כבר חודשיים חיפשתי בצורה איטנסבית חליפת רכיבה לכביש של אחת החברות המובילות,עקב הגדרת תקציב מסיום כי החליפה תיהיה ככל הנראה בשימוש כשנה רק,חיפשתי יד 2,השוק לא מוצף בחליפות יד 2 ועוד במידה שלי שהיא יחסית גדולה (54) ומחפש רק חלק אחד,מדדתי שני חליפות מידה 52 בתקווה שיעלו אבל חוץ מלהזיע לא קרה כלום. ואז אחד החברים הטובים הודיע שהוא טס לברצלונה,זכרתי שיש את האתר motocard והתחלתי לנבור בו,מצאתי את החליפה שאני רוצה ועוד במחיר של 540 יורו זול משמעותית ב2000 שקל כמעט מהמחיר של חדשה בארץ מדובר בדיינז לגונה סקה,ציידתי את החבר במזומנים לא לפני שהתקשרתי לחנות וביררתי שאכן יש אותה במלאי במידה שלי וזה המחיר,החבר היום הגיע לחנות מציוד בכל המידע,מראה למוכר את החליפה והתשובה הראשונה היא שהמחיר הוא 640 יורו ורק אם מזמינים דרך האתר אז המחיר הוא כזה,כמובן שיש עמלת משלוח פיקטיבית ואין אפשרות לאיסוף עצמי במחיר הנ״ל,אמרתי סבבה נרשמתי לאתר ובאתי לבצע את ההזמנה ואז החבר מודיע שהחנות בדקה ואין להם את החליפה במלאי בכלל והפלא ופלא כעבור כמה דקות המחיר באתר עלהב100 יורו,חליפות אחרות לא היו ובחנות מסרו שכל חליפה עולה 800 יורו בצער רב אמרתי לחבר שינטוש את החנות ולא יקנה.....מפה המירמורהגדולשל חניות חרא ומסתבר שלא רק בארץ מחפשים לעשוק אלא בכל מקום.