התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קריאה לחברי פולגז ז"ל לשעבר, להתפקד מחדש.

עמודים : 1 2 [3]

Vroom
29-09-2021, 15:45
רוב הגולשים מסתפקים בקריאה וחלק קטן (10%) משתתף ומכן תחושה של משהו מצומצם בהרבה מהגודל ובעיקר הערך. היה נחמד ומועיל אם קוראים שלא מגיבים בדר"כ היו מראים סימן חיים או מודים מדי פעם על פוסט שעזר להם. לכן צריך משהו כמו כפתור לייק. אין לי טענות אליך Vroom או לכל אחד אחר כי מדובר באחת הבעיות השכיחות.

חס וחלילה טענות, אני לגמרי מבין אותך
הבעיה זה שכולם באים לפה בשביל מידע ולכן לא לכולם יש ידע כמו הרוב פה בפורום שיודעים כמעט על כל בורג בכל דגם או סתם שיש להם ניסיון
יש כאלו שהמידע עוזר אבל לא רוצים סתם להקפיץ אשכול בשביל להגיד תודה, לכן כפתור לייק באמת מאוד יעזור!

Pentos
29-09-2021, 23:37
@אביעד תן לנו קצת סטטיסטיקות של כמה קוראים יש לפורום בפילוחים שונים

the striker
30-09-2021, 09:11
גם אני יחסית זקן והייתי חבר עוד בפול גז הישן. בחדש, זה נראה כאילו יש הרבה פחות תוכן והרבה פחות חבר'ה כותבים.

קצת חסרים לי, מסטר עוז, והבחור מהמשקיענים שהיה איש הייטק ופתח עסק לאופנועים ואחכ סגר, לא זוכר מה היה שמו, אני רק זוכר את הפרוייקטים המושקעים שלו. ובעיקר את הדיאר שהפך לסקרמבלר (אני רוכב על דיאר אז זה הדליק אותי בזמנו).

שמח שיש לנו את דרזנר, שושנים, לוקי, ועוד חברה טובים ומשעשעים.

בקיצור, אני כאן, כמובן שלדעתי כדאי לשדרג קצת את הממשקים המסובכים קצת. נקווה שימשיך עוד, למרות שעלו הרבה טענות על כך שפורום זה דבר שאינו רלוונטי כבר.

ובנוסף אביעד, סתם לסקרנות, לפני ראש השנה הייתה הודעה על נסיעה למצדה, אולי איזו כתבה קטנה או סקירה קצרה איך, מה ומי היה.

סך הכל סביר מבחינתי, אני אמנם קצת פחות משתתף פעיל, אבל מדי פעם מביע את דעתי ונכנס להתעדכן כמעט מדי יום.

israel
30-09-2021, 12:51
הפורום הזה הוא מקום לזקני השבט. המגיבים אותם מגיבים, הציניות והעוקצנות המתנשאת מגיעה מהר מאוד. המבוגרים ובעלי הניסיון מרגישים שהם צריכים לחנך, להתוות את נדרך ולרוב זה מגיע מלמעלה.
כאילו שבפייסבוק אפשר לנהל דיון או אפילו לשאול שאלה בלי שרות התגובות תהינה לא עניינות או ציניות ואפילו לועגות.
מעדיף לשמוע מזיקני השבט גם אם לפעמים יש קצת "ציניות או עוקצנות מתנשאת".

Dresdner
30-09-2021, 14:51
אז ככה, אם להיות רציניים לרגע הנוסחה ממש פשוטה וזה למדו גם חלק מהיבואנים והיצרנים,
מ ו ע ד ו ן, פעם פורום פול גז היה מועדון, היו אירועים חולצות ומפגשים לא רשמיים של חברי הפורום וזה משך הרבה אנשים לפורום ומן הסתם גם התוכן השתדרג בעקבות זה.
היה פנל כתבים של מגזין פול גז שגם הרביצו משנתם בפורום (פרידמן, פרדר, זומר...) זה כבר לא קיים.
פול גז השתנה, האיכות של הכתבות עדיין ברמה גבוהה וכנראה הכי טוב בארץ אבל המסביב נעלם ביחד עם כמה אנשים שהיו חלק מהשם פול גז.

the striker
30-09-2021, 15:03
וואי וואי שכחתי את קטקוב, גם אותו מזל שיש לנו

ayalzo
30-09-2021, 18:58
אז ככה, אם להיות רציניים לרגע הנוסחה ממש פשוטה וזה למדו גם חלק מהיבואנים והיצרנים,
מ ו ע ד ו ן, פעם פורום פול גז היה מועדון, היו אירועים חולצות ומפגשים לא רשמיים של חברי הפורום וזה משך הרבה אנשים לפורום ומן הסתם גם התוכן השתדרג בעקבות זה.
היה פנל כתבים של מגזין פול גז שגם הרביצו משנתם בפורום (פרידמן, פרדר, זומר...) זה כבר לא קיים.
פול גז השתנה, האיכות של הכתבות עדיין ברמה גבוהה וכנראה הכי טוב בארץ אבל המסביב נעלם ביחד עם כמה אנשים שהיו חלק מהשם פול גז.

כל מי שאני מכיר שהיה נכנס לכאן עשה זאת בגלל הרמה הטכנית הגבוהה.
לתפישתי "מועדון חברים" זה בונוס נחמד למי שאוהב את זה. אבל אם זה העיקר, אז באמת שאין זכות קיום לאתר.
כמה "חברים" כבר היו? כאלו שנמצאים בקשר ונפגשים מדי פעם?
כמה עשרות במקרה הטוב (הרבה פחות מזה היום).
אתר צריך טראפיק, וטראפיק מגיע מעניין, או שימושיות, לא מהירידות הידידותיות אך פרטיות על זקנתו של זה, או הנטיה לאופנועים חלשים של אחר (שלא לומר אסלות ממונעות).
פעם פולגז היה מקור הידע העיקרי בארץ לכל הקשור לאופנועים. ולא רק בגלל קישורים למקורות חיצוניים. להיפך.

Dresdner
30-09-2021, 20:08
בזה שאמרתי מועדון לא התכוונתי לכמה חברים מריצים דחקות, מועדון גם יכול להיות מקצועי אבל בסופו של דבר זה גוף שמאחד הרבה דברים בתוכו.

NAOR2207
30-09-2021, 21:35
ROTFL

9386

כן זהו בדיוק! אין מספיק תעבורה וקוראים אז בואו נסגור רק לחברים!
הרי המודל העיסקי הזה עבד בהארץ! לאחרונה גם בליינט פלוס!
דפנטלי לסגור! רק לחברי VIP מותר להשתתף. אחלה מודל עסקי

אני אומר עופו על זה!

Dresdner
30-09-2021, 21:56
ROTFL

9386

כן זהו בדיוק! אין מספיק תעבורה וקוראים אז בואו נסגור רק לחברים!
הרי המודל העיסקי הזה עבד בהארץ! לאחרונה גם בליינט פלוס!
דפנטלי לסגור! רק לחברי VIP מותר להשתתף. אחלה מודל עסקי

אני אומר עופו על זה!

מה אתה קופץ? לא ממש הבנת, תקרא שוב.
ולעניננו הארלי חיה על ״מועדון״ אדם שקונה הארלי באותו רגע קונה גם את האפשרות לרכב בקבוצה, מודל עסקי מנצח ללא ספק.
להיות בפול גז אתה צריך לאהוב אופנועים, לא vip ולא נעליים.

פעם המגזין היה קשור לפורום היום לא.

קידוזו
01-10-2021, 16:07
נאור, תראה את החברה שהקימו את מועדון האדוונצ'ר הישראלי. מעבר לטיולים יש כל מיני פעילויות, מיזמים ומפגשים. הכל בחינם והתנדבות (כולל הקמת ליגת האדוונצ'ר תוך כלום זמן) . הם מוכרים חולצות וסטיקרים וכאלה. הפואנטה הראשונה שמלבד התוכן והטיולים יש משהו מעבר -קרא לזה קהילה, מועדון, ארגון או משתרצה אבל זה מספק תמורה למי שהתחביב וכל הקשור אליו חשובים. הפואנטה השניה שקהילה יכולה להפוך לעסק או לעזור לעסק להתקיים. הפלטפורמה הנוכחית בעייתית כי הפורומים מאפשרים (כמעט) רק דיונים טקסטואליים וזה הכי "קהילתי". אם אני רוצה להעלות 300 תמונות של היידי על נייקד שרכבה מעבר הרים בקצב מעורר השתאות ולקבל 3,000 לייקים אני צריך לצאת לפייסבוק. האבסורד שכבר יש כאן את האפשרות לספק בדיוק את הכלים שמעודדים "קהילתיות" אבל הם לא מופעלים.
בקיצור, שים עניבה ותתגלח...אתה עומד לקבל כרטיס מועדון אישי בחינם.
* מסוף חשוון יגבה מחשבונך 12.99 ש"ח לחודש ללא אפשרות ביטול.

lokimonster
01-10-2021, 17:15
היו בעבר מפגשים

היה גם מקום מפגש לכונפות הירושלמיות אליהן היו מגיעים מהמרכז וכמובן מפגשים גדולים (אני כבר לא זוכר את שם הפאב) במרכז.

היו רכיבות של פורום 8 שהפכו לזוועת עולם בחסות הפייסבוק וחברי פורום 8 שינו מיקום.

דברים משתנים אנשים מתבגרים.
וכמובן למי שחסר מפגשים ורוצה הוא יכול להרים את הכפפה.

באשר לטיולים משותפים אני בורר את החברים ואני מודה שישנם אנשים טובים שאני נמנע מלרכב איתם כי לדעתי הם מסכנים אותי.

הכרתי פה אנשים מדהימים שאנו נפגשים מי יותר ומי פחות אם זה שושנים asafa שהם קבוצת הרכיבה הקבועה שלי ואחרים שאנו נפגשים פעם בכמה זמן כמו קידוזו דרזנר או קקטוב שהוכיח לעולם שאופנוענים מלווים את האורח עד הבית שלו גם אם זה 70 קילומטר מהבית.

קבוצות יש כמו זבובים על בשר.
אני מעדיף את הבשר נקי מזבובים.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

weref
02-10-2021, 12:39
אני מהצעירים בפולגז הישן, הייתי אקטיבי בעיקר בפורום הטכני יחד עם strelok89.

היום אני בעיקר נהנה לקרוא את השוטויות שלכם ולראות בחורות ערומות על אופנועים מצוקמקים.

הייתי שמח לראות יותר פעילות פה, וגם לתת יד בשביל זה.

קחו לדוגמא את פורום ג'יפולוג, יש כמה יוזרים שנמצאים פה וגם שם. ושם מצליחים לשמור על "חיות".
יש מפגשים שנתיים ואיזוריים. יש פעילות בפורום הטכני וגם הצעות לטיולים.

נכון שקבוצות וואטסאפ ופייסבוק לקחו חלק מהיוזרים, אבל עדיין יש דם צעיר שמגיעה. זה בעיקר בזכות גרעין שיודע לתת ערך לצעירים.

לדעתי, לפולגז חסר מיתוג מדוייק.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

eran-go
19-11-2021, 21:28
ראיתי שמתפקדים. אז מתפקד, רק בשביל הנוסטלגיה.
תפנו מקום ל-DR BIG, בציר 92'

ראיתי שדיברתם על מועדון, ייתכן וזאת הדרך היחידה כנראה לשמור על הדור של פעם, שמעדיף קרבורטורים על הזרקה. [emoji16]
אני זוכר שיש לי אפשהו כרטיס פלסטיק של מועדון פול גז הישן והטוב. היו ימים שהיינו מרימים פה מפגשים בהינף רגלית קיק של DR600 Djebel.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk