בין 120K ל-130K בחודש.
הצג להדפסה
לא היתה שום כוונה לרחרח, אלא להסביר שמדובר בקסם כשבצד השני השקעה עצומה ולכן התלונות לא מתאימות.
שתגדלו תרוויחו ותעשו מליונים.
אם בוחנים היו כותבים את הרגשותיהם הסוביקטיביות כנראה כל אופנוע מתחת ל600 סמ"ק היה נקטל במדיות.
שבוחן מגיע לאופנוע שמראש הוא אישית לא אוהב הוא בוחן אותו דרך העיניים של לקוח פוטנציאלי של האופנוע הזה.
לפי דעתי קטנוע הוא כשל תעבורתי אבל האם כבוחן (אם הייתי) כל קטנוע תחת ידי צריך לקבל ביקורת קטלנית?
למה אתה חושב שכל קטנוע הוא כשל תעבורתי?
הקטנוע הוא כבר מזמן לא אותו קטנוע.
מאז ימי הלמברטה והווספה האגדית. ראה מקרה הונדה סדרת הSH. ימאהה סדרת המקס . גם השם כבר לא מתאים לאותו צרעה רעשנית וזולה.
אבל מודלה זה כמו שתשאל את השגריר: מה יש לך נגד מארקז?
דעה קדומה
"כשל תעבורתי "...
צאו"
לא יודע בדיוק מה, אולי העובדה שמיצרים אותם לעבודה והתניידות מנקודה לנקודה ולא כצעצוע יקר שאמור להגשים חלומות לרוכבים בעולם המערבי (לרוב)
יש כמה יצורי כלאים גבוליים כמו הTmax שנותנים הרגשה של קצת יותר מקרש עם 2 גלגלים.
אם היו נותנים לי לבחון קטנועים הייתי קוטל את כולם אבל אני לא בוחן ולכן הבוחנים לא קוטלים אופנועים בימינו כי אין אופנוע לא טוב יש אופנוע שלא מתאים למשימה, כמו לנסות לבחון דג על פי היכולות שלו לטפס על עץ.
משל הדג והעץ"
כמו שיש אופנוע מוצלח
יש גם קטנוע מוצלח .
החורף הגיע והדגים מטפסים על העצים..
מה שלמדתי זה לא להכליל .
קרש עם גלגלים .: היה לי אחד נהדר (כרגע הוא אצל הבן ).
Sh אחד הקרשים הטובים .
ש.טוב וחורף קל
צאו".
טוב. אני לא ממש מבין את זה. אני אשכרה נהנה כמעט מכל דו גלגלי שקיים אי שם..
מאופניים רגילים דרך חשמליים, קטנועים,אופנועים וכל הבא ליד.
קטנוע מוצלח למה שהוא אמור לעשות, זאת בדיוק הכוונה שלי, הרי לא תרכב בו בשטח (חוץ מההוא של הונדה) או תצא לאוטובאן איתו.
גם אני, אבל בבואי לבחון אותם הייתי שם את הקטנועים הכי נמוך בטבלה
בקיצור הנקודה היא שבימינו אין משהוא גרוע, אם נקח את המבחן על הZ אפשר לראות שאביעד כתב ביקורת נוקבת אבל בסוף עם המחשבה שזה אופנוע כניסה להרבה רוכבים הוא הגיע למסקנה שבמחיר הזה והדרישות של רוכב מתחיל זאת עיסקה טובה ואופנוע טוב.