תעשב גוגל על מעשנת+jeepolog.com.
תבין שלעומת מה שהולך שם, החברה כאן איפשהו על הספקטרום בין צמחונים לטבעונים....
צהריים טובים ושבוע סביר לכולם,
החלטתי לקנות לאבא מעשנת(או מקרר יינות קטן), ומכיוון שידוע כי אופנוענים אוהבים בשר איכותי, חשבתי שאולי מישהו יוכל לעוץ לי בנושא, להלן האופציות שהנני חושב עליהן כרגע:
http://www.weber.co.il/catalog/מעשנו...-mountain-37cm
http://balko.co.il/product/%d7%9e%d7...5-13-kamado-2/
http://balko.co.il/product/%d7%9e%d7...2%d7%99%d7%aa/
טווח המחירים שמתאים לי הוא 1000-1500ש"ח.
אשמח לחוות דעת, במיוחד כשאחד היצרנים הוא ישראלי כמדומני.
מה ככה, מה הולך בפורום וזה?![]()
תעשב גוגל על מעשנת+jeepolog.com.
תבין שלעומת מה שהולך שם, החברה כאן איפשהו על הספקטרום בין צמחונים לטבעונים....
ראשית מעשנה ( לפני שהארייה יתעורר תקן את הכותרת)
מעשנת זה אחרי שהיא גומרת היא מדליקה סגריה של אחרי.
כעת לענייננו.
אכן בג'יפולוג תמצא לא מעט פריקים לעניין.
בנוסף יש פה את מאסטרעוז aka החתול החמוד שמתיימר להיות ארייה ותחום עיסוקו הוא שיווק של מעשנות מתוצרת טרייגר.
חפש ביוטיוב זה מוצר נהדר אבל לדעתי יחרוג לך מהתקציב.
המעשנות מתחלקות ל3 משפחות ( ממה שאני מכיר).
1. קלאסית נסורת וגחלים.
2. הבערה עם בגז.
3. הטרייגר שהכיף שבא הוא תפעיל ותחזור שהאוכל מוכן.
אני מניח שמאסטרעוז יענה לך וירחיב.
אני מתכנן על הטרייגר ( ירכש אחרי שאשוב מארה"ב סביב מאי.
שכחתי להוסיף שבנינו מעשנה מחבית ברזל.
עובדת ללא דופי.
אצרף תמונות בהמשך.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 15-01-2017 בשעה 19:28.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה על התגובה וההרחבה!
לא ידעתי שקיים קטלוג ל 3 משפחות- אקח בחשבון.
אכן ראיתי מוצרים של טרייגר והם קמעה יקרים, עם זאת- אם יש סיבה לחרוג מהתקציב אעשה זאת.
נחכה למאסטרעוז![]()
תבנה ממקרר ישן
או מארונית מתכת
נערך לאחרונה על ידי levil; 15-01-2017 בשעה 19:52.
3 משפחות והמון חברות.
הייתרון של הטרייגר ( בעייני) זו העובדה שלא צריך להתעסק עם וויסות הטמפרטורה אתה מזין את המעשנה קובע דרגת חום וחוזר כשהבשר מוכן.
אני טרם התעמקתי ועד היום עבדתי עם חבית ( אחלה תוצאות ולא צריך יותר מזה).
אנחנו פעמיים בשנה ( יום העצמאות ופסח) נפגשים כ50 איש למנגל מסורתי מלווה בדגים מעושנים מהחבית.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
האלה הזולות לא שוות הרבה קשה לשמור על חום איתם. ממליץ לך על בניה מדוד, או לקנות מוכן עולה אלפייה
עישון חם או קר?
סביר להניח שחם, קר לא מתאפשר במדינתנו החמה.
ממליץ לך לבנות מדוד שמש,בניתי אחד כזה והוא אחלה,הבעיה שלא מספיק גדול בשבילי.
עלות זניחה.
כיום אני בונה מעשנה 1.70/60/60 שתהיה על גז,כל החומרים יצאו לי בסביבות 700 ש''ח.
פרופילי ברזל 40x40 לא מגלוון, פלטות ברזל שחור 2 מ''מ,אלקטרודות ריתוך ודיסקים.
שמח שיש לכם ידי זהב ואתם עושים איתם משהו מועילאך אני לא מתכוון לבנות דברים, סה"כ מתנה לאבא, לא פרוייקט.
אחרי קצת מחקר, כנראה אלך על הקמאדו- קטן ואיכותי(אמור להיות):
![]()
שמע, הדבר הזה בדיחה, בקושי אפשר לעשן שם רגל של עוף.
כמו כן מקור האש קרוב לבשר, אתה לא תצליח לשמור על טמפרטורה קבועה, 5 שעות עבודה ויש לך מעשנה מספיק גדולה כדי לעשן כמויות של בשר.
מה שנשאר, אפשר לפרוס ולאכול קר, מחזיק שבוע במקרר בכיף.
ברגע שתטעם בשר מעושן אתה תרצה להשתדרג ולהכין עוד, לדעתי חבל להגביל את עצמך.
גילוי נאות עשה לי לוקי...
אני שמח שמצאת את מבוקשך, אז אני מרגיש בנוח להעלות קישור של
האתר הישראלי שאני עדיין מתקן בו כמה שגיאות וטקסטים.
והאתר האמריקאי
אני מנהל המותג בישראל, אם זה מעניין מישהו.
מעניין.... מה אתה ממליץ בטווח 1500 שקל? ולמה זה עדיף מדוד?
זה סהכ נראה טוב יותר מדוד.
מעשנה איכותית עולה הרבה מעל 3 אלף.
לדעתי, עדיף מדוד, אמנם לא מקצועי אבל עושה את העבודה נהדר וממש זול שזה בדיחה.
בניה עצמית זה מאד נחמד, אני עובד על פרויקט כזה עכשיו, 170x60x60 ,אפשר להכניס שם בנאדם.