צפייה בגרסה מלאה : כמה עולה טסט a1?
תגידו הגיוני שזה עולה אגרה 140 ותשלום למורה 550??? מה מי שעושה רשיון לאופנוע מיליונר???
alexsupreme
29-11-2016, 09:35
תגידו הגיוני שזה עולה אגרה 140 ותשלום למורה 550??? מה מי שעושה רשיון לאופנוע מיליונר???
רוב המורים שראיתי לוקחים על הזמן הזה שאתה מחכה לטסטר ועושה סיבובים כאילו שזה שעור.
וכדי להיות מסוגל להחזיק דו גלגלי בצורה חוקית ובטוחה, ה-700 שקל האלה הם קצה הקרחון.
חכה שתדע כמה עולה חובה.. ומעיל... וכפפות.. ונעליים... וכו' וכו'
מטורףףףףף
למקרה וחשבת אחרת: כאן זה לא פייסבוק ולא FXP, כאן כותבים עברית או לא כותבים בכלל.
לתשומת לבך.
אני שילמתי 400 למבחן מעשי ואגרה עוד 140 אם אני לא טועה.
באמת? כי היה קטע ששילמתי את האגרה אתמול והבאתי למורה. הוא איבד אותה והיום אמר לי שיעלה לי טסט 550. הבן זונה מלביש עלי שוב את האגרה כנראה. עוד חברים שעשו לאחרונה יכולים לחזק כמה הם שילמו לטסט ?
המורה שלי טוען שזה 300 ש"ח טסט ועוד שיעור כפול שהוא נותן לפני הטסט. בלי קשר יש את ה-140 אגרה. הגיוני? או שמחיר הטסט כבר כולל את שני השיעורים לפני?
המורה שלי טוען שזה 300 ש"ח טסט ועוד שיעור כפול שהוא נותן לפני הטסט. בלי קשר יש את ה-140 אגרה. הגיוני? או שמחיר הטסט כבר כולל את שני השיעורים לפני?
בד"כ זה אפילו 400 שקל, אז כן זה הגיוני.
almooog101
01-12-2016, 01:20
אגרת טסט זה 136 ואתה משלם בדואר (מזומן או צ׳ק בלבד).
טסט זה בדר"כ 300-400 לא כולל השיעור לפני במידה ואתה עושה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft