תתחדש!
בדרך כלל נהוג להעלות תמונה.![]()
אז ככה היום הגיע לי האגזוז GPR Furore ל Z שלי
כמובן שהזמנתי את האגזוז מGpr איטליה . אחרי התכתבויות רבות ביקשתי מהיצרן לא לשלוח לי בשום פנים ואופן את האגזוז בכל חברת בלדרות שהיא ומשום מה קיבלתי מספר מעקב הזוי מאיטליה שהשתנה בארץ למספר מעקב ישראל , כנראה איזה קומבינה שדואר ישראל עושה , כלכך התעצבתי שראיתי שאני אמור לשלם 400 שח מיסים וכל העמלות הלא מובנות של דואר ישראל , האגזוז עלה לי 1000 שח ,בכל מקרה אני חייב לציין גם שהמכס פתח לי בברוטליות את הקופסא היה בה חור בגודל של ראש במזל לא נפל כלום מהחבילה . בכל זאת האשמתי את היצרן שהוא זה ששלח את זה ב EMS מפה לשם גי פי אר החזירו לי את כל עמלת ה EMS כולי מאושר עד השמיים , ההרכבה גם לא סיפור אבל חשוב שתדעו שזה ממש לא סרט כמו שהרבה חושבים להזמין אגזוז סך הכל חשוב מאוד שיהיה לו תקן מוטבע על הגוף עצמו שרשום עליו E וזה עובר חלק
יופי.השולח החזיר לך 40 מהערך ששילמת אותו. אל תתפלאו למה עוד שבוע לא שולחים דברים לארץ
בקיצור דפקתה את המוכר על כסף שאתה אמור לשלם על פי חוק.
למה שלך לך בדואר כזה? כי זה פאקינג אגזוז בגודל עצום לא שולחים אותו בדואר רגיל לא מבוטח.
לא אתפלא שמעכשיו הוא לא ישלח לארץ ואולי גם ישאיר לך פידבק שלילי.
זה מה שנקרא אנחנו יורים לעצמיינו ברגל
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אני במשך שבועים הייתי בקשר איתו שיחות עצומות במייל , הוא הבטיח לי במאה אחוזים שהוא שולח את זה בדואר סטנדרטי , בהתחלה הוא רצה לשלוח לי את זה דרךdhl/tnt לא הסכמתי בשום פנים ואופן . לסיכום זה הגיע דרך ems ,דואר ישראל אומר שאין סיכוי כזה שהמוכר לא שלח את זה ב ems כי הם לא משנים מספרי מעקב . אני יכול להגיד לך שביקשתי החזרים המוכר לא התנגד הוא אמר אין בעיה .
Sent from my iPhone using Tapatalk
עוד מכל השיטות שילוח הם בחרו בגרועה ביותר לארץ אז זה בהחלט אשמתם.
טוב מאוד שלקחת מהם את הכסף בחזרה.
תתחדש
מאיזה אתר הזמנת?
כמה זמן לקח לזה להגיע?
תודה
דיברתי עם gpr.it הם הפנו אותי ל-
http://stores.ebay.com/Isle-of-man-store-by-mototopgun
כנראה סוכן רישמי שלהם באיטליה יש לו שלל אגזוזים ואפשר לסמוך עליו בעייניים עצומות רק תשבו לו על הראש שישלח את זה בדואר סטנדרט , שימו לב גם לתקנים ארופאים אחרת לא יכנס לארץ
תתחדש, אפשר לשאול כמה ביקשו ממך בארץ על האגזוז הזה ?
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך