לא יכולתי לעשות עריכה אבל זה חשוב:
יוצאת מצלמה חדשה של sjcam שתעלה באיזור ה200 דולר, אבל האיכות צילום נראית מעולה, ויש חיבור מיקרופון:
https://www.youtube.com/watch?v=XlNmP3lslWc
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...+star&_sacat=0
אני עם הsjcam m10+ ודי מרוצה ממנה, גם על הסנטר. סוללות ומטענים זה די גרושים במונחים של אופנוענים... באזור ה70 שקל לאיזה 4 סוללות עם מטען USB. לגבי הקנייה - אין לך מה לפחד מאליאקספרס רק שים לב שמצהירים בברור שזה sjcam מקורית ולא "sjcam style" (נשבע לך שיש שטויות כאלה). כמובן שתקנה ממוכר שיש לו מוניטין נורמלי, כן? וכמו שציינו כאן, שים לב שזה הקייס החדש ולא הישן!
בנוסף שים לב שאין אופציה לחבר מיקרופון חיצוני ללא הלחמות ואילתורים.
עשיתי סקירה די מזמן עליה, אתה מוזמן לקרוא:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...ighlight=sjcam
אני בחרתי למקם על הסנטר כדי שהמצלמה לא תמשוך לי את הקסדה לכיוון מסוים במהירויות גבוהות וגם כי נוח לתפעל אותה יחסית עם הקסדה על הראש.
לצערי עקב המשקל שלה (שהוא לא גדול במיוחד, אבל בכל זאת) היא מושכת הקדימה של הקסדה קצת למטה. קשה למצוא איזון טוב, תחליט לפי הצרכים שלך מה יותר טוב לך.
אגב - לא אתפלא אם יצאו כבר מצלמות חדשות יותר, שווה לבדוק.
לא יכולתי לעשות עריכה אבל זה חשוב:
יוצאת מצלמה חדשה של sjcam שתעלה באיזור ה200 דולר, אבל האיכות צילום נראית מעולה, ויש חיבור מיקרופון:
https://www.youtube.com/watch?v=XlNmP3lslWc
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...+star&_sacat=0
תודה על התגובות, אני ממש לא יודע איזה מצלמה לקנות...
הSJCAM SJ7 נראית מעניינת. כיום יש לי SJCAM SJ5000X Elite אבל נראה לי שהיא תיהיה קצת גדולה וכבדה כשהיא בתוך הקייס נגד מים.
יש כבר סקירות או ביקורות על הSJ7?
כמו כן בנוגע ל SJCAM M10 Plus, איך יודעים שזה הקייס החדש או הישן?
לגבי סקירות - תחפש.... אף אחד לא יעשה לך את כל העבודה כאן.
ולמיטב זכרוני יש הבדל רק של כמה עשרות גרמים בין הM10+ לשאר הדגמים. גם מבחינת אווירודינמיות אין הבדל משמעותי ביניהן (לדעתי לפחות) בגלל שהן כמעט אותו רוחב עם הקייס.
הקייס החדש הוא עם חמישה כפתורים בניגוד לישן שיש לו רק שני כפתורים למעלה.
אגב - אם הייתי במקומך הייתי מדביק את ה5000X על הקסדה ורואה אם זה מסתדר או לא... ורק אז קונה במידה ולא.