איך קורה מצב שבו עולה רוכב למקצה ללא מיגון מלא ?
היום ומחר (חמישי ושישי) מתקיים מרוץ דראג במנחת בדימונה תחת עמותת הדראג והתאחדות הספורט המוטורי - רכבים.
היום במקצה האימון, בחור על סוזוקי GSX-R1000 התהפך אחרי שהאופנוע עלה לו לווילי לא נשלט.
הסרטון בעמוד הפייסבוק שלנו:
https://www.facebook.com/fullgaz.co....4867082628948/
נערך לאחרונה על ידי nimi9; 29-12-2016 בשעה 15:58.
לטענת המארגנים, הוא קיבל הנחיה שלא לעלות בלי מיגון אבל התעלם ועלה בכל זאת.
חייב להודות שזה נשמע תמוה.
התגובות שם... מה נסגר עם פייסבוק, איך הגיעו למצב שכל התגובות זה תיוגים של אנשים אחרים.
החובבנות בארגון המירוצים בארץ כבר עברה כל גבול.
אחרי שגילינו שב'אליפות הסופרבייק' מתחרים האחד בשני פיירבלייד, נינג'ה 300 וטימקס. עכשיו מגיע הבזיון הזה - מתחרה עולה למסלול עם ג'ינס ונעלי ספורט.
אם המארגנים לא לוקחים את הספורט ברצינות, אף אחד אחר לא יעשה זאת במקומם.
התגובה הרשמית של המארגנים:
במסגרת מופע ראווה, שתואם עם התאחדות הספורט המוטורי בישראל אופנועים וטרקטורונים IMSF, עלה היום אחד האופנוענים, גאי יהודה עם מיגון חסר.
גאי קיבל הנחיה לחזור לפיטס להשלים המיגון ולמרות זאת, התעלם מההנחיה ועלה לרכיבה, שהסתיימה בהתרסקות על המסלול.
למרבה המזל, יצא גאי מהאירוע בחבלות קלות בלבד.
אירוע דראג דימונה נעצר מיד ונערך תחקיר מקיף של המקרה, במהלכו אותרו הסיבות, תוקנו מיידית ונהלי הבטיחות חודדו שוב, מול כל בעלי התפקידים.
הובהר מעל לכל ספק, כי כל חריגה ולו הקלה ביותר, מנהלי הבטיחות, תפגוש תגובה חריפה ונחרצת.
נקיטת היד הקשה היא חלק מתפיסת העולם החד משמעית ובלתי מתפשרת, של כל הנוגעים בדבר: הבטיחות היא מעל לכל והנושא החשוב ביותר בספורט המוטורי.
למה הריצו את המקצה בכלל אם הוא היה בלי מיגון. אין מיגון = אין מקצה. כמה קשה זה יכול להיות.
״אמרנו לו לא לעלות למקצה בלי מיגון״ לא ראיתם שהוא עם ג׳ינס ונעלי ספורט במהלך כל ההכנה למקצה ?! איזו תגובה עלובה ומכסת״חת פשוט עושים צחוק.
"אבל המורה, אמרתי לו! "
Kids...
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
יש מקצה דו גלגלי? בפירסום לא הציגו
מצד אחד זה אמור להיות ארוע תחתרותי רשמי,
מצד שני הבחור במודע החליט שהוא מתחרה בלבוש של ערס ספורטיבי ממוצע.
מצד אחד אני חושב שאמורים להיות תנאים מוגדרים לתחרות רשמית, מצד שני אם הוא החליט שזה מיגון מספק זה בעיה שלו.
בסופו של דבר, חבל לי על האופנוע יותר ממה שחבל לי על הדביל.
תכלס, אני ממש לא מהדור "פוליטיקלי קורקט" ומבחינתי שיתחרה בתחתונים וכפכפים, רק שלא יתלונן אם יכאב לו.
עלוב עלוב עלוב
בושה למארגנים
בושה לשופטים
בושה למשתתפים
בושה לרוכב
חרא על הפנים של כולנו