צפייה בגרסה מלאה : הזעקה האחרונה לא מחזירים את מחיר הכלי?
moshmosh
06-07-2015, 00:08
ביקשתי הסבר לגבי האזעקה שלהם.
חזרו אלי מהמוקד והסבירו לי שהם הצליחו להחזיר כ90% מהכלים שנגנבו, אך הם אמרו לי בפירוש שבמידה ולא הצליחו לאתר ולהחזיר הכלי שנגנב, הם לא מחזירים שקל.
אז איך כולם מנגנים על זה שהחברה מחזירה 90% ממחיר הכלי במידה ולא הצליחו לאתר ולהשיב אותו לבעלים תוך 30 יום מזמן הגניבה?
תלוי איזה חבילה אתה קונה,יש מוצר עם פיצוי ויש מוצר שנותן רק את האיתור והסיירים שמחפשים את האופנוע ללא פיצוי.
moshmosh
06-07-2015, 09:39
אז, אני לא יודע.
שאלתי בפירוש שם, ואם נגנב ולא הצלחתם להחזיר, ענו לי שבמקרה כזה אני מפסיד את הכלי, אז למה לא הציעו לי את החבילה המתקדמת הזו?
Exclsion
06-07-2015, 09:58
בטח זה לא היה היום שלה והיא שכחה לספר לך
אני גם באמצע שיפוץ, אבל אשמח לעזור, אני מאשקלון, שלח מספר טלפון בפרטי, נתאם מתי נוח לך לבוא לקחת את הכלים..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז, אני לא יודע.
שאלתי בפירוש שם, ואם נגנב ולא הצלחתם להחזיר, ענו לי שבמקרה כזה אני מפסיד את הכלי, אז למה לא הציעו לי את החבילה המתקדמת הזו?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
nihrider
06-07-2015, 09:59
תתקשר אליהם עוד פעם ותבקש הסבר, אולי נפלת על איש מכירות לא משהו.
moshmosh
06-07-2015, 10:51
דיברתי איתם שוב, והסבירו שהמערכת המתקדמת שנקראת pro אפשר להתקין רק על קטנועים חדשים והיא היחידה שכוללת החזר כספי במידה ולא הצלחיו לאתר את הכלי.
אמרה לי בפירוש, אין מערכת כזו ואין פיצוי כספי לאופנועים, רק קטנועים חדשים.
אצלי על הcb500X מותקן pro-i, עם התחייבות להחזרת הכלי או 90% מהמחירון.
לפני מספר חודשים, עוד על דפי פולגז, נאמר ע"י מישהו בפורום שהם מסרבים להתחייב לגבי מספר דגמים... לא זוכר אם הסיבה לכך הייתה מעצם היותר גניבים יותר או שמדובר באי תאימות עם המערכת. אולי מישהו כאן זוכר על מה דובר?
nihrider
06-07-2015, 11:57
אולי השתנה משהו?
sweet bamba
06-07-2015, 13:57
על איזה כלי מדובר?
אני עם vfr 800 2002 ומערכת Pro I כולל פיצוי כספי בשווי 90 אחוז מערך הכלי במידה ולא מצליחים להחזיר אותו (כמובן, עם הסייגים שלהם)
moshmosh
06-07-2015, 14:48
וי סטרום 650 שנת 2005.
כבר דיברתי עם 2 מוקדניות שם, שתיהן אמרו לי אותו הדבר.
כי יש לי אופנוע וגם ישן, זה תקף רק לקטנועים חדשים.
חברים, אני מציע לכם לבדוק את הנושא איתם.
mudale222
06-07-2015, 16:33
זה לא תקף רק לקטנועים חדשים ולא ברור לי למה אתה אומר לאנשים לבדוק את זה כאילו הם לא יודעים על מה הם משלמים ומה הם מקבלים.
כנראה שלא משתלם לבטח את האופנוע שלך או שלא בא להם מכל סיבה אחרת.
moshmosh
06-07-2015, 16:36
mudale
אתה חושב שכל כך משעמם לי?
הבחורה אמרה בפירוש, אין החזר כספי על אופנועים, רק קטנועים חדשים.
