עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 57

אשכול: כמה ארוכה ומורכבת מכירה היא באמת?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    לא רוצה עוד יותר לבאס, אבל אתה מבין שהמחירון הוא 3,200 שקל נכון להיום? לפני שאין טסט וצריך לסדר דברים? לפני שבכלל נכנסו לזה שהדגם לא מבוקש כלל וכלל?
    שדרג רישיון וסע בו. זה הדבר הכי זול שתוכל לעשות איתו.
    2000 שקל זה מה שהוא שווה וגם זה בספק.
    אני מבין את כל זה... אלה דברים פסימיים לכן אני מנסה להיות אופטימי...

מה שכן, הייה מישהו שרצה לתת לי עליו 4000 ואני פשוט סירבתי כי חשבתי שאוכל לקבל עלו יותר...

לדעתך זאת הייתה טעות?

לדעתך יהיו עוד כמוהו שיציעו סכום כזה?

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    לקח לי למעלה מחצי שנה למכור את הנינג'ה 250 כשהוא היה הכי חזק בקטגוריה (A1).... חודשיים זה רק סיפתח.
    4000 שקל הייתי לוקח בכלל בלי לחשוב על הכלי שלך.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    לקח לי למעלה מחצי שנה למכור את הנינג'ה 250 כשהוא היה הכי חזק בקטגוריה (A1).... חודשיים זה רק סיפתח.
    4000 שקל הייתי לוקח בכלל בלי לחשוב על הכלי שלך.
    בחצי שנה הזאת שפירסמת אותו כמה אנשים פנו אלייך בסה"כ? (כולל אלה שרק "התעניינו")

למה אתה מתכוון שהיית לוקח בלי לחשוב? כלומר אתה אומר שהייתי צריך להגיד לו כן בלי להסס \ לחשוב יותר מידיי?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי noamkepf צפיה בהודעה
    בחצי שנה הזאת שפירסמת אותו כמה אנשים פנו אלייך בסה"כ? (כולל אלה שרק "התעניינו")

למה אתה מתכוון שהיית לוקח בלי לחשוב? כלומר אתה אומר שהייתי צריך להגיד לו כן בלי להסס \ לחשוב יותר מידיי?
    ידידי, אין לך מה להסתבך. שום דבר שתעשה לא יגרום לקטנוע שלך להימכר פי כמה מעל המחיר שלו בשוק. גם אם תפרסם ב-10 ותהיה מוכן לרדת ל-3.
    במצבו הנוכחי (ללא טסט, אחרי שעמד זמן מה) - תוכל לקבל עליו 2000 שקל במקרה הטוב. אם מישהו הציע לך 4 (בפגישה, לא בטלפון) - היית צריך למכור. אף אחד לא מבטיח שתמצא עוד חובב הרפתקאות כזה.
    ב-1000, 1500, אולי 2000 אתה תמכור בזמן סביר (בהנחה והקטנוע תקין, והבעיה היא רק הטסט). כי זה מחיר טוב מספיק, כדי להצדיק לקונה "התקעות" עתידית עם הכלי.
    תבין: כשאתה מנסה למכור למישהו, אתה צריך להציע לו עסקה טובה. בטח כשאתה עובד עם ישראלים. הקטנוע עלה לך 5 - זה המקסימום שאתה יכול לאבד, וזה מה שתאבד אם (תיאורטית) הקטנוע ימשיך לעמוד עוד חצי שנה-שנה (כי אז תוכל רק למכור אותו לפירוק תמורת 400 שקל).
    כל סכום שתרוויח מעל - זה מזעור נזקים. מכרת ב-1000? הפסדת רק 4. מכרת ב-2000? הפסדת רק 3. והזמן עובד נגדך - ככל שהקטנוע שלך עומד יותר, ככה הפלסטיקה שלו דוהה, הצמיגים מתייבשים, והסיכויים שהוא יניע כשיבואו לראות אותו פוחתים.
    אם אני אעשה עם עצמי ניסוי פסיכולוגי...
    אני מודה ומתוודה - אם הייתי רואה ב-1000 שקל קטנוע כזה, במצב תקין, ובמצב קוסמטי טוב - הייתי עולה על הדוקאטי ונוסע לקנות אותו. כי זה נשמע עסקה טובה, כסף קטן, וקטנוע מעניין. ב-2000 - הייתי כבר אומר שזה נחמד למישהו אחר שמחפש כלי בסגנון, ומזכיר לעצמי שאין לי צורך בקטנוע. ב-4? שהמוכר ייקבר איתו. מי צריך בוורלי 500 ישן, שבטח צריך להשקיע בו עוד כמה אלפים?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    ידידי, אין לך מה להסתבך. שום דבר שתעשה לא יגרום לקטנוע שלך להימכר פי כמה מעל המחיר שלו בשוק. גם אם תפרסם ב-10 ותהיה מוכן לרדת ל-3.
    במצבו הנוכחי (ללא טסט, אחרי שעמד זמן מה) - תוכל לקבל עליו 2000 שקל במקרה הטוב. אם מישהו הציע לך 4 (בפגישה, לא בטלפון) - היית צריך למכור. אף אחד לא מבטיח שתמצא עוד חובב הרפתקאות כזה.
    ב-1000, 1500, אולי 2000 אתה תמכור בזמן סביר (בהנחה והקטנוע תקין, והבעיה היא רק הטסט). כי זה מחיר טוב מספיק, כדי להצדיק לקונה "התקעות" עתידית עם הכלי.
    תבין: כשאתה מנסה למכור למישהו, אתה צריך להציע לו עסקה טובה. בטח כשאתה עובד עם ישראלים. הקטנוע עלה לך 5 - זה המקסימום שאתה יכול לאבד, וזה מה שתאבד אם (תיאורטית) הקטנוע ימשיך לעמוד עוד חצי שנה-שנה (כי אז תוכל רק למכור אותו לפירוק תמורת 400 שקל).
    כל סכום שתרוויח מעל - זה מזעור נזקים. מכרת ב-1000? הפסדת רק 4. מכרת ב-2000? הפסדת רק 3. והזמן עובד נגדך - ככל שהקטנוע שלך עומד יותר, ככה הפלסטיקה שלו דוהה, הצמיגים מתייבשים, והסיכויים שהוא יניע כשיבואו לראות אותו פוחתים.
    אם אני אעשה עם עצמי ניסוי פסיכולוגי...
    אני מודה ומתוודה - אם הייתי רואה ב-1000 שקל קטנוע כזה, במצב תקין, ובמצב קוסמטי טוב - הייתי עולה על הדוקאטי ונוסע לקנות אותו. כי זה נשמע עסקה טובה, כסף קטן, וקטנוע מעניין. ב-2000 - הייתי כבר אומר שזה נחמד למישהו אחר שמחפש כלי בסגנון, ומזכיר לעצמי שאין לי צורך בקטנוע. ב-4? שהמוכר ייקבר איתו. מי צריך בוורלי 500 ישן, שבטח צריך להשקיע בו עוד כמה אלפים?
    כל הטקסט המעניין הזה ועדיין לא ענית לי על שאלתי הראשונה בפוסט הקודם...

העניין הוא שיש גבול לכמה שאני יכול להפסיד. בהתחשב בעובדה המכרעת - שהיו אנשים שהציעו מחירים יותר גבוהים מ 2000 או 3000, אני יודע בוודאות שזה רק עניין של זמן עד יגיע מישהו וייתן עליו 4 אלף או אפילו קצת יותר, ולכן אני לא יורד לפחות מזה בגלל העובדה הזאת. ברגע שיימכר אני למדתי שיעור לחיים, בין היתר לא לקנות דגמים מודלים ישנים או דגמים לא מוצלחים כמו זה. עשיתי טעות, לא ידעתי זאת כשקניתי, אבל יש צד חיובי לכל דבר. העניין הוא, שכל קונה מסתכל על דברים אחרת ומרגיש אחרת. אני בחנתי את כל הקונים שפנו אליי ושמתי לב להבדלים ביניהם. אחד היה איכפת לו ממשהו אחד, שני היה איכפת לו ממשהו אחר. אתה מבין? ברגע שיגיע הקונה שמסתכל על זה בזווית הנכונה ולא בזווית של כמה שהוא יכול להוריד לי ומה לא "בסדר" בעיניו, אז זה יימכר במחיר טוב. תבין אחי, היו קונים שפנו אליי והסתכלו על דברים ממש מגוחכים, ושאלו על דברים ממש מגוחכים. נכון, לא מדובר בכלי נפוץ ולא מדובר בכלי מבוקש, אבל מדובר בכלי שמניע ונוסע, מדובר בכלי שאין בעיות מכניות רציניות, ומדובר ב 500 סמק. אז בהתחשב בזה ובהתחשב שכבר הציעו לי 4 והייתי טמבל ולא הסכמתי... אני חושב שאוכל לקבל עליו די יפה בסופו של דבר. אתה מבין? אם אני אחכה קצת יכול מחר לבוא מישהו ולשים לי עליו 4. אני ארגיש אפילו יותר טמבל אם אמכור עכשיו ב 2 ויום למחרת יתקשר אליי הקונה השני שהיה מוכן לקחת ב 4 ואז אאלץ להגיד לו "נמכר".

Junior Member
    אחינו היקר, ״יש גבול לכמה אני יכול להפסיד״ יש אנשים שמפסידים בשניה עשרות מונים יותר מהסכום הזה, אז על מה וכמה על קטנוע ישן בלי טסט. מה חשבת שתקנה בחמש ותמכור בשבע ? אם נסעת עליי ונהנת היה שווה את הכסף. הקונה הבא שבא לך תמכור לו בכמה שהוא נותן לך ותשכח מזה.
    תעשה עוד כמה משמרות אקסטרא בעבודה ותשכח מזה. תחביב עולה כסף אל תיקח את זה ללב.

Member
    קח עצה למכירת אופנועים (ורכבים בכלל).
    אם אתה רוצה למכור, מכל סיבה שהיא, ובא לך כבר "להעיף" אותו, פשוט תמכור, גם אם זה אומר לרדת במחיר, לצאת פראייר או איך שלא תרצה לקרוא לזה.

ההפסד בכסף הזה כואב רק באותו רגע בדואר, אח"כ אתה חוזר הביתה ומתחיל לשטוף את העיניים בלוחות יד 2 לכלי החדש שלך.
    אני גם הפסדתי תוך שנה 7000 שקל על רכב. זה מבאס, אבל אז אחרי יום עובר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי roeicoing צפיה בהודעה
    אחינו היקר, ״יש גבול לכמה אני יכול להפסיד״ יש אנשים שמפסידים בשניה עשרות מונים יותר מהסכום הזה, אז על מה וכמה על קטנוע ישן בלי טסט. מה חשבת שתקנה בחמש ותמכור בשבע ? אם נסעת עליי ונהנת היה שווה את הכסף. הקונה הבא שבא לך תמכור לו בכמה שהוא נותן לך ותשכח מזה.
    תעשה עוד כמה משמרות אקסטרא בעבודה ותשכח מזה. תחביב עולה כסף אל תיקח את זה ללב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyx1992 צפיה בהודעה
    קח עצה למכירת אופנועים (ורכבים בכלל).
    אם אתה רוצה למכור, מכל סיבה שהיא, ובא לך כבר "להעיף" אותו, פשוט תמכור, גם אם זה אומר לרדת במחיר, לצאת פראייר או איך שלא תרצה לקרוא לזה.

ההפסד בכסף הזה כואב רק באותו רגע בדואר, אח"כ אתה חוזר הביתה ומתחיל לשטוף את העיניים בלוחות יד 2 לכלי החדש שלך.
    אני גם הפסדתי תוך שנה 7000 שקל על רכב. זה מבאס, אבל אז אחרי יום עובר.
    מעריך את זה מאוד אנשים - מילים מעודדות ומחזקות מאוד!

לא, אני לא מדבר בציניות. אני רציני. צודקים חד משמעית... אמכור בכמה שיסכימו לתת לי עליו ובזה זה נגמר.

האמת שאם ואני היתי מוכר אותו עכשיו כמה שיותר מוקדם אז ככה הוא פחות מדאיג אותי להמשיך לרוץ ולהמשיך לפרסם ולנסות למכור בכל מקום. וגם כשאני עושה דברים אחרים אני ניזכר שאני צריך לרוץ להקפיץ מודעה. היתי בכל מיני מקומות וכשנזכרתי בו לא הצלחתי להתרכז בהרבה דברים וכשאנשים המשיכו להתעניין בו וליצור איתי קשר אז שוב פעם בא לי התקף, שאולי הוא יציע מעט מידיי ואז סתם אתאכזב שוב. או שמישהו יציע מחיר טוב ואז אח"כ יבטל כפי שגם כן קרה לי לא מזמן. מי שיבוא אליי עם כסף ביד ויגיד לי שהו מוכן לקחת, מבחינתי זה שלו. השיגעון שהמכירה שלו גרמה לי הוכיחה בעליל שאני חייב להיפטר ממנו ומהר. אני לא בנוי כ"כ למכירות רכב(אני גרוע בזה וזה מפריע לי בתיפקוד כי אני חושב על זה כל הזמן). ההפסד כנראה יכאב לי אבל מקווה שזה יעבור, במיוחד אם מגיעה הכנסה חדשה.

Junior Member
    אתה תמיד יכול ללכת לסוכנויות או עסקי אופנועים להשאיר להם את האופנוע ובמכירה יגבו ממך עמלת תיווך, זה גם עדיף לך כי ככה מגיעים קונים פוטנציאלים ורואים את הכלי, למרות שבלי טסט זה נשמע לי קצת בעייתי.

Senior Member
    לקח לי שנה כמעט למכור את האופנוע.
    לא רציתי לרדת אז סבלתי בשקט.
    בסוף ירדתי טיפה פחות ממה שביקשתי.
    4 אלף תתקשר אליו בחזרה.

Junior Member
    אני אספר לך סיפור שלי:
    מכרתי אופנוע אחרי תאונה שעמד שנה וחצי בלי טסט.
    ביקשתי מחיר X, תוך שאני יודע לכמה אני מוכן לרדת [Y] (הצעה ממנהל מוסך על האופנוע AS IS).
    הראשון שהגיע שאל אם אני מוכן לרדת?
    (כמובן שרק כשהגיע ולא בטלפון)
    אמרתי לו- "ביקשתי X, אל תציע X+3, אבל בוא נשמע מה יש לך להציע"
    הציע בין X ל- Y.
    חתמנו על זכרון דברים, בזבזתי יום עבודה על להוציא רשיון זמני עם התחייבות שלו להעביר טסט מול משרד התחבורה.
    להתראות.

עכשיו לעניינך - יש לי קטנוע 125 סמק כיום, אם אסכים לקנות ממך את הקטנוע, אני צריך לשלם 1,000 שח יותר בביטוח השנתי.
    ב-YAD2, יש לך עוד 2 חברים.
    1 ב- 2,700 (את תקלה מוערכת ב-1,200 שח)
    1 ב-6,000 (עם קילומטראז' כמעט כפול)
    מהמודעה שלך, אני מבין שהטסט היה עד אוגוסט 2016? אז יש לך זמן, אבל אחרי שנתיים בלי טסט יצטרכו לעבור איתו במעבדה.
    דבר עם המוסכניק שלך, שיעביר לך אותו טסט עכשיו.

כי בתור "רוכש פוטנציאלי" - אני צריך להגיע עד ירושלים, לגרור אותו לטסט, להעביר טסט, אולי להשאיר לך קטנוע...
    ואם לא רכשתי - שרפתי יום עבודה...
    נערך לאחרונה על ידי DadOnWheels; 02-02-2017 בשעה 08:46.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי DadOnWheels צפיה בהודעה
    אני אספר לך סיפור שלי:
    מכרתי אופנוע אחרי תאונה שעמד שנה וחצי בלי טסט.
    ביקשתי מחיר X, תוך שאני יודע לכמה אני מוכן לרדת [Y] (הצעה ממנהל מוסך על האופנוע AS IS).
    הראשון שהגיע שאל אם אני מוכן לרדת?
    (כמובן שרק כשהגיע ולא בטלפון)
    אמרתי לו- "ביקשתי X, אל תציע X+3, אבל בוא נשמע מה יש לך להציע"
    הציע בין X ל- Y.
    חתמנו על זכרון דברים, בזבזתי יום עבודה על להוציא רשיון זמני עם התחייבות שלו להעביר טסט מול משרד התחבורה.
    להתראות.

עכשיו לעניינך - יש לי קטנוע 125 סמק כיום, אם אסכים לקנות ממך את הקטנוע, אני צריך לשלם 1,000 שח יותר בביטוח השנתי.
    ב-YAD2, יש לך עוד 2 חברים.
    1 ב- 2,700 (את תקלה מוערכת ב-1,200 שח)
    1 ב-6,000 (עם קילומטראז' כמעט כפול)
    מהמודעה שלך, אני מבין שהטסט היה עד אוגוסט 2016? אז יש לך זמן, אבל אחרי שנתיים בלי טסט יצטרכו לעבור איתו במעבדה.
    דבר עם המוסכניק שלך, שיעביר לך אותו טסט עכשיו.

כי בתור "רוכש פוטנציאלי" - אני צריך להגיע עד ירושלים, לגרור אותו לטסט, להעביר טסט, אולי להשאיר לך קטנוע...
    ואם לא רכשתי - שרפתי יום עבודה...
    העניין הוא שאני לא רוצה להתעסק עם עניין הטסט שלו אלא אם אני באמת חייב, כי אני לא מתכוון לנסוע עליו ולא בטוח שיעבור ללא צורך שיבקשו לתקן דברים שסתם יעלו לי עוד כסף. השאלה היא כמה באמת זה מרתיע אנשים, במידה והם גם יודעים שזה לא בעייתי להעביר טסט - במיוחד כשמדובר באגרה שולמה ומדובר באופנוע(טסט לאופנוע זה לא מורכב כמו רכב).

התשלום על הביטוח שיותר גבוהה מפצה על כך שתיסע על אופנוע חזק יותר ועוצמתי יותר... אז אני לא יודע למה אנשים נרתעים מזה. אם הם מעוניינים בנפח כזה הם אמורים לדעת מראש שהביטוח קצת יותר יקר ולא להקשיר את זה אליי(?).

המתחרים לדעתי, לא בדיוק מהווים בעיה כי אנשים נרתעים ברגע ששומעים על אופנוע עם תקלה כמו זה שכתב, והשני שפירסם ק"מ כלכך גבוהה, גם זה מרתיע מאוד. אבל אצלי אולי הם נרתעים מהעובדה שאין טסט - אבל מצד שני כתבתי במפורש במודעה שניתן להעביר טסט ללא בעיה. אז אני לא מבין, זה לא "מרכך" את הבעיה מבחינתם? אני לא יודע אם הם חושבים שזה בעייתי להעביר טסט ושכאילו אני "מסתיר" את זה מהם מהעובדה שאני לא העברתי.

אנשים הציעו לי להוביל אותו לתל אביב(עולה 500 שח) ככה יימכר יותר מהר בגלל המיקום, אבל אני לא יודע אם זה שווה...

הייתי יכול להשאיר אותו אצל מוסך שימכור אותו עבורי וגם יעביר אותו טסט אבל לא יודע אם זה ישתלם.

לדעתכם אם אעביר טסט זה יגדיל את הסיכויים למכור במחיר טוב?

Junior Member
    היה לי אופנוע עוצמתי יותר, חזק יותר.
    ובאמת כשאתה רווק, אולי עם ילד~שניים / אולי כשהילדים יגדלו ויתאפשר לי לצאת לטיולים בשישבת/לא ירצו לראות אותי כל הזמן זה יהיה נחמד.
    כרגע הקטנוע משמש בית - עבודה.

לגבי ה"חברים" שלך ביד 2 - שים לב, לכל אחד מכם יש את הבעיה שלו -
    זה עם קילומטראז גבוה, ההוא עם בעיה במערכת הדלק (אבל כבר ירד למתחת לחצי ממך) ושלך עם להעביר טסט ולך תדע איזה הפתעות טמונות שם (כתבת משהו לגבי וינקרים קדמיים)?

בקיצור - תשדרג רשיון ותהנה ממנו.

כי ממני תקבל הצעה של 1,000 שח ואני מפסיד על כל ההתעסקות מסביב.

איזה סלט עשית..
    הדו גלגלי הראשון שלי היה ג'וי רייד 2011 חלוד. קניתי ב8 כי הייתי תמים, מכרתי אחרי שלושה חודשים ב4.5 כי כל רגע שהקטנוע ישב אצלי זה עלה לי כסף וכאב ראש ורק רציתי להפטר ממנו. הבחור הראשון שבא לראות לקח אותו.
    אתה מדבר פה על כסף קטן, מילא היה מדובר בעשרות אלפים, אבל בחייאת מה זה כבר ישנה אם תקבל עליו 4 או 2?
    תוריד מחיר ותעיף אותו כמה שיותר מהר.

Sent from my T5 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    יואו, אתה מתעקש לא להבין...
    אתה מוכן להשקיע זמן, כסף ואנרגיה בלגרור לת"א, להשקיע בטסט (שלא אתה עושה) וכו' - וכל זה כדי לקבל עוד 2000 שקל במכירה?
    שוב ההבדל הוא בין 2000 (במצב הנוכחי) ל-4 (עם טסט שלא אתה עושה ובמיקום שבו יבואו יותר לקוחות).
    אני לא הייתי טורח בכלל. שום השקעה של זמן וכסף לא "תשתלם". כי הפער במחיר הוא כאמור 2000 שקל.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual