עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 54

אשכול: התחדשתי! KTM SMC-R 690

Member הסמל האישי של danielk
    אין אופציה לרכוש את הכלי ללא ההגבלה, יש תקינה אך ורק לכלי מוגבל.
    האם הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח, שורה תחתונה כן, בתכלס, אני אישית לא מכיר שום כלי עם אופציה להסרת הגבלה שההסרה בו הושארה, בין אם זה חוקי ובין אם זה לא, האם כל הכלים ה"מוגבלים" שנעים על הכבישים עבריינים? כן.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shembar1 צפיה בהודעה
    סליחה שאני שוב מחזיר את הדיון. אבל התקשרתי לסוכנות KTM תל אביב. והם ציינו בפני שאת האופנוע ניתן לקנות רק מוגבל לA1 (עם הגבלת כ"ס).
    שאלתי אם ניתן להסיר את ההגבלה. וכמובן שכן אבל לא ניתן להוציא את הכלי מהסוכנות ללא הגבלה. והסרת ההגבלה על אחריותי בלבד.

אז לשאלתי- הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח??
    והאם יש אופציה לקנות את הכלי ללא הגבלה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    אין אופציה לרכוש את הכלי ללא ההגבלה, יש תקינה אך ורק לכלי מוגבל.
    האם הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח, שורה תחתונה כן, בתכלס, אני אישית לא מכיר שום כלי עם אופציה להסרת הגבלה שההסרה בו הושארה, בין אם זה חוקי ובין אם זה לא, האם כל הכלים ה"מוגבלים" שנעים על הכבישים עבריינים? כן.
    למען האמת אין לי מושג על מה מדובר אפילו, יכול מאוד להיות שמדובר במשהו שכבר לא רלוונטי, מעולם בשום שלב הרכישה לא נאמר לי דבר על הגבלה, הכי יצא מהסוכנות ללא שום הגבלה.

קטע מעניין, גרמת לי לשלוף את הרישיון רכב ואני רואה שבאמת רשום 40 כ"ס מתאים רישיון A1, מוזר מאוד, נברר את זה מחר, אבל אם הכי עזב ככה את הסוכנות אז אני לא חושב שאמורה להיות בעיה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    למען האמת אין לי מושג על מה מדובר אפילו, יכול מאוד להיות שמדובר במשהו שכבר לא רלוונטי, מעולם בשום שלב הרכישה לא נאמר לי דבר על הגבלה, הכי יצא מהסוכנות ללא שום הגבלה.

קטע מעניין, גרמת לי לשלוף את הרישיון רכב ואני רואה שבאמת רשום 40 כ"ס מתאים רישיון A1, מוזר מאוד, נברר את זה מחר, אבל אם הכי עזב ככה את הסוכנות אז אני לא חושב שאמורה להיות בעיה.

כנראה שהכלי שלך באמת עומד על 40 כ"ס. זה טוב אל תתבאס על זה.. במיוחד לאופנוע התחלתי זה מספיק בהחלט 40 כ"ס!!
    רק שתדע שאתה מנצל בערך 50% מהכוח של הכלי!
    במידה ואתה מחליט להעיף את ההגבלה תדע את מגבלות הביטוח שלך. לא שווה להסתכן בגלל זה

Member
    כנראה שהכלי שלך באמת עומד על 40 כ"ס. זה טוב אל תתבאס על זה.. במיוחד לאופנוע התחלתי זה מספיק בהחלט 40 כ"ס!!
    רק שתדע שאתה מנצל בערך 50% מהכוח של הכלי!
    במידה ואתה מחליט להעיף את ההגבלה תדע את מגבלות הביטוח שלך. לא שווה להסתכן בגלל זה
    האופנוע לא מוגבל, אני יודע טוב מאוד מה ההבדל בין 40 סוסים ל70 סוסים.

בכל מקרה בדקתי את העניין, מכיוון שהזמנתי את האופנוע עם קיטו איבו 1 האופנוע ללא הגבלה, חלק מקיט איבו 1 זה צריבת מפה של אקרפוביץ מה שמבטל בעצם את ההגבלה, מבחינה חוקית אין בעיה מכיוון שאני מחזיק ברישיון נהיגה מתאים ותעריף הביטוח הוא לפי נפח ולא כ"ס ככה שאני לא משלם פחות ממה שאני צריך.

בכל מקרה בדקתי את העניין, מכיוון שהזמנתי את האופנוע עם קיטו איבו 1 האופנוע ללא הגבלה, חלק מקיט איבו 1 זה צריבת מפה של אקרפוביץ מה שמבטל בעצם את ההגבלה, מבחינה חוקית אין בעיה מכיוון שאני מחזיק ברישיון נהיגה מתאים ותעריף הביטוח הוא לפי נפח ולא כ"ס ככה שאני לא משלם פחות ממה שאני צריך.
    יאללה.. אז בכלל יצא לך טוב!
    בכל מקרה תתחדש ותן "פול גז"

Senior Member הסמל האישי של moonshield

טעות בידך חבר, אם ברישיון הרכב כתוב שהכלי עם הספק של 40 כ''ס ואתה רוכב על 70 סוסים אז אתה למעה עובר על החוק. כל שינוי ברכב בניגוד למה שכתוב ברישיון הרכב הוא לא חוקי. כתוצאה מכך גם ביטוח החובה שלך לא תקף כי הוא מונפק בכפוף לרישיון הרכב. אם האחרון לא תקף/חוקי, כך גם ביטוח החובה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    טעות בידך חבר, אם ברישיון הרכב כתוב שהכלי עם הספק של 40 כ''ס ואתה רוכב על 70 סוסים אז אתה למעה עובר על החוק. כל שינוי ברכב בניגוד למה שכתוב ברישיון הרכב הוא לא חוקי. כתוצאה מכך גם ביטוח החובה שלך לא תקף כי הוא מונפק בכפוף לרישיון הרכב. אם האחרון לא תקף/חוקי, כך גם ביטוח החובה.
    כן אני בטוח שהוא מבין את זה.. פשוט אני לא חושב שמשהוא יבדוק לו את זה אי פעם
    הכלי עובר טסט.. ושוטר בחיים לא יבדוק משהו כזה! השאלה רק מה קורה בזמן תאונה?!? כשעוברים תאונה עם נפגעים. לוקחים את האופנוע לבדיקה.
    הבדיקה למעשה בודקת את תקינות הכלי.. השאלה הגדולה אם הם פוסלים על סעיף כזה או לא??
    אני חושב שרוכבי האנדורו דו"פ שקונים כלי עם 14 כ"ס וישר מחליפים אגזוז לטובת 30+ כ"ס יוכלו לענות על השאלה הזאת

אני אפתח דיון חדש לשאלה הזאת.. באמת מעניין!

אם אני לא טועה לתקופת ההרצה הכלי נשאר מוגבל ולאחר סיום ההרצה ניתן לבקש מהמוסך להוריד את ההגבלות (חייב להיות מוסך של קטמ )

ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    אם אני לא טועה לתקופת ההרצה הכלי נשאר מוגבל ולאחר סיום ההרצה ניתן לבקש מהמוסך להוריד את ההגבלות (חייב להיות מוסך של קטמ )
    נשמע מוזר, אם הדבר לא חוקי אז למה שהמוסך יוריד לך את ההגבלה?!? ואם כן האם הוא מודיע לך על משמעות הדבר??
    בכל מקרה פתחתי אשכול חדש בנושא! נראה מה אומרים שם

נשמע מוזר, אם הדבר לא חוקי אז למה שהמוסך יוריד לך את ההגבלה?!? ואם כן האם הוא מודיע לך על משמעות הדבר??
    בכל מקרה פתחתי אשכול חדש בנושא! נראה מה אומרים שם
    זה מה שהיה לי עם הדיוק החדש שקניתי ב2013.

כפול - למחוק

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    רציתי רק לשאול אם כאן זה הפורום של השאלות קיטבג.
    כמו כן רצינו להודות לך על שהעלית תמונה עם מספר האופנוע בפוסט בו אתה מציין את העובדה שהרשום ברשיון לא תואם את המצב בשטח.
    בתודה,
    משטרת ישראל וחברת הביטוח שלך.

Senior Member
    זה לא אנגליה פה.. שמסתובבים בוחנים עם דיינו בתוך הואן.
    מה שבטוח עדיף לא לשתף את זה עם אף אחד.
    ואגב LESTOREN יכול להיות שאתה מדבר על דיוק 390.. שהיה מוגבל בארץ בגלל הדרגה הזמנית שהייתה ל 33 כ"ס.
    בפועל הכלי 39 כ"ס.
    במקרה כזה אתה בעל רישיון A1 ועדיין בגדר הטווח.
    לשנות מ47 ל 90 זה עסק אחר לגמרי.

Duke 690r

Senior Member
    תתחדש.
    זו בהמה חזקה,תהיה רגיש עם יד ימין.