למה פשוט לא לרכב עם מגף/נעל ליומיום ולהחליף לנעל אחרת בעבודה? בכל מקרה קיימים המון סוגים של נעלים ממוגנות ליומיום שמתאימות גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת נוחות להליכה לכל היום כמו נעל רגילה.
האם מישהו מכיר מיגון שניתן להכניס לנעל שיגן על אזור כף הרגל והקרסול?
אני מכיר סוגים של סדים לנעלי ספורט לאנשים עם נקעים חוזרים אבל השאלה היא האם מישהו מכיר פתרון אחר, אולי אפילו ייעודי לרכיבה?
הרעיון מאחורי השאלה הוא שאולי במקום לקנות כל פעם נעל/מגף רכיבה יקרים ולא נוחים או שלא ניתן להסתובב בהם בלי להראות רובוטריק, ניתן יהיה להכניס מיגון כזה לנעל רגילה (גבוהה מן הסתם), וכשמגיעים ליעד (נגיד מקום העבודה) פשוט מוציאים את המיגון.
לחילופין, בחורף רכיבה עם מגפי גומי (רחמנא ליצלן) ממוגנות מקדימה כשאת שאר המיגון מקבלים מהאינרסט...
למה פשוט לא לרכב עם מגף/נעל ליומיום ולהחליף לנעל אחרת בעבודה? בכל מקרה קיימים המון סוגים של נעלים ממוגנות ליומיום שמתאימות גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת נוחות להליכה לכל היום כמו נעל רגילה.
Tracer 900
כי בחמש עשרה שנה האחרונות, שבהן אני רוכב גיליתי שזה לא נוח ולא יעיל.
בעיקר בכל הקשור לעמידות בגשם.
לא נראה לי הגיוני להוציא 800 ש"ח על מגפי רכיבה כי הקודמות מתחילות להכניס מים או סתם התבלו.
נעל רכיבה (אלו שנראות כמו נעל רגילה) לא באמת ממוגנות, ולא שוות כלום בחורף.
משום מה לא נותן לי לערוך.
הכוונה בלהוציא סכום כסף היתה שכל שנתיים צריך לקנות חדש. (אם זאת היתה השקעה חד פעמית מילא).
הרעיון שלך יפה אבל לא נראה לי שהוא ניתן לביצוע.
בכל מקרה אני משתמש במגף של XPD (מוגן מים ) זו שנה רביעית.
למעט הריח שאני מתגבר עליו בעזרת ספריי יעודי לנעלים ופעם בכמה זמן קצת דיאודורנט המגף מתפקד מצויין.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
משהו בסגנון הזה:http://m.ebay.com/itm/151979454751?_mwBanner=1
רק במחיר הגיוני יותר.
בקיץ נכנס לנעל גבוהה ובחורף למגף רפתנים ;-)
800 ליש"ט... זה לא אמיתי O_O
זה חלק מהמגף הראשון בכתבה הזו:
https://rideapart.com/articles/best-...torcycle-boots
הסיבה פשוטה - מיגון זה טוב ויפה, אבל הוא לא שווה כלום אם הנעל עצמה תתפרק או תקרע בזמן נפילה או החלקה, ואז שום דבר לא מחזיק את המיגון במקום.
נעלי רכיבה יהיו עשויית מחומר עמיד בהחלקה (בדר"כ עור) ויהיו מחוזקות כך ש(בשאיפה) לא יתפרקו בתאונה.