צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי honda nc750x סקירה ארוכת טווח
לכלכתי בגדול אבל רק בגלל שאני מתגעגע. פעם היה לי חבר עם GTR והיינו עושים טיולים מופלאים ביחד ואז הוא החליף לאין C...
הנוסטלגיה שלך תהרוג אותך.
זה זמן האדוונצ'ר.
lokimonster
06-11-2019, 10:41
אסף צודק בהרבה מן הדברים.
החיים מתחילים ב6000 סל"ד.
הnc מסיים אותם ב6250 סל"ד.
זה כמו סקס אחרי הפעם הראשונה הדברים נראים אחרת
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
אסף צודק בהרבה מן הדברים.
החיים מתחילים ב6000 סל"ד.
הnc מסיים אותם ב6250 סל"ד.
זה כמו סקס אחרי הפעם הראשונה הדברים נראים אחרת
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
בעבר היה מקצוע של נשים שנקרא מקוננות (https://eureka.org.il/item/58396/%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%95%D7%AA), היו מזמנים קבוצת נשים זקנות שהיו בוכות ומיללות בהלוויות על מנת להאדיר את המת (הבנדיט).
ככה אתה רק לגברים (?)
הסיפוק מאופנוע נובע מהתאמה שלו לרוכב ויכולת מלוי הצרכים שלו.
האופנוע מספק לך כל מה שביקשת ויותר ברשימה נטולת הרגש שעשית, בשום מקום לא השארת מרווח לאטרף/אדרנלין/ או שגעת.
It is what it is
על פי מה שרצית, עכשיו האופציות מוכרות, או שתמכור עכשיו ותקנה ZZSSRRGTI 1700 רוצחת ותלך לקמט כבישים כאפרע על
הרישיון/צמיגים/הוצאות/אישה
https://www.cycleworld.com/resizer/VmOnZB7DVjdd9r7vBn6Q-ECSZkc=/760x506/arc-anglerfish-arc2-prod-bonnier.s3.amazonaws.com/public/AMAS4PVDQ5F53NGZUPS34WHRXI.jpg
או תחריש לנצח...
אגב הארלי הוציאו אדוונצ'ר חדש, מעניין מה הם יודעים שאתה לא....
lokimonster
06-11-2019, 10:59
בעבר היה מקצוע של נשים שנקרא מקוננות, היו מזמנים קבוצת נשים זקנות שהיו בוכות ומיללות בהלוויות על מנת להאדיר את המת (הבנדיט).
ככה אתה רק לגברים (?)
הסיפוק מאופנוע נובע מהתאמה שלו לרוכב ויכולת מלוי הצרכים שלו.
האופנוע מספק לך כל מה שביקשת ויותר ברשימה נטולת הרגש שעשית, בשום מקום לא השארת מרווח לאטרף/אדרנלין/ או שגעת.
It is what it is
על פי מה שרצית, עכשיו האופציות מוכרות, או שתמכור עכשיו ותקנה ZZSSRRGTI 1700 רוצחת ותלך לקמט כבישים כאפרע על
הרישיון/צמיגים/הוצאות/אישה
או תחריש לנצח...
אגב הארלי הוציאו אדוונצ'ר חדש, מעניין מה הם יודעים שאתה לא....לא מקטר.
חיפשתי משהו שיגביל את הקצב רכיבה
קצב ההוצאות
ואוליי עוד כמה דברים.
הnc מבצע זאת ביעילות.
כמו חיי נישואים זה שאתה נשוי לא אומר שההורמונים כבר לא עובדים.
בוא'נה יש לי מילות שפר לכל דבר.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2019/11/Harlwy-Davidson-PanAmerica-006.jpg
lokimonster
06-11-2019, 11:15
בטח יעלה כמו צ'ארלי ועם סיכוי לנזול כמו צ'ארלי.
לבנתיים זה רק אני והnc שלי.
אלא אם נקבל תרומה עתירת שלמונים ואז נרכוש משהו אחר.
קצת פחות רגוע אבל רק קצת.
אומרים שהטנרה 700 מוצלח.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
Dresdner
06-11-2019, 16:00
אז סיכמנו? הNC זה לא אופנוע
בטח יעלה כמו צ'ארלי ועם סיכוי לנזול כמו צ'ארלי.
לבנתיים זה רק אני והnc שלי.
אלא אם נקבל תרומה עתירת שלמונים ואז נרכוש משהו אחר.
קצת פחות רגוע אבל רק קצת.
אומרים שהטנרה 700 מוצלח.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
הארלי כבר לא נוזלים למעלה מעשור, תתעדכן ותתקדם
https://www.harley-davidson.com/content/dam/h-d/images/motorcycles/my20/sportster/iron-1200/overview/dom/20-sportster-iron-1200-hero.jpg
Dresdner
06-11-2019, 16:42
הארלי כבר לא נוזלים למעלה מעשור, תתעדכן ותתקדם
https://www.harley-davidson.com/content/dam/h-d/images/motorcycles/my20/sportster/iron-1200/overview/dom/20-sportster-iron-1200-hero.jpg
היום נחשבים לבין האמינים שיש וזה לא רק מהרשת אלה גם ממגזין מוטורט הגרמני שלקח כמה מהם לסיבוב של 50000 קילומטר
lokimonster
06-11-2019, 17:17
אז סיכמנו? הNC זה לא אופנועוגם לא הניקןלפחות על פי השושנים
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
Dresdner
06-11-2019, 17:37
וגם לא הניקןלפחות על פי השושנים
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
'Touche
אז אחרי שאנחנו מייושרים לא ניקן ולא חרטא!
Dresdner
06-11-2019, 21:21
אז אחרי שאנחנו מייושרים לא ניקן ולא חרטא!נמשך אליו מאד, מיכל 18 ליטר, כח סוס מספק, נראה מיוחד והישיבה עליו היא על האופנוע לא בתוך האופנוע, קצת שמן מקדימה ומיוצר ביפן אבל חוץ מזה קשה לי לפסול אותו.
קבל עוד אחת אולי תתחיל להתרגל https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191106/241beadc89ed0a142484df70c570081b.jpg
TundraOG
06-11-2019, 21:22
נמשך אליו מאד, מיכל 18 ליטר, כח סוס מספק, נראה מיוחד והישיבה עליו היא על האופנוע לא בתוך האופנוע, קצת שמן מקדימה ומיוצר ביפן אבל חוץ מזה קשה לי לפסול אותו.
קבל עוד אחת אולי תתחיל להתרגל https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191106/241beadc89ed0a142484df70c570081b.jpg
או בשמו האחר - 09 עם גלגלי עזר לווילי
lokimonster
06-11-2019, 23:04
אם היה לי תקציב בהחלט הייתי שוקל רכישה.
כמובן שטרם רכבתי אבל הגלל הנוסף בהחלט יהווה בונוס.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מוזר וקשקשן אתה לא מתקרב למטרו....
אבל זה בסדר כולם כבר הבינו שאתם לא בעניין של אופנועים.
איפה המנהלים כשצריך אותם?
lokimonster
07-11-2019, 08:52
מוזר וקשקשן אתה לא מתקרב למטרו.... יד ראשונה מרופא אליל לא ראה כביש.
אבל זה בסדר כולם כבר הבינו שאתם לא בעניין של אופנועים. אל תהיה גוזען קטנועים זה דו"ג אידיאלי, נקי ונוח ובפקקים הכי דו"ג שיש.
איפה המנהלים כשצריך אותם? אני פה.
וכעת לענייננו הכיף מבחינתי זה האוויר ובמידה מסויימת הקצב נכון שיש איזה אתגר בפניות אבל מאידך העסק יהיה יותר בטוח (תאונות עצמיות שמן צפרדע כינים מכת בחורות).
לרעת הניקן ייתכן סירבול בתנועה עירונית ואולי פחות ריגושים מכלי ללא גלגלי עזר.
כאמור כרגע אנוכי תפרן ( הכל יחסי כמובן) ולא יכול לרכוש כלי אחר מעבר למה שאני אקבל עבור הNC יתרה מזאת שביום יום אני לא הייתי מחליף אותו בכלום אפילו גדלנוע מזן כזה או אחר ( נשבע לך שחשבתי על זה מאז שהתחלתי לרכוב על הדיאלים של המשרד) אםילו הבאנדיט לא מהווה תחרות לNC בימים רגילים.
במדינה מתוקנת ייתכן שהיינו יכולים להחזיק קטנוע ליוממות, הארלי לחרמנות, סופרספורט להתקרחנות, ושטח לשאר העניינים.
אבל בכל מקרה שיר הנושא זה NC.
נ.ב
אם הונדה תחזק את הNC ותיתן לו עוד 20 ומעלה סוסונים אני יודע שזה יהיה כלי מספק עבורי (וישפרו את הבלמים - במבחנים רשמו שהם טובים לדעתי הם בסדר ולא מעבר לכך).
לוקי, נראה לי הוצג הכלי המחליף של ה-NC.. (כרגע בגרסת 400, בטח יגיע גם ל 750)
רק שישאירו את התא מקדימה וזהו..
http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2019/11/Honda-CB4X-Concept-011.jpg
lokimonster
07-11-2019, 10:36
שים לב לזווית של המנוע.
לא נראה לי שזה המחליף.
לטעמי הם צריכים להשאיר את המנוע בזווית שהייתה.
להוסיף צילנדר או שתיים.
דיסק נוסף לבלם הקדמי.
אולי קצת שינויים בגיר שידע לעמוד בעומס כמובן יחסי העבר תואמים להספק.
דרייבשאפט תוספת מבורכת אבל גם השרשרת זה בסדר.
התא מלפנים שישאר כמו שהוא.
פתח תדלוק שיעבור לחלק העליון באחד מצידיי הכלי (כמו בדגמי הF של BMW) כך שלא יופרע מנשיאת ציוד על המושב האחורי וכמובן על ידי ארגזי הצד.
מתחת למושב האחורי להשתיל תא מסמכים קטן ואולי כלים.
והופ יש'ך NC חזק בעל תאים ויכולת תיור אמיתית.
שים לב לזווית של המנוע.
לא נראה לי שזה המחליף.
לטעמי הם צריכים להשאיר את המנוע בזווית שהייתה.
להוסיף צילנדר או שתיים.
דיסק נוסף לבלם הקדמי.
אולי קצת שינויים בגיר שידע לעמוד בעומס כמובן יחסי העבר תואמים להספק.
דרייבשאפט תוספת מבורכת אבל גם השרשרת זה בסדר.
התא מלפנים שישאר כמו שהוא.
פתח תדלוק שיעבור לחלק העליון באחד מצידיי הכלי (כמו בדגמי הF של BMW) כך שלא יופרע מנשיאת ציוד על המושב האחורי וכמובן על ידי ארגזי הצד.
מתחת למושב האחורי להשתיל תא מסמכים קטן ואולי כלים.
והופ יש'ך NC חזק בעל תאים ויכולת תיור אמיתית.
יש כזה אפילו קצת יותר ממה שאתה מבקש:
https://auto.ndtvimg.com/bike-images/colors/honda/gold-wing/honda-gold-wing-candy-ardent-red-tour.png?v=20
lokimonster
07-11-2019, 10:46
זה משאית.
הNC יכול לשמור על גזרה דקה יחסית.
גם עם תוספת צילינדר
https://www.youtube.com/watch?v=Nngqh-vqI3Aלמה להם להתאמץ כשיש להם במלאי?
https://mcn-images.bauersecure.com/PageFiles/657692/crossrunner800.jpg
https://www.mundomotero.com/wp-content/uploads/2014/09/Honda_VFR800X_Crossrunner-1024x767.jpg
בארבע אחה"צ אתמול יוצא מהבית בלי לדעת לאן. יעני אדוונצ'ר...- האמת, הרגשתי שאני חייב לתת בגז. הפנים דרומה ובבאר שבע מתדלק. אחרי צומת טללים עוקף צמד רוכבי הארלי.
בהמשך מבחין במראות שמגיע KTM אדוונצ'ר מזווד לעייפה. עוד רוכב סולו. רוכב טוב, צפוי. משחקים יחד בין המכוניות והפיתולים לא עוברים את ה 160 אבל נשארים לא חוקיים בעליל... כיף. נפרדים בניפוף ידיים.
שקיעה ותדלוק במצפה. איפה לעזאזל אני ישן היום? מברר בגוגל מתקשר. יש חדר, קצת רחוק :) יורד ממצפה וקיבלתי רכיבה במכתש לאור ירח, באזניים tears for fears. יושב בול על התפאורה. תנועה דלילה של טיילים. הרחק מקדימה רכב רחב עם אור אחורי צהבהב. מתקרב ושוב עוקף את צמד ההארלי.
יורד דרך שיטים לכביש הערבה שהופך לאוטוסדרה. לא הייתי מזהה בחיים. 2 נתיבים ועוד עובדים. עוצר לסיגריה ברוח החמה, פוגש מישהו ליד שום מקום שפעם היכרתי. ממליץ על יעד לאכול. בשמונה צלעות טלה ובירה בפסטורי באילת. אני רעב הצלעות בסדר, הבירה טריה. סביבי תיירים מכאן ומשם.
בתשע מביא את האופנוע אל המים. סיגריה בנחת, מוריד קצב ואחר כך קפה עוגה. לא עייף בכלל ואילת מעיקה לי. מחליט לחתוך למדבר. מתדלק בפעם השניה וקונה מצרכי חובה. בנאות סמדר אין כלום וגם לא יהיה כלום- המסעדה סגורה בשבת בבוקר.
יוצא מאילת מעדכן פסקול באזניים ומטפס לכביש 12 (עשר לשעבר). אורות העיר נשארים מאחור וחושך מצרים. מתכנן לרכב רגוע.
המוסיקה טובה, האספלט משובח, הסימון דנדש ובוהק למרחק והפיתולים שלא נגמרים מוציאים את הקוף. הדרך מדהימה. אחד הכבישים המהנים בארץ.
ה NC ידידותי ויציב, גם תיקוני בלימה חריפים לא מזיזים לו. מרעיש מסביב את ההרים עד למנתק, יורד נמוך "כי שמן לא יהיה במקום כזה" ולוחץ כל העליה הארוכה עד למישור.
קצת קריר בגלל הגובה. שממה לא סימפטית ובסיסים פה ושם. מוריד קצב ומשייט על 120-130. מגיע לשער ומתקשר לשומר שמוביל אותי באיטיות לחדרים. מקום מיוחד. מוליך ברגל את ה NC הכבוי עד לחדר ופורק מהארגזים. יושב במרפסת עם פיצוחים בירה קרה שהכינותי מראש. השקט מתוק והלילה טוב. מקלחת ונרדם כמו תינוק.
מתעורר לפני שבע יוצא עם הקפה ומקשקש עם שתי ירושלמיות שמטפסות על בלות חציר. בשמונה יוצא למצפה. קטע הכביש לפני הכניסה למכתש רמון מכיוון דר'-מז' עם פניות ועיקולים ואספלט דנדש. שוב הקוף צץ וממשיך איתי עד לסיום העליות. במצפה מתדלק, אוכל בוקר ומעיין ביד 2.
ה NC עושה לי טוב אבל אפשר יותר טוב. באחת עשרה מגיע לדאון טאון דימונה הוויז מוביל לשכונה מסורתית. דתיים חוזרים מבית כנסת. מקבל קפה טעים ובוחן מולטיסרדה S. התנוחה והגובה מתאימים, הכלי נראה טוב ונשמע רע. גם ההיסטוריה לא משהו.
מצפין חזרה ובמקום כביש 6 חותך דרך 358 ללכיש וחוגג בפיתולים עד בית גוברין. אוסף של טיילי שבת עם כל מיני אדוונצ'רים וטורינג מלוקקים מסביב. לא כמו ה ה NC הגיבור שגמא את המדבר והתמלא באינסוף ברחשים. עוד קפה ומתדלק פעם שלישית. חצי שעה אחרונה של עונג שבת בכבישים המוכרים ומגיע הביתה.
צריכת דלק ממוצעת בטיול- 18.5 ל'.
הישבן והגב בסדר. שמח על האופנוע הזה, באמת. כלי כיפי.
7854
7855
7856
7857
7858
7859
NAOR2207
09-11-2019, 20:51
פייר? אני מקנא
עכשיו הכל ברור. אדוונצ'ר זה סוג של רוכב ולא של אופנוע. נשמע כיף.
זה משפט לפנתיאון (או לחתימה אם תרשה).
זה משפט לפנתיאון (או לחתימה אם תרשה).
בכיף
מואי כיף ובירח המלא הבא אני רוצה עוד פעם.
המשפט אכן ראוי לקעקוע אבל כנראה שמדובר בעניין של מצב רוח ולאו דווקא טיפוס. הטיול הזה הוא תוצאה של מוד שיטוט בשילוב הצורך ברכיבה.
הבעיה שמאז הטיול בקיץ אני במוד תמידי של שנחאי לונדון או סובב אוסטרליה וזה מדאיג- גם את אישתי.
פייר? אני מקנא
למה לקנא אם אפשר להצטרף?
אני פונה בקריאה נרגשת למועצת המנהלים ובעל השרשור בפרט :)
הגיע הזמן לנעוץ "שרשור טיולים" כדי שמי שרוצה ליזום או להצטרף לטיול וגם סתם לשתף או לקרוא על חוויות מהארץ ומחו"ל ימצא את מבוקשו בקלות.
lokimonster
10-11-2019, 16:22
למה לקנא אם אפשר להצטרף?
הגיע הזמן לנעוץ "שרשור טיולים" כדי שמי שרוצה ליזום או להצטרף לטיול וגם סתם לשתף או לקרוא על חוויות מהארץ ומחו"ל ימצא את מבוקשו בקלות.[/QUOTE]
מהמעט שאני מכיר את "נאור" הוא יגיע לכל מקום על גבי הקשיש שלו אבל בקצב אחר.
וכמובן אשמח להעביר את הבקשה.
...
למה לקנא אם אפשר להצטרף?
הגיע הזמן לנעוץ "שרשור טיולים" כדי שמי שרוצה ליזום או להצטרף לטיול וגם סתם לשתף או לקרוא על חוויות מהארץ ומחו"ל ימצא את מבוקשו בקלות.
:thumbsup: במת לא מבין למה אין כזה (כמו שזכור לי היה אחד נעוץ/דביק ב FG הישן)
NAOR2207
10-11-2019, 17:54
מהמעט שאני מכיר את "נאור" הוא יגיע לכל מקום על גבי הקשיש שלו אבל בקצב אחר.
"אבל אם יש איזה שביל בסביבה אז למה לא אפילו עם אלה ...
כאב, עובר ושב ..."
lokimonster
10-11-2019, 18:54
"אבל אם יש איזה שביל בסביבה אז למה לא אפילו עם אלה ...
כאב, עובר ושב ..."אם תעבור נדאג שגם תשוב.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
Dresdner
10-11-2019, 19:08
מואי כיף ובירח המלא הבא אני רוצה עוד פעם.
המשפט אכן ראוי לקעקוע אבל כנראה שמדובר בעניין של מצב רוח ולאו דווקא טיפוס. הטיול הזה הוא תוצאה של מוד שיטוט בשילוב הצורך ברכיבה.
הבעיה שמאז הטיול בקיץ אני במוד תמידי של שנחאי לונדון או סובב אוסטרליה וזה מדאיג- גם את אישתי.
למה לקנא אם אפשר להצטרף?
הגיע הזמן לנעוץ "שרשור טיולים" כדי שמי שרוצה ליזום או להצטרף לטיול וגם סתם לשתף או לקרוא על חוויות מהארץ ומחו"ל ימצא את מבוקשו בקלות.היה פעם והוא היה מאד טוב עם הרבה מידע שימושי, במקום קיבלנו פורום אופנועים חשמליים מדשדש, הגיע הזמן לגאול את החשמליים מסבלם ולפתוח מחדש את פורום הטיולים.
lokimonster
10-11-2019, 19:09
הפחד שלי שהחשמלי באמת יתפוס והבנזין יעבור לאספנות
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
NAOR2207
10-11-2019, 19:13
היה פעם והוא היה מאד טוב עם הרבה מידע שימושי, במקום קיבלנו פורום אופנועים חשמליים מדשדש, הגיע הזמן לגאול את החשמליים מסבלם ולפתוח מחדש את פורום הטיולים.
אין לי פייסבוק
אבל בקבוצה אחת פתוחה יש פעילות ערה
Dresdner
10-11-2019, 19:15
הפחד שלי שהחשמלי באמת יתפוס והבנזין יעבור לאספנות
Nc750 שפוי לא בהכרח רצויכמה שנים הפורום החשמלי פתוח? התעבורה שם היא ביזבוז פיקסלים, המהפכה החשמלית כרגע מתנהלת רק בתקשורת, אין הצדקה לפורום אופנועים חשמליים בפול גז, הפורום הכללי בהחלט יכול לקלוט את ה2 פליטים משם.
Dresdner
10-11-2019, 19:20
אין לי פייסבוק
אבל בקבוצה אחת פתוחה יש פעילות ערהשהזמנתי את הגוצי TT שהיה לי עוד לא נמסרו כלים ללקוחות הראשונים וכבר הייתה קבוצה ערה בפייס בוק עוד מ2018 שגוצי רק הודיעו על הדגם.
בכל מקרה בפול גז זה לא תפס כנראה מהסיבה שחלק נכבד (לא כולם) רואה בזה רק כלי תחבורה ולא דרך חיים כמו רובנו כאן.
NAOR2207
10-11-2019, 19:26
יש הרבה קשקשת בקבוצה הזו
אבל גם יש הודעות על טיולים מאורגנים וספונטנים (בעיקר לקראת סופשים)
"אדוונצ'ר ישראל" או משהו כזה
אני לא חושב שזה מעניין איך הרוכבים שם רואים בזה. יוצאות רכיבות משם. נקודה.
אני בספק אם באקו סיסטם של היום הפורום יגיע לטראפיק כזה
אבל שיהיה בהצלחה
Dresdner
10-11-2019, 19:29
יש הרבה קשקשת בקבוצה הזו
אבל גם יש הודעות על טיולים מאורגנים וספונטנים (בעיקר לקראת סופשים)
"אדוונצ'ר ישראל" או משהו כזה
אני לא חושב שזה מעניין איך הרוכבים שם רואים בזה. יוצאות רכיבות משם. נקודה.
אני בספק אם באקו סיסטם של היום הפורום יגיע לטראפיק כזה
אבל שיהיה בהצלחהאני מדבר על פורום חשמלי אתה על פורום טיולים?
NAOR2207
10-11-2019, 19:31
אני מדבר על ההצעה שלך לפתוח (שוב) את טיולי. כלוח מודעות לטיולים ואירועים
(אתה צודק. היתה לי אי הבנה)
Dresdner
10-11-2019, 20:01
אני מדבר על ההצעה שלך לפתוח (שוב) את טיולי. כלוח מודעות לטיולים ואירועים
(אתה צודק. היתה לי אי הבנה)יותר כלוח כמו שהיה פעם שזה פחות אירגון טיולי סופשבוע ויותר שיתוף מסלולים ומקומות מהארץ ומהעולם ומקום לשושנים לתת פירוט עד לתחתון שצריך לקחת איתך לטיול בחו"ל ובנוסף גם לאגד את כל מקומות ההשכרה בעולם ומידע על חברות שמארגנות טיולים.
מה שכתבתי די נאבד בקבוצות בפייס בוק בגלל שהפלטפורמה לא בנויה לזה.
בכל מקרה יהיה שם יותר תנועה מהפורום החשמלי אבל כמובן שבחורף יורדת קצת הפעילות.
NAOR2207
10-11-2019, 21:22
בארץ אתה סופר פחות מעשר (נסרים, אלקוש, השופט ...) וסגרת ת'בסטה
בחו"ל של חוצלארץ זו כבר אופרה אחרת
lokimonster
23-11-2019, 18:00
'להיות הארלי.
שבת הוואטס מהבהב ובני מזמין לסיבוב.
בני בחור יקר קסטומאי מושבע רוכב על שאדאו 750 ישן נושן שכוחו בין מותניו.
מנסיון העבר הבחור יודע את רזי המכונה ומתפעל אותה בקצב שלא יבייש אף אחד.
יצאנו אני ונדב בן ה9 לתחנה בגבעה הצרפתית שם מצאנו את גיא מapex חנות ציוד אופנועים חביבה עליי במיוחד ועוד כמה משחיזים נועזים.
בני הגיע עם רעם האגזוזים של השאדאו.
נדב התלהב מהגולגלות והכלי והתרגש יותר כששמע שגם הארלי יצטרף לסיבוב.
יצאנו לעבר גבע בנימין.
השאדאו נשמע היטב ואני שמח שהשכנים שלי רק צועקים שאבס ולא בענייני הארלי.
מאדם יצאנו דרך כביש אלון האהוב לעבר מצוקיי דרגות.
היה לי קצת מןזר הכיוון מאחר ואני תמיד מגיע דרך מישןר אדומים אבל עדיין כביש זה כביש.
יש משהו נחמד בקאסטומים האלה למרות שהקצה היה משהו שהnc מתחבר אליו מצויין אני קצת פחות בכל מקרה נחמד.
באחד העיקולים עמד לו יעל נחמד שכנראה התרגל לתנועה במקום.
סימנתי לנדב שיראה בעזרת טפיחות וסימנים מוסכמים בייני לביינו.
האמת שאני צריך לצייד אותו בדיבורית סך הכל הוא רוכב איתי הרבה.
יצאנו מאלון והקצב עלה.
מזג האוויר הביא איתו המוניי רוכבים ונדב וגם אבא נהנו מהמחזה.
תדלוק מהיר ושיח עם נדב על כמה סוגר וכו קיבלנו פידבקים חיוביים מנהג פחיות שתידלק סמוך אלינו.
המשכנו לדרגות הקצב נעים ןהמזג אוויר אפילו יותר נעים.
בדרגות גילינו בית קפה קטן ונחמד שאני אשוב אליו.
היה יום נחמד הnc מבצע הכל מצויין ולא מפחד מכביש טכני.
הקצב הקסטומאי מטיב איתו.
היה יום מוש
ורק לציין שהדלק נשאר במיכל.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191123/40d45ecd997d7352563350341644793b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191123/dfa8bcbcedce3c53fa2795621fa673bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191123/a2448f30781d94cebcdb4cb6f8b083ff.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191123/f9d9455294af126ae8c0fd9c2b2edf3f.jpg
הייתי בפאב למעלה שלשום בלילה. ממליץ בחום, בשקיעה מדליק שם.
7881
NAOR2207
23-11-2019, 19:01
יש שביל נחמד על ההר שמתחבר לנבי מוסא. או משהו כזה. קידודו אתה פוזל לשטח לא?
(רכבתי עליו ב2003 כך שיש סיכוי שמה שכתבתי קצת לא מעודכן)
lokimonster
23-11-2019, 19:07
ניתן להגיע מנבי מוסה למצוקי דרגות.
דרך יפה עשוי להיות פודרה.
לא זוכר קשיי עבירות מיוחדים.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
NAOR2207
23-11-2019, 19:14
איך תרוץ להשוויץ לחבר'ה בלי פודרה?
אני מקווה שסתמו את הנביעה של הנחל בדרך. זה שבגללו זרקתי את הנעליים בגלל הריח שסירב לעזוב גם אחרי שלוש כביסות.
lokimonster
23-11-2019, 19:35
לדעתי אתה מתכוון על נקודה של טיהור שפכים או משהו כזה.
זה יוצא לקראת השביל שלוקח אותך דרומה לעבר דרגות פחות או יותר מקביל למצוק.
אני מזמן לא יורד לשטח אז קשה לי לפרט אבל זוכר את הנקודה הנ"ל
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
NAOR2207
23-11-2019, 19:48
טיהור שפכים עאלק -
https://www.themarker.com/opinion/1.2125526
נחל קדרון, הזורם לאורך 34 ק”מ דרך מדבר יהודה בואכה ים המלח, מוליך מדי שנה כ–12 מלמ”ק של שפכים גולמיים שמקורם במזרח ירושלים. השפכים מוזרמים באין מפריע וללא כל טיפול, כך שכ–7 מלמ”ק של ביוב גולמי עושים דרכם לים המלח בכל שנה.
(https://www.themarker.com/opinion/1.2125526)
פגשתי זג מקסים מתקוע, הגיעו ברגל (8 שעות) אמרו שיש שביל עם עבירות טובה.
אחד המסלולים שבטוח אעשה אם אחליט על דו"ש במקום וורסיס או משהו אחר.
lokimonster
23-11-2019, 19:59
טיהור שפכים עאלק -
https://www.themarker.com/opinion/1.2125526
(https://www.themarker.com/opinion/1.2125526)טוב לא לכעוס עליי.
זוכר שהיה שם משהו.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מכיוון שהאופנוע הולך לבלות אצלי כמה שנים טובות.
ומכיוון שכל שנתיים אני מלטש כמו כלב את הפנסים בשאר רכבי הבית (עבודה עצמית, ניירות מים ולכה עמידה בuv, מעורבבת עם טרפנטין),
החלטתי שכאן אני מקדים תרופה למכה.
חיפוי הנורה הקדמית הוא פלסטי, והחלטתי לחכת על משהו הפיך- פילם שקוף מסנן uv.
ימים יגידו אם ה200 ש"ח ששילמתי השתלמו:
7932
7933
lokimonster
24-12-2019, 09:18
תתחדש
איפה רכשת ( נראה כמו חנות לאבזרי רכב או משהו כזה).
אלוף הציפוים בפתח תקווה. תכלס הפילם עצמו עולה גרושים (אם אתה מאמין לסיני שמוכר לך שזה באמת מסנן uv). רוב הכסך הוא על העבודה. מכיוון שזאת פעם ראשונה, והפנס הוא די צורני, העדפתי לתת לבעל מקצוע. לקח לו איזה רבע שעה-עשרים דקות, והוא היה צריך למתוח הרבה ולעבוד הרבה עם פאן כדי שזה יתיישב במקום כמו שצריך.
lokimonster
29-12-2019, 21:46
הפרק מוקדש לtundraOg
רכבתי היום ללוויה של דוד יקר שלי שנפטר.
המשימה שהוצבה לnc זה לצאת מירושלים ותוך שעה להגיע לבני ברק לאסוף את אחותי השמנמנה (צביקה לא להלשין) ומשם לכפר נטר לבית קברות.
אגב אם מישהו מתכוון להחזיר ציוד המקום שם ממש עושה חשק אני מזמין לי ולאישתי שתחייה עד מאה כעשרים חלקה חביבה (מי שיתפגר קודם יהיה למטה).
כאמור יצאתי מירושלים וויז מצהיר על כשעה כמובן שהוא לא יודע שאני על אופנוע.
בראש יושב לי tundraog וkkatkuv וכמובן נושא הnc.
החלטתי לצאת מהחשיבה של loki שהיא במידה רבה (אני חושב על סמך התגובות של kkatkov) כמו של קקטקוב ולנסות לחשוב כמו tunderog.
ביציאה מהעיר נתקלנו בעומסים והnc צלח אותם ביעילות מופתית למרות ארגזי הצד.
התנוחה הגבוהה והגזרה של הדוגמנית אפשרו לצלוח את הפקקים בקלות קטנועית.
את הכביש המהיר צלחנו בקצב זריז בהשוואה לתנועה והאמת שלא הורגש מחסור בכח.
הnc תמיד היה מעל קצב התנועה.
,את הדרך לבני ברק חצינו דרך הירדן לעבר שדרות ירושלים בנוחות רבה ובהחלט ללא תחושת אי נוחות או קושי למעט האוכלוסיה המקומית שדורשת משנה שימת לב.
אחותי המתינה למטה ועמדנו בהערכת זמן שנתתי לה.
מבני ברק היעד הבא היה כפר נטר לבית עלמין מנוחת עולם.
כנראה ששם לא תגיע תחיית המתים ואוכלי השרימפס שמנמנמים להם שם לא יתעוררו בביאת המשיח.
חצינו את דרכנו בטירוף של בני ברק כאשר המתלים מתמודדים יפה עם עלמת החן מאחור והכבישים המופלאים של בני ברק על הבורות והכפלים באספלט.
המנוע גמיש מאוד ויודע לתת ביטחון מספק עם המומנט (זה לא gtr או באנדיט) שיודע להתמודד עם המשקל והקצב העירוני.
הסאונד שבוקע מהאגזוז המקורי נעים לגמרי.
עם עליתנו על כביש 4 התחלנו לרוץ קדימה התוספת מאחור של אחותי כן מורגשת ואחרי תזכורת קלה לאחותי על יסודות הרכיבה העסק היה נעים יותר.
בהטיות במחלפים הnc שומר על כיוון ומתמודד יפה מאוד עם הכביש ועם אחותי מאחור.
בהגיענו לאזור בית העלמין ישנם פסי האטה והnc בלע אותם ללא בעייה וכך גם את שביל העפר שמוביל לבית עלמין.
היגענו באיחור קל אבל כן עמדנו ביעדים.
החזרה בלילה (טוב 18:00 כבר חשוך) התאורה טובה והכל זרם יפה.
ובכן נחזור לtunder. וקקטוב.
קקטוב אני חושב שעשינו קצת עוול לnc.
הnc ככלי תחבורה מצויין.
אם ההגדרה שלך לקטנוע זה כלי ליוממות שמטרתו לקחת נוסעים מנקודה 1 לנקודה 2 ביעילות אז הוא לגמרי קטנוע אבל יש לו ערך מוסף שהוא תכל"ס אופנוע לכל דבר.
הבעייה שלי ולהערכתי גם שלך זה שאנו יורדים ממכונות עתירות מומנט והספק שבהחלט מכוונות גם לדברים אחרים.
לאדם שמטפס מאופנוע ביינוני שלא מחפש את הספק או אדרנלין זה כלי שיתן לו המון הנאה.
כן לי כחובב מנועי 4 בשורה המנוע קצת עייף אבל הnc לגמרי בסדר כל עוד אנו זוכרים שהוא קונספט חדש ומכניסים אותו לרובריקות המתאימות.
לדעתי בהשוואה לוורסיס 650 אין לnc מה להתבייש.
מול הויסטורם התחרות קצת יותר קשה אבל יש ערך מוסף של תא מטען ואולי גם מחירי אחזקה עדיפים.
צריכת הדלק נושא שמוערך יתר על המידה כי כשדורשים קצב גבוה צריכת הדלק משתנה לרעת הכלי באופן מהותי.
התדלוק האחרון ( לא ברכיבה הזאת) עמד על 20 קילומטר לליטר.
אני מחר יעדכן כמה עלתה הרכיבה לכיוון נתניה פלוס קצת עירוני.
Tunder
עשית אחלה קנייה מקריאה בפורומים הnc אמין מאוד.
יש נקודות תורפה כמו בולם אחורי שהולך יחסית מוקדם ואולי עוד כמה דברים שוליים.
כמובן שאצלי האופנוע עבר 10k אז אין לי יכולת להעיד על האמינות.
אז לסיכום:
למי שמחפש אדרנלין ובא מאופנועים גדולים ועתיריי נפח הnc לא ממש ירגש.
למי שרוצה כלי ליוממות עם ערך מוסף הnc יהיה פרטנר נהדר.
ולשאלה האם אני מתחרט על הרכישה.
אז ביום יום ממש לא.
רגעי השבירה זה כשאני רוצה להיות loki ואז צריך כלי monster.
הרכישה הבאה לדעתי תהיה הקטאנה של זוקי או ליטר כזה או אחר (מאידך אחרי nc כל אופנוע גדול אחר עשוי לתת מענה לשגעונות).
מעדכן - צריכת הדלק עמדה על כ24 קילומטר לליטר חלב משולב עירוני בין עירוני עד בני ברק ( קצב מוערך של עד כ130 פילפלונים חמוצים בשעה + בזוג יש לציין שגם היו עומסים כך שהיו האצות והאטות רבות).
עוד נקודה חשובה דווקא לטיולים ארוכים ופחות לקומיוטינג-ה NC הוא כלי נוח. המתלים, המושב, התנוחה, ההגנה מהרוח והרעש מאפשרים לך לתת גיחה לקצה הארץ במהירות שיוט טובה ללא הצורך בעצירות מתיחות שחרור וניעור.
TundraOG
30-12-2019, 11:20
לוקי, תנחומיי על הדוד, שלא תדע עוד צער.
תודה על הפירוט מנקודת מבט אחרת, בהחלט שוב מאשר עד כמה הוא תפור עליי.
4 ימים נותרו עד להעברת הבעלות.
יהיה כיף.
lokimonster
30-12-2019, 11:44
יוממות - יוֹמְמוּת היא תופעה חברתית (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA%D7%99) המתקיימת כאשר אנשים המתגוררים ביישוב (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91) מסוים נוסעים מדי יום אל מקום עבודתם (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A2%D7%A1%D7%95%D7%A7%D7%94) הנמצא ביישוב אחר, בדרך כלל בעיר (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%99%D7%A8) הגדולה בהשוואה למקום מגוריהם. אנשים אלה מכונים יוֹמְמִים (ביחיד: יוֹמֵם), אם כי הכינוי אינו נפוץ מחוץ לספרות המקצועית.
מתוך ויקיפדיה.
Dresdner
30-12-2019, 11:57
הרכישה הבאה לדעתי תהיה הקטאנה של זוקי או ליטר כזה או אחר (מאידך אחרי nc כל אופנוע גדול אחר עשוי לתת מענה לשגעונות).
.
הקאטנה בהחלט מגרה אבל לפי מבחני הדרכים אתה תבלה רוב זמנך בתידלוק האופנוע, מנוע לא חסכוני במיוחד ביחד עם מיכל דלק קטן די הורסים את הכיף באופנוע הזה.
מי יודע אולי קוואסקי יוציאו בקרוב את החידוש לGPZ 900 ואז תוכל לרכוב לשקיעה עם משקפי ריי בנד בלי קסדה במקביל לבסיס חיל האוויר תל נוף
lokimonster
30-12-2019, 12:24
למרות שהטנרה 700 גם קורץ לי מה שמרחיק אותי זה מטרו.
מה גם שיש לי חיבה למותג זוקי שליווה אותי במשך רוב שנותיי כרוכב וללא טענות מיוחדות או בעיות.
אגב להבדיל ממטרו ששומרת על עמימות ולא ממש מגיבה או נמצאת בפורום פה יש את כרובי שכן מגיב וכן מייעץ ובהחלט מראה מעורבות של אבניר בקהילה.
אני לא טוען שהוא פותר את כל הבעיות ובטוח שישנן כאלו שיביעו חוסר שביעות רצון אבל הוא בהחלט מוכיח שיש לחברה אוזן קשבת ( ואם זה בא רק ממנו אז אבניר צריכים לברך על זה) לרחשי הציבור.
הקאטנה בהחלט מגרה אבל לפי מבחני הדרכים אתה תבלה רוב זמנך בתידלוק האופנוע, מנוע לא חסכוני במיוחד ביחד עם מיכל דלק קטן די הורסים את הכיף באופנוע הזה.
מי יודע אולי קוואסקי יוציאו בקרוב את החידוש לGPZ 900 ואז תוכל לרכוב לשקיעה עם משקפי ריי בנד בלי קסדה במקביל לבסיס חיל האוויר תל נוף
Z900RS + משקף + ארגז גדול + מנשאים לתיקי צד.
נראה לי שלא צריך יותר מזה.
חבל שמכרו בארץ מעט מהם, בהחלט אופנוע שהייתי שוקל כ-קומיוטר עם קצת פלפל, כמשומש בן שלוש.
Dresdner
30-12-2019, 22:35
Z900RS + משקף + ארגז גדול + מנשאים לתיקי צד.
נראה לי שלא צריך יותר מזה.
חבל שמכרו בארץ מעט מהם, בהחלט אופנוע שהייתי שוקל כ-קומיוטר עם קצת פלפל, כמשומש בן שלוש.
עשיתי על הRS טיול יומי של 350 ק"מ ונהנתי מאד, לא מובן לי איך לא רואים הרבה יותר ממנו על הכביש כי הוא עולה בביצועיו על הרבה אופנועים בנפח הזה, אין בו פשרות, בולם טוב, מנוע גמיש מאד, סאונד מעולה מאגזוז מקורי, תנוחת רכיבה נוחה לטיולי סופשבוע ובולמים מעולים שמגהצים את הכביש כמו אופנוע אדוונצר.
יאללה לוקי תתחדש
lokimonster
30-12-2019, 22:42
בשנתיים הקרובות הnc תישאר אצלי.
אם יפול לידי שק של כסף אולי נחשוב על שינויי.
לבנתיים עד שנסיים לשלם על ההרפתקאות האחרונות זה יחכה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
YaronNahum
31-12-2019, 11:03
הפרק מוקדש לtundraOg
רכבתי היום ללוויה של דוד יקר שלי שנפטר.
המשימה שהוצבה לnc זה לצאת מירושלים ותוך שעה להגיע לבני ברק לאסוף את אחותי השמנמנה (צביקה לא להלשין) ומשם לכפר נטר לבית קברות.
אגב אם מישהו מתכוון להחזיר ציוד המקום שם ממש עושה חשק אני מזמין לי ולאישתי שתחייה עד מאה כעשרים חלקה חביבה (מי שיתפגר קודם יהיה למטה).
כאמור יצאתי מירושלים וויז מצהיר על כשעה כמובן שהוא לא יודע שאני על אופנוע.
).
אתה יודע שאפשר להגיד לוויז שאתה על אופנוע ?
Sent from...
lokimonster
31-12-2019, 11:13
יודע
אבל אני לא מעט משתמש ברכב לצורכי עבודה ואני שוכח להחליף בין המצבים.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
lokimonster
11-01-2020, 16:56
הפוגה בגשמים הזדמנות טובה לניקוי ראש מהמשרד המשפחה והמחשבות.
אחרי דין ודברים לגבי שעת היציאה נפגשנו הכנופייה הירושלמית עם עוד זוד נציגים העונים לשם דרור.
דרור א' נטש את הnc לטובת מרק כתום ודרור ב' על מרק מינסטרונה אדום.
בפגישה העפתי מבט מהיר כולם עם מעל 100 כוח סוס בגלל ואני עם הדרדלה על 57 כוחות הסוס שלה אמור להתמודד עם הקצב הצפוי.
יצאנו לדרך.
אוויר הבוקר הקריר משכיח את נחיתות ההספק והירידות מאפשרות לנו לפתוח פער מהגדולים שפשוט היו שבעים באותו הרגע.
הnc משתף פעולה ומגלה גמישות נהדרת בפיתוליי הכביש.
המנוע קטן על המתלים וכל העסק צפוי וידידותי.
חיש קל הגענו להעליות של דרגות ויש לציין שהוורסיס לפניי קצת האט אותי בטיפוס לעבר המנחת.
פריקה מהירה מהארגז חשפה עוגיות גזיות ושאר מטעמים. משם המשכנו לעבר ערד סדום.
אני והz שלפניי פתחנו מבערים אבל מישהו שכח לחבר את האפטר ברנר בnc ואני נותרתי מאחור.
העליות לערד סדום כצפויי היו מהנות לכולנו והnc נתן פייט לכולם באופן מעורר כבוד.
ניתן לרדת נמוך מאוד המומנט מאפשר התגלגלות זריזה והכל עובד עגול ומהר.
א' חיכה לנו ונתן תמונות יפות.
עצירה בתחנת דלק בה גילנו שהnc לגם כ8 ליטר שזה לא מעט אבל גם לא נורא.
משם קפצנו לפזורה יער יתיר לכיוון לכיש שם פגשנו כמה חברים נוספים.
נחתתי בבית מרוצה ורענן.
הnc למרות נחיתות ההספק יודע לשתף פעולה יפה.
הוא נוח למדי וסך הכל כלי תחבורה רב גוני ונחמד.
כפי שאני מציין תמיד אם הונדה יוסיפו לו כמה סוסונים וישפרו קצת את הברקסים לדעתי תהיה להם נוסחה מנצחת.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200111/c9b6169845ec64910e8b4a59b7c38eab.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200111/bad03e93312d87be4148192ba146cfe5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200111/ffc9dc0ee5e5ca240ddbdc064c222a4e.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
TundraOG
11-01-2020, 18:48
הייתם בבית גוברין? הייתי שם בסביבות 12 וקצת, הייתה שיירה אבל לא נתקלתי בכם.
lokimonster
11-01-2020, 19:04
הגענו סביב 14:00.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
NAOR2207
11-01-2020, 20:15
אז עשית את המסלול שאני עשיתי (http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/20837-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%9F-%D7%92%D7%93%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D?p=158177&viewfull=1#post158177) רק הפוך
רק שלי זה לקח יומיים. בדיוק מיכל דלק אחד (תידלקתי בפז לטרון) ו300 ק"מ (מהתחנה אל התחנה)
TundraOG
11-01-2020, 20:28
שאלה אקראית אבל יש סיבה שכמעט תמיד, רוב רובו של קהל הרוכבים שם הוא 40 פלוס, ויותר לכיוון 50-60?
לא יצא לי לראות רוכבים בני גילי באזור לעתים תכופות והיום חשבתי על זה. או שפשוט לא נפלתי על הימים הנכונים?
lokimonster
11-01-2020, 20:37
כשאני חושב על זה אני גם לא חושב שראיתי יותר מדי ילדים שם.
יתכן שהם פשוט מתרכזים באקסטרים וה"פסים" למינהם ופחות בקטע התיירותי והחברתי שאנו נמצאים בו.
למרות שכן הופיע היום איזה z300 או משהו כזה בבית גוברין.
חוצמזה למי קראת זקן ינוקה.
אה ינוקה בעצם באמת עשור אחריינו. (טוב הכל יחסי).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
TundraOG
11-01-2020, 21:15
עכשיו כשאתה אומר את זה, באמת רוב רובם של החברים שלי שרוכבים - לא יוצאים לטייל. הם ירכבו בכל עונות השנה לעבודה וסידורים ודייטים אבל כשאתה מזמין לטיול זה כמעט תמיד מלווה בתירוצים כאלה או אחרים, וגם כשכל הכוכבים מסתדרים בשורה ומתארגן טיול אני מוצא את עצמי מזדנב מאחור כי אצל לא מעט רוכבים צעירים "טיול" זו מילה נרדפת ל"בחינת יכולות האופנוע בכביש ציבורי'. לא תודה.
ועודני מחכה שחברי הטוב ישוב לדו גלגלי. גם הבחור על קוצים אך החיים הם דבר הפכפך לצערנו.
בכל עצירה בנקודות הכינוס רואים שרוב הרוכבים על הכלים הכבדים זקן.
חבורות של חתיארים עם קוקו וקרחת, כרס ופאסון של מרקז.
אנחנו נהנים מטמטום של בני טיפשעשרה. כל יום רכיבה אני אמנם הופך לצעיר יותר ו...טיפש.
זה לא רק עניין של הוצאות על התחביב כי הדור הצעיר של המסכים פחות מתחבר לעניות דעתי לעולם המוטורי. בגדול עם כל הכיף האלגנטיות התחושות והאדרלנין שבעניין -מול מה שמוטל על הפרק וכולנו מכירים כאלה שמוטלים, טיטולים וטוטאלוסים זה אכן תחביב לא הכי חכם. סליחה על הכפירה.
שאלה אקראית אבל יש סיבה שכמעט תמיד, רוב רובו של קהל הרוכבים שם הוא 40 פלוס, ויותר לכיוון 50-60?
לא יצא לי לראות רוכבים בני גילי באזור לעתים תכופות והיום חשבתי על זה. או שפשוט לא נפלתי על הימים הנכונים?
* זהירות קצת פילוסופיה עקומה
אם תסתכל על החיים כמסע בשביל, אתה מתחיל בלידה ומסיים במוות נשמע קצת פשטני אבל נתחיל מכאן.
בעשור הראשון של חייך אתה נגרר ומובל ע"י אלה שאוהבים אותך, אין לך כמעט שליטה על החיים שלך, אבל יש שביל קבוע.
הוא רחב עם מקום לתמרון אבל די זהה אצל כולם: מטפלת, גן, גן חובה, בית ספר יסודי, תיכון צבא. שביל ברור ידוע.
בעשור השני והמשמעותי של החיים הבחירות שלך מתרבות, אבל גם כאן יש שביל דומה, ואז אתה צריך לעשות את הבחירה
הכי משמעותית של חיים שלך, כשבראש שלך יש עדיין את השטויות של הצבא, ניסיון של ילד, חשקים של מתבגר הורמונלי,
וביטחון שהעולם הוא מגרש המשחקים שלך. אתה צריך לבחור, מקצוע, בת זוג לחיים, מגורים, והתחייבות לעתיד.
אתה עדיין איתי?
בעשור השלישי מגיעה ההתפכחות והתובנות אתה מבין שהחיים זה לא רק רעש וזיונים, שזה שלאבא של זוגתך יש הרבה כסף
לא יעזור לך, והציצים שלה שהיו הכי גדולים בשכונה כבר לא, והטירוף שלה שמשך אותך בהתחלה עולה לך בכסף ובבריאות.
והדברים שחשבת שהם הכי נכונים והיו הכי פופולריים בעצם היו טעויות ואין לך בעצם הרבה שליטה על מה שקורה מסביב,
אבל זה עשור אופטימי אני יכול לתקן ולשנות.
בעשור הרביעי אתה מנסה לתקן, אבל תיקון הוא תיקון והחבילות על הכתפיים כבדות ומתמלאות ואתה מבין שאתה במירוץ נגד
כל העולם, כשלא כל היתרונות אצלך ואתה מתחרה בתנאים לא שווים, ובעצם ההצלחה שלך היא ההצלחה שלך. השליטה שלך
בחלק מהמשתנים חלקית ואתה משלם על הטעויות ואף אחד לא מוותר לך.
בעשור החמישי מגיע המשבר, (שים לב זה קורא אצל כולם) יש כאלה שזה מגיע מוקדם ויש כאלה קצת מאוחר אבל זה מגיע
אבל ההבנה מחלחלת שאתה כבר די בקצה, ומרגיש שאמנם הספקת הרבה אבל היו יותר תיקונים ותנועה אקראית מכיוון ותכנון.
אז אתה צריך משהו שהוא שלך משהוא שימלא את החלל התסכול, יש לך כסף (אם באמת עבדת נכון) לעצמך.
בעשור השישי אתה עם עצמך ומה שבנית כל החיים, יש לך זמן וכסף האחריות כבר לא מה שהייתה, ואתה בעצם מתחיל לחיות
בכפוף לחיים.
העשורים הבאים הם הירידה, המחלף החוצה, החיים ממשיכים מכורח האינרציה עד שהם נכבים.
עכשיו תתחיל להתנגד ולספר לכולם שזה אצלך לא ככה, ואתה בשליטה ויודע, סבבה אתה בדיוק בנקודה בשביל של כולם שזה
מה שאתה צריך להגיד.
כולם עוברים את זה גם אם יספרו לך שלא, השביל רחב יש לך מקום ללכת קצת לרוחב יש מקום על השביל לצדדים, אבל הכיוון זהה.
כשאתה צעיר החיים נמדדים מאפס למאה,אין פחד, אין לך זמן ואתה לא מטייל, אתה ממהר, טס ואם אתה לא נשמה זקנה, רומנטיקן
או אחד שיודע ליהנות מקצב אחר, אתה לא שם...
YaronNahum
12-01-2020, 09:47
עשור שני = גילאים 10-19. אני מניח שהתכוונת שנות העשרים , שלושים שלך חייך
Sent from...
עשור שני = גילאים 10-19. אני מניח שהתכוונת שנות העשרים , שלושים שלך חייך
Sent from...
צודק, ערבתי את העשור הראשון עם השני
במעגל הקרוב שלי, כמעט כולם רוכבים.
התחלנו לרכב בגילאי 20-25.
היום אנחנו כבר בטווח של 30-40, ועם וותק לא מבוטל...
שושנים, כתיבה יפה!
אם כי לי נראה שלקחת קשה מדי את האמירה ש-" 30 זה ה-20 החדש"...
חלק מהדברים שאתה מתאר צריך להספיק ללמוד לפני גיל 30.
למשל שלצאת עם שרוטות שעולות לך בבריאות זה לא רעיון טוב...
lokimonster
22-01-2020, 09:19
6:00 בבוקר
בחוץ נושק ל2 מעלות.
אני ניגש להוריד את הכיסוי מנס-לי ותארגן ליציאה.
בראש מהדהד לי הפקקים הצפויים בעקבות הגאתם של שו(א)עיי עולם.
חתול ג'ינג'י מבוהל וחצי קפוא קופץ מהמושב בבהלה.
פוט אין פוט אווט העיקר הפיטפוט על הפוט והעיבוי על המשקפיים נכשל בגלל הסבון כלים אבל עדיין נוצר הפרעה בגלל הרטיבות.
אני מניע את נס-לי לקול מחאה מכיוון המצבר שככל הנראה כבר בערוב ימיו.
האדים נפלטים מהאגזוז ואני יוצא בזינוק מדוד בידיעה שיש מצב לקרה ואכן היה אובדן אחיזה קל בחלק מהדרך.
לא משהו שלא היכרנו קודם ועדיין מרגש.
הקור הירושלמי לא ממש חודר את הביגוד ולמעט אזור הצוואר שאומנם כן היה סגור אבל כנראה לא מספיק.
הNC מצידה משתפת פעולה ובשום שלב לא סבלתי מעיבויי על משקף הLS למעט כמובן כשהו סגור.
אני חייב לציין שהיא יצאה נכון לרגע זה קנייה מצויינת ואני בהחלט ממליץ בחום עליה כקסדה עירונית + פרוורים.
בדרך טלפון מהבוסית שהביהירה שאם אתפוס דלקת ריאות היא לא תטפל בי.
מישהו חייב להרוס את האידיליה אבל היי אני בדיוק נהנה אז שיהיה.
תוך 14 דקות אני בחניון עולה כשהמאבטח מברך אותי לשלום ושואל איך אפשר בקור הזה לרכוב.
כמובן שעניתי שאנשים עושים סקי בשלג אז מה ההבדל?
אנשים מתקשים להבין שעם ציוד מתאים אתה מגיע יבש מהגשם ולא באמת קר.
... זה לא המאבטח עם הבנלי?
lokimonster
22-01-2020, 13:55
... זה לא המאבטח עם הבנלי?למאבטח יש בנלי trk501
אבל באיזה הקשר אתה שואל
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
בהקשר שהוא שואל אותך איך אפשר לרכב בקור הזה... הוא מפונק ביותר אם ככה (הוא צעיר?)
צ'קמוק
lokimonster
22-01-2020, 14:05
בהקשר שהוא שואל אותך איך אפשר לרכב בקור הזה... הוא מפונק ביותר אם ככה (הוא צעיר?)
צ'קמוק
הבנתי
יש אצלנו כמה חברלע'ך באבטחה.
הבוקר זה אחד אחר - האמת שהבחור עם הבנלי לא ראיתי אותו כבר כמה זמן אולי מצא עמדה יותר טובה.
the striker
22-01-2020, 16:00
זה המאבטח בקניון לב תלפיות ? אם כן, אז הבנלי אופנוע יפה, השאלה איך התפקוד שלו.
lokimonster
22-01-2020, 16:40
לא נראה לי שהוא במלחה
אבל אולי
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
lokimonster
01-02-2020, 13:55
11111
יש משהו שמתנגש בין המשפחה להנאות.
הפתרון לצאת שכולם ישנים.
אם להודות באמת אני גם אוהב את הרכיבה בשעות הבוקר המוקדמות כשאין כמעט תנועה האוויר קר.
