עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 36

אשכול: MOTOGP במבחן

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofer צפיה בהודעה
    או בקצרה
    those who can't do teach
    כשאתה אומר can't do אתה מתכוון להוא עם שני תארי אליפות, כשהראשון הוא על הפרא האדום של דוקאטי? אותו אופנוע שעמו רוסי לא הצליח לנצח ולו מרוץ אחד כשההוא מנצח עליו קבוע במשך כל העונות בדוקאטי.

אז אם כבר קלישאות, הנה לך אחת.
    בין שאר ירקות שהרס"פ לימד אותי בטירונות. ולא הייתי בנח"ל. זה שאין לא יכול, יש לא רוצה.
    אז ההוא, קייסי סטונר, פשוט לא רצה. יכול סטונר ועוד איך.

איללכא...ונפגש אחרי המבחן בפיליפ איילנד

Member
    קודם כל נראה לי שאתה לוקח את זה קצת כבד מידי. סה"כ אנחנו מדברים פה על אנשים שלא מודעים אפילו לקיום שלנו אז לא צריך לקחת את הדיון הזה כבד מידי (אני בעיקר מצאתי את המשפט הזה בהקשר לדיון משעשע).
    אבל עדיין מגיע לך התייחסות יותר עניינית מזה לטענות שלך. אז:

ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    כשאתה אומר can't do אתה מתכוון להוא עם שני תארי אליפות, כשהראשון הוא על הפרא האדום של דוקאטי? אותו אופנוע שעמו רוסי לא הצליח לנצח ולו מרוץ אחד כשההוא מנצח עליו קבוע במשך כל העונות בדוקאטי.
    מה שאני בא לאמור פה זה שהוא בחר לפרוש כי הוא לא עמד בלחץ של הכל המסביב (תקשורת, עבודת יחצנות וכו) שאם אנחנו רוצים או לא זה חלק מהעניין וכל שאר הרוכבים כן מתמודדים עם זה. וזה can't do.
    בנוסף, אומנם אי אפשר לקחת מסטונר את ההישגים שלו וכנראה שהוא אחד הרוכבים הטובים כיום. אבל... השוואה לרוסי לא הכי נכונה כי שרוסי עבר לדוקאטי הוא כבר לא היה בשיאו, סטונר כן היה. בנוסף להגיד שזה היה אותו אופנוע זה לא הכי מדויק כי גם אם לא היה שינוי רציני עדיין בין עונה לעונה תמיד יש שינויים כאלה ואחרים ולא רק באופנוע אלה גם בצמיגים ובמסלולים ומזג האוויר ומצב הרוכבים/מתחרים ואין סוף גורמים.
    לצורך העניין כדי לעשות השוואה לגיטימית אתה צריך שהרוכבים (שכולם בשיא שלהם) יהיו על אותו אופנוע באותם תנאים על מספר מסלולים שונים. וגם אז יהיה לך משתנים שלא תוכל לשלוט בהם (או בקיצור לא משנה כמה תנסה תמיד יהיה לאנשים (כמו לי ) תירוצים כי בחיים לא יהיה לך תנאים סטריליים).

אבל עצם זה שאתה משווה אותו לרוסי זה אחלה מחמאה ממך לרוסי אם רוסי זה הנקודת יחוס שלך.

אז אם כבר קלישאות, הנה לך אחת.
    בין שאר ירקות שהרס"פ לימד אותי בטירונות. ולא הייתי בנח"ל. זה שאין לא יכול, יש לא רוצה.
    אז ההוא, קייסי סטונר, פשוט לא רצה. יכול סטונר ועוד איך.

איללכא...ונפגש אחרי המבחן בפיליפ איילנד
    כמו שאמרתי למעלה. לא רוצה להתמודד עם הלחץ ולכן הוא לא יכול להתמודד עם האליפות. זה שני צדדים של אותו מטבע.

משהו קטן נוסף.
    עצם זה שסטונר התפלצן על לורנזו זה כבר מוציא אותו די צנון. או שהתמודד על האליפות כמו כולם או שתשב בצד ותכבד את אלה שכן מתמודדים עם מה שאתה "בחרתה" לא להתמודד איתו. (ואי אפשר להאשים אותי בזה שאני בעד לורנזו כי אף אחד לא בעד לורנזו ).
    או בקצרה put your money where your mouth is (הייתי לפנק אותך באיזה קלישאה אחת ככה בשביל הכיף)

עפר

Senior Member
    אני לא זוכר אם זה לורנזו או קייסי אמרו (אבל לפי דעתי זה קייסי אמר בפרישה שלו) - העולם הזה אוהב את ולנטינו, הוא אדם עם הופעה, אדם למצלמות ואדם טוב, אני לא יכול להופיע ככה למצלמות זה לא מי שאני.
    זה פחות או יותר מסכם, מי בא לעבוד ומי לעשות כסף מפרסום. אני מאוד אוהב את ולנטינו אבל כשהוא היה צעיר (בשלושת האליפיות הרצופות שלו), מי שבא לתת את השואו למצלמות היה מקס ביאג'י ומי שבא לעבוד... נו טוב, ראינו.
    ככה זה עם סטונר, הוא יכול, הוא עשה את מה שכולם לא יכלו לעשות (פעמיים) ועוד הראה את זה בניסוי הכלים... הוא לא אוהב את כל ההצגה שמסביב - אדם צנוע (כל הכבוד לו).

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Senior Member
    זכות הבחירה היא זכות לגיטימית בעולם החופשי. (חצי עולם)
    סטונר בחר לפרוש ממרוצים אבל לא לפרוש מפיתוח ורכיבה מקצועית.
    דוגמאות אחרות בתחום אחר: אריק אינשטיין בחר לפרוש (בשיאו בשנות השמונים. )מאור הזרקורים, מהופעות ולהתרכז בהקלטות.
    ולא משנה הכסף.
    כך גם גון לנון. ובתחום אחד אפשר להזכיר את מנחם בגין שהחליט לפרוש לביתו.
    יכולת הבחירה לפרוש בשיא היא גדולתו של איש.
    צ'או.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    ככה זה עם סטונר, הוא יכול, הוא עשה את מה שכולם לא יכלו לעשות (פעמיים) ועוד הראה את זה בניסוי הכלים... הוא לא אוהב את כל ההצגה שמסביב - אדם צנוע (כל הכבוד לו).
    אני מצטער אבל להראות לכולם שאתה יכול זה בדיוק ההפך מצניעות.
    אדם צנוע לא היה עולה לדפוק הקפה מהירה על אופנוע שהוא פיתח ומכיר טוב בזמן שכל השאר עסוקים בבדיקות ומבחנים ולא מנסים בכלל לקבוע זמנים. הרי זה לא שיש לו מה לעשות לשם חוץ מלראות למי יש יותר גדול. זה סתם פלצנות.
    אם אתה מחפש דוגמה מהגריד לצניעות אז זה דני פדרוסה או מאבריק ויניאלס (בנתיים)

חבר מערכת FullgaZ
    אני מצטער אבל להראות לכולם שאתה יכול זה בדיוק ההפך מצניעות.
    אדם צנוע לא היה עולה לדפוק הקפה מהירה על אופנוע שהוא פיתח ומכיר טוב בזמן שכל השאר עסוקים בבדיקות ומבחנים ולא מנסים בכלל לקבוע זמנים. הרי זה לא שיש לו מה לעשות לשם חוץ מלראות למי יש יותר גדול. זה סתם פלצנות.
    אם אתה מחפש דוגמה מהגריד לצניעות אז זה דני פדרוסה או מאבריק ויניאלס (בנתיים)
    אופיו של קייסי סוטנר לא באמת מן העניין כאן.
    אתה מוזמן לבדוק מה קצב הרכיבה של רוכבי המבחן של היצרנים ומה קצב הרכיבה של רוכבי קבוצות המפעל. רוכבי המבחן איטיים ב 3 שניות בממוצע. זה נצח. רוכב המבחן היחידי שרוכב באופן די קבוע בסבב הוא מיקלה פיירו בדוקאטי.
    אז עכשיו, דוקאטי שולפים אס. סטונר. רוכב המבחן היחידי בעולם שמחזיק בתואר אליפות, בכישרון שהוא מוכח ושווה ערך לרוסי, לרונזו ומרקז וביכולת לרכב על הדוקאטי בקצה המעטפת שלו ובאמת לפתח את האופנוע.
    אני טוען שסטונר עושה את עבודתו נאמנה ונותן תמורה מלאה לכסף הרב שדוקאטי משלמת לו. אתה טוען שהוא פלצן.

ולגבי זמנים. כולם עסוקים בבחינה של האופנועים וכולם. בנקודת זמן כזה או אחרת, לרוב ביום האחרון מנסים לקבוע את הזמן הטוב ביותר עם הסט- אפ המיטבי שמצאו במבחן. זה מהותו של מבחן, זה מרוצים וכך הם רוכבי מרוץ. תחרותיים.

איללכא...ועוד 18 שעות לפיליפ איילנד

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ולגבי זמנים. כולם עסוקים בבחינה של האופנועים וכולם. בנקודת זמן כזה או אחרת, לרוב ביום האחרון מנסים לקבוע את הזמן הטוב ביותר עם הסט- אפ המיטבי שמצאו במבחן. זה מהותו של מבחן, זה מרוצים וכך הם רוכבי מרוץ. תחרותיים.
    זה ממש לא מהותו של המבחן. במבחנים רוב הפוקוס הולך על ניסוי של רכיבים שונים, מציאת הסאטאפ הנכון (יותר למרוץ פחות להקפה הכי מהירה), עמידות הצמיגים/התנהגות הצמיגים לאורך קילומטרז של מרוץ (הדמיית מרוץ), זמני הקפות קבועים, התרגלות לאופנועים וכו.
    נכון, הם מאוד תחרותיים. אבל בנוסף הם גם מקצוענים והם יודעים שעכשיו זה הזמן להתכונן לעונה וכל רגע שהם לא משקיעים בזה הם ישלמו על זה אחרי זה.
    ונכון שלרוב לקראת הסוף הם נותנים בראש לאיזה כמה הקפות אבל לרוב זה בסוף היום ויותר לכיוון היום האחרון לבמחן וסביר להניח שאת ה"קוף" הם ישחררו בסוף היום של היום האחרון של המבחן האחרון.

איללכא...ועוד 18 שעות לפיליפ איילנד
    לא נכון. עוד 12 שעות

Member
    עוד 7 שעות לתחילת האימון ובינתיים שאלון איזה רוכב מוטו גיפי אתה
    http://www.crash.net/motogp/feature/...r-are-you.html
    באסה, יצאתי מרקז. אבל חצי נחמה. היה יכול להיות לי יותר גרוע ולצאת לורנזו

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    יצא לי יאנונה...
    טוב נו, סוזוקי זה אחלה!

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

חבר מערכת FullgaZ
    זה ממש לא מהותו של המבחן. במבחנים רוב הפוקוס הולך על ניסוי של רכיבים שונים, מציאת הסאטאפ הנכון (יותר למרוץ פחות להקפה הכי מהירה), עמידות הצמיגים/התנהגות הצמיגים לאורך קילומטרז של מרוץ (הדמיית מרוץ), זמני הקפות קבועים, התרגלות לאופנועים וכו.
    נכון, הם מאוד תחרותיים. אבל בנוסף הם גם מקצוענים והם יודעים שעכשיו זה הזמן להתכונן לעונה וכל רגע שהם לא משקיעים בזה הם ישלמו על זה אחרי זה.
    ונכון שלרוב לקראת הסוף הם נותנים בראש לאיזה כמה הקפות אבל לרוב זה בסוף היום ויותר לכיוון היום האחרון לבמחן וסביר להניח שאת ה"קוף" הם ישחררו בסוף היום של היום האחרון של המבחן האחרון.

לא נכון. עוד 12 שעות
    בארבע מתוך שבע העונות האחרונות הרוכב המהיר ביותר בספנג המשיך וזכה באליפות. מה שאומר, שההקפה המהירה ביותר היא נתון מהותי. השנה, לטעמי, קצת פחות כי איני חושב שוינאלס בשל.
    את הקוף, מרקז, דובי, באוטיסטה, וסטונר שיחררו בהקפות הראשונות של היום האחרון.
    וינאלס ולורנזו בערך באמצע היום האחרון.
    ומתוך העשירייה הראשונה פדרוסה, רוסי, קראטשלאו וזרקו חיכו לסוף היום בשביל לקבוע את ההקפה המהירה.

דרך אגב, אין סט- אפ שונה למרוץ ולהקפה המהירה ביותר. אותו סט- אפ בדיוק. מה שמשתנה היא הגישה של הרוכב להקפה. הנקודה היחידה ביום שבו הרוכב משקיע 100% היא בניסיון לקבוע את ההקפה המהירה ביותר אם זה במבחן ואם זה במקצה דירוג. הריכוז הוא עליון, הדרייב בפניה האחרונה לפני הקפה מהירה חייב להיות מושלם, מחכה עם הבלימה לרגע האחרון ועוד קצת, מקדים לחזור לגז ומנסה לדייק עד לשלמות את קו המרוץ.
    בשאר הזמן וגם במרוץ הרוכבים נמנעים מלרכב ב 100%.

איללכא...ולכן ההקפה האחרונה של מרקז בפיליפ איילנד 2015 היא כל כך מיוחדת ויוצאת דופן

Senior Member
    "ולכן ההקפה האחרונה של מארקז בפיליפ איילנד הייתה כל כך מיוחדת ויוצאת דופן. "!?
    תזכיר לנו/ (לא זוכר מה היה אתמול..

מישהו אמר מארקז.?

חבר מערכת FullgaZ
    וזה ממשיך http://resources.motogp.com/files/te...ion=1487314613
    וינאלס ממשיך מספנג וקובע את ההקפה המהירה ביותר. רק מרקז מצטרף וצולל ביחד עם וינאלס ל 1:28 בפיליפ איילנד. כל השאר נשארו מעל 1:29.
    רוסי איטי בשנייה שלמה מוינאלס.
    לורנזו עדיין מסתגל לדוקאטי כשהוא איטי מוינאלס ב 0.8. מכיוון שאיני רואה את לורנזו משנה את סגנון הרכיבה הסופר מדויק שלו, האתגר של התאמת האופנוע ללורנזו מונח על שולחנו של ג'י'גי דלינייה.

איללכא...והמבחן האחרון יחל ב 10.3 בקאטר

Member
    חמישה ימיים למבחנים...
    בינתיים חידון - זהו את האופנוע לפי תמונה.

http://www.playbuzz.com/gpf1rst10/ca...e-motogp-bikes

בנוסף, מישהו היה בהרצאה של תמי גורלי? שכחתי מזה ופספסתי...

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    חמישה ימיים למבחנים...
    בינתיים חידון - זהו את האופנוע לפי תמונה.

http://www.playbuzz.com/gpf1rst10/ca...e-motogp-bikes
    8 מתוך 16. לא בכושר

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nimi9 צפיה בהודעה
    8 מתוך 16. לא בכושר
    זה בסדר
    אני רפרפתי על התמונות ופרשתי שם...