בימים האחרונים ניסיתי לבדוק באתר של Revzilla אפשרות לרכישת מכנסי קיץ, או לפחות לראות מבחינת מבחר מה יש בשוק.
כמות הדגמים מעוורת וקשה לפעמים להבין מה היעוד של המכנסיים, שלא לדבר על ההבדלים בין הדגמים.
כיוון שאני סובל מחום, אני מחפש מכנסי רכיבה לקיץ כאשר האוורור מורגש ברכיבה ולא מכנסיים שהקשר שלהם לקיץ זאת התוית שכתוב עליה summer. הרכיבה תהיה טיולי כביש ללא התגרזנות ומידי פעם אימוני רכיבה. בגלל שמדובר במכנסיים לשעות הפנאי, אני מעדיף מכנסיים שהם לא Overpants אבל שכן תהיה אפשרות להוסיף שכבה טרמית דקיקה למטה בעונות מעבר. אין לי בעיה אם תהיה שכבה פריקה נגד רוח\גשם לעונות מעבר. אני מניח שעור לא יהיה בחירה נכונה בעניין הזה, אבל אני פתוח להצעות.
דוגמה לחוות דעת מאתר Revzilla למכנסי Rukka AirMan
אם אני צריך לעמוד כדי שלא יהיה לי חם בזמן רכיבה, זה מפספס את המטרה מבחינתי ומדובר במכנסיים של 440 דולר.On my 3 hour return trip, the temperature was 88 degrees and the airman jacket and pants did a great job with airflow. It was very hot and humid and my bike has a fairly large windscreen. It was warm while sitting on the bike , but once I stood up, I could feel the air dispersing throughout
כמובן, מה שיותר ממוגן יותר טוב.
התקציב שלי הוא עד 500 דולר\יורו.
אני יודע שאני קצת נודניק עם הבקשות, אבל לשלם כזה סכום ובסוף לא יהיה נוח או שאני אתבשל ברכיבה זה בזבוז כסף, הייתי יכול לקנות ג'ינס בשוק לשים מגינים ולשחות בזיעה.