תוצאות 1 עד 15 מ 30

אשכול: Tank slapper

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    לפי הבנתי כיוון שמשכך היגוי לא יכול להבדיל בין פקודת היגוי של הרוכב לנדנודים לא ריצויים אז בהכרח משכך ההיגוי משפיע גם על השליטה באופנוע. אני מניח שהמשכך מקשיח קצת את סיבוב הכידון בצורה לינארית או פרוגרסיבית והשאלה שלי היא עד כמה זה מורגש?

לאחרונה גם ראיתי שב BMW F800GT יש משכך וזה הפתיע אותי, לא היה עדיף לפתור את הבעיה עם שינוי גאומטריה?
    לא נכון, בזמן שפקודות היגוי הם עדינות, נידנודי כידון הם מהירים יותר.
    משכך טוב יודע להבדיל בין השניים ויש לו יכולת לשכח נידנודים מבלי שהרוכב ירגיש שינוי בפקודות ההיגוי של האופנוע.

במוו אולי יכלו לפתור התנהגות ע"י גאומטריה אבל אז פקודות ההיגוי יהיו פחות חדות וכנראה הם רצו שהרוכב יקבל הרגשה ספורטיבית ולא כזאת של הארלי.
    משכך מאפשר לקבל את שתי העולמות יחד, בנוסף משכך יכול לשמש כמו ABS, מוצר בטיחות לכל דבר שיופעל רק במקרי קיצון

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    משכך טוב יודע להבדיל בין השניים ויש לו יכולת לשכח נידנודים מבלי שהרוכב ירגיש שינוי בפקודות ההיגוי של האופנוע.
    האם אתה יכול להסביר את המכניקה מאחורי זה? חוץ מזה אתה מסכים איתי ש"להבדיל" הוא לא יודע, אין שם איזה שהוא מוח שעובד. במכסימום המשכך יכול "להגיב" בדיעבד, אולי סגירת חרכים כתוצאה מלחץ חזק. אבל אילו הן רק השערות שלי שאני עדיין חושב שהן משפיעות על היגויי יזום. תכלס אני יודע יותר איך ABS עובד.