אל תאמר נואש ותבדוק בשנית. כרגע בדקתי באמזון וכתוב שעלות השילוח לארץ כולל הכל היא 33.86$...
https://www.amazon.com/Kensington-Ex.../dp/B01936N73I
כך גם יש אתרים נוספים ברשת שמוכרים ב 82$ ומבצעים שילוח בינ״ל.
הלוג'טיק הותיק התחיל לזייף, יש לי קצת כסף והחלטתי ללכת על הדה-בסט, טראקבל אלחוטי איכותי,
יש 3 חברות הידועות לי המייצרות טראקבלים,
לוג'יטק: איכות בינונית והאלחוטיים שלהם א-סימטריים המיועדים לימניים, אני לא
CST : מחיר מפלצתי וביקורות פושרות למרות החלקים האיכותיים,
קנסינגטון: אחת הותיקות בתחום וה expert PRO האלחוטי שלה באמזון נמכר במחיר "מציאה" של 82$
לעומת הטירוף החוגג באיביי.
אז ניסיתי להזמין את הדראק הקטן באמזון, והאנטישמים לא שולחים לישראל, עברתי לאנגליה ,גרמניה והמחירים עלו אבל ישראל לא על המפה,
בצר לי פניתי ל- BUY2USA לשעבר, הממשק שלהם יעיל ביותר אבל קיבלתי מחיר הזוי של 700ש"ח,
משם המשכתי ל- SHIPITO , אבל שם התהליך והממשק נוראיים, קודם צריך להזין את כל פרטי המוצר ואז מתקבלת הערכה ראשונית לעלות פלוס משלוח,
(במוד של רכישה דרכם) לאחר מכן צריך להמתין בין יומיים ל 5 ימים לקבלת המחיר המדויק עבור המוצר והשילוח, אז להעביר להם את הכסף ובזה הסתיימה אחרויתם על העסקה, אם התגלו עלויות נוספות בארץ , לא ענינם, החושבים אתם כי פראייר אנוכי ?
אז בקיצור לפני שמשתחרר לי הסעיף הזזת הרהיטים, יש איזה שירות נורמלי להביא את הכדור מעקב ארצה בלי פולישטיקים ?
![]()
אל תאמר נואש ותבדוק בשנית. כרגע בדקתי באמזון וכתוב שעלות השילוח לארץ כולל הכל היא 33.86$...
https://www.amazon.com/Kensington-Ex.../dp/B01936N73I
כך גם יש אתרים נוספים ברשת שמוכרים ב 82$ ומבצעים שילוח בינ״ל.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 13-01-2017 בשעה 00:21.
מעניין המוצר הזה. מה היתרון שלו על פני עכבר רגיל מבחינתך?
איך הצלחת לקבל שילוח לארץ ?
עכבר רגיל הוא אביזר הצבעה גרוע, הזזה שלו על פני משטח מתישה לאורך זמן את הגידים בכף היד עד לנזק גופני, וכובלת את המשתמש למשטח ישר קבוע,
בטראקבל, גוף המכשיר משמש כמשטח והכדור עצמו כעכבר, את הכדור מניעים בעזרת 2 אצבעות , ללא תנועה של כל כף היד בעכבר רגיל,
והלחץ על הגידים נמנע, הכדור מתגלגל בתוכו ללא תזוזה, רק סיבוב במקום בכל אחד מהצירים. אתה יכול לשים אותו מתחת לשמיכה או בכל משטח עקום ורך מבלי תלות בו.
גם הג'ויסטיק האדום הפנטסטי באמצע המקלדת ש IBM הכניסה בסדרת ה THINKPAD ועבר ללנובו מעולה,
אחרי שמתרגלים לאחד מאלו אין סיבה ורצון לחזור לעכבר.
לא יצא לי לבדוק, אבל האביזר הזה קיבל ביקורות נלהבות ושווה תשומת לב
![]()
נערך לאחרונה על ידי levil; 13-01-2017 בשעה 07:07.
לא יודע מה לומר לך :/
יכול להיות שניסית לבדוק דרך אפליקציה / סלולר, להבדיל מהאתר המלא במחשב?
הדבר הזה מטורף
הסיבה שאתה מתקשה למצוא את החרא הזה היא שזה מוצר מיושן שכבר אף אחד לא משתמש בו (אלא אם התרגל מפעם וקשה לו להתקדם, כמו לך). קח לך טאץ' פד טוב ותהנה מכל היתרונות שהזכרת בתוספת של כל היתרונות של טאץ' פאד - פינץ', מחוות וכל שאר הדברים שאפשר לעשות עם שתיים ושלוש אצבעות. יש מבחר גדול במחירים נוחים. אישית הייתי הולך על הלוג'יטק.
http://www.ebay.com/sch/Mice-Trackba...p2045573.m1684
מסכים, אני יוצר מוזיקה ועובד שעות עם העכבר ואין כמו עכבר אלחוטי רגיל אבל איכותי ואחד שמתאים לך ליד.
טאץ' פאד לא מגיב מספיק מהר כשאני מקליק מהר בשביל ספירת טמפו.
טרק בל זה למי שרגיל או למי שיש לו קושי במוטוריקה של היד.
עבדתם פעם עם טראקבל שאתם יורים דעות כל כך נחרצות ?
אני עבדתי עם עכבר, טאץ', הג'ויסטיק של IBM וטראקבל,
יש לי רפרנס ולפחות עבורי 2 האחרונים פנטסטיים.
אני עם לויל אין על טראק בול.
לא טאצ פד ולא עכבר לא מתקרבים לטראק בול מבחינת עבודה.
לי יש עכבר של רייזר שבזמנו קניתי ואני מחכה שימות לי כדי להחליף לטראקבול.
עכבר זה נוח לגיימרים כי אפשר במהירות להזיז אותו.
טאצ פד בכלל לא נוח בשום דרך למעט זה שהוא קטן וסבבה למשהו נייד סטייל מחשב סלוני או מחשב נייד בגלל אילוצים.
לעבודה נוחה ומדוייקת לאורך זמן מול מחשב אין על טראקבול.
אגב לויל זה נמכר בksp למה אתה מחפש כאב ראש מיותר?
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לא האלחוטי
לא יודע על מה אתה מדבר.
https://www.amazon.com/gp/product/B0...=ATVPDKIKX0DER
"+ $33.86 Shipping & Import Fees Deposit to Israel"
אבל אני ימני, אז מבחינתי לוגיטק זה אפשרות.
כן, הפעם הצלחתי להזמין , עלה 467 ש"ח ישירות מאמזון, אבל אני כבר לא בטוח שלא יוסיפו לי עוד תוספת מלווה בששון על הדרך
אם זה נמכר על ידי אמאזון. ולא צד שלישי , לא תשלם עוד שקל. מקסימום יחזירו לך עודף
באופן כללי טוב שלא הלכת על BUY2USA, היה לי איתם חוויה לא נעימה בכלל. הזמנתי פעם מוצר ששקל 700-750 גרם (עד 1 קילו משלמים סכום מסויים) ולמרבה ההפתעה לפי המשקל שלהם המוצר שקל בדיוק 1.01 קילו - 1001, כלומר הייתי צריך להוסיף עוד כמה עשרות דולרים בשביל 1 גרם. (בדקתי את המשקל בבית כשהגיע המוצר אבל שום דבר לא עזר, התעקשו על שלהם). ועוד לא דיברתי על המשלוחים שהם עושים, החבילה הגיעה למקום אחר בארץ ואז שוב נאבדה והגיעה אליי אחרי כמה ימים עצבניים.