לא יודע ממי קניתה אבל בדרך כלל אגזוז שמוטבע עליו תקן ארופאי ניכנס בלי בעיה ,תביא קישור לאגזוז שקנית , מציע לך להגיע אלהם במקום לחכות למכתב
Sent from my iPhone using Tapatalk
שלום לכולם
לאחר חוסר מזל ושהיה כתוב שהחבילה עברה את המכס, פתאום אני רואהת את ההודעה הזאת
הפריט מעוכב מכס. ב 17/01/2017 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריטakrapovic
אז מה יש לי לעשות מפה?
לאגזוז יש תקן E הוא של חברת
תודה
לא יודע ממי קניתה אבל בדרך כלל אגזוז שמוטבע עליו תקן ארופאי ניכנס בלי בעיה ,תביא קישור לאגזוז שקנית , מציע לך להגיע אלהם במקום לחכות למכתב
Sent from my iPhone using Tapatalk
עזוב קישור, קניתי מאייבי ממוכר כנראה מפוקפק אבל הוא הביא לי תמונות שכן היה עליו תקן אירופאי.
מה זה ללכת אליהם?סביר להניח שהוא נמצא במכס ת''א?
אם יש עליו תקן ואין בעיית משרד תחבורה (סביר שאין אם יש הטבעה) הם קוראים לך כדי לבדוק מולך את עניין הסכומים שמופיעים על החבילה (מחיר החבילה והמשלוח) כי כנראה זה לא נראה להם. עכשיו אתה נדרש להוכיח שהעלויות הן אכן כאלו. תכין להם את מספר המכירה באיביי (מופיע בעמוד המכירה עצמה) ותדפיס להם את ההעברה של הסכום בפייפאל, תגיע רגוע ודבר יפה ולעניין למרות שידברו אליך כמו אל עבריין אז לא להתרגש. בכל מצב אין מה לחשוש מלגשת אליהם לבירורים, כי גם במידה ואין לך כרגע את מה שנדרש יסבירו לך מה הם רוצים ותוכל לטפל בנושא בלי לקחת את החבילה באותו רגע.
אם אתה מהמרכז החבילה במכס תל אביב, רחוב ההגנה 137.
תעדכן.
טוב אז ככה
הכנתי למחר את המספר עסקה באייבי והדף של העסקה מודפס ביחד עם קבלה מי PAYPAL
הלכתי לאתר שלakrapovic והדפסתי שיש לו תקן E לדגם אותו קניתי לאופנוע שלי
בנוסף איזה עוד מסמכים רצוי שיהיה לי?גם עם זה קצת מיותר ויותר לרושם הטוב ולגמור את הסיפור יפה ומהר
עקרונית יכול להיות שאתה רק צריך ללכת לשחרר אותו. לי זה קרה לא מעט פעמים.
הולכים לבית הדואר (יש שם גם מכס), עוברים הלוך ושוב בין מלא דלפקי בירוקרטיה תו"כ מילוי מלא טפסים. משלמים מס קניה ומע"מ ועמלה על עמילות (שזה שערוריה כי אתה עושה הכל בעצמך) ומשחררים את החבילה. (בהנחה וזה פריט בשחרור מהיר).
מה שכן, בד"כ יותר פשוט להגיע עם ההזמנה לשחרור שאתה אמור לקבל בדואר, אחרת תצטרך שידפיסו לך אותה שם וזה עוד דלפק ועוד בירוקרטיה.
הכל התנהל בצורה יחסית מהירה
שילמתי מיסים, מכס כל מה שצריך ואז באתי למוסך ו...
זיוף /:
את הכסף על האגזוז אני יקבל, מה לגבי המיסים ששילמתי יש מה לעשות?
המיסים הלכו, אבל אם זה דרך איביי ואתה יכול להוכיח שזה זיוף לא צריכה להיות לך בעיה לקבל את רוב הכסף שהוא הקניה והמשלוח חזרה, ועדין להשאר עם אגזוז כלשהו ביד.
צרף לכאן לינק של המכירה, יתכן ויש ניו-אנסים שהוא כתב במכירה עצמה שמאפשרים לו לטעון שהוא מעולם לא טען שזה מקורי, אז לפני שאתה פותח לו קייס צרף לינק ונראה.
http://www.ebay.com/itm/Exhaust-Slip...:X:RTO:US:3160
ותודה לכל מי שעזר!
סה"כ הפידבקים שלו בסדר, רק אחד שלילי בגלל שהמוצר לא לטעמו של המוכר. האחוזים לא מציאה כי יש לו רק 20 וקצת עסקאות בתור מוכר.
לגביי המכירה עצמה - הוא מציין גם בכותרת וגם ביצרן המוצר (Brand) שזה אקרפוביץ' אז במידה ומדובר בזיוף אכן אתה זכאי לכסף שלך.
עכשיו שאלה יותר חשובה - למרות שהמחיר נמוך מאוד ביחס לאקרפוביץ (למעשה לא מציאותי) הייתי שמח לדעת על סמך מה אותו מוסך קבע שהאגזוז שקנית מזוייף?
שאלה נוספת - האם יש הטבעת E על האגזוז? האם הגיע באריזה עם מסמכים של אקרפוביץ'?
המשתיק מורכב עליו, עם האות E אמורה להיות שם יכול להיות...אבל זה לא נראה ככה וגם לפח התמונות זה נמצא במקום אחר
הגיע באריזת קרטון זולה והדבר היחיד של אקרפוביץ זה מדבקה ומיני אריזה שגם נראת מזויפת עם 2 קפיצים
טוב, בכל מקרה להבא לבדוק את מקור המוכר ומחירים מקבילים למוצר המקורי. במקרה שלך הוא מתאילנד, והמחיר הוא בערך שליש אם לא רבע ממה שיעלה כזה דבר מקורי.
בכל אופן קודם כל פתח לו קייס שמפרט את עניין הזיוף (נסה לספק הוכחות שמדובר בזיוף - תצטרך אותם כדי לטעון מול איביי שהמוכר שלח חלק מזוייף), ובקייס דרוש ממנו את הכסף חזרה. אם הוא לא מסכים, תן לאיביי להחליט ותחזיק אצבעות שאיביי יחליט לטובתך אחרת הלך הכסף.