדש (!) הציעו 8
הונדה תלפיות לא רצה לקחת אותו בכלל..
מכרתי ב 7.5 (פרסמתי ב 8)