אם הייתה לי הקלטה הייתי מעלה אותה לכאן, תתקשר בעצמך ותבדוק, זה הטלפון:
03-6839129
תגיע למכירות שלוחה 2 אם אני לא טועה.
אז מה בעצם האינטרס שלהם להתאמץ ולהחזיר לך את האופנוע?
yonatan.s.
06-07-2015, 17:22
אגב, סתם נקודה למחשבה:
הזעקה אחרונה למיטב ידיעתי לא נחשבים לחברת ביטוח. ההסכם איתם לגבי החזרת הכלי הוא חוזי (גם חברת ביטוח, אבל שוב, אז מדובר בפוליסה תקנית שבמסגרתה לא ניתן לבטח כלי רכב במספר חברות ביטוח) לאחר שיחה עם הזעקה אחרונה הבנתי מהם שהם לא נחשבים ככזו אלא נותנים אחריות במקרה של גניבה בלבד.
לכן לעניות דעתי..מי שאין לו ממש בעיית ממון, וחפץ לשריין לעצמו את הכלי מכל הכיוונים לרבות אפשרות של כפל פיצוי במקרה של גניבה ו/או הכלי ניזוק ביותר מ 50% מערכו, יוכל הן לבטח עצמו בביטוח מקיף בחברת ביטוח וגם לרכוש אחריות בהזעקה אחרונה.
אני לא יודע מה התניה של חברת ביטוח במקרה של נזק מעל 50% לכלי, אבל בהנחה ובמקרה כזה מדובר בטוטאל לוס אז במקרה שנגנב הכלי ולא נמצא או שנמצא וניזוק ב 50% ומעלה, תקבל פיצוי גם מחברת הביטוח וגם מהזעקה אחרונה.
הכל בצריך עיון, וגם אז רלוונטי לבעלי ממון בלבד.
האזעקה האחרונה לא נותנים פיצוי כספי על אופנועי שטח מהסיבה ש'בלתי אפשרי להסליק בצורה ראויה את המערכת בגוף האופנוע'.
moshmosh
06-07-2015, 19:44
אבל הvstrom לא אופנוע שטח.
ORiG1NaL
07-07-2015, 14:48
נלקח מתוך הpdf של הזעקה האחרונה
למען הסר ספק התחייבותה של החברה להשבת כלי הרכב הנה השבת הרכב
.(as is) ללקוח במצבו בעת איתורו על ידי החברה
על אף האמור לעיל, היה ושיעור הנזק הישיר (ללא ירידת -ערך) שנגרם לכלי
הרכב כתוצאה מהגניבה ו/או הנובע ממנה, בלבד, יעלה על 50% משווי כלי הרכב
כמפורט במחירון "לוי יצחק", ערב אירוע הגניבה, מתחייבת החברה לשלם
ללקוח את שווי כלי הרכב ערב הגניבה כנקוב במחירון "לוי יצחק" אשר
התפרסם בסמוך לפני הגניבה. התשלום יבוצע כנגד ולאחר העברת החזקה
והבעלות בשרידי הרכב לידי החברה ותוך 30 ימים ממועד גניבת כלי הרכב.
* התחייבותה של החברה להשיב את הרכב הגנוב, או לשלם את שוויו, הנה בתוך
תקופה של 30 ימים מהמועד בו המנוי מסר הודעה על גניבת הרכב הן לחברה
והן למשטרת ישראל .
* לא הצליחה החברה להשיב את כלי הרכב בתוך התקופה האמורה בסעיף 6.5
לעיל ( 30 יום ממועד מתן ההודעה), מתחייבת החברה להשיב למנוי את שווי
כלי הרכב כפי שהיה במועד הגניבה.
לעניין פרק זה, משמעות הביטוי שווי כלי הרכב כפי שהיה במועד הגניבה - הנו
שווי כלי הרכב מסוגו ומשנת ייצורו על פי מחירון האופנועים "לוי יצחק"
האחרון שפורסם טרם גניבת כלי הרכב. מובהר ומוסכם כי שווי הרכב אותו
מחויבת החברה להשיב, הנו שווי הרכב הנקוב במחירון כאמור, ללא תוספות,
שיפורים ושינויים אשר היו מותקנים על כלי הרכב שנגנב.
* מובהר ומוסכם כי מכל סכום אותו חבה החברה לשלם ללקוח ע"פי סעיף 6.5
לעיל ינוכה שיעור של 10% ממחיר כלי הרכב או 1,000 ₪ (אלף ₪) לפי הגבוה
מביניהם.
* מובהר ומוסכם כי התשלום ללקוח בגין רכב שנגנב ולא אותר הנו בכפוף לכך
שהלקוח עמד בכל התחייבויותיו כאמור בפרק 7, להלן.
ממה שהבנתי מהם, יש להם 2 חבילות:
אחת בעלות של כ30-40 שקל לחודש שבה יש לך את החבילה הבסיסית שזה רק איתור והחזרה ללא התחייבות להחזר כספי.
ואחת ב70-80 שקל לחודש שבה יש לך את החבילה המורחבת שכוללת גם החזר כספי במקרה גניבה ללא החזר הכלי תוך 30 יום
ושירות זיהוי תאונה.
moshmosh
07-07-2015, 17:31
בדיוק, אך לא לוי סטרום שנת 2005.
לוי סטרום אפשר להתקין רק את הראשונה.
תשמע, אני לא מאוד חכם, אבל אם מישהו שמוכר לך מוצר אומר לך שהוא לא מוכר את המוצר - כנראה שהוא לא מוכר את המוצר.
אני לא מבין על מה ולמה פתחת את הפוסט מלכתחילה.
moshmosh
08-07-2015, 08:43
כי כולם מנגנים על זה שהחברה הזו מספקת שירות עדיף מביטוח מקיף מצוצם (שזה נגד גניבות)
הם טוענים שהם לא מספקים את אותו שירות לאופנועים בכלל, רק לקטנועים ורק כלים חדשים.
זה לא מה ששמעתי וראיתי בכתבות, חשוב לי לדעת את זה ממישהו שרשום לשירות הזה, לא ברור לי מה 2 המוקדניות האלה עשו בכלל? שקרים?, אמת? ,או סתם לנפנף לקוחות!!!
ברור לך שאני לא יכול לקבל את המידע הזה מסתם לעמוד ברחוב ולשאול כל רוכב דו גלגלי על כך.
nihrider
08-07-2015, 11:43
יש סתירה בין העובדה שיש פה אנשים עם הזעקה האחרונה על האופנוע שלהם לבין מה שהמוקדניות אמרו ולכן זה משהו ששווה דיון, לדעתי...
Shasha127
08-07-2015, 16:19
מוש מה שאתה אומר תמוה מאוד ולדעתי העניין עם המוקדניות לא פחות מהזוי. כלומר, אני מאמין שזה מה שאמרו לך, אני לא ממש מבין למה. אני בספק אם הם ירדו מאבטחת אופנועים והצטמצמו לקטנועים אבל אין לדעת. אני עם כלי 2001 שנמצא איתם בחוזה הרחב כולל הכל ואני מכיר גם ויסטרום 2011 באותו סידור כך שמה שאתה אומר תמוה (אין לי שום ספק בחוזה שלהם מול לקוחות אלא במה שאמרו לך לגביי האופנוע שלך).
אני מציע שתתקשר ותבקש לדבר ישירות עם יאיר, הוא הבעלים. אתה יכול גם להעלות פוסט בעמוד הפייסבוק של הזעקה האחרונה ולשלוח גם הודעה בפרטי.
mudale222
08-07-2015, 19:33
בדקתי עם מי שמכרתי לו את האופנוע והוא עדיין מנוי שלהם. אז אלא אם הם החליטו פתאום להפסיק לעשות מנויים חדשים לאופנועים אבל לשמור את הישנים (ולמה בשם כנסיית הספגטי המעופפת שהם יעשו בכלל דבר כזה) אז הם עדיין עובדים עם אופנועים. לעניות דעתי יש מצב שלמוקדנית לא נעים משום מה להגיד לבחור שאת האופנוע הספציפי הזה לא מבטחים כי אין לה כוח להיכנס לוויכוחים מיותרים.
Kalcarman
08-07-2015, 22:47
ישלהם את החבילה עם הביטוח...
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft