תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: צביעה כנף קידמי

צביעה כנף קידמי

הזמנתי כנף קידמי לאופנוע כמובן שחלופי שלחו לי אותו בצבע שחור מבריק במקום שחור מט , החלטתי לצבוע אותו בעצמי כי דורשים ממני סכום גדול , צבעתי את הכנף בצבע שחור מט עם ספריי יצא פצצה - מה שכן הצבע יורד ברגע שאני מעביר למשל את הציפורן עליו ? מישהו יודע מה הסיבה ואיך אפשרי לפתור את זה?
    חשוב גם לציין שזה נשאר כמעט יומיים בחוץ ככה שזה התייבש

Sent from my iPhone using Tapatalk

Junior Member
    אחרי צביעה אתה צריך לשים שכבת לקה שתגן על הצבע, יש לך ספריי לקה של כול מיני חברות גם במאט.
    אני צבעתי את האופנוע שלי כמה פעמים ולא היו לי בעיות של קילופים לאחר ששמתי לקה.
    בכול חנות שמוכרת פחיות צבע אמור להיות גם ספריי לקה אני ממליץ על הלקה של החברה MONTANA (רצוי אבל שתשתמש בלקה של אותה חברה של הצבע שאיתו השתמשת).

גם לי זה קרה.. צבעתי את הפלסטיק שעל המיכל דלק שלי. ואחרי תדלוק ראשוני שמתי לב שאפילו השפריצים הקטנים של הדלק בזמן התדלוק ממיסים לי את הצבע. שמתי לקה על הפלסטיק ומאז הכל מצוין!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ZeroCool צפיה בהודעה
    הזמנתי כנף קידמי לאופנוע כמובן שחלופי שלחו לי אותו בצבע שחור מבריק במקום שחור מט , החלטתי לצבוע אותו בעצמי כי דורשים ממני סכום גדול , צבעתי את הכנף בצבע שחור מט עם ספריי יצא פצצה - מה שכן הצבע יורד ברגע שאני מעביר למשל את הציפורן עליו ? מישהו יודע מה הסיבה ואיך אפשרי לפתור את זה?
    חשוב גם לציין שזה נשאר כמעט יומיים בחוץ ככה שזה התייבש

דבר עם כפיר מסדנת KSL
    אני בטוח שתקבל עבודה מיקצועית ומחיר נמוך
    https://www.facebook.com/15430517426...8434639784254/

Member
    צבע מט לא חייב לקה (אלא אם הוא חשוף לדלק ), הקילוף נובע מאיכות צבע לא גבוהה או הכנה לא טובה של הכנף לצביעה (שיוף
    עם נייר מים מספר 1000 +ניקוי ע"י טינר או נוזל סיליקון יחודי המייבש את המשטח מכל שומן -כולל טביעות אצבעות )

ציטוט נכתב במקור על ידי eranb צפיה בהודעה
    צבע מט לא חייב לקה (אלא אם הוא חשוף לדלק ), הקילוף נובע מאיכות צבע לא גבוהה או הכנה לא טובה של הכנף לצביעה (שיוף
    עם נייר מים מספר 1000 +ניקוי ע"י טינר או נוזל סיליקון יחודי המייבש את המשטח מכל שומן -כולל טביעות אצבעות )
    וואלה אני ינסה את זה , טינר בדוק יסיר את כל הצבע?