קבענו ב05:30 אני וא' שם בדוי אי שם בתחנת דלק סונול כפר אדומים כשהכיוון צפון.
השמועה אמרה שהכינרת מלאה ויצאנו לבדוק שזה אכן המצב.
בגלל תוכנית המאה החלטתי לוותר על כבישי השומרון ולדבוק בצירים ראשיים
חיש קל הגענו לעצירה ראשונה לא הרחק מעמק המעיינות והפסקת קפה שם קיבלתי מחמאות על הקצב שכמובן לא אפרט כדיי לא לפגוע באף משועמם שעשוי לקרוא את השקרים והשטןיות שאני מעלה ברשת.
הדרדלה יודע לשתף פעולה מצויין בכבישים טכניים וההטייות כולן צפויות ונעימות וללא לשש מהתפרצויות כח מצד הכלי.
סיימנו את הקפה אחרי שיחות פילוסופיות על מהות הנשים בגלקסיה בתוכן שושנים אלון ועוד כמה בנות המין הגברי שמן הסתם תגבנה בהמשך.
משם המשכנו לחוף צינברי ווואלה העצים מכוסים מים וקו המים מכסה רת המדרגה הראשונה.
מצנברי המשכנו דרך טבריה לעבר נצרת לתוך העיר העתיקה שהחלה להתעורר.
חייב לומר שדיי יפה שם.
עצרתי באחת החנויות המתוקים כדי לשחד את ההנהלה הראשית בבית ולצערי לא היו הבקלאוות שאנו אוהבים אבל היו דברים אחרים.
טוב 09:30 בבוקר מי מתעורר חוץ ממני ועוד כמה חובבי רכיבה.
החזרה כבר הייתה על כביש 6 מיותר לציין שהמצערת היתה פתוחה וצריכ(ח)ת הדלק עמדה על 8 ליטר ל100 קילומטר שזה כבר צריכה של רכב בקצב של טוזטוז.
הראש נאבק ברוח והצוואר מהר מאוד התחיל להעיק יחד עם שאר הגוף שנאלץ להתמודד.
אני מכניס לרשימת נקניות משקף גבוהה יותר שלדעתי יקל עלינו בקצב הזה.
בשואבה כבר היה צריך לתדלק וגיליתי שעפו להם יותר מ11 ליטר.
הפסקת התדלוק שחררה קצת את הגוף אך את הצוואר נכון לכתיבת שורות אלו אני מרגיש וזה אחרי הכנת הסביח למשפחה היקרה שלי.
אני צריך להזמין חלקים לטיפול 12000 קילומטר.
הnc מתגלה ככלי נעים מאוד בכבישים הצדדיים.
אמרתי ואוסיף תוסיפו לו 20 סוסונים ואני רוכש אחד חדש.
מישהו שם בהונדה שומע?????.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/cc897c35f2237a3aa51250a1cffe11f7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/6a5b5b6a0e9f843a360f4df3ac2b5b30.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/f887dca3940b4e8d0bfe50fc2407da4c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/0f59af56e34621465cba93fab40975a9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/3e0ac1fb9fa9e86aadcc8c93a723631f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/af602875573a13c590f3ce7474bfb83f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/6aa33968b831cd52b78a99ce267ac69b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/fe1ad2a86c6336aff6825b4ed1c83d79.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
כל הכבוד. אני קמתי ב- 09:00 ועד עכשיו מגרבץ בבית למעט גיחת יד2.
לגבי מיגון הרוח - פגשתי רוכב NC שמשתמש במגביהונים, מעין brackets שמגביהים את המגן סטוק, טוען שפתר לו את בעיות הרוח + המראה נשאר סטוק - לזכרוני לא נותן אובר-שיק של מנאייק מסיטקום של שנות ה-80 או בווארי בדרך לפסטיבל נקניקיות. אני מאמין שההגבהה בנוסף נותנת לרוח לעבור גם מלמטה, וזה "דופק" את הערבול לזכרוני.
לא יודע אם זה אפילו הסוג הזה, אבל לי יש כאלה בדרך מאלי (רוכב בלי מגן, אבל שיהיה על כל צרה) -
www.aliexpress.com/item/33054656022.html (http://www.aliexpress.com/item/33054656022.html)
8071
אתה בא לי עם סביח?
קציפת ריקוטה
זביון
בסיס מרנג
הכל הום מייד.
כל הכבוד. אני קמתי ב- 09:00 ועד עכשיו מגרבץ בבית למעט גיחת יד2.
לגבי מיגון הרוח - פגשתי רוכב NC שמשתמש במגביהונים, מעין brackets שמגביהים את המגן סטוק, טוען שפתר לו את בעיות הרוח + המראה נשאר סטוק - לזכרוני לא נותן אובר-שיק של מנאייק מסיטקום של שנות ה-80 או בווארי בדרך לפסטיבל נקניקיות. אני מאמין שההגבהה בנוסף נותנת לרוח לעבור גם מלמטה, וזה "דופק" את הערבול לזכרוני.
לא יודע אם זה אפילו הסוג הזה, אבל לי יש כאלה בדרך מאלי (רוכב בלי מגן, אבל שיהיה על כל צרה) -
www.aliexpress.com/item/33054656022.html (http://www.aliexpress.com/item/33054656022.html)
אצלי היה GIVI עם ספוילר שעבד בכל מהירות, גם עד קצה היכולת של המנוע באופן מעורר השתאות.
על ה 2018 ששכרתי היה מקורי שהיה בסדר.
המינוס היחידי עם ה GIVI שמאחורי רכבים קיבלתי buffeting. כשעוקפים הכל בסדר. ממליץ בחום.
lokimonster
01-02-2020, 20:09
8071
אתה בא לי עם סביח?
קציפת ריקוטה
זביון
בסיס מרנג
הכל הום מייד.מאסטר שפ.
אתה יודע שאפשר לשלב את זה אחרי רכיבה לארוחה משותפת.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
lokimonster
01-02-2020, 20:38
נ. ב
למי שענה לי על המשקף תודה.
יש מישהו שמייצר בתל אביב משקפים במחירים דיי הוגנים (שכחתי את שמו כמדומני משה ליד המסעדה הרומנית בדרך אילת בתל אביב)
יש לי כמה רעיונות בראש למשקף מתכוונן על מסילות
אם לא אביא משהו מחו"ל דוגמת הגיוי אני אלך על זה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
משה בבר יוחאי.
עשה לי אחלה משקף לפני כחודשיים בהתבססות על משקף דק ומאעפן שנקנה מאיביי.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
lokimonster
01-02-2020, 22:07
תודה
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
TundraOG
01-02-2020, 23:29
אתה עם המשקף המקורי?
אצלי מותקן אחד גבוהה של GIVI והוא מתנה משמיים ברוחות וגשמים. כשאספתי את המשקף המקורי שמתי לב שהוא קצר משמעותית עד לרמה קומית והזכיר לי יותר את המשקף הקוסמטי שהתקנתי על העז ממשהו שאמור להגן עליך מרוח כלשהי.
בהחלט ממליץ לבדוק.
lokimonster
01-02-2020, 23:39
כן המקורי.
,בעקרון הוא מספיק
על כביש 6 בקצב מהיר (כל פעם אני צוחק מחדש על המושג מהיר בnc) אז מורגש המחסור במיגון רוח.
כל השאר כאמור אני לא צריך יותר מהקיים.
היום באמת מצאתי את עצמי נאבק ברוח ברמה שהעיקה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
חלפים ועלי אקספרס לאופנוע חדש ויקר, נראים, ומרגשים זולים, שלא לדבר על הנזק שהם עלולים לגרום ולא תמיד מבצעים את העבודה. אחרי כמה חודשים הם נראים עוד יותר גרוע.
חלפים מבית טוב מבצעים את העבודה ומוסיפים ערך, גם בתוספות האלה יש את הדגמים העממים דוגמת גי ווי ואחרים ויש את דגמי היוקרה
הנחשבים רזומה וכד'. חשוב לדעת לבחור נכון.
נושא הרוח הוא נושא בעייתי כיוון שהתחושה וההרגשה היא סובייקטיבית ונתונה למשתנים רבים, אפילו למעיל הרכיבה יש השפעה על התחושות בקסדה ומסביב. אמש הייתה רוח נוספת מעבר לרוח שנוצרת ברכיבה ויש מצב שזאת ההשפעה שהרגשת.
את העבודה הטובה ביותר ליעילות מגן הרוח הרגשתי בטיול בספרד על ה-G/S 1200 של BMW רכבתי בגשם שוטף במהירות של 90 קמ"ש וטיפות הגשם נהדפו מהמשקף הקדמי כלפי מעלה מעל הקסדה ומעל הרוכבים אנחנו נשארנו יבשים. שיחה ביני לבין הג'ינג'ית התנהלה מקסדה לקסדה דרך משקף פתוח ללא רעשי רוח מרבים. באופן אישי לא נראה לי קריטי מול מה שאני חווה היום בורסיס או באופנועים אחרים שרכבתי ללא שום כיוון מגן הרוח. להבנתי מדובר בתחושה אישית או מחשבה שניתן להגיע לתנאים של רכב.
lokimonster
02-02-2020, 10:34
שלושת האופנועים הקודמים היו בעלי אופי שונה:
נתחיל מהסוף:
הבאנדיט 1200S זצ"ל היה בעל פיירינג קדמי ועליו הותקן על ידי הבעלים ממנו רכשתי את האופנוע משקף שהגיע ככל הנראה מגדלנוע.
העסק היה אומנם לא יפה בלשון המעטה ואף זכה לכינוי הציפורן אבל היה יעיל ביותר.
אחריו הגיע הXV950 שלא משנה מה הרכבתי עליו מיגון הרוח היה זוועה. נו בכל זאת בובר.
אחריו הGTR עם משקף מתכוונן האמת שזו הייתה מכונת תירות אולטימטיבית שלפי שמועות ( אני לא עברתי את ה125.4) יודעת לטוס מעל 200 קמ"ש בזוג בראש מורם וללא דרמה מעבר לזה כבר מומלץ להוריד את המשקף והחשמלי לרכון קדימה כל הדרך לכ300 ( לא אני כמובן הכל מפורומים בחו"ל).
ברור שמשקף יכול לתעל את האוויר אבל זה לא מספיק וגם תיכנון מבנה הפלסטיקה למטה הוא שיקבע האם תשייט בנוחות או תרגיש כאילו חזרת מהופעה של מטאליקה.
הNC לא תוכנן מראש לשיוט מהיר משקף עשוי להשפיע על יציבות הכלי נידנודים ומה לא.
השושנים צודק בכל הקשור למשקף שתוכנן נכון ואני מניח שחברות גדולות אכן יבחנו את המוצר בהשוואה לסתם יצרן.
....תיכנון מבנה הפלסטיקה למטה הוא שיקבע האם תשייט בנוחות או תרגיש כאילו חזרת מהופעה של מטאליקה....שושנים צודק בכל הקשור למשקף שתוכנן נכון ואני מניח שחברות גדולות אכן יבחנו את המוצר בהשוואה לסתם יצרן.
מגיע למי שכותב לך את החומר בונוס. באנלוגיה המגן של GIVI זה כמו לחזור מהופעה של הגבעתרון. אף שערה מגבותי העבותות לא זזה ממקומה. אם התוספות משביחות את האופנוע? בעיני הבעלים כמובן. מבחינה כלכלית לא תחזיר גם רבע מההשקעה. לקונים הפרטיים והמוסדיים זה לא משנה כמו השנה, הק"מ והמחיר.
lokimonster
02-02-2020, 22:06
מחפש מיגון רוח לא השבחה של מחיר.
מן הסתם גם הארגזים המקוריים ומגן המנוע לא יחזירו את ההשקעה אבל הם מובילים יופי ערכת קפה עם 2 גזיות פינג'אן גדול פינג' ן קטן בקבוקי מים עוגיות מיגון ושאר הפתעות שכל אופנוען צריך להשתמש בעת צפייה בזריחה
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
11111
י
חיש קל הגענו לעצירה ראשונה לא הרחק מעמק המעיינות והפסקת קפה שם קיבלתי מחמאות על הקצב שכמובן לא אפרט כדיי לא לפגוע באף משועמם שעשוי לקרוא את השקרים והשטןיות שאני מעלה ברשת.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
///////////////////////////////////////////////////////0///////////////////////////////////////////////////////////////////
lokimonster
04-02-2020, 15:35
///////////////////////////////////////////////////////0///////////////////////////////////////////////////////////////////נו...
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
///////////////////////////////////////////////////////0///////////////////////////////////////////////////////////////////
מקסיקני הולך על פסי רכבת, מה לא ברור?
כנראה ששאלו כבר, אבל איך אתה מסתדר עם הגובה?
כנראה ששאלו כבר, אבל איך אתה מסתדר עם הגובה?
לאיזה כיוון? הגעה לרצפה או צפיפות ברגליות?
אם אתה שואל מהצד הנמוך של הסקאלה, אז אין בעיה (אני פחות מ165).
lokimonster
22-02-2020, 21:10
אני 1.71 אין לי בעייה עם הגובה שלו או מנח הרגליים.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
lokimonster
16-05-2020, 13:30
12 אלף וקצת
יצאתי לבקר את מונסטרסון בעכו ולשחרר קצת את הנסלי שישבה בחנייה ללא מעש בגלל הקורונה והרוצחעת 125.
הnc הניעה כרגיל וללא דרמות ושמנו פעמינו לכביש שש.
קצב רכיבה גבוהה במונחי הnc אבל ללא מאמץ
תוך כשעה וקצת עצרנו באלונית לתדלוק ושתייה קלה ומשם צפונה.
באזור קריית אתא הנסלי שבקה חיים והמנוע נדם.
ירדתי לימין.
בראש מתחיל להריץ תרחישים.
מנסה להניע והסטרטר נותן תיק קטן וזהו.
התחלתי נוהל ביקורת לשלול הפתעות והכלי לא מניע.
בראש רצו שתי דברים מנוע תפוס (מאידך ההגיון אמר שלא כי אז היה ננעל גלגל אחורי) וטעינה.
התחלתי טלפונים להודיע על איחור ולחפש את הטלפון של שירות הגרירה.
לאחר שמצאתי אמרתי שניתן לסטרטר עוד צ'אנס.
בדקתי שמן לפני ההתנעה והכל תקין
נסלי הניעה.
אבל דיווחה על תקלה.
חיפשו מהיר בגוגל לקח אותנו למוסך מורשה הונדה שהיה 7 קילומטר ממני.
החלטתי שיעיפו מבט כדי שלא יהיו בעיות.
תוך דקות ספורות הגענו.
הסברתי שאני מירושלים ואני פשוט רוצה שיעיפו מבט על הכלי ויאמרו לי האם עליי לגרור אותו.
חייב לציין שהבינו ונתנו לי קדימות לבדיקה.
בחור בשם אמיל (אם אני זוכר נכון) לקח את נסלי תחת חסותו.
חייב לציין שכל בורג שהוא פירק הוא חיבר למקומו כדי שלא יתערבבו ובכללי נתן לי תחושה טובה.
אחרי מספר דקות ושיחה קצרה המחשב אופס אבל לא ממש ידעו להצביע על תקלה למעט המצבר.
הבעתי רצון לרכוש חדש (למרות שלא השתכנעתי שזה המצבר) אך לא היה להם והפתרון היה הטענה של המצבר.
אחרי כשעתיים יצאתי כשנפרדתי מכ420 שקל.
על פניו הרגשתי שאפילו הפקידה (שנשואה לבעל הבית) לא ממש הרגישה נוח עם הסכום.
הדרך לעכו וחזרה הייתה ללא שום דרמות כולל 2 טיולים שעשיתי אחרי הבדיקה בתנאי דרך שונים מה שגורם לי להרגיש לא נוח כי ראשית המצבר לדעתי בסדר ושנית שילמתי 420 שקל לאיפוס תקלה וטעינת מצבר שאני כמעט משוכנע שהוא תקין (אני לא מוצא זמן לקפוץ למוסך שלי).
בקיצור אני יצאתי מהמוסך עם רגשות מעורבים.
מחד שירות טוב מאידך שילמתי סכום לא קטן על ספק תקלת מצבר ספק תקלה אחרת ויותר עצוב שלא היה מענה לתקלה שהם חושדים בה.
אני לא מוצא את הזמן לפנות לשירות של הונדה או לבדיקת המצבר שאני בטוח שהוא תקין.
היום חזרנו מסיבוב נחמד לאזור בית גוברין
נס לי תפקדה יפה
בגדול כלי אהוב ונחמד.
תמונות מהסיבוב היוםhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200516/b83fdb1594e142a20f6e0a90c80b48f2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200516/6e5b0baef0a9d86a0eed7e049816b25e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200516/5995a0bd8252c7134321ca5508241c20.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200516/e631d77705edddec1cef0c0f65cf85ff.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200516/b55e4e452ab688b359128aff6ddffd5e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200516/335c7bcf9f1ec4f5cd3650796c0c3b8a.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
TundraOG
16-05-2020, 14:34
420 לדיאגנוסטיקה וטעינת מצב? מה זה השטויות האלה? מחיר גבוהה מכל פרופורציה.
סתם בשביל ההשוואה, ניר מהמוסך הראשי בכפ"ס עזר לי להתקין תושבות וסבל לארגז ל-NC שלי (כשאני אומר עזר אני מתכוון התקין) וכשפניתי לשלם לו אמר לי סע לשלום ותהנה.
וכאלו מקרים קרו לי במספר מוסכים עם מספר דברים שונים.
אני סבור שבסה"כ הנסלי שלך פרקה קצת בזמן ששיחקת עם הצעצוע של הילד, שום דבר שטעינה טובה לא תסדר.
lokimonster
16-05-2020, 14:41
אני יצאתי מירושלים הספקתי לעצור באלונית לדלק להניע ללא בעייה ולרכב עד אזור קריית אתא שם נתקעתי.
אחרי שהצלחתי להניעה הניעה בקלות ללא תחושה של מצבר עייף וכך גם במוסך
גם לאחרונה היא מניעה ללא בעייה גם אחרי עמידה של כמה ימים
לכן אני כמעט משוכנע שלא מדובר במצבר.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
ויותר מזה - האופנוע באחריות!
mudale222
16-05-2020, 15:15
מה המקלה שהופיעה במחשב?
lokimonster
16-05-2020, 16:01
לא חושב שהם ממש ידעו.
אמרו נתק (אולי קטבי מצבר רופפים).
שאלו אם לוח השעונים עבד.
בפועל לא אמרו לי מה הייתה התקלה שהופיעה למעט מצבר חלש.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
נשמע תמוה לחלוטין.
עם זאת. כבר היו לי מצברים בסוף ימיהם שהתנהגו בצורה מוזרה. הניעו כמו כלום כדי לשבוק טוטאלית חצי שעה אחרי כן.
בשבועות הקרובים הייתי רוכב עם בוסטר לגיבוי.
אצלי גם בניתי סט כבלים שיודע להתחבר ישירות מהבוסטר לאופנוע במקום מצבר, ומבטל את ההגנה המובנית בתנינים המקוריים. במקרה של מצבר שמת לגמרי אני יכול לחבר את הבוסטר במקומו (מצבר מת שמקצר משגע את האופנוע ולא נותן לנסוע גם אם יש טעינה).
zoharrad
16-05-2020, 19:29
ייתכן והתקלה היא כן בגלל מצבר חלש
אני גם רוכב על NC וסבלתי לאחרונה מחרחורי גסיסה של המצבר שלי. בכל פעם שהיה חלש, גם אם הצלחתי להניע, נורת תקלה נדלקה. אחרי נסיעה קצרה, כיבוי והדלקה של המנוע איפסו אותה.
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
lokimonster
16-05-2020, 19:58
הנורת תקלה אצלי לא התאפסה.
נשארה דולקת עד שביצעו איפוס במחשב
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
גם אצלי חודש או יותר לפני שהחלפתי מצבר, הוא מת ,התעורר תיפקד כמו חדש ואז שוב מת, תתחיל לבדוק אופציות למצבר לפני שהוא ילך סופי.
שלום,
לטובת התיעוד וקוראים עתידיים:
המוסך המתואר הוא ניר ד"ר סייקל על כביש ההסתדרות בין חיפה לקריית אתא.
לוקי. לא נראה הגיוני שמצבר מסיים את חייו אחרי
שנה ורבע ועם 12000 קמ בלבד. אני מניח שרוב הק"מ שעשית הם בבין עירוני ( שימוש מועט בסטארטר). אני רוכב על tracer 700 מפברואר 2017 , שנתיים מבוגר מנסלי עם 13000 קמ , לרוב בנסיעות בעיר. למרות שלאחרונה הייתי מניע אותו פעם בשבוע ואף יותר , המצבר עדיין חי ובועת.
lokimonster
17-05-2020, 21:16
זה מה שגם אני חושב.
מה גם שמצבר חלש יתקשה להניע בהתנעה ראשונה אחרי עמידה ממושכת.
לחיוב (לטובת המוסך) כמה חברים שלי אמרו שהיו להם תופעות דומות כשהמצבר התעייף (ככל הנראה אלקטרוניקה רגישה לבעיות במתח).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצבר
הוא התניע לך מכיוון שהיה בו את מה שנדרש להתנעה, פרק עצמו ולא הצליח להטען בצורה מספקת לאחר מכן עד ששבק חיים.
טעינה ארוכה תחזיר אותו, אבל אורך החיים שלו עכשיו התקצר משמעותית.
אני כותב מנסיון, המצברים האלו של יואסה ytx 14 קומפקטיות על חשבון אורך חיים.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
lokimonster
17-05-2020, 22:27
רכבתי מירושלים עד קריית אתא
נתקעתי ואחרי 15 דקות הוא הניע שוב (סטרטר חזק וגם הצופר היה חזק)
לא נראה לי שבעשר דקות עם אופנוע כבוי הוא יצליח להטעין את עצמו.
או שיש משהו שאני מפספס.
בפועל מבין התרחישים אני מעדיף מצבר ולא קצר או נתק או כל תקלת חשמל אחרת.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
mudale222
17-05-2020, 23:30
יש תקתוקים או שיעולים כשאתה לוחץ על המתנע ולא מניע או שאין שום רעש?
lokimonster
18-05-2020, 06:56
כשנתקעתי היה תיק אחד קטן כאילו משהו תופס את הסטרטר.
הוא לא הצליח לסובב את המנוע כלל.
כפי שציינתי אחרי 10 דקות הכל הסתדר למעט נורית תקלה שאופסה במוסך ומאז עסקים כרגיל למעט המחשבות.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
lokimonster
23-05-2020, 20:12
הnc נחה שבוע.
החלטנו לצאת לגיחה קלה עם הבוסית לקפה שהפכה לסיבוב דרך הרי יהודה צובה לוזית עד לקפה באלוויס.
הnc התעוררה מהתרדמת בשנייה ללא מחאות שיעולים וטענות.
סיפור המצבר מטריד אותי לא בגלל שזה המצבר אלא בגלל שיש מצב שזןו תקלה אחרת.
רכבנו אני והגברת בקצב שלנו ללא תכתיבים של קצב או מגבלות אחרות.
האוויר הקריר אפשר רכיבה מהנה לא הזענו ולא היה קר.
הפיתולים נבלעו תחת הצמיגים בהנאה ולמעט החוצפה של רכבי הליווי של רוכבי האופניים שמרשים לעצמם לחסום כבישים ולתת לכלי הרכב להגרר אחריהם מעל חצי שעה בקצב של מילימטר לשעה בכביש ללא שוליים וקו הפרדה לבן.
אני נשבע שיום אחד אשים את היד על יאווה ואתן להם איווחת עשן לאורך כול העלייה עד שיחנקו.
זה מסוג הדברים שאני מנסה להבין ולא מצליח.
בכל מקרה חוץ מרוכבי האופנים הכל היה מהדר.
עצרנו באלוויס לקפה וחזרנו הבייתה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200523/548630554dea1849600faf4389c6ebe1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200523/e4445d4717781851b1acf018984b0867.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
NAOR2207
23-05-2020, 20:21
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200523/548630554dea1849600faf4389c6ebe1.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
אני בוכה ממעמקי ליבי למראה הזוועות
lokimonster
23-05-2020, 21:30
אכן הלוחית עדיין גדולה ומזעזעת
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
לוקי, רצית nc עם קצת יותר כוח? קבל:
https://www.cycleworld.com/story/bikes/honda-nc850-in-the-works/
lokimonster
02-06-2020, 11:08
אם הNC ישמור על התצורה הנוכחית ( התא מטען במקום המיכל דלק) ויקבל תוספת כח של כ20 כח סוס מבחינתי לא תהיה כמעט שאלה אם לרכוש אותו.
הכלי מבחינתי עונה על השימושים שלי ותוספת הכח להערכתי תוסיף קצת "פלפל" לכלי.
לגבי שינויים שיאפשרו רכיבה בשטח בדומה לטנרה, מבחינתי זה פחות חשוב ולמעט שביליי קק"ל ושמורות הטבע והגנים שלפעמים אני נכנס כדי למצוא שולחן לשתות את הקפה מפק"ל הקפה אין לי דרישות מעבר לזה.
אגב לאחרונה אני חושב לרכוש כיסא אחר או לרפד מחדש את הנוכחי.
הזווית ישיבה מכניסה את הקונסטרוקצייה לעמדת מגננה והוובוס מוצאות את עצמן מבודדות את הגוף מהתא מטען ( למי שלא זוכר מיכל הדלק נמצא מאחור).
כיסא של שאד עולה כ1200 שקל לפני פגישה עם הרשויות.
אופציה אחרת מריו באום.
להערכתי יעלה כחצי וניתן יהיה לבנות מושב מפנק הרבה יותר עם משחק של צבעים.
alexsupreme
02-06-2020, 11:34
מעניין אותי דווקא מה הם יעשו עם עם גרסת S.
אם יזרקו עליו את אותו עיצוב רטרו שנתנו לשאר הנייקדים בליינאפ, יכולה לצאת כאן הברקה.
עליה בנפח ועיצוב מנוע חדש מסמלים קפיצה מהותית במחיר וצריכת דלק גבוה יותר.
זה כבר לא יהיה אופנוע חסכוני, אלא פשוט טווין יקר עם תא מטען.
lokimonster
02-06-2020, 12:19
שאלה מעניינת.
למרות שעלייה בנפח לא בהכרח תגרום לעלייה משמעותית בצריכת הדלק שמושגת בגלל אופי פעולת המנוע בדומה למה שיש כרגע.
לגבי תמחור אני מניח שאין סיבה שישתנה מהותית אם לא מפתחים משהו חדש ( למרות שמהמעט שידוע לי הNC מתחילת דרכו היה כלי "תקציב")
alexsupreme
02-06-2020, 18:48
שאלה מעניינת.
למרות שעלייה בנפח לא בהכרח תגרום לעלייה משמעותית בצריכת הדלק שמושגת בגלל אופי פעולת המנוע בדומה למה שיש כרגע.
לגבי תמחור אני מניח שאין סיבה שישתנה מהותית אם לא מפתחים משהו חדש ( למרות שמהמעט שידוע לי הNC מתחילת דרכו היה כלי "תקציב")
המנוע חדש לחלוטין עם תיבת DCT מוקטנת. הם לא סתם גירדו כמה סמ״ק.
אני גם לא חושב שיקראו לו NC בגלל הקונוטציה השלילית של השם עם קהל הרוכבים.
כנראה שזה יהיה אפריקה טווין 900 בשני טעמים, כביש ושטח והמחיר בהתאם.
הייתי מהמר שהם ימשיכו את nc750 כמה שנים כל עוד יש דרישה וכי יש ביקוש לא רע ל-XADV.
אני רק מקווה שיצא גם נייקד יפה על אותו בסיס.
lokimonster
02-06-2020, 19:35
הnc נמכר יפה מאוד בעולם ונראה לי שגם בארץ.
אני בפורומים של הונדה (גם מחו"ל) ולא מעט אנשים החליפו nc לnc חדש יות כולל בארץ).
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
מעניין אותי דווקא מה הם יעשו עם עם גרסת S.
אם יזרקו עליו את אותו עיצוב רטרו שנתנו לשאר הנייקדים בליינאפ, יכולה לצאת כאן הברקה.
עליה בנפח ועיצוב מנוע חדש מסמלים קפיצה מהותית במחיר וצריכת דלק גבוה יותר.
זה כבר לא יהיה אופנוע חסכוני, אלא פשוט טווין יקר עם תא מטען.
https://i.pinimg.com/564x/1b/70/3f/1b703f207a99730be17d7584e4f278c7.jpg
ronen_sch
03-06-2020, 10:19
בתור אחד שהיה לו NC 700 ועכשיו NC 750 ועושה לא מעט ק"מ עליהם הדבר הכי מעצבן זה מיכל הדלק הקטן, לגבי כ"ס ה NC הנוכחי שלי מוגבל ל A1 עקב שיקולי מיסוי . לפעמים חסרים הכמה כ"ס אבל למדתי לחיות עם זה.
כשיש לי שתי יום אחרי יום רכיבה מהצפון למרכז, הדלק נגמר בדרך חזרה .... עוד 2-3 ליטר היו עוזרים
lokimonster
03-06-2020, 10:38
ברכיבה רגועה אני לא מרגיש בעייה עם גודל המיכל.
יצאתי מירושלים עם אישתי לכיוון באר שבע כאשר מד הדלק הציג 2 שנתות ( פחות מרבע טנק להערכתי כ6 ליטר )
הגעתי לבאר שבע שם מילאתי 11.45 ליטר רכבתי בקצב של כ90 קמ"ש במישורים ירידות כמובן יותר.
אבל כן בקצב נורמאלי ( זה נתון לפרשנות) הכלי אכן היה צריך מיכל קצת יותר גדול.
ronen_sch
03-06-2020, 10:54
אצלי רכיבה מהבית (אזור העמק / תבור) עד למרכז וחזור זה 200 קמ, כך שיוצא לי רכיבה יום אחר יום זה שני תדלוקים. לאחרונה אני שוקל לשים בבית מיכל דלק גדול עם משאבה כך שאוכל לשים בבוקר 3-4 ליטר לפני יציאה.
(יש לנו תחנה בקיבוץ אבל יקר)
mudale222
03-06-2020, 11:27
יש לו מיכל טיפה קטן אבל הוא מפצה בצריכת דלק נמוכה, אין הרבה אופנועים שהיו נותנים לך יותר טווח.
ronen_sch
03-06-2020, 14:48
יש לו מיכל טיפה קטן אבל הוא מפצה בצריכת דלק נמוכה, אין הרבה אופנועים שהיו נותנים לך יותר טווח.
נכנס 12 וקצת ליטר , בדגם שלי שמוגבל ל 48 כס ברכיבות ארוכות בסופו של דבר זה 1 ל 24 מה שיוצא 290-300 קמ, כך שזה טווח די קצר
(אני רוכב מרחק קבוע פעמיים / שלוש למרכז) אני מכיר הרבה מאוד אופנועים עם טווח מוצלח יותר של 400 450 קמ
TundraOG
03-06-2020, 16:29
יש תחנת דלק בכל חור בארץ, וזה לוקח בדיוק דקה וחצי לתדלק אופנוע.
האם מיכל גדול יותר היה מזיק לי? חלילה. אבל המיכל הנוכחי עושה עבודה טובה וכאחד שחזר ממסע של שלושה ימים ו-1300 ק"מ, באמת שגם בקצב תיורי הטווח שלו לא רע בכלל. אני מתדלק בערך כל 250 ק"מ, אותו מרחק שהייתי מתדלק עם ה-GS500 (לפני הרזרבה). ואגב - 51 סוסים (דגם 700) זה יותר ממספיק לטיול ארוך ומהנה.
מעניין באמת לאיזה כיוון הונדה יקחו את הדגם החדש. נייקד רטרו אוטומטי יכול לפנות לקהל ענקי של היפסטרים, וכאלה שלא רוצים להתעסק עם תיבת הילוכים ידנית (לדוגמא, מחזיקי רשיון A1 אוטומטי). רק שלא יגרעו ממנו את מה שהוא עושה טוב מכל - החסכונות, תא האחסון וקלות התחזוקה. (שסתומים שאפשר לכוון עם מברג, מה יש לא לאהוב).
mudale222
03-06-2020, 18:04
נכנס 12 וקצת ליטר , בדגם שלי שמוגבל ל 48 כס ברכיבות ארוכות בסופו של דבר זה 1 ל 24 מה שיוצא 290-300 קמ, כך שזה טווח די קצר
(אני רוכב מרחק קבוע פעמיים / שלוש למרכז) אני מכיר הרבה מאוד אופנועים עם טווח מוצלח יותר של 400 450 קמ
כן 300 זה לא הרבה. חשבתי שהוא לוקח 1:28, ואז על בסיס מיכל של 14 ליטר זה יוצא 400 ק"מ.
אולי אפשר להתקין איזה מיכל מדברי או משהו בסגנון.
lokimonster
03-06-2020, 20:42
המיכל נמצא מתחת למושב כאשר פתח התדלוק נמצא תחת המושב האחורי.
אני מניח שבתכנון אחר הונדה יוכלו להגדיל את המיכל למרות שאישית אני לא רואה צרוך תחת הנתונים הקיימים.
מצחיק שבדיאלים 125 יש כ3 ליטר יותר.
ronen_sch
03-06-2020, 21:51
כן 300 זה לא הרבה. חשבתי שהוא לוקח 1:28, ואז על בסיס מיכל של 14 ליטר זה יוצא 400 ק"מ.
אולי אפשר להתקין איזה מיכל מדברי או משהו בסגנון.
בסופו של דבר זה כלי חסכוני, וזו הסיבה שאני איתו , אני עושה כ 25000 - 20000 . טיפולים זולים. וכן, זה כמו לקנות מזדה 3 / סובארו / טיוטה וכל יתר רכבי הליסינג שהמציאו לעובד הישראלי. בניגוד לקודם שהיה A את זה לקחתי מוגבל ל A1 ואז גם הוצאה מוכרת שזה בכלל בונוס.
ronen_sch
03-06-2020, 21:54
יש תחנת דלק בכל חור בארץ, וזה לוקח בדיוק דקה וחצי לתדלק אופנוע.
האם מיכל גדול יותר היה מזיק לי? חלילה. אבל המיכל הנוכחי עושה עבודה טובה וכאחד שחזר ממסע של שלושה ימים ו-1300 ק"מ, באמת שגם בקצב תיורי הטווח שלו לא רע בכלל. אני מתדלק בערך כל 250 ק"מ, אותו מרחק שהייתי מתדלק עם ה-GS500 (לפני הרזרבה). ואגב - 51 סוסים (דגם 700) זה יותר ממספיק לטיול ארוך ומהנה.
מעניין באמת לאיזה כיוון הונדה יקחו את הדגם החדש. נייקד רטרו אוטומטי יכול לפנות לקהל ענקי של היפסטרים, וכאלה שלא רוצים להתעסק עם תיבת הילוכים ידנית (לדוגמא, מחזיקי רשיון A1 אוטומטי). רק שלא יגרעו ממנו את מה שהוא עושה טוב מכל - החסכונות, תא האחסון וקלות התחזוקה. (שסתומים שאפשר לכוון עם מברג, מה יש לא לאהוב).
לגבי תחנת דלק בכל חור... זה לא תמיד. בוא לצפון, כביש 6. אני כבר מכיר את האופנוע, אבל לפעמים מבאס למלא בדרך דרומה שיש לך עוד, כי מהתחנה ב 6 צפון עד למקום העבודה אין תחנה על הדרך.... וחלק מהתחנות אתה צריך לרדת מהכביש המהיר בשבילן.
ברגוע השפוי ה NC אצלי עשה בערך 1-30, בנסיעה קרבית 1-10 ויותר. הטווח סביר בהחלט. נראה לי שבקצת מאמץ אפשר כמעט בכל האדוונצ'רים לאמץ את תא האחסון במקום המיכל. מבחינת נוחות והגיון אין לפתרון הזה תחרות.
מסוג הדברים שאתה לא מבין איך זה שלא עשו את זה קודם (אני יודע שעשו), או איך שלא כולם ככה...
גם בוי מקס המיכל היה מתחת למושב וכל תיבת האוויר הייתה מתחת לאין מיכל, המחיר תמיד פחות דלק ותלות במשאבת דלק.
ההיסטוריה מלמדת שמיכל מעל המנוע משתמש בכוח המשיכה של הדלק למנוע ומייתר את הצורך בחלקים נוספים המוסיפים משקל
ואופציית תקלות. הוסף על זה את היכולת להגדיל את קיבולת הדלק ותקבל צורך שימושי.
היום כבר ניתן להתגבר על הכל, ועדיין זאת התצורה המועדפת על רובם.
lokimonster
04-06-2020, 10:01
שושנה הכל נכון לעידן טרום משאבות ההזרקה שם לגרוויטציה היתה חשיבות ( מהימים שאתה עוד התהדרת בשיער כשאנו עוד היינו בוועדת קישוט).
כיום המנועים מוזרקים וובכל מקרה נזקקים למשאבה.
אגב הויראגו 500 שהיה לי (שכחתי את המודל כמדומני 1996) היה מיכל דמה לדלק ובפועל המיכל היה מתחת למושב כשההזנה נעשית באמצעות משאבה.
תיבת האוויר הייתה בצד ימין (אם אני לא מתבלבל בצדדים) בתוך כיסוי דמוי טיפה מה שאומר עם קצת מאמץ היו עושים תא אחסון נהדר.
זה מראה כמה שהתעשיה מקובעת
lokimonster
04-06-2020, 19:08
זה מראה כמה שהתעשיה מקובעתהסברנה חברי היקר.
הסברנה חברי היקר.
רק המשכתי את הדיון שלך ושושני על מיקום המיכל והצורך להשתמש במשאבת דלק.
כבר שנים שאין שום סיבה שהמיכל יהיה מעל לאין קרבורטור ובכל זאת הוא נשאר שם - במקום כשהכי הגיוני לשים תא לקסדה...
lokimonster
04-06-2020, 21:26
אני מניח שיש סיבות למיקום העילי כמו קיצור אורך האופנוע מיקום בולמים ועוד כל מני דברים שאנו לא רואים.
אחרת אופנועי הסופספורט כבר מזמן היו דוחפים למטה את המיכל.
כמובן שזו השערה.
נ. ב
כמדומני פלג בנה אופנוע עם מיכל מתחת למושב
Dresdner
04-06-2020, 21:56
רק המשכתי את הדיון שלך ושושני על מיקום המיכל והצורך להשתמש במשאבת דלק.
כבר שנים שאין שום סיבה שהמיכל יהיה מעל לאין קרבורטור ובכל זאת הוא נשאר שם - במקום כשהכי הגיוני לשים תא לקסדה...
עם תיבות האוויר שגודלות גם למיכל הדלק לא נשאר הרבה מקום אבל עדיין זה המקום שהכי קל (וזול) לשים מיכל דלק, בזנב יש היום הרבה אלקטרוניקה לכן גם באופנועים שהיה תידלוק בזנב זה עבר קדימה והוא גם קטן יותר מבעבר
מראה רטרו בגרסת ה-S נשמע פגז, השאלה איך "מיכל" רטרו מתפקד כתא לקסדה.
אם גם יפנקו אותו עם שסתומים הידראוליים, very nice.
לוקי, לגבי מושב -
לפני שהחלטתי להחליף, חשבתי להזמין מושב רוכב משומש, משהו כזה -
www.ebay.com/itm/2014-2020-Honda-NC700X-NC700XD-NC750X-NC750XD-Front-Main-Rider-Seat-Saddle/254572010837 (http://www.ebay.com/itm/2014-2020-Honda-NC700X-NC700XD-NC750X-NC750XD-Front-Main-Rider-Seat-Saddle/254572010837)
ואז לפנק אותו בארץ לתצורה המתאימה. או לחילופין לשלוח אותו מאיביי לכתובת של seat concepts נגיד, שעובדים עם מושב קיים ונראה שמרוצים מהם בחו"ל.
ככה אפשר למכור אותו אח"כ בנפרד ולהזדכות חלקית.
לגב השיפוע, יש את ה- negative slope mod - משתמשים בתחתיות לרגליות כסא, ופיסת מתכת עם חורים שצריך לעקם בתור התופסן הקדמי החדש (מרחף ~ס"מ מעל הקיים)
יש לי את ה"קיט" ואני כבר לא אצטרך, אם אתה/מישהו מעוניין.
עריכה - לגבי הצריכה - אני חושב שה-shiver 900 החדש יותר חסכוני מה-750 למשל, נראה שהנפח עצמו לא מעיד על משהו כשמדובר בהזרקה (וה-NC הוא הדוגמא הכי בולטת)
alexsupreme
05-06-2020, 14:33
עריכה - לגבי הצריכה - אני חושב שה-shiver 900 החדש יותר חסכוני מה-750 למשל, נראה שהנפח עצמו לא מעיד על משהו כשמדובר בהזרקה (וה-NC הוא הדוגמא הכי בולטת)
לכל המנועים יש נקודת יעילות בטווח הסל״ד. אם תרכב מעל נקודת היעילות או מתחתיה, צריכת הדלק עולה.
היצרנים מנסים לכוון את המנועים לסוג הרכיבה שתעשה עם האופנוע. אם תעמוד ברמזור או שתסחט את המנוע בכל הילוך, אתה תגיע לצריכה גבוה יותר מאשר רכיבה בסלד יעיל.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-2784592/Why-big-car-best-comes-fuel-economy-Research-finds-vehicle-makers-tests-not-reflect-reality-car-driven-road.html
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/0191260779900682
lokimonster
05-06-2020, 18:30
מראה רטרו בגרסת ה-S נשמע פגז, השאלה איך "מיכל" רטרו מתפקד כתא לקסדה.
אם גם יפנקו אותו עם שסתומים הידראוליים, very nice.
לוקי, לגבי מושב -
לפני שהחלטתי להחליף, חשבתי להזמין מושב רוכב משומש, משהו כזה -
www.ebay.com/itm/2014-2020-Honda-NC700X-NC700XD-NC750X-NC750XD-Front-Main-Rider-Seat-Saddle/254572010837 (http://www.ebay.com/itm/2014-2020-Honda-NC700X-NC700XD-NC750X-NC750XD-Front-Main-Rider-Seat-Saddle/254572010837)
ואז לפנק אותו בארץ לתצורה המתאימה. או לחילופין לשלוח אותו מאיביי לכתובת של seat concepts נגיד, שעובדים עם מושב קיים ונראה שמרוצים מהם בחו"ל.
ככה אפשר למכור אותו אח"כ בנפרד ולהזדכות חלקית.
לגב השיפוע, יש את ה- negative slope mod - משתמשים בתחתיות לרגליות כסא, ופיסת מתכת עם חורים שצריך לעקם בתור התופסן הקדמי החדש (מרחף ~ס"מ מעל הקיים)
יש לי את ה"קיט" ואני כבר לא אצטרך, אם אתה/מישהו מעוניין.
עריכה - לגבי הצריכה - אני חושב שה-shiver 900 החדש יותר חסכוני מה-750 למשל, נראה שהנפח עצמו לא מעיד על משהו כשמדובר בהזרקה (וה-NC הוא הדוגמא הכי בולטת)תודה על ההצעה אני אחשב עם לרפד או באמת לחפש מושב משומש ואותו לרפד.
בגדול המושב המקורי בסדר אבל אני מחפש מפנק
TundraOG
06-06-2020, 17:16
תודה על ההצעה אני אחשב עם לרפד או באמת לחפש מושב משומש ואותו לרפד.
בגדול המושב המקורי בסדר אבל אני מחפש מפנק
לא יודע איך זה ב-750, אבל אצלי ב-700 הדבר שמפריע לי יותר מכל הוא דווקא השיפוע הקטן שיש לעבר "מיכל הדלק", ובגלל זה אני שוקל לרפד אותו מחדש. מעבר לזה, בהתחלה היה קצת נוקשה להתרגל למושב אבל דווקא כשעשיתי סובב ישראל המושב לא העיק עליי. לעומת זאת, הייתי מעריך אם הרגליות היו ממוקמות מעט יותר מלפנים, והמצערת הייתה מעט רכה יותר.
https://www.youtube.com/watch?v=HgfEzzzBc3I
lokimonster
10-06-2020, 09:12
צפיתי בסרטונים לשיפור המושב בזמנו.
אישית אני מעדיף לרפד מה גם הריפוד של המושב דיי קשיח.
בכל מקרה זה לא ממש נורא גם כרגע כפי שרשמתי השיפור יהיה יותר פינוק מאשר צורך ממשי.
www.ebay.com/itm/Honda-nc700-2013-Drivers-seat/392740436674 (http://www.ebay.com/itm/Honda-nc700-2013-Drivers-seat/392740436674)
87$ אחרי משלוחה, ואידך זיל רפד
lokimonster
10-06-2020, 19:19
www.ebay.com/itm/Honda-nc700-2013-Drivers-seat/392740436674 (http://www.ebay.com/itm/Honda-nc700-2013-Drivers-seat/392740436674)
87$ אחרי משלוחה, ואידך זיל רפדיתאים ל2018?
תראה תשובה אחרונה פה -
https://www.nc700-forum.com/threads/will-seat-and-oem-luggage-from-nc700x-fit-the-nc750x.16373/
המושב של Shad גם כן מתאים לכל השנים -
http://www.shad.es/en/products/comfort-seats/honda///honda-nc700x-12-13-/-nc750x-14-19/c65mar1modmotr109/
אז בלי נדר, אבל נראה שכן (אם לי היה 750 והייתי צריך, הייתי קונה)
lokimonster
10-06-2020, 21:34
נתתי הצעה על 35 דולר לא כולל משלוח.
מקסימום ישאר במחסן
lokimonster
13-06-2020, 13:26
יצרתי קשר עם השירות של הונדה לגבי החיוב על התקלה ואמרו שיחזרו אליי.
שבת 5:10 אני מניע את הnc הכיוון צפון.
נפגשים כרגיל בתחנת דלק בכניסה לציר אלון.
א' מופיע באיחור אופנתי ואחריו א' 2 על cbr1000rr.
הנס לי מביטה במבט מפוחד על צמד הבריונים שמולה ויודעת שהולכים לאתגר אותה.
אחרי קפה קצר הנענו ויצאנו כשנס לי נותנת את הקצב.
אני חיב להודות שהמפלצות נעלמו ואו שריחמו על נס לי הקטנה או שנס לי יודעת להשכיב כך או כך הדרך נבלעה תחת צמיגיה השמנמנים.
בדרך להקת שפני סלע חוצה ועופר צעיר שמעוררים בי חיוך.
ארץ המרדפים נעלמה ופנינו ימינה לעבר השומרון הכיוון רימונים גיתית כשהמטרה לבקר בתענכים.
עייר צעיר חוסם את הכביש וננסי מאותת עם הווינקרים למפלצות מאחור שישימו לב.
לשמחתי כבישיי השומרון טרם הפכו לאטרקציה בקרב רוכבי האופניים וככל הנראה גם הכובשים לא ממש מסתובבים על הכביש כך שניתן לרכוב בקצב מהנה ובבטיחות יחסית.
עוצרים לקפה עם הל ועוגיות וממשיכים לבקעה.
בדרך עשינו וועידה והחלטנו לעלות לגולן דרך חמת גדר.
לקראת צומת צמח מצאנו את עצמנו נגררים אחרי צ'ארלי וי רואד שבמישור מאיץ ובסעבובים מאט אותנו.
קצת אחרי חמת גדר ננסי שמה לזה סף ועקפנו את הבריון.
בכל זאת ננסי קמה היום בתחפושת של היפר מוטארד ופשוט סיפקה את הסחורה בפיתולי הרמה.
עצרנו לחכות לא' שקצת היה מעוך היום ושם עשינו חישוב מסלול מחדש שמאלה לכיוון הכינרת.
עצירה לשתייה ונפרדנו לקראת כביש הביקעה
הcbr לירושלים נס לי וא' לכיוון התענכים.
צומת מגידו פגשנו שוב את הצ'רלי דייועדסון שברח לנו.
משם וואדי ערה כביש 6.
כצפויי כביש 6 לא ממש חוויה מהנה וצריכת הדלק נעה בין 6 ליטר למאה קילומטר ואף 8 ליטר למאה קילומטר.
כאמור זה לא אזור המחיה שלה.
א' עצר כדי לבצע השקייה והפגישה הבאה שלנו הייתה בפניה מכביש שש ל444 בואך 443.
את 443 אני אוהב כביש מהיר ונוח למרות שהייתה לא מעט תנועה.
היה יום מהנה מאוד בכבישים טכניים המושב של הנסלי מספק אך במקטעים כגון שש מתפחתחת תחושת אי נוחות.
סיכום עגלה אבל לפניך
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200613/bd23785bed172cf2ba575b8dbeaa74a6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200613/023f9f97a734e0c29737bf2905c3ce8e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200613/9f863f2ee846ca867cfecc2ee81fbbac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200613/55487810d98318d2d4bbed1808e50abd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200613/4bf8195d33cbd976d9742f9da9ba7956.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200613/bbb2fdeb32331cfcb27209242497dd21.jpg
במפה שלך נעלמו הפיתולים
8387
lokimonster
13-06-2020, 13:37
היו פיתולים?
יש איזו סיבה שבגללה אתה עם המזוודות? תכלס, גםעל הארגז הייתי מוותר אם הייתי יודע שיש פיתולים.
lokimonster
13-06-2020, 14:03
בטח שיש.
ערכת קפה.
2פינג'נים.
2 גזיות.
בלון חליפי.
ערכת תולעים.
קומפרסור.
ובלונים של סיפולוקס טוב זה עם הערכה לא נחשב. .
עוגיות.
מים קרים לשתייה.
מי ברז לקומקום.
רצועה לקשירה של האופנוע.
מנעול דיסק.
רשיונות.
סווצ' רט.
מסכות קורונה.
כפפות גומי (אני מההיסטרים).
קופסה של מטליות לניקויי המשקפיים.
מטפחות לניקוי במשקף.
אני בטוח שהיה עוד דבר או שתיים אבל זה העיקר
ולבסוף: מתעצל לפרק את הארגזים.
נ. ב
ערכת עזרה ראשונה שאני צריך לרענן אותה כבר
וואלה, כל מה שרשמת נכנס לי בתא אכסון+פקל קפה שתפוס על הסבל (גם את הארגז אני מוריד, יותר סקסי התיק צילום שמכיל בתוכו את הפק"ל קפה).
*חוץ משרשרת. כבר שנים שאני לא מסתובב עם אחת. יש לי מנעול דיסק קטן לעצירות מזדמנות בטיול.
lokimonster
13-06-2020, 14:40
פרספקטיבה שונה לחיים.אבל כן אפשר להסתפק בארגז האחורי והתא הקדמי.
יש איזו סיבה שבגללה אתה עם המזוודות? תכלס, גםעל הארגז הייתי מוותר אם הייתי יודע שיש פיתולים.
כנראה כי הוא אף פעם לא ניסה בלי והוא לא יודע איזה הבדל יש... שנתיים שאני חופר לו.
וואלה, כל מה שרשמת נכנס לי בתא אכסון+פקל קפה שתפוס על הסבל (גם את הארגז אני מוריד, יותר סקסי התיק צילום שמכיל בתוכו את הפק"ל קפה).
*חוץ משרשרת. כבר שנים שאני לא מסתובב עם אחת. יש לי מנעול דיסק קטן לעצירות מזדמנות בטיול.
סקסי זה לחלשים, אין דבר כזה יותר מדי מקום:
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104060023_10158252558073548_2342650877998042051_o. jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=110474&_nc_ohc=EiNtQp-OzRQAX_DJKb9&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=7566361141ec127d0a42523eed36b1c1&oe=5F0942A5
lokimonster
13-06-2020, 16:52
רק שלך יש דלק במקום תא מטען.
פעם רכבתי מהדר לטכניון עם אבטיח בארגז של ה-MZ, היה מעניין.
חוסר ארגזים זה לא רק סקסיות, גם יכולת השתחלות, לא?
lokimonster
13-06-2020, 19:20
אחרי הgtr1400 הנס לי מרגיש כמו טוזטוז
לוקי . מה נגמר עם בעיית המצבר?
מקוה שלא שמעת ממנו יותר ...
lokimonster
17-06-2020, 09:09
המצבר חיי בועט ומניע.
בגדול מאז שיש לי את ה125 התדירות של השימוש בnc פחתה לסופש ואולי רכיבה באמצע השבוע.
הבעייה היא לא טעינה ולא מצבר בזה אני בטוח במאה אחוז.
מאז התקלה האופנוע הספיק לעמוד שבועיים ולהניע.
להגיע לרמת הגולן ועוד כמה מקומות ולחזור.
בכל מקרה פניתי לשירות של הונדה בבקשה להחזר של הכסף כי להבנתי זו תקלה שאמורה להיות מכוסה תחת האחריות (מצבר לא מכוסה אבל כאמור זו לדעתי תקלה אחרת ואישית הייתי מעדיף שזה יהיה מצבר כי אז אני יודע שהכל בסדר)
הנושא בטיפול אני מחכה לתשובה.
כמובן שנעדכן
lokimonster
30-06-2020, 08:48
אז מה היה לנו מפברואר 2019 ועד היום?
14,000 קילומטר ושתי תקלות ראשונה מנעול ארגז אחורי שסודר ללא חיוב ותקלת חשמל עליה דנו פה.
הוצאות 90,008 שקל כולל מחיר רכישה, ציוד (קסדה ועוד כל מיני), שמן שרשרת, ביטוחים וכמובן דלק.
פילוג חלקי של ההוצאות:
רכישה 64.208 ליד ראשונה מיבואן - המחיר כולל מטען USB, ארגז וסבל, ארגזי צד ותושבת וכלוב למנוע.
דלק 3689 ( ייתכן שפיספסתי תדלוק או שתים )
ביטוח 11,141
טיפולים 987 ( 1000 היה חינם, 6000 הוחלף שמן למרות שלא צריך ו 12000 לפי הספר).
תקלת חשמל 420 ש"ח אני מחכה לתשובת הונדה לגבי החזר כי האופנוע באחריות ונטען שזה מצבר והמצבר תקין לגמרי ( בגדול אם לא יכירו בזה אני מניח שאחזור באופנוע הבא לסוזוקי שהנסיון האישי שלי היה לא פחות ממעולה - ברור לי שיש מי שנכווה מהם כולל חבר טוב עם סטורם 650 שמקלל את הכלי והחברה)
בגדול הNC מתגלה ככלי נהדר יש לי מכר שהוא על הNC השני שלו ומשתמש בו ככלי עבודה לכל דבר ולתחושתי זה יהיה כלי שיאריך חיים וגם ימשיך היצור לאורך שנים בפורמט כזה או אחר.
לשאלה אם אני ארכוש אחד נוסף בגדול כן בתנאי שיקבל קצת יותר שרירים כי אומנם רציתי כלי מתון אבל מתון שידע לשייט בכביש כמו שש ולא לעבוד קשה.
ונכון אף אחד לא אוהב את כביש שש אבל לפעמים רוצים להגיע מהר הבייתה ואז הוא האופציה הטובה ביותר.
מצחיק, אני קניתי אותו בעיקר בגלל שאני צריך לתפור כל יום את כביש 6. רוכב על 4k סל"ד, יותר מהיר מהתנועה, ולא רואה את הבעייתיות.
lokimonster
30-06-2020, 09:36
4K לכמה מתורגמים אצלך בקמ"ש?
4K / 130 זה בערך גם מה שהיה אצלי ב-700, אז הוא גם מתחיל לזמזם קצת.
moriseven
30-06-2020, 12:30
ונכון אף אחד לא אוהב את כביש שש אבל לפעמים רוצים להגיע מהר הבייתה ואז הוא האופציה הטובה ביותר.
חשבתי שאני היחיד שלא אוהב את כביש 6
lokimonster
30-06-2020, 13:47
130 משאיר אותך בקצב התנועה של כביש 6.
לדעתי צריך יכולת שיוט נינוח על 150 כדי להתקדם בבטחה על כביש הנ"ל ובקצב הזה לפי פרסומים זרים הNC כבר מתחיל להתקשות.
היופי בכביש 6 זה שככל שיש לך מנוע גדול יותר הכביש נגמר מהר יותר, משוואה פשוטה!
איפשהו כתבו בגיר שמישהו פעם הגיע בלי לשים לב ל-150 על ה-NC, ולא שם לב שהזמזום גבר (אבל היה לא נוח לסובב את הראש בלי לקבל שוונג)
lokimonster
30-06-2020, 14:50
הוא מגיע ל150 וגם 190 לפי יוטיוב
אבל זה שהוא מגיע לא עושה את זה נוח, מהנה או מתאים לאופי הכלי.
שיוט נינוח שלו נמצא סביב ה120 (130 על השעון).
זה בסדר לכביש 6 וניתן לחיות עם זה אבל מעבר לזה הכל נהיה פחות נעים.
אני כן הייתי רוצה עוד כ30 קמ"ש למקרה חירום שפתאום צריך לשירותים ופיספסת את אלונית..
הוא מגיע ל150 וגם 190 לפי יוטיוב
אבל זה שהוא מגיע לא עושה את זה נוח, מהנה או מתאים לאופי הכלי.
שיוט נינוח שלו נמצא סביב ה120 (130 על השעון).
זה בסדר לכביש 6 וניתן לחיות עם זה אבל מעבר לזה הכל נהיה פחות נעים.
אני כן הייתי רוצה עוד כ30 קמ"ש למקרה חירום שפתאום צריך לשירותים ופיספסת את אלונית..
אז תקנה אפריקה טווין ותוכל להשתין גם בחולות.
lokimonster
30-06-2020, 17:39
אז תקנה אפריקה טווין ותוכל להשתין גם בחולות.כמה בעיות
גבוהה לי
אין תא מטען מלפנים
אפריקה אז כבר אלך על זוקי (לא מחפש חולות)
לא רוצה פנימית (בהנחה שהאפריקה לא טיובלס).
יש דיבורים שתצא nc מחוזקת וסך הכל מה שיש כרגע בסדר גמור אז נחכה לראות מה הונדה תפתח בעבורי.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
NC-RR? יש שני כיוונים לא רצויים שזה יכול להתפתח -
- מחזקים את המנוע אבל משאירים את "הכי זול" בכל השאר --> נשאר עם שרשרת ובלי שס' הידראוליים ישתבחו. זה נגיד סביר, אפשר לשים פעם אחת 100$ על משמנת ולא לחשוב על השרשרת, להחליף קפיץ אם רוצים וכו'. את הכ"ס כבר הוסיפו במפעל, השאר אפשר לבד.
- עושים ממנו טורר יקר כמו VFR - שמים שאפט, כל מיני אלקטרוניקה שאפחד לא ביקש וכו' ומפוצצים את המחיר - מי שרוצה עממי שייסע על ה-750. זה יהיה באסוש..
הכיוון הרצוי - המחיר עולה קצת, אבל מפנקים עם כמה דברים כדי לאפשר להתעסק פחות ("עושים הרבה כדי שתבואו מעט")
130 משאיר אותך בקצב התנועה של כביש 6.
לדעתי צריך יכולת שיוט נינוח על 150 כדי להתקדם בבטחה על כביש הנ"ל ובקצב הזה לפי פרסומים זרים הNC כבר מתחיל להתקשות.
יש טווח קטן, שבין 130 ל-140 בערך, שהוא מרגיש מתקשה (לא באמת, הוא כאילו עובר מ"התנהלות תואמת הילוך" ל"התנהלות על הילוך קבוע", לא יודע איך להסביר בדיוק),
אבל אחרי 140 הוא כאילו מסתדר מחדש..
גם על 170-180 הטורים מגיעים בקושי ל-5, כשהאדום נמצא ב-6 או 7 (אם אני לא טועה, לא הגעתי לשם אף פעם לדעתי)
לפחות ככה זה ב-700..
יש טווח קטן, שבין 130 ל-140 בערך, שהוא מרגיש מתקשה (לא באמת, הוא כאילו עובר מ"התנהלות תואמת הילוך" ל"התנהלות על הילוך קבוע", לא יודע איך להסביר בדיוק),
גם על 170-180 הטורים מגיעים בקושי ל-5, כשהאדום נמצא ב-6 או 7 (אם אני לא טועה, לא הגעתי לשם אף פעם לדעתי)
לפחות ככה זה ב-700..
לזכרוני ב NCX מנתק ההצתה מגיע הרבה לפני 7.
מהירות שיוט שמתאימה לכלי ב 130 כפי שציין לוקי. עד 150- עוד יש מספיק כוח ואחר כך זה כבר לא זה.
מה אני הייתי עושה בדגם הבא? מגדיל נפח ומחזק ב 20 כ"ס כדי לשמור על אופי המנוע ומשפר בלם קידמי. כל השאר סבבה.
ronen_sch
01-07-2020, 22:46
לפחות ככה זה ב-700..
היה לי גם 700 והיום 750, די דומה
כמה בעיות
גבוהה לי- אתה מחפש בעיות לא פתרונות, אין הבדל גדול בגובה כשהוא מכוון נמוך.
אין תא מטען מלפנים- נמצא לך מקום אחר לאיפור, אגב מתערב איתך שיהיה לך הרבה יותר מקום באפריקה מעכשיו!
אפריקה אז כבר אלך על זוקי (לא מחפש חולות) - שוב אתה מוביל את עצמך בעקשנות ללא סיבה אמתית בגלל משהו שנמצא רק אצלך בראש.
לא רוצה פנימית (בהנחה שהאפריקה לא טיובלס). פנימיות זה כל כך 2017 מזמן כבר יש לזה פתרון.
יש דיבורים שתצא nc מחוזקת וסך הכל מה שיש כרגע בסדר גמור אז נחכה לראות מה הונדה תפתח בעבורי. תמשיך לחלום אנג'ליה ג'ולי ולטפל בבובה מתנפחת....
מי קונה אופנוע לפי רשימת מכולת?
lokimonster
02-07-2020, 07:54
התא הקדמי ממש לא מתאים לאיפור חום המנוע ממיס את המסקרה.
אני רוכש אופנוע לפי רשימת מכולת בעצת הרבנית שושנה שאמרה תערוך טבלה של יתרונות וחסרונות ונחש מה רכשתי NC.
והאמת הטבלה קלעה בול באמת אחלה כלי למעט מחסור בכוח שאני בטוח שהונדה תרים את הכפפה כי בהמון פורומים שקראתי הציבור בעיקר מתלונן על זה.
נ.ב
שכחתי לשטוף את הבובה לפני שהשאלת אותה ממני במקומך הייתי הולך להיבדק שאין לך מיקרובים.
לוקי ושושנה, אתם מזכירים לי את שני הזקנים מהיציע של החבובות....
lokimonster
02-07-2020, 13:36
לוקי ושושנה, אתם מזכירים לי את שני הזקנים מהיציע של החבובות....woldorf and statler
ran is statler.
לוקי ושושנה, אתם מזכירים לי את שני הזקנים מהיציע של החבובות....
רק הגרסה הלהטב"ית :ugly004:
או הטלאטבית..
פעם הרוכבים היו מברזל
והנשים מצמר סלעים
מי לעזאזל משאיל בובת מין?
lokimonster
02-07-2020, 20:15
פעם הרוכבים היו מברזל
והנשים מצמר סלעים
מי לעזאזל משאיל בובת מין?השושנים
גם ביקש לעשות שלישיה אבל אני לא בעניין.
lokimonster
05-07-2020, 11:30
שקט תעשייתי.
סיפור המצבר לא חזר והאופנוע ממשיך להניע כל פעם שאני מבקש ממנו וזאת למרות שבמהלך רוב השבוע האופנוע עומד ואני משתמש בכלי רכב אחרים.
לצערי אני מאוכזב מהשירות של הונדה ששאלה פשוטה על החזר כסף על בעייה שלא קיימת ( המצבר) לא מסוגלים לחזור וככל הנראה למדו מיבואן אחר שאני ממש לא אוהב.
כמנהל שירות (אם יש לי ספק ) הייתי מפנה את הלקוח למוסך השירות הקרוב אליו ובודק את הטענות שלו או מזכה את הלקוח וזו פעולה שככל הנראה הונדה מפאת לחץ הקורונה וריבוי התקלות אינה מסוגלת לעשות (אנו כבר כמה שבועות אחרי הפנייה שלי להחזר).
אני לקראת החלפת צמיג אחורי ומתלבט מה לרכוש במקום הצמיג הקיים (בפורומים היו קצת תלונות על הצמיגים שמסופקים עם האופנוע - לטעמי הוא היה בסדר גמור)
כאשר האקסיומה אורך חיים על חשבון אחיזה עומדת פה וברקע העובדה שהNC לא ממש כלי ספורטיבי ולכן אפשר להתפשר בנושא האחיזה.
זהו בערך להיום
TundraOG
05-07-2020, 11:50
פיילוט רוד 5. לפני זה רכבתי עם פיילוט פאוור. ההבדל באחיזה בפניה אגרסיבית מורגש ואת הצמיג הנוכחי לא "סגרתי", אבל ממה שהבנתי הם שורדים על הכלים האלה 40 אלף ק"מ בכיף, אז הלכתי על זה. בגדול צמיג מעולה.
אם אתה מחליף - לך לצמיגי פואד ביפו. שירות מאוד אדיב והמחיר מאוד הוגן ביחס להצעות אחרות שקיבלתי.
lokimonster
05-07-2020, 12:09
תודה
ביקרנו אצל פואד עם חבר שהחליף צמיגים לZ1000 שלו.
אומנם בחור נחמד ואולי מחירים טובים אבל שלושתינו (היינו שלושה) הבנו שלא נחזור.
מאידך הייתי אצל זייתוני העובד שלו ( לא זוכר את שמו ) פשוט פדנט עובד נקי ונכון וזה מבחינתי גם אם עולה עוד כמה שקלים שווה את ההשקעה.
בכל מקרה בודקים בספורטישופ כנראה אחליף זוג למרות שהקדמי יכול למשוך עוד עשירייה בשקט.
לוקי, לך אין תלונות כי בטח קיבלת את הקונטי.
אני קיבלתי את הדנלופ. לא משהו בכלל, ואחרי שנה, גם הפסיקו לאחוז (בתור אחד שהתחיל לרכוב בשטח, סגנון הרכיבה שלי הוא פחות השכבות ויותר דריפטים, אז מבחינתי, לקראת הסוף היה כיף גדול), וגם נשחקו כמעט עד הסוף.
הרכבתי פירלי אנג'ל gt (לא 2), ואין תלונות בנתיים.
אגב,
עם הפירלי, ההיגוי הרבה יותר קליל.
הצעת מחיר זולה יותר (ועדיין שערורייתיים במחירים של חו"ל)
https://www.sportyshop.co.il/list/moto/160/60/17
lokimonster
05-07-2020, 12:19
לספורטי יש רק את המישלין ROAD5
מחיר 1690 לזוג.
נברר אצל זייתוני בהמשך
TundraOG
05-07-2020, 13:03
מה הפריע לך אצל פואד?
lokimonster
05-07-2020, 14:12
מה הפריע לך אצל פואד?
אני לא זוכר בדיוק מה היה ( האופנוע היה של חבר ) ולכן לא הרחבתי.
בגדול בפירוק של הגלגל האחורי הוא הסתבך - לצערי אני לא זוכר בדיוק פשוט יצאנו עם "טעם רע בפה".
מבחינת מחיר ויחס הוא אחלה.
ספורטישופ היו זולים מכל המוסכים שבירעתי אצלם.
בד"כ אני הולך לזייתוני, אבל הוא יותר יקר מספורטישופ, ובמקרה המוסך שהופיע אצלם באתר באזור שלי הוא מוסך שאני מכיר וסומך עליו.
JohnnyDough
05-07-2020, 22:28
ביקרתי את זייתוני לפני כמה שבועות. רצה 2250 על הרואד 5 (וגם על הGT2) כולל עבודה.
יקר אבל הוא הצדיק כל שקל... נדיר להתקל בבעלי מקצוע מהסוג שלו.
moonshield
05-07-2020, 23:46
ממליץ גם על road 5.
החלפתי סט אצל ריינו טייר לפני כמה חודשים ויצאתי מרוצה מבחינת היחס, העבודה, המחיר והזמינות.
ביקרתי את זייתוני לפני כמה שבועות. רצה 2250 על הרואד 5 (וגם על הGT2) כולל עבודה.
יקר אבל הוא הצדיק כל שקל... נדיר להתקל בבעלי מקצוע מהסוג שלו.
אתה מבין ששילמת הרבה יותר נכון?
JohnnyDough
06-07-2020, 10:43
אתה מבין ששילמת הרבה יותר נכון?
ראיתי את המחירים בספורטישופ וראיתי איך עובדים (ונראים) מכונאים בתחום הזה, כולל זה שהחליף לי צמיג בפעם הקודמת.
הלוואי והייתי מכיר עוד בעלי מקצוע מהסוג של זייתוני. אני מוכן לשלם על שעת עבודה של כאלה הרבה כסף.
Dresdner
06-07-2020, 16:59
ממליץ גם על road 5.
החלפתי סט אצל ריינו טייר לפני כמה חודשים ויצאתי מרוצה מבחינת היחס, העבודה, המחיר והזמינות.
הצמיג ספורט טורינג הכי טוב שכסף יכול לקנות, נהנה מכל רגע, התרכובת בצדדים לא פחות מצמיג סופרספורט, שילוב מנצח, ממליץ כמו מסיונר שעובר מדלת לדלת.
lokimonster
06-07-2020, 18:39
תודה
נעדכן מה נדביק לג,'אנט.
הצמיג ספורט טורינג הכי טוב שכסף יכול לקנות, נהנה מכל רגע, התרכובת בצדדים לא פחות מצמיג סופרספורט, שילוב מנצח, ממליץ כמו מסיונר שעובר מדלת לדלת.
אני לא אהבתי אותו מהרגע הראשון. האחורי היה בורח בכל לחיצה על הגז. את הקדמי החלפתי אחרי 14k והוא היה במצב חדש. פלסטיק טהור במרכז. הרגשתי שמרחק הבלימה איתו התארך ושה-ABS היה נכנס לפעולה בכל לחיצה חזקה במהירות נמוכה של תנועה עירונית.
בצד החיובי בצדדים יש לו גומי משובח. לדעתי האנג'ל GT נותן תמורה הרבה יותר טובה למחיר ועדיף גם על ה-GT2 שהחליף אותו.
Dresdner
07-07-2020, 11:48
אני לא אהבתי אותו מהרגע הראשון. האחורי היה בורח בכל לחיצה על הגז. את הקדמי החלפתי אחרי 14k והוא היה במצב חדש. פלסטיק טהור במרכז. הרגשתי שמרחק הבלימה איתו התארך ושה-ABS היה נכנס לפעולה בכל לחיצה חזקה במהירות נמוכה של תנועה עירונית.
בצד החיובי בצדדים יש לו גומי משובח. לדעתי האנג'ל GT נותן תמורה הרבה יותר טובה למחיר ועדיף גם על ה-GT2 שהחליף אותו.
כרגע עם 3500 ק"מ עליו, בלימות והאצות ללא בעיה, מערכת בקרת המשיכה עבדה רק פעם אחת בגלל חול שהיה על הכביש והABS לא פעל עד היום.
מה שאתה מתאר נשמע כמו דפקט בצמיגים.
אחורי החלפתי שניים, קדמי אחד.
הצמיגים היו תקינים. הגומי במרכז מאד קשיח ולכן הם מחזיקים יותר ק"מ מספורט תיור אחר. אם רוכבים רגוע לא מרגישים את ההבדל. כשמאתגרים את הצמיג מרגישים שהוא לא מספק את הסחורה.
lokimonster
07-07-2020, 12:30
דרז
הנער היה מאתגר מאוד את הצמיגים אז אפשר לסמוך עליו.
לאחרונה קצת פחות מאתגר ובכלל הוא שוקל לעבור לפורום של אלו על ארבע.
אבל למרות הכול אני אוהב אותו מאוד.
mudale222
07-07-2020, 12:32
זה צמיג מעולה אבל הוא בדגש יותר על טורינג.
במזג אוויר חם או עם קצת פתיחות גז חזקות (בעיקר על מרכז הצמיג שהכי קשיח) ובאמת מתחילים להרגיש החלקות...
אבל על הצד או במינהלי הוא ממש מעולה.
lokimonster
07-07-2020, 12:44
תכל"ס אני רוכב על NC אז המושג ספורטיבי בהחלט לא קיים.
מאידך לדברי כאלו שרכבו איתי בכבישים הטכניים הNC יודע לתת עבודה ויורד נמוך מאוד וגם הקצב סביר.
לכן אני לא יודע לומר מה כדאי.
בפועל הצמיגים המקוריים באופן מפתיע מצויינים ומעולם לא הייתה לי תחושה של חוסר אחיזה בכל מצב שהוא למרות הפרופיל הדו שימושי שלהם.
בגדול ביום יום אני רוכב 14 קילומטר בתנאים עירוניים (ולאחרונה גם זה לא כי יש את הדיאלים 125).
סופ"ש לרוב כבישים טכניים בסובב ירושלים (שומרון - בית גוברין - כביש 90 - בקיצור מפותלים).
בקיצור עדיין חושבים.
Dresdner
07-07-2020, 13:38
דרז
הנער היה מאתגר מאוד את הצמיגים אז אפשר לסמוך עליו.
לאחרונה קצת פחות מאתגר ובכלל הוא שוקל לעבור לפורום של אלו על ארבע.
אבל למרות הכול אני אוהב אותו מאוד.
גם אני מאתגר אותם, הבלמים של הXR900 שותלים אותו במקום ועדיין לא הגעתי למצב שהABS עבד.
היו לי הרבה צמיגים בחיים והרוד 5 פשוט מעולים, לא יודע מה עוד אפשר לבקש מצמיג.
מה שאתה מתאר נכון למהירות גבוהה.
בתנועה עירונית כשרכב מפתיע אותך בפקק ואתה בולם בפתאומית במהירות נמוכה - הקדמי בורח. הדבר השני שהרגשתי אחרי מעבר ל-GT2 זה שהברקסים חזרו להיות מעולים כמו שזכרתי שהם היו פעם... (הדבר הראשון שהרגשתי זה שההיגוי עצבני יותר ואת זה פחות אהבתי).
בכל מקרה ללוקי אני מציע ללכת על האנג'ל GT/ GT2
Dresdner
07-07-2020, 14:10
מה שאתה מתאר נכון למהירות גבוהה.
בתנועה עירונית כשרכב מפתיע אותך בפקק ואתה בולם בפתאומית במהירות נמוכה - הקדמי בורח. הדבר השני שהרגשתי אחרי מעבר ל-GT2 זה שהברקסים חזרו להיות מעולים כמו שזכרתי שהם היו פעם... (הדבר הראשון שהרגשתי זה שההיגוי עצבני יותר ואת זה פחות אהבתי).
בכל מקרה ללוקי אני מציע ללכת על האנג'ל GT/ GT2
את הGT2 שמתי על המוטו גוצי שנה שעברה גם צמיגים מעולים וההיגוי מרגיש טיפה יותר חד בגלל שהם יותר קמורים מה רוד 5 אבל הרוד לוקח ביציבות על הצד
את הGT2 שמתי על המוטו גוצי שנה שעברה גם צמיגים מעולים וההיגוי מרגיש טיפה יותר חד בגלל שהם יותר קמורים מה רוד 5 אבל הרוד לוקח ביציבות על הצד
אני לא בטוח רכבתי על ה-GT ומיד אחריהם על ה-GT2 שניהם מרגישים מצוין כולל היגוי נהדר וברור הבריסטונים המקוריים היו כבדים יותר ופחות אוחזים
הפירלי משרים ביטחון רב. לא רכבתי על הרוד אבל אני ראיתי את השיפור אצל אסף.
גם אני מאתגר אותם, הבלמים של הXR900 שותלים אותו במקום ועדיין לא הגעתי למצב שהABS עבד.
היו לי הרבה צמיגים בחיים והרוד 5 פשוט מעולים, לא יודע מה עוד אפשר לבקש מצמיג.
יכול להיות שבגרמניה הטמפ' יותר נמוכה מפה (מן הסתם סבירות גבוה כן), ושמעתי גם מעוד חבר עם K1200S שה ROAD5 מעולים ברטוב ועל הצד, אבל כשמתחיל קיץ מזרח-תיכוני הצמיגים מאבדים אחיזה מדי פעם שממש חם, שוב - במרכזם בדר"כ
Dresdner
07-07-2020, 16:53
יכול להיות שבגרמניה הטמפ' יותר נמוכה מפה (מן הסתם סבירות גבוה כן), ושמעתי גם מעוד חבר עם K1200S שה ROAD5 מעולים ברטוב ועל הצד, אבל כשמתחיל קיץ מזרח-תיכוני הצמיגים מאבדים אחיזה מדי פעם שממש חם, שוב - במרכזם בדר"כ
נכון להיום רכבתי עליהם ב33 מעלות יום שלם ללא בעיות, מבחינה תאורטית איך גומי חם אוחז פחות טוב?
הצמיגים היום מכל החברות מאד קרובים אחד לשני, צמיג שלא אוחז בקו ישר או מפעיל ABS מוקדם מידי הולך ישר לסוף הרשימה בכל מבחן השוואתי וזה לא המצב.
33 מעלות זה לא חם.
אצלנו כשיש בחוץ 35-40 מעלות, הכביש בטמפרטורה של מעל 60. צמיג מעל לטמפ' מסוימת מאבד חלק מהתכונות החיוביות שלו. גם אם למגע, הגומי מרגיש חמים ודביק. בימים חמים מרגישים חד משמעית שהכביש יותר "חלק".
ותפסיק להשוות בכל שרשור את מזג האוויר בגרמניה לישראל. קרינת השמש כאן יותר חזקה, גם בימים בהם לכאורה הטמפ' אותו דבר. והיא לא. אם זה היה דומה, לא היינו חיים במדינה שהיא חצי מדבר, ומתלהבים מכל שלולית ומתים מסרטן עור כמו זבובים.
Dresdner
07-07-2020, 22:31
33 מעלות זה לא חם.
אצלנו כשיש בחוץ 35-40 מעלות, הכביש בטמפרטורה של מעל 60. צמיג מעל לטמפ' מסוימת מאבד חלק מהתכונות החיוביות שלו. גם אם למגע, הגומי מרגיש חמים ודביק. בימים חמים מרגישים חד משמעית שהכביש יותר "חלק".
ותפסיק להשוות בכל שרשור את מזג האוויר בגרמניה לישראל. קרינת השמש כאן יותר חזקה, גם בימים בהם לכאורה הטמפ' אותו דבר. והיא לא. אם זה היה דומה, לא היינו חיים במדינה שהיא חצי מדבר, ומתלהבים מכל שלולית ומתים מסרטן עור כמו זבובים.
33 מעלות זה חם בכל קנה מידה ויצא לי גם לרכב ב38 מעלות (לא על הרוד 5) כמו שיש בכל קיץ כאן ב6-7 שנים אחרונות ככה שנראה בקרוב.
כל עוד אין חור באוזון מעל ישראל 33 מעלות הם 33 מעלות.
לגבי הסרטן זה לא קשור למעלות אנשים נשרפים בפנים באתרי סקי בכל העולם, סרטן העור הוא מחשיפה מרובה לשמש לא לאקלים, בישראל יש יותר ימים עם שמש מאירופה זאת הסיבה.
בכל מקרה בדקתי ומה שמורכב אצלי זה רוד 5 GT ללא spec, יש כמה דגמים לרוד 5 ככה שלא בטוח שאנחנו מדברים על אותו צמיג
בישראל יש גם הרבה יותר אבק וחול על הכביש ואנחנו רק יכולים לחלום על איכות האספלט שלכם.
Dresdner
08-07-2020, 00:48
נזכרתי בתמונה הזאת מ2018 צולמה בכביש המהיר ככה שהחיישן לא התחמם בשמש בעמידה.
אז כן אין הרבה ימים כאלו אבל עדיין יש אותם ואני ידווח איך הרוד 5 GT מתפקד בהם, כרגע ב33 מעלות מתפקדים מעולה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200707/cf7ab83b5956d00e3c0351c97dcfd798.jpg
הבט ידידי. אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך שבגרמניה ובישראל יש את אותה קרינת שמש. עובדתית זה לא נכון. לתופעות מקומיות של אוויר חם יותר או פחות בהחלט יכולות לגרום לימים חמים בגרמניה (שפה נחשבים לפחות מהממוצע בעונה).
אני מוכן לחתום על חוזה שבו כל יום יש 33 מעלות בקיץ. מוכן לוותר על הימים הקרירים של 30 מעלות, כדי להפטר מאלו של ה40.
לגבי התמונה של ה39, וואו, ניצחת.
שאעלה אחת של 47?
Dresdner
08-07-2020, 11:32
הבט ידידי. אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך שבגרמניה ובישראל יש את אותה קרינת שמש. עובדתית זה לא נכון. לתופעות מקומיות של אוויר חם יותר או פחות בהחלט יכולות לגרום לימים חמים בגרמניה (שפה נחשבים לפחות מהממוצע בעונה).
אני מוכן לחתום על חוזה שבו כל יום יש 33 מעלות בקיץ. מוכן לוותר על הימים הקרירים של 30 מעלות, כדי להפטר מאלו של ה40.
לגבי התמונה של ה39, וואו, ניצחת.
שאעלה אחת של 47?
אתה מפספס את הנקודה, מבחינת הצמיג זה חום, אלו שהתלוננו על צמיג מחליק באיזה טמפרטורה חיצונית זה קרה? האם אנחנו מדברים כאן על תופעה שקורת רק מעל 40 מעלות?
אתה מפספס את הנקודה, מבחינת הצמיג זה חום, אלו שהתלוננו על צמיג מחליק באיזה טמפרטורה חיצונית זה קרה? האם אנחנו מדברים כאן על תופעה שקורת רק מעל 40 מעלות?
גם אצלי הצמיג המקורי שהיה על ה NC סיפק אחיזה מפוקפקת מאוד בתנאי קיץ ישראלי- במיוחד בעיר. הבנתי את זה רק אחרי שהחלפתי צמיג. נעילות קידמי ובריחות אחורי במהירויות נמוכות ורכיבה מנהלתית. נראה לי שההבדל במנות החום שנאגרו במהלך התקופה מצב האספלט וכמות השמן. זה שונה ממקום שלפעמים חם כמו הראשון אבל מקבל שטיפה וצינון אחת לשבוע.
החדש היה Conti Road Attack3 ואני ממליץ עליו בחום. הבדל גדול שמורגש היטב.
שוב יש בארץ כמה סוגי אספלט וכביש בטון אחד (לטרון נחשון) האחיזה באותו צמיג משתנה בניהם.
אבק, חול ושמנים על הכביש גורם נוסף.
פני הצמיג וזוויות חיתוך החריצים משפעים על שטח הפנים של הצמיג וניקוז המים.
עכשיו רוב הצמיגים שמקבלים תו תקן יעמדו בתנאי הסף, משם לתרכובת הגומי יש משמעות.
לכל אופנוע יש מאפיינים שונים משקל, סגנון רכיבה, אפילו רמת התחזוקה של האופנוע משפיעה
כוון לחץ אוויר משמעותי ומשתנה בדרישות.
ככה שאפילו אותו צמיג ירגיש אחרת אצל כל רוכב.
בסופו של יום צמיג הוא סוג של העדפה שמסתמכת על המון דברים ושיקולים שונים, לכן אין כאן מנצח
ברור או זוכה.
שוב יש בארץ כמה סוגי אספלט וכביש בטון אחד (לטרון נחשון) האחיזה באותו צמיג משתנה בניהם.
אבק, חול ושמנים על הכביש גורם נוסף.
פני הצמיג וזוויות חיתוך החריצים משפעים על שטח הפנים של הצמיג וניקוז המים.
עכשיו רוב הצמיגים שמקבלים תו תקן יעמדו בתנאי הסף, משם לתרכובת הגומי יש משמעות.
לכל אופנוע יש מאפיינים שונים משקל, סגנון רכיבה, אפילו רמת התחזוקה של האופנוע משפיעה
כוון לחץ אוויר משמעותי ומשתנה בדרישות.
ככה שאפילו אותו צמיג ירגיש אחרת אצל כל רוכב.
בסופו של יום צמיג הוא סוג של העדפה שמסתמכת על המון דברים ושיקולים שונים, לכן אין כאן מנצח
ברור או זוכה.
מסכים עם הרוב חוץ מהמסקנה :)
יש צמיגים (לרוב קשיחים) שמחזיקים הרבה זמן או ק"מ -דבר שמתבטא לרוב בפחות אחיזה וההיפך. צמיגים שמספקים יותר אחיזה ונגמרים מהר יחסית.
הקונטי שייכים לסוג השני. ההבדל עבורי היה מאוד ברור. לא משהו ברמה של אחוזים בודדים. ניתן גם להרגיש את ההבדלים בסגסוגת (גומיש או פלסטיש) עם הציפורן.
אז העדפה היא עבורך יש מישהו שיעדיף אורך חיים ואחר צמיג סליקס עד 4000 ק"מ.
בגדול כולם מעדיפים צמיג זול שיספק אחיזה של סליקס ויחזיק 20,000 ק"מ ברכיבה מסלול מאומצת עם מורכבת. הכוונה שגם אם נסכים על העדפות ואופי שימוש או פשרות בטווח שבין אחיזה לעמידות יכולים להיות הבדלים מורגשים בין הצמיגים. הקונטי היה יקר והאמת שהייתי סקפטי אבל כל כך התרשמתי מההבדל שהתקשרתי להודות לניר מהונדה רעננה. יכול להיות שיש מספר דגמים למוצר (יחסית חדש) או ששינו את הצמיג אבל הצמיג שהיה לי ממש נדבק לאספלט.
קישור לחוות דעת מרווזילה
https://www.revzilla.com/motorcycle/continental-road-attack-3-tires?utm_source=youtube.com&utm_medium=description&utm_campaign=Continental_Road_Attack_3_&utm_term=mH8S_P3SlAY
גם אצלי הצמיג המקורי שהיה על ה NC סיפק אחיזה מפוקפקת מאוד בתנאי קיץ ישראלי- במיוחד בעיר. הבנתי את זה רק אחרי שהחלפתי צמיג. נעילות קידמי ובריחות אחורי במהירויות נמוכות ורכיבה מנהלתית. נראה לי שההבדל במנות החום שנאגרו במהלך התקופה מצב האספלט וכמות השמן. זה שונה ממקום שלפעמים חם כמו הראשון אבל מקבל שטיפה וצינון אחת לשבוע.
החדש היה Conti Road Attack3 ואני ממליץ עליו בחום. הבדל גדול שמורגש היטב.
כשראיתי את הצמיג חשבתי שזה מצלר טורנס. החלפת אחרי הטיול לערד?
כשראיתי את הצמיג חשבתי שזה מצלר טורנס. החלפת אחרי הטיול לערד?
זה צמיג שהתקנתי על ה NC. ב KTM לא נגעתי, חדשים.
lokimonster
20-07-2020, 09:05
עצבים
אני שונא שמורחים אותי.
פניתי שוב ל"שירות" של הונדה לגבי נושא המצבר.
הפקידה החביבה הפנתה אותי לשרון.
גוללתי בפניו את הסיפור (ככה בקצרה לריענון של הקוראים החביבים) ב01/05/2020 ברכיבה מירושלים לעכו המנוע נדם ליד קריית אתא ונדלקה נורת ביקורת.
אחרי מספר נסיונות האופנוע סירב להניע.
סגירת סוויטש של כמה דקות ואז עשה עוד נסיון והכלי הניע ללא בעייה כאילו כלום לא קרה ( בדקתי צופר בזמן שהכלי עמד והוא לא היה חלש).
רכבתי למוסך הקרוב והם איפסו את התקלה ובגדול טענו למצבר שלא היה להם.
הם הטעינו אותו במשך כשעתיים ושחררו אותי לדרכי אחרי שנפרדתי מ420 שקל בטענה שמצבר אינו כלול באחריות.
פניתי לשירות לפני יותר מחודש וחזרו אלי פעם אחת ואמרו לי לא לדאוג הנושא בטיפול.
אתמול התקשרתי שוב הפנו אותי לבחור בשם שרון שאמר כי יחזור אליי זה לא קרה.
התקשרתי היום שוב הפעם אמרו שאייל מוסמך לטפל בנושא אבל הוא לא נמצא כבר כמה ימים.
אמרתי לה שכמה ימים זה פחות מחודש אז נתבקשתי לחכות עוד כמה ימים.
בקיצור תחושה שמורחים אותי וזה מעצבן אותי לגמרי.
מיותר לציין שהאופנוע עדיין מניע כמו חדש למרות שהוא עמד יותר משבוע ( מהפעם האחרונה שרכבתי - גב תפוס ) ואני בטוח שזה לא הייתה בעיית מצבר!
אז זהו פרקתי להיום - יהיה המשך.
עצבים
אני שונא שמורחים אותי.
פניתי שוב ל"שירות" של הונדה לגבי נושא המצבר.
....
פניתי לשירות לפני יותר מחודש וחזרו אלי פעם אחת ואמרו לי לא לדאוג הנושא בטיפול.
אתמול התקשרתי שוב הפנו אותי לבחור בשם שרון שאמר כי יחזור אליי זה לא קרה.
התקשרתי היום שוב הפעם אמרו שאייל מוסמך לטפל בנושא אבל הוא לא נמצא כבר כמה ימים.
אמרתי לה שכמה ימים זה פחות מחודש אז נתבקשתי לחכות עוד כמה ימים.
בקיצור תחושה שמורחים אותי וזה מעצבן אותי לגמרי.
נראה לי שאתה צריך לשנות את החתימה שלך למשהו כמו "עדיין לא נדפקתי ע"י עופר-אבניר". :frustrated:
lokimonster
20-07-2020, 09:50
נראה לי שאתה צריך לשנות את החתימה שלך למשהו כמו "עדיין לא נדפקתי ע"י עופר-אבניר". :frustrated:
האמת שיש משהו בדבריך.
את רוב שנותיי העברתי על זוקים החל מTS50W דרך שתי GS500 היה גם R750 מאמצע שנות ה80 ווספה PX150 וכמובן הבאנדיט 1.2.
חייב להודות שלא זכור לי שהיו לי טענות מיוחדות למעט אולי מחירי חלפים שזה משהו גורף בקרב רוב יבואניי הדו"ג.
בכל מקרה ייתכן שזה משהו דפוק אצלי.
אחרי הקורונה נפנה לטיפול אצל איש מקצוע.
the striker
20-07-2020, 10:19
לא הבנתי, החליפו לך מצבר, או רק הטעינו ולקחו 420 שקלים ?
lokimonster
20-07-2020, 10:37
לא הבנתי, החליפו לך מצבר, או רק הטעינו ולקחו 420 שקלים ?
הטעינו אותו
לא היה להם מצבר ( ואולי טוב שכך).
מודה שאני לא מבין את הטמטום התאגידי. משקיעים בשיווק עשרות מליונים בשנה רק כדי ליצור מוניטין ואז מזניחים את נושא השירות שלפעמים הורס את המוניטין. במקומך פונה לבכיר בחברה דרך הפייסבוק בפרטי. עזר לי מול תאגיד אחר.
lokimonster
20-07-2020, 18:07
נחכה כמה ימים.
אם לא ילך נעשה רעש.
ronen_sch
20-07-2020, 18:35
מודה שאני לא מבין את הטמטום התאגידי. משקיעים בשיווק עשרות מליונים בשנה רק כדי ליצור מוניטין ואז מזניחים את נושא השירות שלפעמים הורס את המוניטין. במקומך פונה לבכיר בחברה דרך הפייסבוק בפרטי. עזר לי מול תאגיד אחר.
בתור אחד שעובד הרבה עם מוקדי שירות מהצד הטכני אני מסכים איתך מאוד.
זה מתחיל בזלזול בלקוח, מערכות תיעוד מהמאה ה 18, או אתרים חסרי כל מידע.
חבל שגם בהונדה זה כך
lokimonster
20-07-2020, 18:56
אני מקבל את הרושם שבענפים מסויימים זו פשוט התרבות הארגונית שקיימת.
הסיבות בגדול כי הם יכולים
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft