צפייה בגרסה מלאה : עזרה עם אום להברגה הפוכה
rotemzaken
28-10-2015, 12:37
לפני שבועיים קניתי crf250l של הונדה, קיבלתי את האופנוע בלי אחד מהאומים של המראה הימנית, מסתבר שזו הברגה הפוכה וקשה מאוד להשיג אותה בכל חנות ברגים שיש.
הלכתי למורשה והם חיפשו לקחת מאחד הכלים הישנים אבל לא היה להם (והוא לא השקיע בחיפושים) עכשיו השאלה היא איפה אני משיג אום כזה כי אין לי כוח לחכות להזמנה שלהם זה בטח לוקח זמן והמראה מתקפלת בנסיעות.
הלכתי על פורום כללי כי יש יותר כניסות:cool:
אזור ירושלים
אתה לא יכול לחזק את הקיים? תוכל לצלם את החלק במראה המקבילה?
rotemzaken
28-10-2015, 12:45
לא יכול לחזק וכן אני אדאג לצלם
rotemzaken
28-10-2015, 23:14
991992
חייב עזרה למי שיש אחד כזה זרוק בבית אולי ממראה ישנה
קח אום רגיל ותהפוך אותו.
וברצינות - מידה תעזור (8? 10?)
לתלביבים יש את כלבורג בבגין 44
אתה לא צריך אותי שאפשפש בג'אנקיה שלי את המראות של הווספה.
בנתיים שים קצת פשתן. או טפלון.
חנןJeepolog
28-10-2015, 23:45
התמונות לא ברורות לגמרי, אבל על פניו, המראה עם ההברגה השמאלית, נמצאת דווקא בצד שמאל של האופנוע שלך.
הימנית, עם האום החסר, היא הברגה ימנית.
או שאני לא רואה טוב.
rotemzaken
29-10-2015, 00:02
מידה 10 (במקרה שמעתי מהמוסך) וזו המראה הימנית של האופנוע. לא הבנתי את סוגי ההברגה שאתה מתכוון
אולי פשתן באמת יעזור
חנןJeepolog
29-10-2015, 00:13
אני אומר שלפי התמונה הלא ברורה שצירפת, אתה צריך לחפש אום רגיל, ולא אחד עם הברגה שמאלית.
rotemzaken
29-10-2015, 10:13
בדקתי אום רגיל בחנויות מוכרות
הם אמרו שאין להם הפוך
גם לי זה נראה כמו אום רגיל. למה אתה חושב שזה הברגה הפוכה?
nitzann84
29-10-2015, 11:07
זה הברגה הפוכה זה פטנט דפוק אחד רגיל אחד הפוך בשביל כיוון המראה .פטנט הכי מטומטם שיכול להיות
אתה פשוט הוחך לכיוון ההפוך בגלל שאתה חושב שזה שמאל.
righty thighty lefty loosy
זה הברגה הפוכה זה פטנט דפוק אחד רגיל אחד הפוך בשביל כיוון המראה .פטנט הכי מטומטם שיכול להיות
אני עדיין חושב שאתה טועה.
בשביל הברגה הפוכה צריך שגם האום וגם הבורג (במקרה הזה הבסיס של המראה) יהיו הפוכים, וזה נראה שזה לא המצב אצלך.
אם אחד האומים הוא אום רגיל, גם השני חייב להיות רגיל, אחרת הם לא יכולים להתברג על אותו הבורג.
זה נראה כמו מקרה פשוט של אום כיוון ואום נעילה, שפשוט מתברג צמוד לאום הכיוון ומונע ממנו להסתובב.
אלא אם כן באמצע הבסיס של המראה ההברגה הופכת מרגילה להפוכה ואני לא רואה את זה בתמונה.
nitzann84
29-10-2015, 11:18
אחד מחוזק לימין ואחד מחוזק לשמאל.וזה שני אומים.תחתון ועליון.שבאמצע ננעלים אחד על השני.
אם יש לך זמן להמתין ו 17 שקלים... http://www.ebay.com/itm/MIRROR-ADAPTER-BOLT-NUT-2-PIECE-CRF-250-L-M-2012-13-14-15-GENUINE-HONDA-OE-/171955683670?hash=item28095b8156:g:GDEAAOSwBLlVbp6 I
rotemzaken
29-10-2015, 12:14
אני עדיין חושב שאתה טועה.
בשביל הברגה הפוכה צריך שגם האום וגם הבורג (במקרה הזה הבסיס של המראה) יהיו הפוכים, וזה נראה שזה לא המצב אצלך.
אם אחד האומים הוא אום רגיל, גם השני חייב להיות רגיל, אחרת הם לא יכולים להתברג על אותו הבורג.
זה נראה כמו מקרה פשוט של אום כיוון ואום נעילה, שפשוט מתברג צמוד לאום הכיוון ומונע ממנו להסתובב.
אלא אם כן באמצע הבסיס של המראה ההברגה הופכת מרגילה להפוכה ואני לא רואה את זה בתמונה.
תודה רבה זה סודר בסוף
יהונתן מסוכנות הונדה ירושלים נתן לי מאופנוע אחר שהיה שם (אחלה גבר)
זה נכון מה שאמרת שניהם הפוכים אחרת הם לא היו מסתובבים על אותו בסיס, סה''כ אום נעילה עם הברגה הפוכה
תודה לכל העוזרים
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft