כמו בכותרת.
שטפתי וניקיתי את האופנוע, והסמרטוטים והספוג (SONAX) מייקרופייבר השחירו מהאיזורים של הבלמים והשרשרת.
איך מנקים את השחור מהסמרטוט/ספוג כדי שיהיה שימושי לפעם הבאה?
כמו בכותרת.
שטפתי וניקיתי את האופנוע, והסמרטוטים והספוג (SONAX) מייקרופייבר השחירו מהאיזורים של הבלמים והשרשרת.
איך מנקים את השחור מהסמרטוט/ספוג כדי שיהיה שימושי לפעם הבאה?
ספוג בדר"כ משתמשים בחד פעמי כדי לא לפתח אליו סנטימנטים.... מיקרופייבר אפשר לכבש עם סחיטה עדינה ובלי מרכך
Sent from my D5803 using Tapatalk
עדיף אפילו כביסה ידנית מניסיון..
כי אחרי זה הוא לא ילכלך לך אבל ישאיר לך סיבים בכל מקום.
תענוג אנסה ידנית..
תודה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תנסה עם גרניק חזק... כמובן כשהסמרטוט על הרצפה ...ראיתי שוטפי רכבים מנקים כך את הסמרטוטים וזה עבד
שני דברים:
א. משתדל שיהיו לי בבית מטליות מיקרופייבר. ס"ה העלות (ביוחננוף) בסביבות 10 ש"ח ל 4 ממטליות בגודל של בערך 20*20 ס"מ.
ב. אני משתמש במטליות לצורך וקס ופוליס, מעביר שטיפה ידנית קלילה ואח"כ למכונה במחזור הכי קצר 15 דקות, והן יוצאות כמו חדשות.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
שטפתי ידנית במים חמים בדלי, כמעט הכל ירד.. כמו חדשות
כן זה מה שעשיתי רק שלא ציפיתי שהדיסקים יוציאו כל כך הרבה שחור..
למדתי להבא לנקות קודם את האיזורים הממש מושחרים עם נפט ואז סבון על הכל.
+1 ממליץ על ספריי ייעודי לניקוי דיסקים-כמובן שחלילה לא להשתמש בדגריזרים או חומרים מסוג זה על הדיסקים.
לגבי המייקרופייברים, ידוע לי שיש מטליות יקרות וייעודיות לאופנועים אבל אני משתמש במיקרופיברים סטנדרטיים-ככה שזה זול, מי שבכל מקרה מעוניים לשטוף, ניתן להשרות בכיור עם מעט אבקת כביסה ואז לסחוט ידנית ולשטוף במים.
ממליץ גם להעביר מיקרופייבר נוסף, נקי ויבש כדי לתת ברק לצבע.
נערך לאחרונה על ידי Paz; 14-01-2017 בשעה 17:40.
Tracer 900
בדיוק באתי להוסיף, עדיף לקנות כמה ולשמור אחת נקייה תמיד לניגוב הסופי, רק את הפיירינגים כמובן.
ועוד אחת לכל השאר, אגזוז ג'אנטים שרשרת וכו'.
כן אבל לא לכולם יש 40 שקל לבקבוק קטן עד מגוחכך של WURTH.
אם לא לנגב, אז לאן הולך הלכלוך?
לאן השחור נעלם?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk