צפייה בגרסה מלאה : צמיג אחורי לgs 500 זקוק להמלצה
שלום לכולם
אני מחפש המלצה לצמיג תיור טוב לgs500e חשוב לי שהצמיג יאכל לאט באמצע ולכן רשמתי תיור
הנסיעות שלי הם 98% בין עירוני אם קצת סיבובים של רמת הגולן הצמיג הנוכחי נאכל באמצע ובצד יש לי עוד הרבה בשר
המידה היא 130/70 17
כמו כן איפה מחליפים צמיג באזור עפולה טבריה וצפונה אני ישמח להמלצה תודה
matanmalki
02-02-2016, 22:59
מישלן פרו סטריט עובד לי נהדר
תודה
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
שלום לכולם
אני מחפש המלצה לצמיג תיור טוב לgs500e חשוב לי שהצמיג יאכל לאט באמצע ולכן רשמתי תיור
הנסיעות שלי הם 98% בין עירוני אם קצת סיבובים של רמת הגולן הצמיג הנוכחי נאכל באמצע ובצד יש לי עוד הרבה בשר
המידה היא 130/70 17
כמו כן איפה מחליפים צמיג באזור עפולה טבריה וצפונה אני ישמח להמלצה תודה
אני לא מבין בזה כלום למען האמת, אז אני רק חושב הגיונית. אולי לחץ האוויר משחק כאן תפקיד? אולי אם הלחץ גבוה מידי האמצע נשחק כי הוא בולט מידי, וסוחב את כל העומס?
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
TheDevilInside
07-02-2016, 01:11
אני לא מבין בזה כלום למען האמת, אז אני רק חושב הגיונית. אולי לחץ האוויר משחק כאן תפקיד? אולי אם הלחץ גבוה מידי האמצע נשחק כי הוא בולט מידי, וסוחב את כל העומס?
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
לא ממש. הוא רוכב כמעט כל הזמן בקו ישר, לכן האמצע נשחק יותר מהר. לחץ אוויר יכול לתרום, אבל לא חושב שפה זה העניין.
בתקופה של 500 אהבתי את המישלין פיילוט אקטיב (לא יודע אם קיים עדיין, או אולי הוחלף בדגם אחר). נתן ביצועין סבירים ואורך חיים לא רע בכלל. בתקופה ההיא היה הצמיג האולטימטיבי למידות האלה.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft