קודם כל נראה לי שאתה לוקח את זה קצת כבד מידי. סה"כ אנחנו מדברים פה על אנשים שלא מודעים אפילו לקיום שלנו אז לא צריך לקחת את הדיון הזה כבד מידי (אני בעיקר מצאתי את המשפט הזה בהקשר לדיון משעשע).
אבל עדיין מגיע לך התייחסות יותר עניינית מזה לטענות שלך. אז:
מה שאני בא לאמור פה זה שהוא בחר לפרוש כי הוא לא עמד בלחץ של הכל המסביב (תקשורת, עבודת יחצנות וכו) שאם אנחנו רוצים או לא זה חלק מהעניין וכל שאר הרוכבים כן מתמודדים עם זה. וזה can't do.
בנוסף, אומנם אי אפשר לקחת מסטונר את ההישגים שלו וכנראה שהוא אחד הרוכבים הטובים כיום. אבל... השוואה לרוסי לא הכי נכונה כי שרוסי עבר לדוקאטי הוא כבר לא היה בשיאו, סטונר כן היה. בנוסף להגיד שזה היה אותו אופנוע זה לא הכי מדויק כי גם אם לא היה שינוי רציני עדיין בין עונה לעונה תמיד יש שינויים כאלה ואחרים ולא רק באופנוע אלה גם בצמיגים ובמסלולים ומזג האוויר ומצב הרוכבים/מתחרים ואין סוף גורמים.
לצורך העניין כדי לעשות השוואה לגיטימית אתה צריך שהרוכבים (שכולם בשיא שלהם) יהיו על אותו אופנוע באותם תנאים על מספר מסלולים שונים. וגם אז יהיה לך משתנים שלא תוכל לשלוט בהם (או בקיצור לא משנה כמה תנסה תמיד יהיה לאנשים (כמו לי) תירוצים כי בחיים לא יהיה לך תנאים סטריליים).
אבל עצם זה שאתה משווה אותו לרוסי זה אחלה מחמאה ממך לרוסי אם רוסי זה הנקודת יחוס שלך.
כמו שאמרתי למעלה. לא רוצה להתמודד עם הלחץ ולכן הוא לא יכול להתמודד עם האליפות. זה שני צדדים של אותו מטבע.אז אם כבר קלישאות, הנה לך אחת.
בין שאר ירקות שהרס"פ לימד אותי בטירונות. ולא הייתי בנח"ל. זה שאין לא יכול, יש לא רוצה.
אז ההוא, קייסי סטונר, פשוט לא רצה. יכול סטונר ועוד איך.
איללכא...ונפגש אחרי המבחן בפיליפ איילנד
משהו קטן נוסף.
עצם זה שסטונר התפלצן על לורנזו זה כבר מוציא אותו די צנון. או שהתמודד על האליפות כמו כולם או שתשב בצד ותכבד את אלה שכן מתמודדים עם מה שאתה "בחרתה" לא להתמודד איתו. (ואי אפשר להאשים אותי בזה שאני בעד לורנזו כי אף אחד לא בעד לורנזו).
או בקצרה put your money where your mouth is (הייתי לפנק אותך באיזה קלישאה אחת ככה בשביל הכיף)
עפר