נכתב במקור על ידי Skity בשעה טובה התחדשתי בקטום החדש שלי! יש לציין לשבח את עובדי הפודיום בחולון, שירות מעל ומעבר ומודה שהייתי לקוח נודניק במיוחד. הכלי הראשון שאני רוכב עליו בסדר גודל של סוסים כאלה, כלי מטריף לגמרי, מודה שלא ציפיתי כ"כ לכמות כוח הזאת. יש מצב שאתה גר בקיבוץ גלויות? היום טיילתי עם הכלב וראיתי את אותו אחד (אם זה אותו אחד)
נכתב במקור על ידי סער666 יש מצב שאתה גר בקיבוץ גלויות? היום טיילתי עם הכלב וראיתי את אותו אחד (אם זה אותו אחד) היום הייתי איתו בחולון, תל אביב, בת ים, ראשון לציון, טיילתי בכל איזור המרכז אז סיכוי טוב שזה הייתי אני, קסדה RPHA 11 עם משקף שחור במקרה?
נכתב במקור על ידי Skity היום הייתי איתו בחולון, תל אביב, בת ים, ראשון לציון, טיילתי בכל איזור המרכז אז סיכוי טוב שזה הייתי אני, קסדה RPHA 11 עם משקף שחור במקרה? קודם כל תתחדש ותהנה הכלי נראה פצצה.. (אגב לגבי הקסדה האם היא שקטה ? )
נכתב במקור על ידי Yos קודם כל תתחדש ותהנה הכלי נראה פצצה.. (אגב לגבי הקסדה האם היא שקטה ? ) על אופנוע סופרמוטו ללא כל מיגון רוח כנראה שאף קסדה לא תיהיה שקטה.
נכתב במקור על ידי סער666 יש מצב שאתה גר בקיבוץ גלויות? היום טיילתי עם הכלב וראיתי את אותו אחד (אם זה אותו אחד) הקפדתי לא להגיד עיר
חוקי הפורום