תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: המלצה למעשנה

תצוגה בשכבות

  1. #12
    Junior Member הסמל האישי של method
    תאריך הצטרפות
    Jun 2016
    הודעות
    4
    ציטוט נכתב במקור על ידי skull צפיה בהודעה
    שמע, הדבר הזה בדיחה, בקושי אפשר לעשן שם רגל של עוף.
    כמו כן מקור האש קרוב לבשר, אתה לא תצליח לשמור על טמפרטורה קבועה, 5 שעות עבודה ויש לך מעשנה מספיק גדולה כדי לעשן כמויות של בשר.
    מה שנשאר, אפשר לפרוס ולאכול קר, מחזיק שבוע במקרר בכיף.
    ברגע שתטעם בשר מעושן אתה תרצה להשתדרג ולהכין עוד, לדעתי חבל להגביל את עצמך.
    צודק. הקמאדו הייתה קטנה מאוד. בסוף לקחתי weber:





    נקווה שאבא יאהב!

    תודות לכולם!
    נערך לאחרונה על ידי method; 17-01-2017 בשעה 20:31.

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO