מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : האהבה לאופנועים, מתי היא התחילה אצלכם?

Tsachi
26-01-2016, 01:42
אני אישית, עדיין מנסה להבין אם חטפתי את החיידק הזה או לא :/
רכבתי פעם ראשונה על אופנוע שלא במסגרת שיעורי נהיגה, ולא הרגשתי כלום האמת..מה אני אמור להרגיש? האם זה חייב לבוא מיד או שזה יבוא עם הזמן? אולי אחרי רכישה של כלי ראשון? או שאולי פשוט אין לי את זה?
מאוד מעניין אותי איך ומתי הבנתם שאתם אוהבים את עולם הדו גלגלי? מתי הבנתם לראשונה שנדבקתם חזק בחיידק הזה?

lokimonster
26-01-2016, 06:52
מאז שהייתי ילד קטן היה בי צורך למהירות
אני מניח שההמשך הטבעי לירידת 7 האחיות ( הייתי מת לכפל משמעות זה לא קרה) במוצא על גבי אופניים ושאר המורדות של ירושלים שהיינו רוכבים ההמשך הטבעי היה אופנוע.

יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
⚡️[emoji942][emoji945]

uriar
26-01-2016, 09:28
גם אצלי מאז שהייתי ילד קטן כל אופנוע שעבר היה מעורר אצלי סקרנות ושאלות. לא ברור למה אבל תמיד רציתי כזה.

dor1987
26-01-2016, 10:50
בגיל 28, לפני תקופת מבחנים... כשהבנתי שכבר אין לי מה להפסיד.

moonshield
26-01-2016, 11:27
מגיל צעיר אופנועים משכו לי את העין, אבל השילוב של אמא חרדתית משהו ואבא שמוכן לקחת אותי לכל מקום ולו כדי לוותר על חלום הדו"ג גרם לי להתעכב עם זה. בגיל 18 נסעתי בפעם הראשונה על דו"ג ביוון (בלי רישיון או קסדה ועם נפילה בפרסה עם חבר מורכב), ואחריזה ידעתי שזה עניין של זמן עד שאני אסע באחד באופן סדיר.

BassOutcast
26-01-2016, 11:28
בגיל 16 זה איכשהו הגיע לי, לעשות רשיון ולהביא אופנוע ספורט צהוב (כמו הפיירבלייד בערך) אבל זה נרגע עד ללא מזמן, כשהתכוונתי לעשות רשיון לרכב ובמקרה נתקלתי בלקוח (תחנת דלק) על אופנוע שהתחיל לספר ומפה לשם החלטתי לעשות לאופנוע...ומהשיעור הראשון על הטוסטוס המתפרק על 20 קמ"ש פשוט התאהבתי בעולם הזה...בלי רשיון לרכב וממש ממש לא בוער לי.

אברי
26-01-2016, 11:37
אני סתם חיפשתי דרך להרוג את עצמי.
לא עבד לי.

nihrider
26-01-2016, 11:40
חטפתי את זה מאבא שלי, לקח לי הרבה מאוד זמן לפני שהעזתי לעשות את זה (30).
גם אחרי שהוצאתי רישיון, לקח לי עוד שנה לקנות סוף סוף אופנוע (לונסין התאים לי כמו כפפה).

התחלתי לגלוש באתרים ופורומים של אופנועים יותר יותר. קראתי בשקיקה ספרים וראיתי המון סרטים ביוטוב.
בערך שנה רק גלשתי והתעניינתי בתחום.
כשסוף סוף עשיתי את הרישיון, מאוד נהניתי בשיעורים ושמרתי הכל בסוד מהמשפחה.

אחרכך על הכביש האמיתי היה לי קצת מפחיד אז עשיתי קורסים באופנוען מאומן.
נהניתי מאוד מהקורסים שלהם ועכשיו אני גם פחות מתרגש על הכביש האמיתי.

סה"כ 7 חודשים על אופנוע ולא מתחרט בכלל (למרות שאני די קופא ביומיים האחרונים).

אבא שלי אגב, לא רוכב מאז שיש לו ילדים... כדי שלא יקבלו רעיונות.

shembar1
26-01-2016, 13:00
אין ספק שזאת שריטה עמוקה...
בוא נגיד שאם אין לך אותה תגיד תודה! אני לא בטוח שזה שווה את זה:/
אצלי זה גם התחיל מגיל ממש צעיר ובגיל16 ישר רצתי לעשות רישיון ולקחת לאח שלי את ה aerox 50 המופרסם
מהר מאוד שכנעתי אותו לקנות אופנוע אחר ואני נשארתי עם הקטנוע המגניב הזה.
מאז עברו 10 שנים ואני עד היום נהנה לרכב ובכל נסיעה אני נהנה מחדש
אבל בכל זאת בוא נגיד שהייתי מעדיף שהשריטה שלי תיהיה אחרת.... משהו יותר בטוח ויותר זול :)

Ser Jorah Mormont
26-01-2016, 14:11
אני סתם חיפשתי דרך להרוג את עצמי. עוד לא עבד לי.

תיקנתי לך.

shaig
26-01-2016, 14:33
נשאתי את החיידק מגיל מאוד קטן, אולי אפילו מלידה, אני לא זוכר, הכל מעורפל.
סיפרו לי שכשלמדתי לרכב על אופניים נעלמתי איתם ליום שלם. יש בזה משהו שלוקח את המחשבות למקום אחר. מדיטטיבי.
ולא ידעתי בכלל שזה חיידק עד שהגעתי לפורום. אולי זה וירוס?

אברי
26-01-2016, 14:35
תיקנתי לך.
אין לי אופנוע יותר.

nihrider
26-01-2016, 14:44
עוד שבועיים יהיה לך

yonatan.s.
26-01-2016, 16:44
אף פעם לא הייתה לי משיכה או אהבה לאופנועים...חשבתי שזה שיגעון אחד גדול.

עקב אילוצים מסוימים התחלתי להתנייד על ניו דינק 125, הלימודים היו על קטנוע mio..זוועת עולם. אהבה לא הייתה שם. לאחר מכן לצורך הגדלת נפח ורישיון שדרגתי..אז למדתי על ybr 250..אחרי השיעור הראשון ירדתי באופוריה מוזרה מהכלי..לא האמנתי שיהיו לי רגשות כאלה משיעור אחד על ybr 250..מאז, אפשר לומר שאני חצי מכור. רכבתי על ב.מ.וו KLE, R1200R, הונדה CBF 500, ועכשיו XT660R...

shay-p
26-01-2016, 17:16
מאז ומתמיד הייתה האהבה
אבל רק בגיל 21 עליתי על דו גלגלי לראשונה וישר הבנתי שאני נמצא בתחום הנכון.
חולה מהירות, חופש, חוסר תלות בנהגים אחרים (פקקים, חניות)..הכל ביחד משתלב לכלי אחד שאני ממשיך לחכות לשבתות בשבילו.

dannyl
26-01-2016, 17:50
בגיל 18 זה התחיל, בגיל 22 ( אחרי הצבא ) עשיתי את הרישיון
ומאז הגיע השריטה

oradul
26-01-2016, 19:44
מגיל צעיר, כנראה מאז הבר מצווה.
אבל הוצאתי רישיון רק מספר חודשים אחורה.
בתור ילד ההורים אסרו. בהמשך פשוט דיבורים של אנשים ללא מושג מה זה אופנוע הכניעו את החשק.
עד שיום אחד הבזק מהסטרטר הצית לי מחדש את המשיכה למשמעות הדו"ג, והוצאתי רישיון ( וגם קניתי אופנוע ).
מאז, לא זז לשום מקום בלעדיו. ברצינות, אפילו לקיוסק שהוא 2 דקות הליכה מהבית אני לוקח את האופנוע ועושה סיבוב ארוך לשם וחזרה רק כדי לרכב.

ShaiHeart
27-01-2016, 01:42
זה בא לכל אחד בקטע אחר...
אני חושב שרוח האופנוענות מגוונת ויכולה להדביק אנשים בכיוונים שונים.
לדוגמא: אחד יתאהב באופנועים כי כיף לו לסוע לבית קפה ולהעמיד את האופנוע שם ליד, השני יתאהב במסעות ארוכים על יבשות רחוקות ואילו השלישי בכלל מחפש להשחיז כל איבר בגוף שלו על אספלט משובח. יש אחד בכלל שיתאהב בבנייה של אופנועים ואחר בתיקון שלהם. יש אחד שיתאהב בכמה דברים ביחד..

האנשים הכי מעניינים שהכרתי בתחום הם כאלה שלא מתביישים לחקור את העולם הזה מכמה צדדים וכיוונים, רואים את זה בכלים שהם רוכבים עליהם. כל כלי מביא איתו זווית שונה ומעניינת על העולם האינסופי הזה. מה הזווית שתתחיל איתה? :)

Almightyz
27-01-2016, 13:19
https://www.youtube.com/watch?v=A_d03QkfhKI

פה זה קרה.
בגיל חמש, בלילה חורפי וגשום באזור 2 בלילה כשצפיתי בסרט הזה בפעם הראשונה עם סבא שלי.
שרט אותי עמוקות.

גם לי לקח הרבה זמן כמו שמישהו פה הזכיר אמא חרדתית משהו...אמא אחות במחלקת ניתוחי ראש (הרבה אופנוענים).
בסופו של דבר הוצאתי רישיון אחרי השחרור שלי וקניתי אופנוע בול ביום הולדת 23...לשם סימליות כלשהי או משהו מטופש בסגנון.

the striker
27-01-2016, 16:57
גיל 12 בערך

shaig
27-01-2016, 17:45
גיל 12 בערך
מה בערך? באיזה שעה??

MasterOz
27-01-2016, 17:52
גיל 12 בערך

מה בערך? באיזה שעה??

הולך להחליף מדים, ברח לי קצת פיפי ;)